- 3 Şubat 2018
- 432
- 393
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.141
Evet bende yasak koydum iki haftadir ama iste ne kadar olsada basina gelicegi zaman geliyo yarin tam iki aylik olcam soyle bi 4 5 aylik olsam rahat olucamGecmis olsun cok sukur iyiymis valla canim ben hamile oldugumu ogrendigim gunden beri iliskiyi ben kendim yasakladim bu gidisimde sorucam bende
Haklisin olacagi varsa onune gecemiyorsun masallah senin iki aylik olmus insallah bu uc ayi tamamlarsak rahatlarizEvet bende yasak koydum iki haftadir ama iste ne kadar olsada basina gelicegi zaman geliyo yarin tam iki aylik olcam soyle bi 4 5 aylik olsam rahat olucam
Insallah sag saglim kucagimiza aliriz bi donemler cok dikkat etmeliyiz Allahim kimseye aci yasatmasin aminHaklisin olacagi varsa onune gecemiyorsun masallah senin iki aylik olmus insallah bu uc ayi tamamlarsak rahatlariz
Canım geçmiş olsun.bende kist var ve hamile kaldım hiç ummadığım anda .bebeğin kistin olduğu taraftamı.ben daha ultrosana gitmedim.4 haftalık.2hafta sonra gel dedi.bende progestan 200 mg kullanıyorum.kistin çikolata kistimi.Yok canım bir şey önermedi. Bol bol istirahat sadece. Progestan içiyorum dozu çok yüksek, o da besliyormuş kisti ama mek zorundayım şimdilik. Onu kesince kaybolur dedi bana da.
Senin kistin kaç cm canım?
ay evet ilk gebeliğimde sinirden saçlarımı yoluyordum. Hergün ağlıyordum. Herkes bambaşka Bi insan olduğumu söylemişti ay çok kötüydü. Bu seferde gebe kalmadan önce cipralex kullanıyordum bıraktım umarım yine öyle gergin olmam.Basıl bi stres neye stres yapıyorsun ? Uykuların kaçıyor mu Benim sinirden kendimi sıkmaktan başım dönüyor o derece
Ben varim canim gebeligimi ogrendim pakedim de bikactane kalmisti onlarida ictim biraktimÇok merak ediyorum gebe olduğunu öğrenmeden öncesigara içen varmıyor benim gibi
Yerinizde olsam ilk 12 hafta dikkatli olurdum sonrası çok önemli değil.Gecmis olsun cok sukur iyiymis valla canim ben hamile oldugumu ogrendigim gunden beri iliskiyi ben kendim yasakladim bu gidisimde sorucam bende
Ya nasıl duruyorsun bende mutsuzluk yapıyor aklımdan hiç çıkmıyorBen varim canim gebeligimi ogrendim pakedim de bikactane kalmisti onlarida ictim biraktim
Aynen oyle yapiyoruz cunku ben hamile oldugumu bilmiyordum esimle beraber oldugumda bayagi kanamam basladi zaten adetimi brkledigim icin adet oldum sanmistim megerse hamileymisimYerinizde olsam ilk 12 hafta dikkatli olurdum sonrası çok önemli değil.
Değerin normal yükselmiş iyi yani. Dış mış düşünme kötüyü çağırma herşeyi yolundaKızlar merhaba bu ara hasta oldugum için doktora gidişimi biraz daha erteledim ama içim rahat etmiyo göğüs hassasiyetim geçti internette dıs gebelik durumnda b hcg de 2 kat artış olmaz diyo bu doğru mu ?
Ben öğrendiğimde değer 568 di 5 gün sonra 4762 ydi
Valla canim cok zor aynen dedigin gibi mutsuzum hayat cok anlamsiz geliyor ama mecburuzYa nasıl duruyorsun bende mutsuzluk yapıyor aklımdan hiç çıkmıyor
Neden limonluuuDeğerin normal yükselmiş iyi yani. Dış mış düşünme kötüyü çağırma herşeyi yolundalimonlu dondurma ye
İlişkiden dolayı mı kanamanız oldu ?Aynen oyle yapiyoruz cunku ben hamile oldugumu bilmiyordum esimle beraber oldugumda bayagi kanamam basladi zaten adetimi brkledigim icin adet oldum sanmistim megerse hamileymisim
Bir kaç ay önce kullandın mı 1_2 ay kullandıran gerek yok. Zaten mühim olan gebelikten önce kullanmak. Benim Dr u vermedi bana mesela. Embriyo olduktan sonra kullanmanın bişey faydası yok diyorKızlar folbiol bende vardı birkaç ay önce doktor saç dökülmesi için vermişti şuan doktora gitmedim onu atsam olur mu 1 hafta geç kalmak istemiyorum gümde 1 kez mi atılıyordu 2 kez mi hatırlamıyorum da
Evet hic kanamam yoktu iliskiden sonra olduİlişkiden dolayı mı kanamanız oldu ?
Korktum şimdi inşallah bişey olmaz normalde kanama ya da lekelenme yoksa bişey olmaz diye biliyodum çünkü pekii hemen mi oldu bi süre sonra mıEvet hic kanamam yoktu iliskiden sonra oldu
Valla canim cok zor aynen dedigin gibi mutsuzum hayat cok anlamsiz geliyor ama mecburuz
Of harareti alıyor bu gebelikte bana çok iyi geldi belki sanada gelir bilmemNeden limonluuu
ay ne güzel bende tiksinsemBen de iciyordum ama ogrendikten sonra bir tane bile icmedim, canimin cekmesini birakin kokusuna tahammul edemiyorum suan, bir tek sigara kokusundan tiksindim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?