2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum

amin canım artık benim de hiç dışarda gezesin gelmiyor çok yorucu oluyor
Kizlar belim çok ağrıyor ya cocukta aşağıya baskı yapıyor sanki haftaya gidecegim doktora normal mi acaba bu haftalarda ilk hamileligim sanki herseyi unutmusum resmen
normal canım benim de çok fena üstelik kaç gündür ağrıdan uyuyamıyorum ben doktor normal dedi bel ağrısına ek vajina kemik ağrısı da var ben de vücut doğuma hazırlandığı içinmiş
kizlar bebislerin el yapimi orgu yeleklerini utulediniz mi ?
bozulma olur diye utulemek istemiyorum da ben
ütüleme canım bozulur ben de ütülemedim..ısıdan bozulur onlar

Kızlar ben çok kötüyüm tansiyonum akşamdan beri yüksek galiba bu gebelik zejirlenmesi olayı oldu bende doktoru aradı eşim belkide alacaklar hemen bebegimi çok korkuyorum
inşallah önemli bir şey değildir kontrol altında tutulur canım..bizim burda bir arkadaşın eşi yüksek tansiyonla 3 hafta kontrol altında tutuldu korkma dua et

Canim once dusurmeye calisirlar olmazsa alirlar hic korkma onemli olan farkedilmesi. Cok gecmis olsun iyi haberler bekliyoruz

Çok geçmiş olsun öncelikle sakin olmaya çalışın tansiyonunuz stresinizle iyice yükselecek insallah her şey yoluna girecektir. Doktorunuz düşürmeye çalışır dualarımız sizinle. Benimde her doktora gittiğimde yüksek çıkardı tansiyonum en son 30.haftada sanırım 15/11 çıkınca doktorum artık tansiyon ilacına basladı. Günde 1 tane kullanıyorum şükür o gündem beri tansiyonum hiç çıkmadı. İdrar tahliilerimi de iki haftada bir yaptırmamı istedi protein kaçağı çıkmadı hiç. Sizde var mıydı?

Bir fincan limon melisa çayı iç rahatlarsın canım. Nidicardla filan düşürürler tansiyonu. Gerginken daha da artıyor

Doktorun yatis yapar mudahaleyle kontrol altina alirlar canim. Insallah degerlerin normale doner

Doppler le bakildi canim hicbir sorun yok kan akimi cok iyi.İcim rahat ama yine de korkuyorum neyseki 10gunum kaldi sag salim geciririm insallah
İnşallah..
10 gün sonra 39 mu bitmiş oluyor? Bana 39+2ye tarih verdi de, geç gibi geldi..

En kötüsünü akla getirmeyin bu da yükseltir iyi haberler bekliyoruz Allah yardımcınız olsun.

Öyle agrılar olunca erken mi gelecek diye o kadar korkuyorum ki daha ck küçükler, Rabbim sağlıkla zamanında kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. 2. Bebeğim ama yine ilkmiş gibi stres, heyecan, korku..

Öyle agrılar olunca erken mi gelecek diye o kadar korkuyorum ki daha ck küçükler, Rabbim sağlıkla zamanında kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. 2. Bebeğim ama yine ilkmiş gibi stres, heyecan, korku..
benim de ikinci ama ikisi de evlat o yüzden korkularımız normal canım. annelik duygusu işte

İnşallah..
10 gün sonra 39 mu bitmiş oluyor? Bana 39+2ye tarih verdi de, geç gibi geldi..
39+2 geç değil ideal bir tarih..ben de doktorumla konuştum o da en sağlıklısınin 39 bitince olduğunu söyledi.erken gelmeye kalkarsa o ayrı dedi o zaman da hemen gelirsin mudahele yaparız sorun olmaz dedi ..

Canım geçmiş olsun çok. Sen stres yaptıkça yükselir öncelikle sakin ol uzan ve dinlen. Doktorun muhtemelen ilaç kullanmani isteyecek. İlaçla dengeleyebilirsin. Zaten son zamanlar 2-3 hafta dengede tutar doktorun merak etme. Haber ver mutlaka bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…