- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.461
amin canım artık benim de hiç dışarda gezesin gelmiyor çok yorucu oluyoray kuzum Allah yardımcın olsunben yattığım yerde zor diyorum sen çalışıyorsun bir de. Normalde doktorum dışarı çıkma demişti, avmye gittik englishome 5 dk baktım, sonra hemen aynı sırada markete uğradım taş çatlasın 15 dk sürsün eve kendimi zor attım. Nasıl ağrım acım oldu hala da geçmedi.
normal canım benim de çok fena üstelik kaç gündür ağrıdan uyuyamıyorum ben doktor normal dedi bel ağrısına ek vajina kemik ağrısı da var ben de vücut doğuma hazırlandığı içinmişKizlar belim çok ağrıyor ya cocukta aşağıya baskı yapıyor sanki haftaya gidecegim doktora normal mi acaba bu haftalarda ilk hamileligim sanki herseyi unutmusum resmen
ütüleme canım bozulur ben de ütülemedim..ısıdan bozulur onlarkizlar bebislerin el yapimi orgu yeleklerini utulediniz mi ?
bozulma olur diye utulemek istemiyorum da ben
inşallah önemli bir şey değildir kontrol altında tutulur canım..bizim burda bir arkadaşın eşi yüksek tansiyonla 3 hafta kontrol altında tutuldu korkma dua etKızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum
Canim once dusurmeye calisirlar olmazsa alirlar hic korkma onemli olan farkedilmesi. Cok gecmis olsun iyi haberler bekliyoruzKızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun öncelikle sakin olmaya çalışın tansiyonunuz stresinizle iyice yükselecek insallah her şey yoluna girecektir. Doktorunuz düşürmeye çalışır dualarımız sizinle. Benimde her doktora gittiğimde yüksek çıkardı tansiyonum en son 30.haftada sanırım 15/11 çıkınca doktorum artık tansiyon ilacına basladı. Günde 1 tane kullanıyorum şükür o gündem beri tansiyonum hiç çıkmadı. İdrar tahliilerimi de iki haftada bir yaptırmamı istedi protein kaçağı çıkmadı hiç. Sizde var mıydı?Kızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum
Ben örgüleri sadece yıkadım ütülemedim. Bana da bozulur gibi geldi kıyamamkizlar bebislerin el yapimi orgu yeleklerini utulediniz mi ?
bozulma olur diye utulemek istemiyorum da ben
Bir fincan limon melisa çayı iç rahatlarsın canım. Nidicardla filan düşürürler tansiyonu. Gerginken daha da artıyorKızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum
Kızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum
İnşallah..Doppler le bakildi canim hicbir sorun yok kan akimi cok iyi.İcim rahat ama yine de korkuyorum neyseki 10gunum kaldi sag salim geciririm insallah
En kötüsünü akla getirmeyin bu da yükseltir iyi haberler bekliyoruz Allah yardımcınız olsun.Kızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum
Onunde yesil bi perde daralirim dumduz yatmaktan diye korkuyorum yoksa igneden falan korkum yok.Neden korkuyorsun ki
Ben bugun 36+4 oldum.19 kasimda tam 38 oluyorum o zaman alcakİnşallah..
1 gün sonra 39 mu bitmiş oluyor? Bana 39+2ye tarih verdi de, geç gibi geldi..
Öyle agrılar olunca erken mi gelecek diye o kadar korkuyorum ki daha ck küçükler, Rabbim sağlıkla zamanında kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. 2. Bebeğim ama yine ilkmiş gibi stres, heyecan, korku..sordum canım iki farklı doktora sordum normal olduğunu söylediler vücut kendini doğuma hazırlıyor dediler..ama artık çok zorlaniyorum bir de okula gidip geliyorum ki mahvaluyorum gece ağrıdan uyuyamıyorum malesef..
33+3 canım35 cnm gittim normal artık olur demişti geçen haftalarda benim bayadır var ama çatı ağrısı bebekte ters dönünce daha fazla olmaya başladı sen kaç haftalıksın
benim de ikinci ama ikisi de evlat o yüzden korkularımız normal canım. annelik duygusu işteÖyle agrılar olunca erken mi gelecek diye o kadar korkuyorum ki daha ck küçükler, Rabbim sağlıkla zamanında kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. 2. Bebeğim ama yine ilkmiş gibi stres, heyecan, korku..
39+2 geç değil ideal bir tarih..ben de doktorumla konuştum o da en sağlıklısınin 39 bitince olduğunu söyledi.erken gelmeye kalkarsa o ayrı dedi o zaman da hemen gelirsin mudahele yaparız sorun olmaz dedi ..İnşallah..
10 gün sonra 39 mu bitmiş oluyor? Bana 39+2ye tarih verdi de, geç gibi geldi..
39+2 hiç geç bir tarih değil. Benim doktorum 39'dan önce alınmaması gerektiğini söylüyor. Ben de 39+1 yada 39+2'de yapacağım. Hatta kilosu az olursa 40'ı da beklerim dedi.İnşallah..
10 gün sonra 39 mu bitmiş oluyor? Bana 39+2ye tarih verdi de, geç gibi geldi..
Canım geçmiş olsun çok. Sen stres yaptıkça yükselir öncelikle sakin ol uzan ve dinlen. Doktorun muhtemelen ilaç kullanmani isteyecek. İlaçla dengeleyebilirsin. Zaten son zamanlar 2-3 hafta dengede tutar doktorun merak etme. Haber ver mutlaka bize.Kızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum
O ne be epizyotomi olmadan mı kadında leğen gibi açılmış maşallahkızlar instagramda bir doktoru takip ediyorum. Bugün bir doğum videosu paylaşmış bebek 4980 gram doğdu hem de normal doğumla, suni sancı, epidural ve epizyotomi olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?