- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.101
Kızlar dün çok sancım vardı oluşan kistin orada. Doktor sancı tekrarlarsa hemen gel demişti, biz de hemen gittik. Çok şükür şu an bir sıkıntı yokmuş. Doktor bir süre daha böyle devam edecek sancılar dedi. Ama şiddetlenirse hiç bekleme gel dedi..
Kesemiz büyümüş. İçinde yolk kesesini de gördük çok şükür6+3olduk bugün.. Elhamdulillah
Sezerbusra21 canım benimki bir hafta geriden geliyordu ama açığı kapandı sanırım. Rica etsem son adet tarihimle uyumlu olacak şekilde tahmini doğum tarihimi güncelleyebilir misin
06.12.2018
Bu arada kalp atışını dinlemek ve kist takibi için Çarşamba günü çağırdı..
Yok canım bir şey önermedi. Bol bol istirahat sadece. Progestan içiyorum dozu çok yüksek, o da besliyormuş kisti ama mek zorundayım şimdilik. Onu kesince kaybolur dedi bana da.Kuzumm benimde sol tarafimda kist var arada sanci sizi oluyo. Cok asiri siddetli degil. Dr busey olmaz kendiliginden kaybolur dedi. Hicbisey yapmadik. Sana bisey onerdi mi
En azından evdekilerin yarın yarım alabilirim o zaman.doktora da sorarım yarın. İlkinde sorun yaşamadığını göre çok da ağır değil demekkiCanım bende onu kullanıyorum doktora gitmeden önce de arada kullandım sonra doktora sordum kullanabilirsin yine onu ama ağır biraz yarim yarim at bir mahsuru yok dedi
Amin cnm çok sagol aslında hiç sıkıntı yapmadim direk rabbimin vardır bi bildiği dedim ve ben kesin düştü gözüyle gittim ama minik supriz yaptiCanim nasil korktum yazinin basinda anlatamam. Cok sukur bebegin iyiymis. O anki durumunu tahmin bile edemiyorum. Bir daha parca gelmez umarim.Saglikla buyusun bebisin insallah.
Aynen cnm önce korkuttu sonra supriz yapti ins artik bir daha korkutmazrabia16 canim cok gecmis olsun.aklimdaydin pek yazmiyor diye.bebisin biraz korkutmus ama sonra sana surpriz yapmis annesi
Vajinal mantar oldugunu soylemissin @kafasikarisikogretmen 2013 anneleri topiginde bu konuyu cok konusmustuk.tuvalette kullandigin 1 litre suya bir kasik sirke koy canim.her tuvalete girisinde bununla temizlen.orada ki herkes bunu yaptik iyi sonuclar aldik.hatta ben tum hamileligimde yaptim.ufak yanma hissetsem hemen yapiyordum geciyordu.en guvenli yontem hic bir zarari yok
Doktor öyle his birşey söylemedi cnm öyle olsa kese de sikin ti olur du diye düşünüyorum ama kesen çok iyi dedi doktor benim aklıma da seybgekdi tam ader zamanın acaba diyorum 2 ay adet olmadım ya içind e toplandılar birkerede atildimiAyy canım ya cok sevindim. Masallah bebegine sımsıkı tutunsun annesine sende bol bol dinlenmeye bak. Aklima baska bi bebek vardi da tutunamadı mi ihtimali geldi acikcasi. Ama doktorun daha iyi bilir
Progestan beyaz leblebi şeklinde olan ilaç değil miYok canım bir şey önermedi. Bol bol istirahat sadece. Progestan içiyorum dozu çok yüksek, o da besliyormuş kisti ama mek zorundayım şimdilik. Onu kesince kaybolur dedi bana da.
Senin kistin kaç cm canım?
Günde 1 , hatta benim Dr bi gün dur bi gün iç dediKızlar folbiol bende vardı birkaç ay önce doktor saç dökülmesi için vermişti şuan doktora gitmedim onu atsam olur mu 1 hafta geç kalmak istemiyorum gümde 1 kez mi atılıyordu 2 kez mi hatırlamıyorum da
Kuzumm benimde sol tarafimda kist var arada sanci sizi oluyo. Cok asiri siddetli degil. Dr busey olmaz kendiliginden kaybolur dedi. Hicbisey yapmadik. Sana bisey onerdi mi
Ya kizlar sizde de mi kist var son kontrolde bende de gordu dr gebelik kistidir dedi ama benim icim hic rahat degil uzuldum. Bu kistin zarari ne olur soramadim da kasik agrisi olur dedi kist takibi falan demedi normal karsiladi. Sizinde mi gebelikte olduKızlar dün çok sancım vardı oluşan kistin orada. Doktor sancı tekrarlarsa hemen gel demişti, biz de hemen gittik. Çok şükür şu an bir sıkıntı yokmuş. Doktor bir süre daha böyle devam edecek sancılar dedi. Ama şiddetlenirse hiç bekleme gel dedi..
