2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Masallah canım zaten uyumu kısa sürede sağlar başlarda kıskançlık olabilir oda her çocukta oluyor :) ikiside sağlıkla büyüsün inşallah

Evet kardeşime demişti doktoru. Bacakları kısa gelisimi geri demisti 3700 gr ve 56 cm dogdu kiz bebek.

Buarada kardesim de telaslanip deli gibi yemek yedi ve 30 kilo aldi toplamda

Benim dr 28.haftadan sonra yerlere azaldigi icin hareket kabileyeti azaldigi icin donmez sansi azalir demisti. Hatta kordon dolanma olasiligi da azalir demisti.
Benim 36+0da bas gelisliydi 36+3 bugun makat gelise dondu dr cok sasirdi ve bu 3 gun icinde boynuna tam tur kordonu dolamis.Su an boynunda dugumlu bir kordon var.Donuyorlar yani orasi nasil bir yerse bir sekilde beceriyorlar

Maşallah canım.. doktor öyle olumsuz konuştu ki 10 gün sonra tekrar gel takip edelim dedi kaçıncı haftada Doğum yaptı ablan bu arada?
39 da dogum yapti canim. Normalde cok zayif biri de degildir zaten yiyordu. 65 le baslamisti 98 ile dogurdu. Olcum dogru cikmayabiliyor anlayacagin. Her gun meyve yogurt tukettiginden emin ol vitaminlerini kullan fazlasi gereksiz bence

Benim 36+0da bas gelisliydi 36+3 bugun makat gelise dondu dr cok sasirdi ve bu 3 gun icinde boynuna tam tur kordonu dolamis.Su an boynunda dugumlu bir kordon var.Donuyorlar yani orasi nasil bir yerse bir sekilde beceriyorlar
Peki döner miymiş bundan sonra canım ne dedi doktor. Bir kez kordon dolanması önemli mi ?

39 da dogum yapti canim. Normalde cok zayif biri de degildir zaten yiyordu. 65 le baslamisti 98 ile dogurdu. Olcum dogru cikmayabiliyor anlayacagin. Her gun meyve yogurt tukettiginden emin ol vitaminlerini kullan fazlasi gereksiz bence
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.inşallah sağlıkla doğururuz bebeklerimizi..

Ayni sey bugun bana oldu 3 gun once 3 kilo dedi bugun 2750 dedi.Yanlis olcumlemisim dedi zaten soyledikleri rakam net olmuyormus.+ - 400 oynama oluyormus

Kordon dolanmış ya doktor bişey demedimi canım

Canım süresi ne kadar bilmiyorum ben kızımda 1 aylık dogum yapmıştım aldıgımda

Peki döner miymiş bundan sonra canım ne dedi doktor. Bir kez kordon dolanması önemli mi ?
Evet canim doner dedi ve ben eminim su 2 saat icinde donmus olabilir yine cunku inanilmaz can yakici hareketler yapjyor.Anne karninda 3 kez de dolasa sıkınti olmuyor onemli olan dogum esnasi dedi bende cok korktum doppler yapildi kordondan kan akisi cok iyi cikti ondan icim rahat biraz.Tabi bu kordon olayi zorunlu sezaryana giriyor,zaten benimde istedigim sezaryandi.

Bizim bi tanıdık makat geliş diye sezaryen olacaktı. Ameliyattan bi gün önce evde hastane çantasını kontrol ederken suyu geliyor birden hastaneye gidiyorlar başı doğum pozisyonu almış ve 5 cm açıklığı olmuş normal doğurmuş sonunda.

Yani bir kez bile dolansa sezeryan oluyorsun demek. Yatakta dönerken filan çok tedirgin oluyorum ben de kordon dolanır ani harekette diye. Tabi alakası yoktur buyuk ihtimalle. Saglıklı bir şekilde gelsin inşallah kuzucuklarımız

Arkadasim 2 kere dolanmis kordonla normal dogum yapti. O biraz doktoruna ve anneye bagli sanirim.

Dr sordum benden kaynaklimidir diye surekli egildigim oluyor gun icinde.Yok dedi anneyle alakali olmaz dedi.Kordonu uzundur,plasentasi arka duvarda ondan olabilir bircok sebebi var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…