- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.361
Çalışıyor musun canım? Niye korkuyorsun ki. Ben hep evdeyim tabi ama dışarıda olaki denk gelse bı kafeye girerim lavabonuzu kullanabilir miyim derim yaparım . Ben 3 litre içiyorum. Bence ihmal etme, stres de yapma ama içini ferah tut.Tuvalet korkusundan suyu çokta tüketmiyoeım en büyük hatam bu galiba dikkat edeyim ben biraz
Olablr ama dun dr dersi azalsaydi deme ben yine kontrol ediyim gelrse dr gidiym olmadi cnm sagol soledgn icin hic onemsemedm normal sandm bendeIdrar kaçırma dedikleri bu mu acaba nasıl geldiği anlaşılmıyor
Doktor benimde suyunun iyi olduğunu söyledi de sık sık olunca rahatsız oldum sizlere bir sorayim dedimOlablr ama dun dr dersi azalsaydi deme ben yine kontrol ediyim gelrse dr gidiym olmadi cnm sagol soledgn icin hic onemsemedm normal sandm bende
Canım bu hamileligimde aksine kupkuruym iç çamaşırım hep kurudur.Kızlar sizinde su gibi akıntınız geliyor mu benim ara ara oluyordu kontrole gittiğimde doktora sordum su kaçağı mi diye test yaptik değilmiş ama yine oldu ve çok rahatsız edici dışardayım şuan ve pantolondan belli oluyor
Takipte kalalimda sende kal ole devam ederse yne giderz dr belki azalrDoktor benimde suyunun iyi olduğunu söyledi de sık sık olunca rahatsız oldum sizlere bir sorayim dedim
ben hala progestan fitil kullandığım için ondan kaynaklanan sürekli bir akıntım var zaten. Bazen su gibi oluyor bazen ilaç kalıntılı oluyor. Günlük ped kullanıyorum sürekli.Kızlar sizinde su gibi akıntınız geliyor mu benim ara ara oluyordu kontrole gittiğimde doktora sordum su kaçağı mi diye test yaptik değilmiş ama yine oldu ve çok rahatsız edici dışardayım şuan ve pantolondan belli oluyor
Canım bu hamileligimde aksine kupkuruym iç çamaşırım hep kurudur.
Ama kızıma hamileyken altıma kaçırdıgm çok oluyo eger idrar olsa anlardın anlaşılıyo çünkü idrar degilidr o sen yinede bir sor doktoruna istersen tedbir almak eniyisi tabi
Aynen canim öyle yapalımTakipte kalalimda sende kal ole devam ederse yne giderz dr belki azalr
Enfeksiyonla ilgili olabilir mi ozaman bende 2 gün önce fitil kullandım dediğin gibi fiilden kaynaklı akıntı olabilirben hala progestan fitil kullandığım için ondan kaynaklanan sürekli bir akıntım var zaten. Bazen su gibi oluyor bazen ilaç kalıntılı oluyor. Günlük ped kullanıyorum sürekli.
Soylersek bizden sonra getirirler bebegi bence. Opme konusunda da uyaracagiz artik:/Tam olarak bende böyleyim asla benden önce odaya gitmesini istemiyorum kimse öpmesin korkuyorum Allah korusun neler okuyoruz görüyoruz
Benimki doğuma girecekmiş, geçen muayenede ben giyinirken bu konuyu konuşuyodu doktorla, o da tabi girebilirsin özel bir an vs diyordu. Fotoğraf makinesi falan hazır, iyi cesaret zannediyor ki her şey toz pembe olacak, 3 damla ter akacak falanben de ameliyat sirasinda bebegi bana gosterirlerken hemsire telle ceksin cok istiyorum yapar insallah ya.
Ay en zor kısmı kalmış, çorapları filede yıkamayı unutma canım. Benim hiç aklıma gelmedi, bir baktım makinenin kapağına dizilmişler hepsikizlar benim gibi cok amacli dolap almayip almak isteyenlere tavsiyem modalifedan alabilirsiniz.
ilgilerini bayagi begendim ben.kargoyla geldi gayet de guzel paketlemisler cok begendik.esim kurdu.fiyat da cok cok uygundu.
sira geldi minnos giysilerini yikamaya
Bir şey olmaz inşallah canım zaten sonlara yaklaşmışsın. Sen hissedersin zaten bir tuhaflık olursa, tansiyon aletin varsa evde daha kolayDoktorumda öyle dedi günlük tansiyon takibi yap dedibugün ölçtüm 12 9 geldi ama korkuyorum bişi olacak diye ödem de var çünkü
Benim dr 28.haftadan sonra yerlere azaldigi icin hareket kabileyeti azaldigi icin donmez sansi azalir demisti. Hatta kordon dolanma olasiligi da azalir demisti.benimki de tam tersi bir baş aşağı bir yukarı duruyor. bence o da dönüyordur ama ultrasonda denk gelmiyordur
Doktorumda öyle dedi günlük tansiyon takibi yap dedibugün ölçtüm 12 9 geldi ama korkuyorum bişi olacak diye ödem de var çünkü
Çok geçmiş olsun canım dikkat etKızlar bikaç gündür gribim dün geceden beride felaket öksürük başladı. Bugün öksürükle beraber 1 damla kan geldi lekelenme gibi. Tabi hemen doktora gittim hersey normal gidiyodu. Sonra alttanda bi bakalim rahim agzına falan dedi rahim ağzında acilma baslamıs. Hemen izne ayrılmami sadece yatmami soyledi igneler falan yapti simdi evdeyim ama birden çok telaş yaptım
Tesekkür ettim. Izne ayrilmayi düşünmüyodum birden dank diye geldi tabi bebiş sağlıklı olsun zamanıni beklesin diye gerekirse hiç kalkmadan yatcamÇok geçmiş olsun canım dikkat et
Benim öyle akmıyor ama eskisinden kat kat fazla akıntım var benimdeKızlar sizinde su gibi akıntınız geliyor mu benim ara ara oluyordu kontrole gittiğimde doktora sordum su kaçağı mi diye test yaptik değilmiş ama yine oldu ve çok rahatsız edici dışardayım şuan ve pantolondan belli oluyor
Telaş yapma hiç hayırlısı olsun, benzer sorunları kaç kişi yaşadık Aralık anneleri olarakKızlar bikaç gündür gribim dün geceden beride felaket öksürük başladı. Bugün öksürükle beraber 1 damla kan geldi lekelenme gibi. Tabi hemen doktora gittim hersey normal gidiyodu. Sonra alttanda bi bakalim rahim agzına falan dedi rahim ağzında acilma baslamıs. Hemen izne ayrılmami sadece yatmami soyledi igneler falan yapti simdi evdeyim ama birden çok telaş yaptım
Tabi canim bebisleri riske atmayalımTesekkür ettim. Izne ayrilmayi düşünmüyodum birden dank diye geldi tabi bebiş sağlıklı olsun zamanıni beklesin diye gerekirse hiç kalkmadan yatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?