- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.081
Benim de ferritin değerim düşüktü üç ay önce Demir ilacı kullandım alerji yaptı bırakmak zorunda kaldım. Yine kullanmam gerekirse nasıl olur bilmem :-/Ben ilk randevuda söyledim kan ilacı kullanmama gerek var mı dedim, benim ferritin değeri hep düşük çünkü, şimdilik gerek yok dedi, bakalım perşembe ne diyecek? Aslında bu testleri sağlıkocağı da yapar ama ben işimden dolayı sabah gidemiyorum sağlıkocağına.
Benim kullandığım folik ilacında d vitamini ve b 12 var ama benim d hep düşük çıkıyor yine de. Baktırayım da doktor karar versin bakalımBen aile hekimliğinde baktirdim b12 eksikligi çıktı sağlık bakanlığının verdiği bir ilac var onu verdi kullanıyorum ve kırmızı et tüketmemi söyledi doktor
Tamam canım teşekkür ederim :)Canim cok buyutulecek bisey degil arastir hangisi mantigina yatarsa al canim zaten iyi olanlari devlet karsilmiyor. Yazdirmana da gerek kalmaz
Çıkartmaya çalışıyorum :)Insallah canim takma hic birseyi kafana tadini cikar.
Yarın başlayın hemen ALLAH izin ederse :)Ben gözümün önüne koydum mutfağa girince direkt gözüme çarpıyor ben de aç karnına alıyorum sıkıntılı zamanlarda :)
B12 değil de kalsiyum muşBenim kullandığım folik ilacında d vitamini ve b 12 var ama benim d hep düşük çıkıyor yine de. Baktırayım da doktor karar versin bakalım
Bir de kan hormon vitamin mineral vs değerlerine baktıran var mı? Bakıyorlar mı tam bilmiyorum ama ben baktırmak istiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, demir vs eksiklik varsa önlemi alalım diye
Canim benim hic bir bilgim yok ama cesitleri cok folik asitin onu biliyorum.Kızlar benm folik asitten kullanan yok mu ya cevap yazmamışsınız?
Cnm nomesıs ben ilk defa duydum geçen ay dolbiol içince de dedm iyi değil dedi bnu tek iç dedi b12 vitMn hepsi varmş cnm iydr defl mi kullanmayan olmynca şaştmCanim benim hic bir bilgim yok ama cesitleri cok folik asitin onu biliyorum.
Kuzum ya bende ilkkez basladim folbiolla iyisi kotusu yok sadece degisik seyler var icinde zaten depolanmiyor yeteri kadar vucut aliyormus kalani atiliyormus merak etme yani birde eczaci bana her doktor anlasmali oldugu ilaci onerio dedi hakli o konuda hepsi ayni hic skma canini sen oda folik asit cesidi.Cnm nomesıs ben ilk defa duydum geçen ay dolbiol içince de dedm iyi değil dedi bnu tek iç dedi b12 vitMn hepsi varmş cnm iydr defl mi kullanmayan olmynca şaştm
Haklısın canm ya işte ilk olunca insan korkuyor ya doğrusunu en iyisini almak istyr zaten gittiğimde karşı eczanessinde vardı olablr anlaşmları sennde sağ tarfnda iğne batma gibi ağrn oluyor mu?Kuzum ya bende ilkkez basladim folbiolla iyisi kotusu yok sadece degisik seyler var icinde zaten depolanmiyor yeteri kadar vucut aliyormus kalani atiliyormus merak etme yani birde eczaci bana her doktor anlasmali oldugu ilaci onerio dedi hakli o konuda hepsi ayni hic skma canini sen oda folik asit cesidi.
Oluyor canim benim agrilarim hatta cok fazlaydi azaldi doktor hafif kanama agri adet agrisi normal endise etme dedi iyiye işaret canim bunlar buyuyorlar kalp atisini duydunmu ben henuz duyamadm adete gore geriden geliyorum.Haklısın canm ya işte ilk olunca insan korkuyor ya doğrusunu en iyisini almak istyr zaten gittiğimde karşı eczanessinde vardı olablr anlaşmları sennde sağ tarfnda iğne batma gibi ağrn oluyor mu?
Canım bende onu kullanıyorum doktora gitmeden önce de arada kullandım sonra doktora sordum kullanabilirsin yine onu ama ağır biraz yarim yarim at bir mahsuru yok dediİlk hamileligim olmadan 1.5 yıl önce başladım ve hamileyken de devam ederek hep folbiol kullandım. İlk Dr onu vermişti ben de sormadan hep onu aldım.tabi o süreçte bir sürü Dr değiştirdim. Folik asit kullanıyor musun dedikleri de evet dedim ve hangisi olduğunu hiç konuşmadık. Umarım bir zararı olmamıştır. Şuan yine folbiol kullanıyorum.baska alayım bari. Üzüldüm
Merhaba anneler
Kesemizi gördük kalp atışıiçin 15 20 gun sonra gideceğim dr a..
Dr sadece folik asit tuket ve agir kaldirma dedi ..ancak 2 yasinda bir oglumvar surekli kaldirmak zorunda kaliyorum.. siz neler yapip dikkat ediyorsunuz kendinize.. henuz babasina soylemedigim icin esim de hani agir kaldirmama engel olmuyor tikandim
Kızlar benm folik asitten kullanan yok mu ya cevap yazmamışsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?