- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.121
Dogru canım olabilir. Ama netice olarak bebisin saglikli ve seninle buna cok sevindim masallahh.Doktor öyle his birşey söylemedi cnm öyle olsa kese de sikin ti olur du diye düşünüyorum ama kesen çok iyi dedi doktor benim aklıma da seybgekdi tam ader zamanın acaba diyorum 2 ay adet olmadım ya içind e toplandılar birkerede atildimi
İyiyse ben her daim ağrı çekmeye razıyım:) bugn belime yne ağrılar girdi ama otruyorum yok canm duymadım grçen gittim keseyi tek gördüm 23 nisanda gitcm duymaya:)Oluyor canim benim agrilarim hatta cok fazlaydi azaldi doktor hafif kanama agri adet agrisi normal endise etme dedi iyiye işaret canim bunlar buyuyorlar kalp atisini duydunmu ben henuz duyamadm adete gore geriden geliyorum.
Canm rabbim bebegni sana bağışlasın üzülme strese girme bendede o vardı açıktı arada geliyor pedime dr sordm bana birşey olmaz dedi kan gelrse gel dedi ilaç vermeme gerek yok dedi büyük ihtml dr da sana ay ısını drrHayirli pazarlar olsun insallah ben acile gidiyorum kizlar hafif lekeler geliyo ara ara ama içim rahat olsun diye bi baktiricam gecen ki gebeligimde de bu zamanlarda oldu rabbim bebegimi bana bagislar insallah dua edin
Ya normalde kontrole 10 haftalik olunca cagirdi saglikli dedi ama bu 3. Gebelik olunca riskli oluyo iste bide yasim kucul bunyem zayif korkuyorum insallaj bisey olmazCanm rabbim bebegni sana bağışlasın üzülme strese girme bendede o vardı açıktı arada geliyor pedime dr sordm bana birşey olmaz dedi kan gelrse gel dedi ilaç vermeme gerek yok dedi büyük ihtml dr da sana ay ısını drr
Benim 4+4 de vajinadan gorundu cnm. Bence bekleyebiliyosan dedigin tarihte git daha iyi gorunurKızlar ben 24 nisan a randevu aldım çok mu geç acaba ya , dış gebelik olup olmadığı kese görünmesine bağlı ya , ben belki kalbi de görürüm diye bekleyeyim deidm , diğer iki gebeliğimde çok üstüne düştüm olmadılar zaten diye ... neyse bekleyeyim ben de mi, bugün 4+4 teyim daha
Bende 23 Nisan’da kalp sesini duymaya gideceğim ALLAH izin ederse :)İyiyse ben her daim ağrı çekmeye razıyım:) bugn belime yne ağrılar girdi ama otruyorum yok canm duymadım grçen gittim keseyi tek gördüm 23 nisanda gitcm duymaya:)
Aramızda iki yaş var cnm bende 21 o yüzden dikkatli dengeli beslenmeliyiz bebegmiz içinYa normalde kontrole 10 haftalik olunca cagirdi saglikli dedi ama bu 3. Gebelik olunca riskli oluyo iste bide yasim kucul bunyem zayif korkuyorum insallaj bisey olmaz
Aynı zamanda gidyrz ayyu inş duyarz cnm yaBende 23 Nisan’da kalp sesini duymaya gideceğim ALLAH izin ederse :)
Aynen aslinda yiyorum ceviz findik sut falan ama geldim bakalim sira bekliyorumAramızda iki yaş var cnm bende 21 o yüzden dikkatli dengeli beslenmeliyiz bebegmiz için
Cnm birşey soracam senin kesen kaç ml di benim 5 ml dedi dr dün ama verdiği ultrason kağıdında hiç birşey belli bile değil senin ki nasılAramızda iki yaş var cnm bende 21 o yüzden dikkatli dengeli beslenmeliyiz bebegmiz için
Allah esirgesin canım benim inşallah güzel haberler verirsin bize..Hayirli pazarlar olsun insallah ben acile gidiyorum kizlar hafif lekeler geliyo ara ara ama içim rahat olsun diye bi baktiricam gecen ki gebeligimde de bu zamanlarda oldu rabbim bebegimi bana bagislar insallah dua edin
Canım 1 hafta fazla bi zaman ama bu döllenme ile alakalı zamanında olursa belki çıkardı ama hassas testlerde. Diğer testler ise gününü veya 1 iki gün öncesinden yapmak lazım en az. 7 gün fazla. Bir de geç döllenme olmuşsa regl gününden sonra belli olur kanda. inşallah hamilesindir.Selam kızlar adetime 3 ya da 4 gün var şüpheli ilişkinin 3 Nisanda olduğunu düşünüyorum yani bugün şüpheli ilişkinin üzerinden 12 gün geçti.eşimde de bende de bir problem yok. Belirti olarak öyle kendimi dinlemedim hiç bilemiyorum yoğun şekilde sol kasık ağrısı var ama. Adetime 1 hafta kala ve bugün sabah idrar testi yaptım ikisi de negatif çıktı. Üzüldüm aslında. Sizce yok diye düşünmek için erken mi yoksa olsaydı şimdiye idrar testinde çıkar mıydı?
Benimde adet zamanim gelio haftaya gece agridan kivrandim su 3 ay gecse biraz belki rahatlariz cnm.İyiyse ben her daim ağrı çekmeye razıyım:) bugn belime yne ağrılar girdi ama otruyorum yok canm duymadım grçen gittim keseyi tek gördüm 23 nisanda gitcm duymaya:)
Ciktim simdi guzel yerinde kalbi atiyo her ihtimale karsi progestan verdi doktor dinlen dedi bide iliski yasak dediAllah esirgesin canım benim inşallah güzel haberler verirsin bize..
Bekleyebilirim sanırım.Benim 4+4 de vajinadan gorundu cnm. Bence bekleyebiliyosan dedigin tarihte git daha iyi gorunur
Kanama falan kı vardı ki dinlen dedi ?Ciktim simdi guzel yerinde kalbi atiyo her ihtimale karsi progestan verdi doktor dinlen dedi bide iliski yasak dedi
Gecmis olsun cok sukur iyiymis valla canim ben hamile oldugumu ogrendigim gunden beri iliskiyi ben kendim yasakladim bu gidisimde sorucam bendeCiktim simdi guzel yerinde kalbi atiyo her ihtimale karsi progestan verdi doktor dinlen dedi bide iliski yasak dedi
Hafif kahverengiyle sari akintim geliyodu zaten dunden belim agriyodu icim rahat olsun diye gittimKanama falan kı vardı ki dinlen dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?