2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Ahaha onu bende düşünmedim değil bu sefer öyle mi yapsam

Bende odaya götürmelerini istemiyorum söyliycem de hemşireye benimle beraber bebegi çıkarın diye hatta kucagımda çıkmak istiyorum ameliyathaneden öyle kişilet gördüm inşallah istegimi kabul eder hemşireler sıkıntı çıkmz

Ben de direkt diyemem o yuzden bir kurban secmem lazim kendime benim yerime o kisi desin herkese bebegi opmuyoruz diye
Kurban belli eşler aynen ben de eşime dicem desin herkese. Değil öpmek ilk zaman kucaktan kucağa dolaşmasını bile istemiyorum. Ablam doğum yaptı yeni hiç ellemedim bebeği. Haftaya kucağıma alırım az büyüsün severim.bebek iste bütün bebekler aynı abartıp başkasının bebeğini öpüp mıncıklamanın anlamı yok diye düşünüyorum

Kendimi gördüm bir an ben de görmemisim diyorum kendime

Kontrolden geldik bizde. Çok az sancım çıktı ama normal dedi pek hareket etmemiş dedi gerçi doktor. Evde kıpır kıpır halbuki Hala dönmemiş bu arada 39. Haftaya kadar bekleriz ödenmezse sezeryan dedi bakalım dua edin kızlar döner inşaallah

Aynısı bende de var ve diyemem de öpmeyin diye off.. Ama belki de bilinçlidirler bu konu da diye ümid ediyorum

İnşallah canım. Herşeyin yolunda olmasına sevindim

Vallahi canm kimsenn dedgi umrumda degil kaynanama dicm gelenler opmesin benim bebegim yeni dogmus kimsenn opmesni istemyrm daha minnak mikrop kapar kim ne dusunrse dusunsn kizimdan daha onemli degil kimse sende kimseye takma kaynanani tembihle esinide cnm

canım perde için ütü spreyleri satılıyor onlardan deneyebilirsin

Ahaha onu bende düşünmedim değil bu sefer öyle mi yapsam
Bence cok mantikli hem kimse alinmaz
Insallah ben de oyle istiyorum ya benimle ya benden sonra getirsinler bebegimi
Aynen oyle bebek iste opmeyle ne anlicaklar zaten kus kadar
Kendimi gördüm bir an ben de görmemisim diyorum kendime
Gormedim valla kac yil sonra gelecek insallah ilk bebis
Aynısı bende de var ve diyemem de öpmeyin diye off.. Ama belki de bilinçlidirler bu konu da diye ümid ediyorum
Esin ya da bir yakinin desin canim sen diyemezsen yazik kuzulara, insallah bilincli olur herkes
Kendi anneme soyledim gorumceme de citlatirim canim gelenleri uyarirlar. Kim ne derse desin valla

Kendi anneme soyledim gorumceme de citlatirim canim gelenleri uyarirlar. Kim ne derse desin valla
Canm ben annemle konusmafgm icin kaynanama solerm zaten lafi esirgemem derim kimse opmesin esimede derim kimse opmesin opmezler herlde openede laf sokarm yani hele cocgma brsy olsun allah korusun cekecgi var opennn benden 9 ay ben kahrini cekmisim biri geleck cocugumu hasta etck olay ckartrm vallaho

benimki de tam tersi bir baş aşağı bir yukarı duruyor. bence o da dönüyordur ama ultrasonda denk gelmiyordur

kızlar bebeği öperler diye bu kadar çok kafaya takmayın ben hiç yeni doğan bebeği şapur şupur öpenle karşılaşmadım. ilk doğum yaptigimda akrabalara yakındık gelenim gidenim çok oldu ama öyle kucağına alıp da öpen olmadi ..zaten bebişler ilk doğduğunda günün çoğunu uykuda geçiyor gelen de şöyle bir bakıyor o kadar. yani akrabalar da eğitimli falan değil yani çoğunun okuma yazması bile yoktu o yüzden şimdiden bunları düşünüp stres olmayın

Tabiki canim bizden cok kimse dusunemez. Opme dedigin halde de opmezler artik diye dusunuyorum.
Iste ben denk geldim o yuzden endiseleniyorum eltimin cocugunu dogdugu gun hastanede openler oldu benim icim gitti. Eve gelen ziyaretciler opmeye kalkmaz bence de uzaktan bakarlar ama yakinlar opmek isteyebilir. Onlari da uyaririz artik napalim=)

Bir de mevlitlerde de kucaktan kucaga gezdirip openler oluyor insallah bizlerin etrafinda olmaz o kisilerden

ben de ayni sekilde hamilelikte kabizkiktan cok sanci cektim baslarda kim bilir normal dogum nasildir dedim.hele ki bi gun o kadar sancilandim ki hemen hastaneye kostuk.lavman yapildi öldüm öldüm dirildim hic unutamiyorum o animi 1 ssat tuvalette ter doktum sanki dogum yaptim.o ondan sonra aman aman normal dogum falan istemiyorum dedim.
iliski sirasinda bile agri ceken biriyim bi de ben.hele normal dogumda ne kadar sanci cekerim tahmin edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…