- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.421
Ozel hastanelerde bu durum zorunlu sezaryana giriyormus ayni zamanda fiyatta da indirim oluyormus yeni ogrendim.Ama ben kordonu bile bile normal yapamam zaten.Arkadasim 2 kere dolanmis kordonla normal dogum yapti. O biraz doktoruna ve anneye bagli sanirim.
Aynn cnm ben yürürken inanılmaz zorlanmaya başladım normal o zaman demek ki çoğumuzda oluyorAynen vajina kemiklerim çok ayakta durursam daha çok ağrıyor çok değişik bişey
Vallahi iyi günler geçti sanırım en zorlarına sıra geldiBende o yok ama bel ve kasik agrisi var bugun.
Artik doguma kadar saglam bir gunum gecmeyecek anladim ki
Doktora danıştın mu cnm nedeni icin virşey söyledi mi 20 sinde kontrolüm bakalım o zaman danısıcamyok canım ya bence öyle değil çünkü bir ultrasonda kafası aşağıda birinde yukarıda çıkıyor benim.ben de anlıyorum zaten hıçkırığı yerden falan artık sürekli dönüyor 35-36dan sonra biraz zor döner ama 38-39da bile dönen var
bebek baskı yaptığı için oluyor benim de öyle
doğumdan hemen sonra mı başvuruluyor acaba
benim 1 aydır fena derecede var malesef yürüyemiyorum bile
sordum canım iki farklı doktora sordum normal olduğunu söylediler vücut kendini doğuma hazırlıyor dediler..ama artık çok zorlaniyorum bir de okula gidip geliyorum ki mahvaluyorum gece ağrıdan uyuyamıyorum malesef..Doktora danıştın mu cnm nedeni icin virşey söyledi mi 20 sinde kontrolüm bakalım o zaman danısıcam
Evet riske atmamak en doğrusu olmayan şeylere bile kafamız takılırkenOzel hastanelerde bu durum zorunlu sezaryana giriyormus ayni zamanda fiyatta da indirim oluyormus yeni ogrendim.Ama ben kordonu bile bile normal yapamam zaten.
Canım benim 20.haftadan beri baş aşağı yani her ay kontrolde oyle çıkıyor ama arada döndüğü oluyor bence çünkü 29.hafta kontrolde benim kızında boynunda kordon vardı ama kan akışı falan iyi oldugu için ve tek sefer dolandigi icin sorun değil demişti doktor. 2 gun once kontrole gittim kordon açılmış yoktu boynunda artik nasıl taklalar atiyorsaBenim 36+0da bas gelisliydi 36+3 bugun makat gelise dondu dr cok sasirdi ve bu 3 gun icinde boynuna tam tur kordonu dolamis.Su an boynunda dugumlu bir kordon var.Donuyorlar yani orasi nasil bir yerse bir sekilde beceriyorlar
Peki döner miymiş bundan sonra canım ne dedi doktor. Bir kez kordon dolanması önemli mi ?
Yani bir kez bile dolansa sezeryan oluyorsun demek. Yatakta dönerken filan çok tedirgin oluyorum ben de kordon dolanır ani harekette diye. Tabi alakası yoktur buyuk ihtimalle. Saglıklı bir şekilde gelsin inşallah kuzucuklarımız
ay kuzum Allah yardımcın olsunsordum canım iki farklı doktora sordum normal olduğunu söylediler vücut kendini doğuma hazırlıyor dediler..ama artık çok zorlaniyorum bir de okula gidip geliyorum ki mahvaluyorum gece ağrıdan uyuyamıyorum malesef..
Süper o zaman sevindim canım. İnşallahDoppler le bakildi canim hicbir sorun yok kan akimi cok iyi.İcim rahat ama yine de korkuyorum neyseki 10gunum kaldi sag salim geciririm insallah
Önümüzdeki Pazartesi isticez canım silverette alıcazMinik bebis canim sen miydin gumus kapak alan? Bende alicam hangi markayi almistin.
Korkuyorum ama ya su spinal olayindan sebepsiz aglama krizine giriyorum.Süper o zaman sevindim canım. İnşallah
Dr cok onemliymis bu noktada normal dogum yapan tabiki vardir ama cesaret isi.Benimde boynuma kordon dolanmş annem normal dogum yapmş hatta dogdugumda aglamamşm hemen
Bide silver nurse var fiyati uygun onu dusundum bende. Sen arastirdin mi ikisi arasindaki farkiÖnümüzdeki Pazartesi isticez canım silverette alıcaz
erkekler zaten yasamadiklari seyler hakkinda cok rahat konusuyolar.benim esimde ta basta oyoe diyordu bakti benim.hamileligim cok zor geciyo ses etmiyo simdiHaftaya bu konuyu konuşmam lazım doğru söylüyorsun. Çekingen bi insan olduğum için durumun böyle olmasında sorumlu benim. Veya hiç soyleyemicem normal doğum yaptircak:)) Haftaya konuşulması gerek. 38 bittiğinde alıyorlarsa eğer. Eşimde normal doğum olsun sezeryan sonra hep ağrı oluyomus diyo. Sana bi normal doğum videosu açarım dedim görürsün sen normal doğumu dedim. Doğuma da giricek bu cesareti nerden aliyo bilmiyorum
Silvermom da var ama senin dediğini duymadım canım ne bileyim emin olamadım yabancıların ilk çıkardığını alıyım dedim bayağı pahalı diğerleri ucuz emin olamadımBide silver nurse var fiyati uygun onu dusundum bende. Sen arastirdin mi ikisi arasindaki farki
Aynen ben de öyleyim bir de şu son bir kaç haftadır sırtıma da ağrı giriyor yúrüyünce duruş pozisyonumu ayarlayamadık öne çöktüydüm için.ay kuzum Allah yardımcın olsunben yattığım yerde zor diyorum sen çalışıyorsun bir de. Normalde doktorum dışarı çıkma demişti, avmye gittik englishome 5 dk baktım, sonra hemen aynı sırada markete uğradım taş çatlasın 15 dk sürsün eve kendimi zor attım. Nasıl ağrım acım oldu hala da geçmedi.
Neden korkuyorsun kiKorkuyorum ama ya su spinal olayindan sebepsiz aglama krizine giriyorum.
cnm ben de cok istedim de esim eski koye yeni adet getirme diyo öküzBenimki doğuma girecekmiş, geçen muayenede ben giyinirken bu konuyu konuşuyodu doktorla, o da tabi girebilirsin özel bir an vs diyordu. Fotoğraf makinesi falan hazır, iyi cesaret zannediyor ki her şey toz pembe olacak, 3 damla ter akacak falan
Ay en zor kısmı kalmış, çorapları filede yıkamayı unutma canım. Benim hiç aklıma gelmedi, bir baktım makinenin kapağına dizilmişler hepsi
Bir şey olmaz inşallah canım zaten sonlara yaklaşmışsın. Sen hissedersin zaten bir tuhaflık olursa, tansiyon aletin varsa evde daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?