2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Keseyi cok erken gormussun canim ya masallah.Sen kendini hamile gibi hissediyomusun ben bazen hissedemiyorum.Kalp atisini duyunca tamam oldu bu is diyecegim galiba.
Darısı sana da olsun kuzum inşallah, valla pek hissedemiyorum henüz, ben de kalp atışını merak ediyorum, daha önce de kimyasal gebelik yaşadığım için tedirgin oluyorum ara ara, ama o büyüdükçe anlarız biz ancak:)

Cok tesekkur ederim

Evet canim insallah onlar saglicakla büyüsünlerde gerisi onemli degil.senin ne zaman randevun ne zaman dedi doktorun kalp atisi icin gideceksin.

Evet canim insallah onlar saglicakla büyüsünlerde gerisi onemli degil.senin ne zaman randevun ne zaman dedi doktorun kalp atisi icin gideceksin.
Kalp atışı dememişti ama çarşambaya kontrol amaçlı demişti, ben perşembe gideceğim ama eşim o gün izinli diye, tahminen sadece kesenin büyümesini görürüz sanırım, kalp atışları 5+5 te duyulur mu bilemiyorum.

Anladim canim iste bazi durumlarda alltan utrasinografi ile duyuluyormus kalp atisi doktor goruyormus erkenden ogrenilebiliyormus.Artik sen gidersin kontrollerine bakalim ne olacak bizide haberdar et bende sizi ederim zaten insan heyecanini biriyle paylasna ihtiyaci hissediyor.

Alttan muayene düşünmüyorum kuzum bakalım doktora gidince ne diyecek, paylaşırım kuzum, inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız:)

Ben de folbiol kullaniyorum. Etkisi yuksek olabilir. Bende kan pihtilasmasi oldugu icin mutlaka onu kullanmam gerekiyor. Ayrica benexol B12+coraspirin kullaniyorum.

Ben 5+6 dayken gitmiştim. Karından keseyi gördü alttan bakarsak kalp atışı duyarız ama gerek yok haftaya gel dedi. Döllenmenin zamanı ve beta değerine göre değişir sanırım. Belki siz de görünür

Ben 5+6 dayken gitmiştim. Karından keseyi gördü alttan bakarsak kalp atışı duyarız ama gerek yok haftaya gel dedi. Döllenmenin zamanı ve beta değerine göre değişir sanırım. Belki siz de görünür
Hayırlısı canım benim :) heyecanla bekliyorum bakalım :)

Hayırlısı canım benim :) heyecanla bekliyorum bakalım :)
Biz de çok heyecanlı gittik kalp atışını duyacağız diye ama bebeği bile göremedik çok çok minik oldukları için göstermiyorlar henüz kendilerini :) iki hafta sonra gitmeye karar verdik kesin olur en azından hüsrana uğramayız

Bir de kan hormon vitamin mineral vs değerlerine baktıran var mı? Bakıyorlar mı tam bilmiyorum ama ben baktırmak istiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, demir vs eksiklik varsa önlemi alalım diye

Bir de kan hormon vitamin mineral vs değerlerine baktıran var mı? Bakıyorlar mı tam bilmiyorum ama ben baktırmak istiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, demir vs eksiklik varsa önlemi alalım diye
Bakioar cnim benden doktor istedi hepsini 1 dosya dolusu test ona gore ilac veriolar.

Canim nasil korktum yazinin basinda anlatamam. Cok sukur bebegin iyiymis. O anki durumunu tahmin bile edemiyorum. Bir daha parca gelmez umarim.Saglikla buyusun bebisin insallah.

İnşallah Rabbim görmeyi nasip etsin kuzum :)

Ben ilk randevuda söyledim kan ilacı kullanmama gerek var mı dedim, benim ferritin değeri hep düşük çünkü, şimdilik gerek yok dedi, bakalım perşembe ne diyecek? Aslında bu testleri sağlıkocağı da yapar ama ben işimden dolayı sabah gidemiyorum sağlıkocağına.

Ben aile hekimliğinde baktirdim b12 eksikligi çıktı sağlık bakanlığının verdiği bir ilac var onu verdi kullanıyorum ve kırmızı et tüketmemi söyledi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…