- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.401
Masallah canım zaten uyumu kısa sürede sağlar başlarda kıskançlık olabilir oda her çocukta oluyor :) ikiside sağlıkla büyüsün inşallahÇok rahatlattın içimi saolasın canım. Benim şu an en büyük endişem kızımın yeni kardeşten olumsuz etkilenmemesi inş bu dönemi sağlıkla atlatırız. İnş hayırlı evlat olurlar, kızımın maşallahı var zaten en büyük motivasyon kaynağım o.
Evet kardeşime demişti doktoru. Bacakları kısa gelisimi geri demisti 3700 gr ve 56 cm dogdu kiz bebek.Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım..Bebeğin gelişimi 2 hafta geride çıktı beslenmemiş dedi ufak tefek görünüyor dedi..Dikkat etmem gerekiyormuş..Var mı böyle bir durum yaşayan moralim bozuldu biraz..
Buarada kardesim de telaslanip deli gibi yemek yedi ve 30 kilo aldi toplamdaMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım..Bebeğin gelişimi 2 hafta geride çıktı beslenmemiş dedi ufak tefek görünüyor dedi..Dikkat etmem gerekiyormuş..Var mı böyle bir durum yaşayan moralim bozuldu biraz..
Maşallah canım.. doktor öyle olumsuz konuştu ki 10 gün sonra tekrar gel takip edelim dedi kaçıncı haftada Doğum yaptı ablan bu arada?Evet kardeşime demişti doktoru. Bacakları kısa gelisimi geri demisti 3700 gr ve 56 cm dogdu kiz bebek.
Bende öyle doktordan geldiğimden beri deli gibi yiyorum kendimi suçluyorum..Buarada kardesim de telaslanip deli gibi yemek yedi ve 30 kilo aldi toplamda
Benim 36+0da bas gelisliydi 36+3 bugun makat gelise dondu dr cok sasirdi ve bu 3 gun icinde boynuna tam tur kordonu dolamis.Su an boynunda dugumlu bir kordon var.Donuyorlar yani orasi nasil bir yerse bir sekilde beceriyorlarBenim dr 28.haftadan sonra yerlere azaldigi icin hareket kabileyeti azaldigi icin donmez sansi azalir demisti. Hatta kordon dolanma olasiligi da azalir demisti.
39 da dogum yapti canim. Normalde cok zayif biri de degildir zaten yiyordu. 65 le baslamisti 98 ile dogurdu. Olcum dogru cikmayabiliyor anlayacagin. Her gun meyve yogurt tukettiginden emin ol vitaminlerini kullan fazlasi gereksiz benceMaşallah canım.. doktor öyle olumsuz konuştu ki 10 gün sonra tekrar gel takip edelim dedi kaçıncı haftada Doğum yaptı ablan bu arada?
Peki döner miymiş bundan sonra canım ne dedi doktor. Bir kez kordon dolanması önemli mi ?Benim 36+0da bas gelisliydi 36+3 bugun makat gelise dondu dr cok sasirdi ve bu 3 gun icinde boynuna tam tur kordonu dolamis.Su an boynunda dugumlu bir kordon var.Donuyorlar yani orasi nasil bir yerse bir sekilde beceriyorlar
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.inşallah sağlıkla doğururuz bebeklerimizi..39 da dogum yapti canim. Normalde cok zayif biri de degildir zaten yiyordu. 65 le baslamisti 98 ile dogurdu. Olcum dogru cikmayabiliyor anlayacagin. Her gun meyve yogurt tukettiginden emin ol vitaminlerini kullan fazlasi gereksiz bence
Ayni sey bugun bana oldu 3 gun once 3 kilo dedi bugun 2750 dedi.Yanlis olcumlemisim dedi zaten soyledikleri rakam net olmuyormus.+ - 400 oynama oluyormusKızlar geçen hafta perşembe kontrolüm vardı 35+1de. Kilosu 3.010 g çıktı. Başı da 3 hafta ilerden gidiyor 38 görünüyor dedi. Kilo haftasına göre ortalamanın üstü görünüyordu ama dr sıkıntı yok erkek bebek olabilir dedi.
