- 27 Kasım 2017
- 245
- 317
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.181
Yarin 8 haftalik olcam 6+3de kalp atisini duymustum eve falan bakmadim geldigim gibi uzandim zaten kimse gelip gitmiyor hafta sonu diye ne zaman iyi olursa ozaman yapicam insallan sende duyarsın sag saglim ♡Aynen cnm onlar için yemicem dediğimşeyler bile yeriz yani:) ne güzel kalp arışını duymuşsun canm darısı bana inş kaç haftalksın duydun kalp atışını sen bence kullan canm ve uzan dinlen ben bile evi topladm şimdi uzanyrm dinleniyorum çok yormamamız lazm
Aynen cnm kalp arşını bir duyalım inş rahatlarıx artk:)Valla anlamış değilim ben de hayırlısı olsun artık bekleyip görecez
Allah razı olsun gülüm.evet yumurta kisti atılıyor.rabbim bebağini hayırlı etsin.benim çikolata kisti.bizim küçülüyor ama sezeryanla temizliyorlarmış.cikoata kistiyle hamile kalacağımı hiç sanmıyordum ama allahın mucizesi.inşallah kese görünür kalbinin sesinide duyarım.çok korkuyorum.birsürü antibiyotit ve ilaç kullandım bilmeden.Hayır canım çikolata kisti değil, hamilelikle oluşmuş, iki yumurtam vardı, biri kist olmuş diğeri bebiş. Kendi kendine kaybolurmuş zaten.
Senin de çok yeniymiş canım hayırlı olsun :) sende çikolata kisti mi var?
İnş cnm bana 15 gün sonra anca dedi sanırım 4 haftalık filan olması gerekiyor çünkü birşey demedi dr hayırlısı ya sağlıkla büyüsünler başka birşey istemiyoruzAynen cnm kalp arşını bir duyalım inş rahatlarıx artk:)
Çok geçmiş olsun canım benim, sevindim...Ciktim simdi guzel yerinde kalbi atiyo her ihtimale karsi progestan verdi doktor dinlen dedi bide iliski yasak dedi
Maşşallah canm size iki ay bitmiş resmen:)karnın belirdimi çıktı :) inş canm duyarım bende o güzel sesiYarin 8 haftalik olcam 6+3de kalp atisini duymustum eve falan bakmadim geldigim gibi uzandim zaten kimse gelip gitmiyor hafta sonu diye ne zaman iyi olursa ozaman yapicam insallan sende duyarsın sag saglim ♡
Bir şey olmaz bilmeden kullanılan ilaçlardan canım korkma. Daha çok yeni zaten. İnşallah sen de sağlıkla kucağına akırsın mucizeni :)Allah razı olsun gülüm.evet yumurta kisti atılıyor.rabbim bebağini hayırlı etsin.benim çikolata kisti.bizim küçülüyor ama sezeryanla temizliyorlarmış.cikoata kistiyle hamile kalacağımı hiç sanmıyordum ama allahın mucizesi.inşallah kese görünür kalbinin sesinide duyarım.çok korkuyorum.birsürü antibiyotit ve ilaç kullandım bilmeden.
Aynen canm sağlıklı gelişirler inş rabbim korusun meleklermizi aminİnş cnm bana 15 gün sonra anca dedi sanırım 4 haftalık filan olması gerekiyor çünkü birşey demedi dr hayırlısı ya sağlıkla büyüsünler başka birşey istemiyoruz
Canim bu tamamen batil inanc sacla bebegin omrunun ne gibi bi iliskisi olabilir. Ben ilk gebeligimde kestirdim ugrasamam diye cok sukur bisey olmadi. Bu gebeligimde de 3 ay bitsin sacimi da boyaticam.Bisey sorucam herkes farklı diyor belki sizin bilginiz vardir hamileyken sac kesmek iyi degilmis oyle diyolar artik bas edemiyorum kararsiz kaldim bilginiz varmi
Tesekkur ederim ablacimm :)Çok geçmiş olsun canım benim, sevindim...
Karnim hafif var bakinca belli oluyor ama aksam yemeginden sonra da 4 aylik gibi oluyor ama gaz heralde sabah kalktigimda tam iki aylik kadar oluyor :)Maşşallah canm size iki ay bitmiş resmen:)karnın belirdimi çıktı :) inş canm duyarım bende o güzel sesi
Ayy ne kadar güzel daha benm 3 hafta var daha :)Karnim hafif var bakinca belli oluyor ama aksam yemeginden sonra da 4 aylik gibi oluyor ama gaz heralde sabah kalktigimda tam iki aylik kadar oluyor :)
Her kafadan bir ses cikiyor ya bende acana oyle olursa diye de tedirgin oluyorum kuzenim kesmisti hamileliginde kizi 3 yasinda daha yeni dogmus gibi saci var kestiricem buyuk ihtimalle uğraşamicamCanim bu tamamen batil inanc sacla bebegin omrunun ne gibi bi iliskisi olabilir. Ben ilk gebeligimde kestirdim ugrasamam diye cok sukur bisey olmadi. Bu gebeligimde de 3 ay bitsin sacimi da boyaticam.
Erkek olursa karnin erken cikar diyolar ama ben kiz diye içime doguyor bi öncekinde kesin erkekti herseyiyle. Kizda gec belirir derler popoya dogru falan diyolar hayirlisi bakalim saglikli olsunlarda ama hemen ciksin istiyorum boyle hamile kiyafeti aliyim giyiyim ozeniyorum ya :)Ayy ne kadar güzel daha benm 3 hafta var daha :)
Allah razı olsun gülüm.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBir şey olmaz bilmeden kullanılan ilaçlardan canım korkma. Daha çok yeni zaten. İnşallah sen de sağlıkla kucağına akırsın mucizeni :)
Aynen öle diyorlar senn ağrıların canm sağ taraftanmıydı benim genellikle ordan oluyor aynen öle koz geç gösteriyor nazlıdır kızlar :) aynrn bende giyinmek istiyorum sipariş verim o bebek oldugunu gösteren tişörtlerden:)Erkek olursa karnin erken cikar diyolar ama ben kiz diye içime doguyor bi öncekinde kesin erkekti herseyiyle. Kizda gec belirir derler popoya dogru falan diyolar hayirlisi bakalim saglikli olsunlarda ama hemen ciksin istiyorum boyle hamile kiyafeti aliyim giyiyim ozeniyorum ya :)
Benim ilk sol kasigim patlarcasina sanci yapti devamli dedim kesin hamileyim ben baya devam etti sol kasimdan simdi de sag tarafim karnim da boyle dokunca aciyo falan ilk ultrasonda soldaydi ikincide sagda bugun gene soldaydi bende anlamadim :)Aynen öle diyorlar senn ağrıların canm sağ taraftanmıydı benim genellikle ordan oluyor aynen öle koz geç gösteriyor nazlıdır kızlar :) aynrn bende giyinmek istiyorum sipariş verim o bebek oldugunu gösteren tişörtlerden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?