- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.381
Ben ayağa kalkınca maalesef öyle oluyor. Hatta tuvaletten çıkmadan elimi yıkarken bile yine geldi galiba diyorumKizlar sürekli idrara cikma hissi var bende bi türlü geçmiyo ya. Enfeksiyon vs yok yeni bakıldı. Bebeğin kafası asagida diye baski mi yapio nedir. Agrim vs yok ama acilma yoktur ins.
Başka doktora gerek yok bence ultrason cihazları değişince de kilo farklı çıkıyor. Ben 28 haftalıkken 1 hafta ileri dedi başka doktor. kilosu 1400 dedi, 29da kendi doktorum baktı aynı kiloyu söyledi, kilo alamadığını düşündüm o yüzden.Kızlar geçen hafta perşembe kontrolüm vardı 35+1de. Kilosu 3.010 g çıktı. Başı da 3 hafta ilerden gidiyor 38 görünüyor dedi. Kilo haftasına göre ortalamanın üstü görünüyordu ama dr sıkıntı yok erkek bebek olabilir dedi.
Neyse biraz önce kontrolden geldim. 36+1 olduk bugün.Kilo 2900g dedi şok oldum nasıl yani geçen hafta 3 kiloydu zayıflamış mı dedim. Hayır geçen hafta yanlış ölçmüşümdür dedi. Başı da haftasıyla uyumluymuş ilerde felan değil. Başı fazla ölçünce kiloyu da yanlış ölçmüşüm dedi. Tabi kafam allak bullak oldu. Gerildim moralim bozuldu. Başka bi doktora gitsem mi..
olabilir böyle şeyler cihazlardanda kaynaklanıyor. Başka bir mumnuniyetsizliğin yoksa değiştirmek için sebep değil bence.Kızlar geçen hafta perşembe kontrolüm vardı 35+1de. Kilosu 3.010 g çıktı. Başı da 3 hafta ilerden gidiyor 38 görünüyor dedi. Kilo haftasına göre ortalamanın üstü görünüyordu ama dr sıkıntı yok erkek bebek olabilir dedi.
Neyse biraz önce kontrolden geldim. 36+1 olduk bugün.Kilo 2900g dedi şok oldum nasıl yani geçen hafta 3 kiloydu zayıflamış mı dedim. Hayır geçen hafta yanlış ölçmüşümdür dedi. Başı da haftasıyla uyumluymuş ilerde felan değil. Başı fazla ölçünce kiloyu da yanlış ölçmüşüm dedi. Tabi kafam allak bullak oldu. Gerildim moralim bozuldu. Başka bi doktora gitsem mi..
Cihaz aynı dr aynı olunca kafam karıştı aslında evhamlı biri değilim bu kilo bu haftayla uyumlu da.. Bi de özel hastane güya randevu alıp 1 saat bekliyorum alelacele bi muayene... Allah sonumuzu hayreyleye..Başka doktora gerek yok bence ultrason cihazları değişince de kilo farklı çıkıyor. Ben 28 haftalıkken 1 hafta ileri dedi başka doktor. kilosu 1400 dedi, 29da kendi doktorum baktı aynı kiloyu söyledi, kilo alamadığını düşündüm o yüzden.
En sonki kontrolde de 2100 dedi sonra alttan başı ölçeyim dedi 100 g daha düşürdü 2000 dedi.
Artı eksi 300-400 gram oynayabiliyormuş.
Yok canim bisey yapmadim iki hafta sonra cikmadi. Bazen enfeksiyon nedeniyle de protein cikabiliyormusHerhangi özel birşey yaptınız mı peki yapmam gereken kullanmam gereken bişey var mı
Kilo ve boy cok yanlis olculuyormus. O yine iyi benim rahim agzini yanlis olcup kisalmis dediKızlar geçen hafta perşembe kontrolüm vardı 35+1de. Kilosu 3.010 g çıktı. Başı da 3 hafta ilerden gidiyor 38 görünüyor dedi. Kilo haftasına göre ortalamanın üstü görünüyordu ama dr sıkıntı yok erkek bebek olabilir dedi.
Kapasitelerinin üstünde hasta alıyorlar bence. Benim doktor hep yoğun kafası hep dolu gibi .. O da beni geriyor ne soracağımı bile unutuyorumKilo ve boy cok yanlis olculuyormus. O yine iyi benim rahim agzini yanlis olcup kisalmis dediiyi ki ozele gidiyoruz...
Valla sorma canim insallah zamanında dogum olur hepimizinTelaş yapma hiç hayırlısı olsun, benzer sorunları kaç kişi yaşadık Aralık anneleri olarak
Bnereye basvuruyrdk cnm onun icinKızlar dogum parasıyla süt parasını almayı unutmayın
Aynen vajina kemiklerim çok ayakta durursam daha çok ağrıyor çok değişik bişeyKızlar, inanılmaz bacakarası agrım var. Zor yürür oldum sizlerde durumlar nasıl
Nerden alıcaz acabaKızlar dogum parasıyla süt parasını almayı unutmayın
Bende o yok ama bel ve kasik agrisi var bugun.Kızlar, inanılmaz bacakarası agrım var. Zor yürür oldum sizlerde durumlar nasıl
yok canım ya bence öyle değil çünkü bir ultrasonda kafası aşağıda birinde yukarıda çıkıyor benim.ben de anlıyorum zaten hıçkırığı yerden falan artık sürekli dönüyor 35-36dan sonra biraz zor döner ama 38-39da bile dönen varBenim dr 28.haftadan sonra yerlere azaldigi icin hareket kabileyeti azaldigi icin donmez sansi azalir demisti. Hatta kordon dolanma olasiligi da azalir demisti.
bebek baskı yaptığı için oluyor benim de öyleKizlar sürekli idrara cikma hissi var bende bi türlü geçmiyo ya. Enfeksiyon vs yok yeni bakıldı. Bebeğin kafası asagida diye baski mi yapio nedir. Agrim vs yok ama acilma yoktur ins.
doğumdan hemen sonra mı başvuruluyor acabaKızlar dogum parasıyla süt parasını almayı unutmayın
benim 1 aydır fena derecede var malesef yürüyemiyorum bileKızlar, inanılmaz bacakarası agrım var. Zor yürür oldum sizlerde durumlar nasıl
Kaymakamlık binaları aile sosyal politikalar bakanlıgına sosyal yardımlaşmaya diye hatırlıyrm hepsine gidilebiliniyor canım arayıp sormakta lazımBnereye basvuruyrdk cnm onun icin
Istanbldayken halledym gitmeden olmadi sonra tekrr donemicegm icin sknti olurKaymakamlık binaları aile sosyal politikalar bakanlıgına sosyal yardımlaşmaya diye hatırlıyrm hepsine gidilebiliniyor canım arayıp sormakta lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?