2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar merhaba.1haftadan beri basagrisi cekiyorum sinuzitten.largopen antibiyotik verdi doktor kullaniyorum ama icim rahat degil.ilac kullanan var mi hic

Yarin 8 haftalik olcam 6+3de kalp atisini duymustum eve falan bakmadim geldigim gibi uzandim zaten kimse gelip gitmiyor hafta sonu diye ne zaman iyi olursa ozaman yapicam insallan sende duyarsın sag saglim ♡

Allah razı olsun gülüm.evet yumurta kisti atılıyor.rabbim bebağini hayırlı etsin.benim çikolata kisti.bizim küçülüyor ama sezeryanla temizliyorlarmış.cikoata kistiyle hamile kalacağımı hiç sanmıyordum ama allahın mucizesi.inşallah kese görünür kalbinin sesinide duyarım.çok korkuyorum.birsürü antibiyotit ve ilaç kullandım bilmeden.

Bisey sorucam herkes farklı diyor belki sizin bilginiz vardir hamileyken sac kesmek iyi degilmis oyle diyolar artik bas edemiyorum kararsiz kaldim bilginiz varmi

Yarin 8 haftalik olcam 6+3de kalp atisini duymustum eve falan bakmadim geldigim gibi uzandim zaten kimse gelip gitmiyor hafta sonu diye ne zaman iyi olursa ozaman yapicam insallan sende duyarsın sag saglim ♡
Maşşallah canm size iki ay bitmiş resmen:)karnın belirdimi çıktı :) inş canm duyarım bende o güzel sesi

Bir şey olmaz bilmeden kullanılan ilaçlardan canım korkma. Daha çok yeni zaten. İnşallah sen de sağlıkla kucağına akırsın mucizeni :)

Bisey sorucam herkes farklı diyor belki sizin bilginiz vardir hamileyken sac kesmek iyi degilmis oyle diyolar artik bas edemiyorum kararsiz kaldim bilginiz varmi
Canim bu tamamen batil inanc sacla bebegin omrunun ne gibi bi iliskisi olabilir. Ben ilk gebeligimde kestirdim ugrasamam diye cok sukur bisey olmadi. Bu gebeligimde de 3 ay bitsin sacimi da boyaticam.

Canim bu tamamen batil inanc sacla bebegin omrunun ne gibi bi iliskisi olabilir. Ben ilk gebeligimde kestirdim ugrasamam diye cok sukur bisey olmadi. Bu gebeligimde de 3 ay bitsin sacimi da boyaticam.
Her kafadan bir ses cikiyor ya bende acana oyle olursa diye de tedirgin oluyorum kuzenim kesmisti hamileliginde kizi 3 yasinda daha yeni dogmus gibi saci var kestiricem buyuk ihtimalle uğraşamicam

Ayy ne kadar güzel daha benm 3 hafta var daha :)
Erkek olursa karnin erken cikar diyolar ama ben kiz diye içime doguyor bi öncekinde kesin erkekti herseyiyle. Kizda gec belirir derler popoya dogru falan diyolar hayirlisi bakalim saglikli olsunlarda ama hemen ciksin istiyorum boyle hamile kiyafeti aliyim giyiyim ozeniyorum ya :)

Aynen öle diyorlar senn ağrıların canm sağ taraftanmıydı benim genellikle ordan oluyor aynen öle koz geç gösteriyor nazlıdır kızlar :) aynrn bende giyinmek istiyorum sipariş verim o bebek oldugunu gösteren tişörtlerden:)

Benim ilk sol kasigim patlarcasina sanci yapti devamli dedim kesin hamileyim ben baya devam etti sol kasimdan simdi de sag tarafim karnim da boyle dokunca aciyo falan ilk ultrasonda soldaydi ikincide sagda bugun gene soldaydi bende anlamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…