- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.821
tamam canım çok teşekkür ederim. ben kızımda hiç kullanmadım hep zeytin yağı sürmüştüm ama bunda ne olur olmaz bilemem alayım diyorum. göğüsü yıkamamız gerekiyor mu? burda çok pahalı anneme getirttirecem.Kızımda gögüslerm berabet olmuştu ben kullandım ama dogumdan sonra kullandım çok iyi bir krem al canım bende yine ondan alıcam
Canım spinal epidural kombine olarak yapılmıyor diye duydum bende ikisi beraber yapılmıyor yani sadece spinal olabilirsin ama ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum 150 mg spinal olucam ama hem spinal epidural kombine hiç konuşmadm doktorumlaKan sulandirici kullanan kizlar yeni bir soruyla geldim
Kasim annelerinde okudum kan sulandirici igne kullananlara spinal epidural yapilamaz yazmisti biri. Dogru mu bu? Hic duyan var mi?
Yıkamak gerekmiyor canım öyle biliyorum ben yıkamadm ama bebegimide emziremedik hep pompayla sagdım netten araştır canım silme diyende var sil diyende eniyisi doktora sormaktamam canım çok teşekkür ederim. ben kızımda hiç kullanmadım hep zeytin yağı sürmüştüm ama bunda ne olur olmaz bilemem alayım diyorum. göğüsü yıkamamız gerekiyor mu? burda çok pahalı anneme getirttirecem.
tamam canım çok teşekkür ederimCanım spinal epidural kombine olarak yapılmıyor diye duydum bende ikisi beraber yapılmıyor yani sadece spinal olabilirsin ama ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum 150 mg spinal olucam ama hem spinal epidural kombine hiç konuşmadm doktorumla
Yıkamak gerekmiyor canım öyle biliyorum ben yıkamadm ama bebegimide emziremedik hep pompayla sagdım netten araştır canım silme diyende var sil diyende eniyisi doktora sormak
Maşallah ne güzel epizyotomi varmıydı en korktuğum:) hareketli olması çok iyiymişIlki epiduralli normaldi. Simdi de sıkıntı olmazsa normal istiyorum. bazen oyle hareket ediyor ki sanki tirnaklari ile rahmimi tirmaliyor. Arada da kasiklarim ile bacagimin birlestigi yere bi sanci giriyor tek tarafli. Bu hafta izne ayrildim artik. Tum gun yatamam herhalde ama yine de ise gidip gelmedigim icin biraz fayda eder herhalde
Garmastan aldim duruyor ihtiyac olursa kullanicam. O zaman doktora lansinoh onerir misiniz diye sordugumda bunu soylemisti.teşekkür ederim canım. bende lansinoh mu garmastan mı diye karar veremedim. sen alacak mısın veya aldın mı
bebek için.:Kizlar su hastane listelerimizi bi daha mi paylassak neler koymaliyim hep bi bksik var gibi geliyor
1 tane 10lu hastane cikisi
3 tane 5 hastane cikisi
2 tulum
Bebek bezi
Biberon
Beyaz tulbent sarilik olmasin diye yüzüne ortulecekmis
Corap
Alt acma ortusu
Pisik kremi
3 tane battaniye
Puset
Baska aklima gelmiyor
Benim icin 3 pijama
İc camasiri
Jolly kulot bez
Corap
Terlik
Tacc ayna firca makyaj malzemesi vb
Sut sagma makinesi
Lansinoh krem
Eksikler neler kizlar bi bi yardim edin lutfen
Seviyorum sizi
tamam canım süper =) ben sormadım henüz ama garmastan alıcam dursun aynen =)Garmastan aldim duruyor ihtiyac olursa kullanicam. O zaman doktora lansinoh onerir misiniz diye sordugumda bunu soylemisti.
canım bence iyi bende dün 33+2 de bebişim 2210 gr idi =)Arkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
2-3gün oynamalar olurmuşcanım bence iyi bende dün 33+2 de bebişim 2210 gr idi =)
senin takvimde 35 hafta yazıyor ama
Ani gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah
tamam canım acaba döllenme den dolayı mı dicektim de =) kilosu iyi annesi endişelenme içini ferah tut canım =) jer bebekte aynı değil ki kimi minyon kimi iri kimi normal =) benim kızım 35+3 felan doğdu ve 2170gr idi2-3gün oynamalar olurmuş
Bende kullanıyorum canım yapabilir.yakin arkadaşım yaptı burda iğne saatin ile sancı saatin çok önemli.igne saatinden 24 saat geçince epidural yapabiliyor doktorlar.sanci iğne saatine yakın çıkarsa önce saatin dolana kadar normal sancini çekiyorsun canım.umarum anlatabilmisimdir.Kan sulandirici kullanan kizlar yeni bir soruyla geldim
Kasim annelerinde okudum kan sulandirici igne kullananlara spinal epidural yapilamaz yazmisti biri. Dogru mu bu? Hic duyan var mi?
Ben şöyle bir çözüm buldum akşam kesinlikle baharatlı ve acılı birşey yemiyorum asitli de aynı şekilde resmen coşuyor midem bunları yiyince yoğurtlu şeyler yemeğe çalışıyorum kızartma yemiyorum ve hemen yemekten sonra midem yansın yanmasın rennie içiyorum sen de bu şekilde dene bi miden yanmadan iç ilacı ve o saydığım şeylerden uzak dur daha iyi gelecek tabi tamamen yanma geçmiyor ama en azından kusturacak kadar kötü olmuyorCanim gaviscon var iciyorum ama bana misin demiyor öyle cok yaniyor ki hersey en sonunda alev olup bogazimi yakarak kasiklarimda felaket sancilar olusturarak kusmama neden oluyor
Arkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
Canım anne için tırnak makası niye merak ettim:)bebek için.:
eldiven
çapka
müslin
ıslak mendil
anne için:
tırnak makası
hırka
ek giyisiler hastane çıkış için
ayretten bir kaç poşet kirliler vs için
Benimde 33+1 de 2.200 dü doktor çok normal dediArkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?