2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Saolun kizlar bir fikrim yoktu hic. Ben de doktorumla konusayim artik.

Canim ben ilk bebegimde almistim ve cok faydasini gördüm. Evde dururken bile her iki saatte bir sut sagdim attim buzluga. Sutun artmasina cok faydali oluyot sut sagmak. İlk bebeginiz ise kesinlikle oneririm almanizi diger bebeklerinizde de kullanırsınız
Bir de benim ilk oğlum uyumaktan ilk bikac gun emmedi göğüslerim tas gibi oldu agrimaya basladi makineyi o zaman aldik cok isime yaradi
Hastanelerde buyuk elektrikliler var onlarla yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Aen yine de bi hastanene sor

Arkadaşım devlet hastanesinde yaptı doğumu istediğin zaman veriyorlar. Beş gün yoğun bakımdaydı bebişi, onlara anne oteli adında oda yapmışlar orda kaldı. Ve sürekli sağdı sütünü

Seninki gayet iyi gorunuyor cnm ben 34+5 de 2500 du banada az gelmisti

Bak sizinkiler normal benimki 34 de 35 haftalıkta kilosu ultrason kagıdında öyle yazıyor 1 hafta fazla kilosu ☺ fazlalık var bende yani sizinkiler tam haftasında gidiyor bence hiç canınızı sıkmayın önemli olan saglıklı olmaları zaten

Canım yanlış hatırlamıyorsam sana serklaj yapılmıştı çok şükür ki bu haftalara geldin nekadar dursa okadar iyi ama senin durumunda olanlar 35 e gelince bi oh diyorlar rabbim vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama kaç haftadır sancı ile uğraşanlar hep taburcu oldu korkma belki yapılan müdahale ile seninde geçer hakkında hayırlısı olsun hayırlı haberler bekliyoruz

@Katrina_ cnm ben ozelde yapicam sordum bizimkilerinde yokmus galiba pompa emin konuşamadılar genc hemsireydi. Aslinda benim pompam varda goturmeyim diye sormustum simdi goturcem. Sen kendi hastanenle bi konus devlette kesin vardir bence. Ama pompa cok lazim olan bisey alsan daha iyi.

Dudak kremi olabilir, sezeryanda yeme içme yasak olunca fena oluyor o dudaklar.
Islak mendil el altında bulundurmak için (ben hastanede yatınca çok ihtiyaç duymuştum)
Eşime eşofman tarzı bir takım Bana hastane çıkışı giymek için rahat bir şeyler.

Arkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
Maşallah bana da artık az geliyor kilosu, aslında normal değerlerde ama ileride gidince hep öyle gitmesini bekliyoruz sanırım :)

Ben de özelde dogum yapicam veriyolar mi bilmiyorum. Bir konuşayım en iyisi dediğin gibi

Sen ne kullandın peki cnm?

Canım anne için tırnak makası niye merak ettim:)
hahaha =) doğum şu tarihte olacak ve o güne hazırlığımızı yapıp hastaneye gidecek değiliz. doğum ani bir durum ve her ihtimale karşı onu da koydum canım. benim kız süpriz oldu geldiğinde ve kişisel bakımımı tamamlayamamıştım canım tedvir amaçlı zaten ağır birşey değil =)

Kızlar bugun esim yataktayken bebege carpti karnima sabahtan beri kizimi hiseetmyrm korkmalmym sizce

Hee anladım. Tırnak zaten uzayınca kesilir ya Bi anda uzayan bişey olmayınca merak ettim bende sebebini:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…