2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dogru canım olabilir. Ama netice olarak bebisin saglikli ve seninle buna cok sevindim masallahh.

Oluyor canim benim agrilarim hatta cok fazlaydi azaldi doktor hafif kanama agri adet agrisi normal endise etme dedi iyiye işaret canim bunlar buyuyorlar kalp atisini duydunmu ben henuz duyamadm adete gore geriden geliyorum.
İyiyse ben her daim ağrı çekmeye razıyım:) bugn belime yne ağrılar girdi ama otruyorum yok canm duymadım grçen gittim keseyi tek gördüm 23 nisanda gitcm duymaya:)

Hayirli pazarlar olsun insallah ben acile gidiyorum kizlar hafif lekeler geliyo ara ara ama içim rahat olsun diye bi baktiricam gecen ki gebeligimde de bu zamanlarda oldu rabbim bebegimi bana bagislar insallah dua edin
Canm rabbim bebegni sana bağışlasın üzülme strese girme bendede o vardı açıktı arada geliyor pedime dr sordm bana birşey olmaz dedi kan gelrse gel dedi ilaç vermeme gerek yok dedi büyük ihtml dr da sana ay ısını drr

Ya normalde kontrole 10 haftalik olunca cagirdi saglikli dedi ama bu 3. Gebelik olunca riskli oluyo iste bide yasim kucul bunyem zayif korkuyorum insallaj bisey olmaz

Benim 4+4 de vajinadan gorundu cnm. Bence bekleyebiliyosan dedigin tarihte git daha iyi gorunur

Selam kızlar adetime 3 ya da 4 gün var şüpheli ilişkinin 3 Nisanda olduğunu düşünüyorum yani bugün şüpheli ilişkinin üzerinden 12 gün geçti.eşimde de bende de bir problem yok. Belirti olarak öyle kendimi dinlemedim hiç bilemiyorum yoğun şekilde sol kasık ağrısı var ama. Adetime 1 hafta kala ve bugün sabah idrar testi yaptım ikisi de negatif çıktı. Üzüldüm aslında. Sizce yok diye düşünmek için erken mi yoksa olsaydı şimdiye idrar testinde çıkar mıydı?

Hayirli pazarlar olsun insallah ben acile gidiyorum kizlar hafif lekeler geliyo ara ara ama içim rahat olsun diye bi baktiricam gecen ki gebeligimde de bu zamanlarda oldu rabbim bebegimi bana bagislar insallah dua edin
Allah esirgesin canım benim inşallah güzel haberler verirsin bize..

Canım 1 hafta fazla bi zaman ama bu döllenme ile alakalı zamanında olursa belki çıkardı ama hassas testlerde. Diğer testler ise gününü veya 1 iki gün öncesinden yapmak lazım en az. 7 gün fazla. Bir de geç döllenme olmuşsa regl gününden sonra belli olur kanda. inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…