- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.161
Naptn cnm noldu dr ne dediAynen aslinda yiyorum ceviz findik sut falan ama geldim bakalim sira bekliyorum
Cnm bende dr demedi kac ml oldugnu yazmyr hiçbrşyrde sadce 6.5 cm yazyr o başka brşy yazmyrCnm birşey soracam senin kesen kaç ml di benim 5 ml dedi dr dün ama verdiği ultrason kağıdında hiç birşey belli bile değil senin ki nasıl
Korkmana gerek yok csnim herkes oyle olucak diye birsey yok hdmen oldu aslinda benimki buyuk ihtimalle yerlesme kanamasiydi ama yinede daha dikkat ediyoruz iliskiye girmiyoruz cunku en kritik aydayizKorktum şimdi inşallah bişey olmaz normalde kanama ya da lekelenme yoksa bişey olmaz diye biliyodum çünkü pekii hemen mi oldu bi süre sonra mı
Kalp atisi var kese yerinde suanlik bisey yok dusuge karsi progestan vardi bugunde pazar esim eczaneye gitti iste ara ara oluyo iste akinti oda yok kadar ama iste hep bi suphe olurya ondan gittim iyikide gitmisim progestani da hic sevmiyorum salak gibi oluyorum icince ama bebis icin hersey yapariz artikNaptn cnm noldu dr ne dedi
Hayır canım çikolata kisti değil, hamilelikle oluşmuş, iki yumurtam vardı, biri kist olmuş diğeri bebiş. Kendi kendine kaybolurmuş zaten.Canım geçmiş olsun.bende kist var ve hamile kaldım hiç ummadığım anda .bebeğin kistin olduğu taraftamı.ben daha ultrosana gitmedim.4 haftalık.2hafta sonra gel dedi.bende progestan 200 mg kullanıyorum.kistin çikolata kistimi.
Öyle olmana sebep neydi ?ay evet ilk gebeliğimde sinirden saçlarımı yoluyordum. Hergün ağlıyordum. Herkes bambaşka Bi insan olduğumu söylemişti ay çok kötüydü. Bu seferde gebe kalmadan önce cipralex kullanıyordum bıraktım umarım yine öyle gergin olmam.
Fitil olarak kullansan ?Kalp atisi var kese yerinde suanlik bisey yok dusuge karsi progestan vardi bugunde pazar esim eczaneye gitti iste ara ara oluyo iste akinti oda yok kadar ama iste hep bi suphe olurya ondan gittim iyikide gitmisim progestani da hic sevmiyorum salak gibi oluyorum icince ama bebis icin hersey yapariz artik
Peki senin ultrason kağıdında görünüyor mu kese ben de nokta gibi birşey çok şaşırdım okadar küçük olunca benim sat tarihine göre 6 haftalık oluyorum ama kesenin çok küçük olması çok ilginç değil miCnm bende dr demedi kac ml oldugnu yazmyr hiçbrşyrde sadce 6.5 cm yazyr o başka brşy yazmyr
Oylede kullaniliyormuFitil olarak kullansan ?
Walla benim de kafam karıştı ya , millet içiyor bunu benim de fitil olarak vermişti , şuan kullan demedi ama evde vardı arada atıyorum fitil olarak , yuvarlak beyaz leblebi gibi olan değil mi bu ? Bildiğim tek bi progesteron hapı var , hem fitil hem içiliyor o , ama insanı mahvediyorsa neden herkes fitil olarak kullanmıyor ki ?Oylede kullaniliyormu
Aynen ayni haptan bahsediyorum iki turlude kullaniliyomus bilmiyorum bi oncekinde kullandim yürüyen ölü gibiydim hic biyere cikamadim hep uyku hep uyku bilmiyorum nasil kullansam doktor nasil yazdi bilmiyorumWalla benim de kafam karıştı ya , millet içiyor bunu benim de fitil olarak vermişti , şuan kullan demedi ama evde vardı arada atıyorum fitil olarak , yuvarlak beyaz leblebi gibi olan değil mi bu ? Bildiğim tek bi progesteron hapı var , hem fitil hem içiliyor o , ama insanı mahvediyorsa neden herkes fitil olarak kullanmıyor ki ?
Aynen şu riskli dönemi atlattıktan snra artık rahatlar bu kadr takmayız canm şu karınlarımız birde çıksaydı ne güzel olurdu:)Benimde adet zamanim gelio haftaya gece agridan kivrandim su 3 ay gecse biraz belki rahatlariz cnm.
Aynısı ise fitil olarak kullan , ben de anlamıyorum yani insanı bu denli mahvediyorsa Dr neden fitil olarak kullan demiyor ? Benim Dr Prof hatta burda topik lerde bile adı bolca var , fitil olarak al demişti banaAynen ayni haptan bahsediyorum iki turlude kullaniliyomus bilmiyorum bi oncekinde kullandim yürüyen ölü gibiydim hic biyere cikamadim hep uyku hep uyku bilmiyorum nasil kullansam doktor nasil yazdi bilmiyorum
Canim suan kalp atisina odaklandim bir onu duysam birsey istemiyorum cok korkuyorum duyamiycam diye.Aynen şu riskli dönemi atlattıktan snra artık rahatlar bu kadr takmayız canm şu karınlarımız birde çıksaydı ne güzel olurdu:)
Fitil aslinda daha etkili olur oyle yapsam oteki turlu icene etki edene kadar uzun surer gibime geliyor hem fitil gibi yapsam okadar sarsmaz belkiAynısı ise fitil olarak kullan , ben de anlamıyorum yani insanı bu denli mahvediyorsa Dr neden fitil olarak kullan demiyor ? Benim Dr Prof hatta burda topik lerde bile adı bolca var , fitil olarak al demişti bana
Aynen cnm onlar için yemicem dediğimşeyler bile yeriz yani:) ne güzel kalp arışını duymuşsun canm darısı bana inş kaç haftalksın duydun kalp atışını sen bence kullan canm ve uzan dinlen ben bile evi topladm şimdi uzanyrm dinleniyorum çok yormamamız lazmKalp atisi var kese yerinde suanlik bisey yok dusuge karsi progestan vardi bugunde pazar esim eczaneye gitti iste ara ara oluyo iste akinti oda yok kadar ama iste hep bi suphe olurya ondan gittim iyikide gitmisim progestani da hic sevmiyorum salak gibi oluyorum icince ama bebis icin hersey yapariz artik
Görünüyor canm benmki büyük ole nokta gibi değil alla alla küçük mü acaba brnm dr da ilgdz bana dedi işte bir aylk hamlesn dyePeki senin ultrason kağıdında görünüyor mu kese ben de nokta gibi birşey çok şaşırdım okadar küçük olunca benim sat tarihine göre 6 haftalık oluyorum ama kesenin çok küçük olması çok ilginç değil mi
Al bendende o kadr benide şimdi o korku sardı şimdi ailedekilerde öğrendi şunu duysam rahatlıcam cnm sennde ailen hepsi öğrendmi cnmCanim suan kalp atisina odaklandim bir onu duysam birsey istemiyorum cok korkuyorum duyamiycam diye.
Valla anlamış değilim ben de hayırlısı olsun artık bekleyip görecezGörünüyor canm benmki büyük ole nokta gibi değil alla alla küçük mü acaba brnm dr da ilgdz bana dedi işte bir aylk hamlesn dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?