- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.441
Ben de kararsızım senin gibi hangisini alsam diye şuan bile göğüs ucum çatlıyor her banyo sonrası vazelin sürüyorum öyle yumuluyor bazen parça bile kopuyor silverette aşırı pahallı geliyor ama o acıları yaşamaktansa almak gerek gibiSilvermom da var ama senin dediğini duymadım canım ne bileyim emin olamadım yabancıların ilk çıkardığını alıyım dedim bayağı pahalı diğerleri ucuz emin olamadım
Bel ağrısı vajinal kemik ağrısı hepsi bir arada oluyor artık iyice yerleşiyor yerine bazen çıkacak sanıyorum :)Kizlar belim çok ağrıyor ya cocukta aşağıya baskı yapıyor sanki haftaya gidecegim doktora normal mi acaba bu haftalarda ilk hamileligim sanki herseyi unutmusum resmen
Kaç haftaliksin canım doktora gittinmi normal mi yaniBel ağrısı vajinal kemik ağrısı hepsi bir arada oluyor artık iyice yerleşiyor yerine bazen çıkacak sanıyorum :)
Sırtım benimde çok kötü bacaklarım vajina kemiklerim evden hiç çıkmıyorum artık korkudan her gittiğim yerde yatacak yer arıyorumAynen ben de öyleyim bir de şu son bir kaç haftadır sırtıma da ağrı giriyor yúrüyünce duruş pozisyonumu ayarlayamadık öne çöktüydüm için.
Ben de hastaneye giderken çıkıyorum ama o gün pert oluyorum resmen. Gittiğin hastane de 1 saat uzaklıktaSırtım benimde çok kötü bacaklarım vajina kemiklerim evden hiç çıkmıyorum artık korkudan her gittiğim yerde yatacak yer arıyorum
Ben 2 aydır tahinin üstüne çıkan yağı sürüyorum bakım yapıyorum bide e vitamini alıcam yarın kapsül Doğuma kadar sürücemBen de kararsızım senin gibi hangisini alsam diye şuan bile göğüs ucum çatlıyor her banyo sonrası vazelin sürüyorum öyle yumuluyor bazen parça bile kopuyor silverette aşırı pahallı geliyor ama o acıları yaşamaktansa almak gerek gibi
Tahinin yağı iyi miymiş canımBen 2 aydır tahinin üstüne çıkan yağı sürüyorum bakım yapıyorum bide e vitamini alıcam yarın kapsül Doğuma kadar sürücem
Evet canım hem doğal hemde besleyiciTahinin yağı iyi miymiş canım
35 cnm gittim normal artık olur demişti geçen haftalarda benim bayadır var ama çatı ağrısı bebekte ters dönünce daha fazla olmaya başladı sen kaç haftalıksınKaç haftaliksin canım doktora gittinmi normal mi yani
Tahini duydum ama hiç sürmedim evde var bir deneyeyim onu da ama parça kopması şimdiden korkutuyor beni emzirmeyi nasıl yapacam diye düşünür oldum senin de çatlıyor mu?Ben 2 aydır tahinin üstüne çıkan yağı sürüyorum bakım yapıyorum bide e vitamini alıcam yarın kapsül Doğuma kadar sürücem
Ben ütülemedimkizlar bebislerin el yapimi orgu yeleklerini utulediniz mi ?
bozulma olur diye utulemek istemiyorum da ben
Benim tansiyonum hep düşüktü canim sadece bir gun 13 9 diger iki hafta 12 8 cikti. Simdilerde de 11 7. Dr ölçümlerde yanlislik vardir demisti bana. Yine de 1 hafta sonra tekrar tahlil verelim tansiyonuna dikkat et demiati ama benim yukselmedi 12 8 devam ettiPeki tansiyon takibi yapmış mıydınız
Benim şuan sıkıntım yok oğlumu emzirirken çok acı tecrübeler yaşadım bunada önlem alıyorum işteTahini duydum ama hiç sürmedim evde var bir deneyeyim onu da ama parça kopması şimdiden korkutuyor beni emzirmeyi nasıl yapacam diye düşünür oldum senin de çatlıyor mu?
İstettin mi silveretteyi?ben henüz bilmediğim den alıp almamakta çok kararsızım acaba lazım olur mu ya emmezse diye İnan Doğumdan daha çok düşünür oldum bu durumuBenim şuan sıkıntım yok oğlumu emzirirken çok acı tecrübeler yaşadım bunada önlem alıyorum işte
Eğer öyleyse nemli tutmakta fayda var canımkizlar gogus derik soyuluyor.bu catlak olmasi anlamina mi geliyor
simdiden gogus kremi alip surmelimiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?