- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.061
Darısı sana da olsun kuzum inşallah, valla pek hissedemiyorum henüz, ben de kalp atışını merak ediyorum, daha önce de kimyasal gebelik yaşadığım için tedirgin oluyorum ara ara, ama o büyüdükçe anlarız biz ancak:)Keseyi cok erken gormussun canim ya masallah.Sen kendini hamile gibi hissediyomusun ben bazen hissedemiyorum.Kalp atisini duyunca tamam oldu bu is diyecegim galiba.
@rabia16 canim cok gecmis olsun.aklimdaydin pek yazmiyor diye.bebisin biraz korkutmus ama sonra sana surpriz yapmis annesi
Vajinal mantar oldugunu soylemissinkafasikarisikogretmen 2013 anneleri topiginde bu konuyu cok konusmustuk.tuvalette kullandigin 1 litre suya bir kasik sirke koy canim.her tuvalete girisinde bununla temizlen.orada ki herkes bunu yaptik iyi sonuclar aldik.hatta ben tum hamileligimde yaptim.ufak yanma hissetsem hemen yapiyordum geciyordu.en guvenli yontem hic bir zarari yok
Evet canim insallah onlar saglicakla büyüsünlerde gerisi onemli degil.senin ne zaman randevun ne zaman dedi doktorun kalp atisi icin gideceksin.Darısı sana da olsun kuzum inşallah, valla pek hissedemiyorum henüz, ben de kalp atışını merak ediyorum, daha önce de kimyasal gebelik yaşadığım için tedirgin oluyorum ara ara, ama o büyüdükçe anlarız biz ancak:)
Ben 5+4 ken 22.65 çıkmıştı değerimmerhaba arkadaslar doktor progesteron degerinize bakıyormu kaç çıkıyor değerleriniz?
Kalp atışı dememişti ama çarşambaya kontrol amaçlı demişti, ben perşembe gideceğim ama eşim o gün izinli diye, tahminen sadece kesenin büyümesini görürüz sanırım, kalp atışları 5+5 te duyulur mu bilemiyorum.Evet canim insallah onlar saglicakla büyüsünlerde gerisi onemli degil.senin ne zaman randevun ne zaman dedi doktorun kalp atisi icin gideceksin.
Anladim canim iste bazi durumlarda alltan utrasinografi ile duyuluyormus kalp atisi doktor goruyormus erkenden ogrenilebiliyormus.Artik sen gidersin kontrollerine bakalim ne olacak bizide haberdar et bende sizi ederim zaten insan heyecanini biriyle paylasna ihtiyaci hissediyor.Kalp atışı dememişti ama çarşambaya kontrol amaçlı demişti, ben perşembe gideceğim ama eşim o gün izinli diye, tahminen sadece kesenin büyümesini görürüz sanırım, kalp atışları 5+5 te duyulur mu bilemiyorum.
Alttan muayene düşünmüyorum kuzum bakalım doktora gidince ne diyecek, paylaşırım kuzum, inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız:)Anladim canim iste bazi durumlarda alltan utrasinografi ile duyuluyormus kalp atisi doktor goruyormus erkenden ogrenilebiliyormus.Artik sen gidersin kontrollerine bakalim ne olacak bizide haberdar et bende sizi ederim zaten insan heyecanini biriyle paylasna ihtiyaci hissediyor.
Öyle yazmislardi arkadaşlar.Neden canim bende onu kullaniyorum en iyilerinden biri hic bir yan etkisi yok zararimi varmis.
Farklı bir marka alım bari bundan sonra.Canım propaganda yapmis gibi olmayayim:) yani ağır diye duydum yarım ic diyen doktorlar var arkadasima yarım kullan demiş günde. Tabi doktorlar daha iyi bilir
Ben 5+6 dayken gitmiştim. Karından keseyi gördü alttan bakarsak kalp atışı duyarız ama gerek yok haftaya gel dedi. Döllenmenin zamanı ve beta değerine göre değişir sanırım. Belki siz de görünürKalp atışı dememişti ama çarşambaya kontrol amaçlı demişti, ben perşembe gideceğim ama eşim o gün izinli diye, tahminen sadece kesenin büyümesini görürüz sanırım, kalp atışları 5+5 te duyulur mu bilemiyorum.