Kesemiz büyümüş. İçinde yolk kesesini de gördük çok şükür6+3olduk bugün.. Elhamdulillah
Sezerbusra21 canım benimki bir hafta geriden geliyordu ama açığı kapandı sanırım. Rica etsem son adet tarihimle uyumlu olacak şekilde tahmini doğum tarihimi güncelleyebilir misin
06.12.2018
Bu arada kalp atışını dinlemek ve kist takibi için Çarşamba günü çağırdı..
Bende gece onunla uyandım canım nasıl kaşınıyor bir de kasiklarim ağrıyor doktora kaşıntıyı söyleyecem ya da bebek yağı falan kullanan varmış iyi geliyo dediler bilmiyorumYarın 16.20 de randevum var ama bugün hiç olmadığım kadar kaygiliyim.7 haftanın doluyor fakat hamile olduğuma dair hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten belirtim yoktu. Çok az goguslerim sismisti ve erken uyuyordum. Şuan bunlar da hiç yok. Umarım olumsuz bir durumla karsilasmam. Hemen yarın olsun istiyorum bir yandan da korkuyorum.
Kızlar bir de göğüs uçlarını birkaç gündür acayip kaşınıyor. Genelde adet olunacağı zaman kaşıntı oluyor.
O 100mglık olanı. 200mg olandan 3 tane kullanıyorum ben günde.Progestan beyaz leblebi şeklinde olan ilaç değil mi
Evet gebelikte oldu canım.. İki yumurtam oluşmuştu, biri kistleşmiş diğeri bebiş olunca. Olurmuş böyle, çok normal dedi doktor. Hatta çok olumlu dedi. İnternette de besler bebeği diye okudum. Korkma canım bir şey olmaz inşallah. Benim kistim solda olmasına rağmen sağa gitmiş, boyu da büyük 6,5cm, çok gerilmiş, çok sancı yapıyor. O yüzden doktor kontrol ederiz geldiğinde dedi.Ya kizlar sizde de mi kist var son kontrolde bende de gordu dr gebelik kistidir dedi ama benim icim hic rahat degil uzuldum. Bu kistin zarari ne olur soramadim da kasik agrisi olur dedi kist takibi falan demedi normal karsiladi. Sizinde mi gebelikte oldu
Fitil olarak koysan onuO 100mglık olanı. 200mg olandan 3 tane kullanıyorum ben günde.
Evet gebelikte oldu canım.. İki yumurtam oluşmuştu, biri kistleşmiş diğeri bebiş olunca. Olurmuş böyle, çok normal dedi doktor. Hatta çok olumlu dedi. İnternette de besler bebeği diye okudum. Korkma canım bir şey olmaz inşallah. Benim kistim solda olmasına rağmen sağa gitmiş, boyu da büyük 6,5cm, çok gerilmiş, çok sancı yapıyor. O yüzden doktor kontrol ederiz geldiğinde dedi.
Benim goguslerim de hiç şişlik falan da yok. Siase belki ondan dicem. Her şey kısmet artik. Hiçbir belirtim yok ama belki bu da normaldir.Bende gece onunla uyandım canım nasıl kaşınıyor bir de kasiklarim ağrıyor doktora kaşıntıyı söyleyecem ya da bebek yağı falan kullanan varmış iyi geliyo dediler bilmiyorum
Canim bu anlattiklarini inan cogumuz yasiyoruz bende de hic belirti yok dedigin gibi uyku hali vardi o da gecti arada afet olucak gibi agrim oluyor bak hayirlisiyla sen yarin gidiyorsun bana daha 4 gun var insallah yarin hayirli haberlerle gelirsinYarın 16.20 de randevum var ama bugün hiç olmadığım kadar kaygiliyim.7 haftanın doluyor fakat hamile olduğuma dair hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten belirtim yoktu. Çok az goguslerim sismisti ve erken uyuyordum. Şuan bunlar da hiç yok. Umarım olumsuz bir durumla karsilasmam. Hemen yarın olsun istiyorum bir yandan da korkuyorum.
Kızlar bir de göğüs uçlarını birkaç gündür acayip kaşınıyor. Genelde adet olunacağı zaman kaşıntı oluyor.
İnşallah. Benim bu ikinci olacak ama yine de çok heyecanlı ve ayni zamanda tedirginim. Sağlıklı bebeğe hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum ama insan yine de kaygılanıyor.Canim bu anlattiklarini inan cogumuz yasiyoruz bende de hic belirti yok dedigin gibi uyku hali vardi o da gecti arada afet olucak gibi agrim oluyor bak hayirlisiyla sen yarin gidiyorsun bana daha 4 gun var insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?