2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Korktum şimdi inşallah bişey olmaz normalde kanama ya da lekelenme yoksa bişey olmaz diye biliyodum çünkü pekii hemen mi oldu bi süre sonra mı
Korkmana gerek yok csnim herkes oyle olucak diye birsey yok hdmen oldu aslinda benimki buyuk ihtimalle yerlesme kanamasiydi ama yinede daha dikkat ediyoruz iliskiye girmiyoruz cunku en kritik aydayiz

Naptn cnm noldu dr ne dedi
Kalp atisi var kese yerinde suanlik bisey yok dusuge karsi progestan vardi bugunde pazar esim eczaneye gitti iste ara ara oluyo iste akinti oda yok kadar ama iste hep bi suphe olurya ondan gittim iyikide gitmisim progestani da hic sevmiyorum salak gibi oluyorum icince ama bebis icin hersey yapariz artik

Hayır canım çikolata kisti değil, hamilelikle oluşmuş, iki yumurtam vardı, biri kist olmuş diğeri bebiş. Kendi kendine kaybolurmuş zaten.

Senin de çok yeniymiş canım hayırlı olsun :) sende çikolata kisti mi var?

Fitil olarak kullansan ?

Cnm bende dr demedi kac ml oldugnu yazmyr hiçbrşyrde sadce 6.5 cm yazyr o başka brşy yazmyr
Peki senin ultrason kağıdında görünüyor mu kese ben de nokta gibi birşey çok şaşırdım okadar küçük olunca benim sat tarihine göre 6 haftalık oluyorum ama kesenin çok küçük olması çok ilginç değil mi

Oylede kullaniliyormu
Walla benim de kafam karıştı ya , millet içiyor bunu benim de fitil olarak vermişti , şuan kullan demedi ama evde vardı arada atıyorum fitil olarak , yuvarlak beyaz leblebi gibi olan değil mi bu ? Bildiğim tek bi progesteron hapı var , hem fitil hem içiliyor o , ama insanı mahvediyorsa neden herkes fitil olarak kullanmıyor ki ?

Aynen ayni haptan bahsediyorum iki turlude kullaniliyomus bilmiyorum bi oncekinde kullandim yürüyen ölü gibiydim hic biyere cikamadim hep uyku hep uyku bilmiyorum nasil kullansam doktor nasil yazdi bilmiyorum

Aynen ayni haptan bahsediyorum iki turlude kullaniliyomus bilmiyorum bi oncekinde kullandim yürüyen ölü gibiydim hic biyere cikamadim hep uyku hep uyku bilmiyorum nasil kullansam doktor nasil yazdi bilmiyorum
Aynısı ise fitil olarak kullan , ben de anlamıyorum yani insanı bu denli mahvediyorsa Dr neden fitil olarak kullan demiyor ? Benim Dr Prof hatta burda topik lerde bile adı bolca var , fitil olarak al demişti bana

Aynısı ise fitil olarak kullan , ben de anlamıyorum yani insanı bu denli mahvediyorsa Dr neden fitil olarak kullan demiyor ? Benim Dr Prof hatta burda topik lerde bile adı bolca var , fitil olarak al demişti bana
Fitil aslinda daha etkili olur oyle yapsam oteki turlu icene etki edene kadar uzun surer gibime geliyor hem fitil gibi yapsam okadar sarsmaz belki

Aynen cnm onlar için yemicem dediğimşeyler bile yeriz yani:) ne güzel kalp arışını duymuşsun canm darısı bana inş kaç haftalksın duydun kalp atışını sen bence kullan canm ve uzan dinlen ben bile evi topladm şimdi uzanyrm dinleniyorum çok yormamamız lazm

Görünüyor canm benmki büyük ole nokta gibi değil alla alla küçük mü acaba brnm dr da ilgdz bana dedi işte bir aylk hamlesn dye

Doktor yazdıysa kullanın progestanı. Nasıl dediyse de öyle kullanın. Yan etkileri (sersemlik, uyku vs) çok olan bir ilaç ama kullanmanız gerekiyorsa asla ihmal etmeyin.

Fitil olarak da kullansanız hap olarak da kullansanız aynı şekilde etkilenirsiniz zaten size bu etkiyi yapıyorsa.

Progestan iki şekilde satılıyor 100mg ve 200mg şeklinde. Ben de toplam 600mg kullanıyorum günde. Yapacak bir şey yok. 2yıllık tedavi sonucu oldu elhamdulillah, doktor ne derse uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…