Hayırlısı canım benim :) heyecanla bekliyorum bakalım :)Ben 5+6 dayken gitmiştim. Karından keseyi gördü alttan bakarsak kalp atışı duyarız ama gerek yok haftaya gel dedi. Döllenmenin zamanı ve beta değerine göre değişir sanırım. Belki siz de görünür
Denerim canım teşekkürler :*
Biz de çok heyecanlı gittik kalp atışını duyacağız diye ama bebeği bile göremedikHayırlısı canım benim :) heyecanla bekliyorum bakalım :)
Bakioar cnim benden doktor istedi hepsini 1 dosya dolusu test ona gore ilac veriolar.Bir de kan hormon vitamin mineral vs değerlerine baktıran var mı? Bakıyorlar mı tam bilmiyorum ama ben baktırmak istiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, demir vs eksiklik varsa önlemi alalım diye
Canim nasil korktum yazinin basinda anlatamam. Cok sukur bebegin iyiymis. O anki durumunu tahmin bile edemiyorum. Bir daha parca gelmez umarim.Saglikla buyusun bebisin insallah.kızlar mrb nasılsınız hepınız dun cok kasık ve bel agrım vardı aynı adet olucak gıbıydım gece 3 te bır kalktım sakır sakır kan geldı avucum kadar parca dustu arkasından 1 kac kere daha parca dustu ve ben kesın bebegım dustu dedım bugun kontrole gıttım her hangı bır parca kaldımı ogrenım dıye bır de ne gorım bebegım yerınde doktor bak yerınde duruyor gayette ıyı dedı kalp atıslarını da dınlettı bak kalp atıslarıda var dedı dedım o kadar buyuk parca gorunce ben kesın dustu dedım cunku avucum kadar parcaydı kesenın durumu cok ıyı hıc korkma dusecek bır keseye benzemıyor dedı bebegın gelısımı de guzel hersey yolunda dedı ıcındekı pıhtlar atılmıs dedı suan kanamam varmı dedı suan var ama ole gecekı gıbı degıl dedım cok az dedım o bı kac gun daha devam eder hatta parca da gelır dedı 1 tane ıgne yaptı fıtılı de gunde 3 kere ye cıkardı ama ben sunu sormayı unuttum ıgnenın etkısıı 1 haftalıkmus ben bu bır hafta da fıtıl alıcakmıyım yoksa almıcakmıyım
İnşallah Rabbim görmeyi nasip etsin kuzum :)Biz de çok heyecanlı gittik kalp atışını duyacağız diye ama bebeği bile göremedikçok çok minik oldukları için göstermiyorlar henüz kendilerini :) iki hafta sonra gitmeye karar verdik kesin olur en azından hüsrana uğramayız
Ben ilk randevuda söyledim kan ilacı kullanmama gerek var mı dedim, benim ferritin değeri hep düşük çünkü, şimdilik gerek yok dedi, bakalım perşembe ne diyecek? Aslında bu testleri sağlıkocağı da yapar ama ben işimden dolayı sabah gidemiyorum sağlıkocağına.Bir de kan hormon vitamin mineral vs değerlerine baktıran var mı? Bakıyorlar mı tam bilmiyorum ama ben baktırmak istiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, demir vs eksiklik varsa önlemi alalım diye
Ben aile hekimliğinde baktirdim b12 eksikligi çıktı sağlık bakanlığının verdiği bir ilac var onu verdi kullanıyorum ve kırmızı et tüketmemi söyledi doktorBir de kan hormon vitamin mineral vs değerlerine baktıran var mı? Bakıyorlar mı tam bilmiyorum ama ben baktırmak istiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, demir vs eksiklik varsa önlemi alalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?