2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Kuzumm benimde sol tarafimda kist var arada sanci sizi oluyo. Cok asiri siddetli degil. Dr busey olmaz kendiliginden kaybolur dedi. Hicbisey yapmadik. Sana bisey onerdi mi

Kuzumm benimde sol tarafimda kist var arada sanci sizi oluyo. Cok asiri siddetli degil. Dr busey olmaz kendiliginden kaybolur dedi. Hicbisey yapmadik. Sana bisey onerdi mi
Yok canım bir şey önermedi. Bol bol istirahat sadece. Progestan içiyorum dozu çok yüksek, o da besliyormuş kisti ama mek zorundayım şimdilik. Onu kesince kaybolur dedi bana da.

Senin kistin kaç cm canım?

Canım bende onu kullanıyorum doktora gitmeden önce de arada kullandım sonra doktora sordum kullanabilirsin yine onu ama ağır biraz yarim yarim at bir mahsuru yok dedi
En azından evdekilerin yarın yarım alabilirim o zaman.doktora da sorarım yarın. İlkinde sorun yaşamadığını göre çok da ağır değil demekki

Canim nasil korktum yazinin basinda anlatamam. Cok sukur bebegin iyiymis. O anki durumunu tahmin bile edemiyorum. Bir daha parca gelmez umarim.Saglikla buyusun bebisin insallah.
Amin cnm çok sagol aslında hiç sıkıntı yapmadim direk rabbimin vardır bi bildiği dedim ve ben kesin düştü gözüyle gittim ama minik supriz yapti

A
Aynen cnm önce korkuttu sonra supriz yapti ins artik bir daha korkutmaz

Ayy canım ya cok sevindim. Masallah bebegine sımsıkı tutunsun annesine sende bol bol dinlenmeye bak. Aklima baska bi bebek vardi da tutunamadı mi ihtimali geldi acikcasi. Ama doktorun daha iyi bilir
Doktor öyle his birşey söylemedi cnm öyle olsa kese de sikin ti olur du diye düşünüyorum ama kesen çok iyi dedi doktor benim aklıma da seybgekdi tam ader zamanın acaba diyorum 2 ay adet olmadım ya içind e toplandılar birkerede atildimi

Kızlar folbiol bende vardı birkaç ay önce doktor saç dökülmesi için vermişti şuan doktora gitmedim onu atsam olur mu 1 hafta geç kalmak istemiyorum gümde 1 kez mi atılıyordu 2 kez mi hatırlamıyorum da

Yarın 16.20 de randevum var ama bugün hiç olmadığım kadar kaygiliyim.7 haftanın doluyor fakat hamile olduğuma dair hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten belirtim yoktu. Çok az goguslerim sismisti ve erken uyuyordum. Şuan bunlar da hiç yok. Umarım olumsuz bir durumla karsilasmam. Hemen yarın olsun istiyorum bir yandan da korkuyorum.
Kızlar bir de göğüs uçlarını birkaç gündür acayip kaşınıyor. Genelde adet olunacağı zaman kaşıntı oluyor.

Son düzenleme:
Ya kizlar sizde de mi kist var son kontrolde bende de gordu dr gebelik kistidir dedi ama benim icim hic rahat degil uzuldum. Bu kistin zarari ne olur soramadim da kasik agrisi olur dedi kist takibi falan demedi normal karsiladi. Sizinde mi gebelikte oldu

Bende gece onunla uyandım canım nasıl kaşınıyor bir de kasiklarim ağrıyor doktora kaşıntıyı söyleyecem ya da bebek yağı falan kullanan varmış iyi geliyo dediler bilmiyorum

Progestan beyaz leblebi şeklinde olan ilaç değil mi
O 100mglık olanı. 200mg olandan 3 tane kullanıyorum ben günde.

Evet gebelikte oldu canım.. İki yumurtam oluşmuştu, biri kistleşmiş diğeri bebiş olunca. Olurmuş böyle, çok normal dedi doktor. Hatta çok olumlu dedi. İnternette de besler bebeği diye okudum. Korkma canım bir şey olmaz inşallah. Benim kistim solda olmasına rağmen sağa gitmiş, boyu da büyük 6,5cm, çok gerilmiş, çok sancı yapıyor. O yüzden doktor kontrol ederiz geldiğinde dedi.

Fitil olarak koysan onu

Bende gece onunla uyandım canım nasıl kaşınıyor bir de kasiklarim ağrıyor doktora kaşıntıyı söyleyecem ya da bebek yağı falan kullanan varmış iyi geliyo dediler bilmiyorum
Benim goguslerim de hiç şişlik falan da yok. Siase belki ondan dicem. Her şey kısmet artik. Hiçbir belirtim yok ama belki bu da normaldir.

Canim bu anlattiklarini inan cogumuz yasiyoruz bende de hic belirti yok dedigin gibi uyku hali vardi o da gecti arada afet olucak gibi agrim oluyor bak hayirlisiyla sen yarin gidiyorsun bana daha 4 gun var insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin

Kızlar ben 24 nisan a randevu aldım çok mu geç acaba ya , dış gebelik olup olmadığı kese görünmesine bağlı ya , ben belki kalbi de görürüm diye bekleyeyim deidm , diğer iki gebeliğimde çok üstüne düştüm olmadılar zaten diye ... neyse bekleyeyim ben de mi, bugün 4+4 teyim daha

Canim bu anlattiklarini inan cogumuz yasiyoruz bende de hic belirti yok dedigin gibi uyku hali vardi o da gecti arada afet olucak gibi agrim oluyor bak hayirlisiyla sen yarin gidiyorsun bana daha 4 gun var insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin
İnşallah. Benim bu ikinci olacak ama yine de çok heyecanlı ve ayni zamanda tedirginim. Sağlıklı bebeğe hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum ama insan yine de kaygılanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…