Neyse biraz önce kontrolden geldim. 36+1 olduk bugün.Kilo 2900g dedi şok oldum nasıl yani geçen hafta 3 kiloydu zayıflamış mı dedim. Hayır geçen hafta yanlış ölçmüşümdür dedi. Başı da haftasıyla uyumluymuş ilerde felan değil. Başı fazla ölçünce kiloyu da yanlış ölçmüşüm dedi. Tabi kafam allak bullak oldu. Gerildim moralim bozuldu. Başka bi doktora gitsem mi..
Kordon dolanmış ya doktor bişey demedimi canımBenim 36+0da bas gelisliydi 36+3 bugun makat gelise dondu dr cok sasirdi ve bu 3 gun icinde boynuna tam tur kordonu dolamis.Su an boynunda dugumlu bir kordon var.Donuyorlar yani orasi nasil bir yerse bir sekilde beceriyorlar
Canım süresi ne kadar bilmiyorum ben kızımda 1 aylık dogum yapmıştım aldıgımdayok canım ya bence öyle değil çünkü bir ultrasonda kafası aşağıda birinde yukarıda çıkıyor benim.ben de anlıyorum zaten hıçkırığı yerden falan artık sürekli dönüyor 35-36dan sonra biraz zor döner ama 38-39da bile dönen var
bebek baskı yaptığı için oluyor benim de öyle
doğumdan hemen sonra mı başvuruluyor acaba
benim 1 aydır fena derecede var malesef yürüyemiyorum bile
Amin insallahTeşekkür ederim canım içimi rahatlattın.inşallah sağlıkla doğururuz bebeklerimizi..
Evet canim doner dedi ve ben eminim su 2 saat icinde donmus olabilir yine cunku inanilmaz can yakici hareketler yapjyor.Anne karninda 3 kez de dolasa sıkınti olmuyor onemli olan dogum esnasi dedi bende cok korktum doppler yapildi kordondan kan akisi cok iyi cikti ondan icim rahat biraz.Tabi bu kordon olayi zorunlu sezaryana giriyor,zaten benimde istedigim sezaryandi.Peki döner miymiş bundan sonra canım ne dedi doktor. Bir kez kordon dolanması önemli mi ?
Doppler le bakildi canim hicbir sorun yok kan akimi cok iyi.İcim rahat ama yine de korkuyorum neyseki 10gunum kaldi sag salim geciririm insallahKordon dolanmış ya doktor bişey demedimi canım
Yok canim bisey yapmadim iki hafta sonra cikmadi. Bazen enfeksiyon nedeniyle de protein cikabiliyormus
Yani bir kez bile dolansa sezeryan oluyorsun demek. Yatakta dönerken filan çok tedirgin oluyorum ben de kordon dolanır ani harekette diye. Tabi alakası yoktur buyuk ihtimalle. Saglıklı bir şekilde gelsin inşallah kuzucuklarımızEvet canim doner dedi ve ben eminim su 2 saat icinde donmus olabilir yine cunku inanilmaz can yakici hareketler yapjyor.Anne karninda 3 kez de dolasa sıkınti olmuyor onemli olan dogum esnasi dedi bende cok korktum doppler yapildi kordondan kan akisi cok iyi cikti ondan icim rahat biraz.Tabi bu kordon olayi zorunlu sezaryana giriyor,zaten benimde istedigim sezaryandi.
Arkadasim 2 kere dolanmis kordonla normal dogum yapti. O biraz doktoruna ve anneye bagli sanirim.Yani bir kez bile dolansa sezeryan oluyorsun demek. Yatakta dönerken filan çok tedirgin oluyorum ben de kordon dolanır ani harekette diye. Tabi alakası yoktur buyuk ihtimalle. Saglıklı bir şekilde gelsin inşallah kuzucuklarımız
Dr sordum benden kaynaklimidir diye surekli egildigim oluyor gun icinde.Yok dedi anneyle alakali olmaz dedi.Kordonu uzundur,plasentasi arka duvarda ondan olabilir bircok sebebi var dediYani bir kez bile dolansa sezeryan oluyorsun demek. Yatakta dönerken filan çok tedirgin oluyorum ben de kordon dolanır ani harekette diye. Tabi alakası yoktur buyuk ihtimalle. Saglıklı bir şekilde gelsin inşallah kuzucuklarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?