2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim de ferritin değerim düşüktü üç ay önce Demir ilacı kullandım alerji yaptı bırakmak zorunda kaldım. Yine kullanmam gerekirse nasıl olur bilmem :-/

Ben aile hekimliğinde baktirdim b12 eksikligi çıktı sağlık bakanlığının verdiği bir ilac var onu verdi kullanıyorum ve kırmızı et tüketmemi söyledi doktor
Benim kullandığım folik ilacında d vitamini ve b 12 var ama benim d hep düşük çıkıyor yine de. Baktırayım da doktor karar versin bakalım

Merhaba anneler
Kesemizi gördük kalp atışı için 15 20 gun sonra gideceğim dr a..
Dr sadece folik asit tuket ve agir kaldirma dedi ..ancak 2 yasinda bir oglum var surekli kaldirmak zorunda kaliyorum.. siz neler yapip dikkat ediyorsunuz kendinize.. henuz babasina soylemedigim icin esim de hani agir kaldirmama engel olmuyor tikandim

Bir de kan hormon vitamin mineral vs değerlerine baktıran var mı? Bakıyorlar mı tam bilmiyorum ama ben baktırmak istiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, demir vs eksiklik varsa önlemi alalım diye

Hepsi ve daha fazlasi icin dun kan verdim canim. Ama sonuclari haftaya cunartesi kontrolde ogrenecegim.

Canim benim hic bir bilgim yok ama cesitleri cok folik asitin onu biliyorum.
Cnm nomesıs ben ilk defa duydum geçen ay dolbiol içince de dedm iyi değil dedi bnu tek iç dedi b12 vitMn hepsi varmş cnm iydr defl mi kullanmayan olmynca şaştm

Cnm nomesıs ben ilk defa duydum geçen ay dolbiol içince de dedm iyi değil dedi bnu tek iç dedi b12 vitMn hepsi varmş cnm iydr defl mi kullanmayan olmynca şaştm
Kuzum ya bende ilkkez basladim folbiolla iyisi kotusu yok sadece degisik seyler var icinde zaten depolanmiyor yeteri kadar vucut aliyormus kalani atiliyormus merak etme yani birde eczaci bana her doktor anlasmali oldugu ilaci onerio dedi hakli o konuda hepsi ayni hic skma canini sen oda folik asit cesidi.

Haklısın canm ya işte ilk olunca insan korkuyor ya doğrusunu en iyisini almak istyr zaten gittiğimde karşı eczanessinde vardı olablr anlaşmları sennde sağ tarfnda iğne batma gibi ağrn oluyor mu?

Haklısın canm ya işte ilk olunca insan korkuyor ya doğrusunu en iyisini almak istyr zaten gittiğimde karşı eczanessinde vardı olablr anlaşmları sennde sağ tarfnda iğne batma gibi ağrn oluyor mu?
Oluyor canim benim agrilarim hatta cok fazlaydi azaldi doktor hafif kanama agri adet agrisi normal endise etme dedi iyiye işaret canim bunlar buyuyorlar kalp atisini duydunmu ben henuz duyamadm adete gore geriden geliyorum.

Canım bende onu kullanıyorum doktora gitmeden önce de arada kullandım sonra doktora sordum kullanabilirsin yine onu ama ağır biraz yarim yarim at bir mahsuru yok dedi

Bende bu konuyu sormuştum. Benim bebeğim de bir yaşında ve daha yuruyemiyor mecburen çoğu zaman kucağıma alıyorum.
Bizim gibi anne çok kendini zorlamadan dinleye dinleye kucağına alırsan yavaş hareketlerle inşallah bir sey olmaz.
Babaya da de artık. Ben video çektim 2. Çocuk müjdesi verirken Çok komik ama güzeldi. Çok şok oluyorlar ilk başta. Bebekler minik olunca. Sen de söyle sürprizli bir sekilde bize de anlat

Kızlar benm folik asitten kullanan yok mu ya cevap yazmamışsınız?

Bana daha doktorum yazmadı baslamadim kullanmaya

Kızlar benim doktorumda folbiol kullanmamı söyledi. Diğerleri sağlıkbskanlığı tarafından onsylı bile değil dedi. Bilmiyorum bende onu alacam

Kızlar dün çok sancım vardı oluşan kistin orada. Doktor sancı tekrarlarsa hemen gel demişti, biz de hemen gittik. Çok şükür şu an bir sıkıntı yokmuş. Doktor bir süre daha böyle devam edecek sancılar dedi. Ama şiddetlenirse hiç bekleme gel dedi..

Kesemiz büyümüş. İçinde yolk kesesini de gördük çok şükür 6+3olduk bugün.. Elhamdulillah

Sezerbusra21 canım benimki bir hafta geriden geliyordu ama açığı kapandı sanırım. Rica etsem son adet tarihimle uyumlu olacak şekilde tahmini doğum tarihimi güncelleyebilir misin
06.12.2018

Bu arada kalp atışını dinlemek ve kist takibi için Çarşamba günü çağırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…