2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bosver esin ne derse desin iyi yaptin gitmekle tansiyon yuksekligi cok onemli
stresten demekki burnun kanadi ya da hormonlardan o da bas agrisi yapmistir cnm kan kaybi oldugu icin buyuk ihtimal.
icin rahatya gerisi bos

Canım gayet iyi gelişimi hatta önde baya. Bende 33+3 de gittim 2250 çıkmıştı doktor gayet iyi hatta bacak boyu uzun diye kilo fazla hesaplanmış 2100 falandir onun normali demişti.

Didar33 @Phoenix_32 Jasmineoo cevaplarınız için çok teşekkür ederim, yorumlarınızı okuyunca aradım, çarşambaya kadar daha dikkatli beslenmemi söyledi sadece. sanırım çarşamba diyetisyen ya da iğneye başlayacağız bilmiyorum. Didar33 tokluk 1. saat 156 çıktı Jasmineoo durumlar baya benziyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

bosver esin ne derse desin iyi yaptin gitmekle tansiyon yuksekligi cok onemli
stresten demekki burnun kanadi ya da hormonlardan o da bas agrisi yapmistir cnm kan kaybi oldugu icin buyuk ihtimal.
icin rahatya gerisi bos
Aynen icim rahatladi sukur tansiyon cok tehlikeli hamileyken ins hicbrmizde olmazda gunlerini beklerler bebeklermiz

Daha almadık canım çıkıp bakacaktık güya benim bu açılma durumum olunca kaldı. Şuan için babynest var ilk zamanlar sallamaya gerek yokmuş bizde sonra bakarız dedik
Ben alrken ckartum dedm bebek arabsi besigi tek buyuk parcalari bu kalmsti . 2 aydan sonra baslyosn cnm durmaynca ilk zamanlar zaten hep uyuyrlar kucakta bile sonrasi icin iyi:)

İlgilenen annelere duyurulur. E bebek internet sitesinden 150 tl ye kupon satın alıyorsunuz. Mağazada 250 tl olarak kullanıyorsunuz. Kuponlar sayılı sınırdaymış. 100 tl kar oluyor. Bebek arabası beşik ya da süt sağma Makinesi gibi pahalı ürün almak isteyenler için ideal bence. Biz kararsız kaldık almadık İnşaAllah pişman olmam

Reactions: 114
Çok iyi fırsatmış ama alacak birşey kalmadı şuan. Yılbaşındada çok indirim oluyor ebebekte onları da takip etmek lazım

Kizlar pijama markalarinizi yazar misiniz ic gostermeyen istiyorum ve fiyatlari ne civarda internetten alicam ama kalitesini bilemiyorum tabi.

Canım biz dw yarin bez vs almak icin gidecektik super oldu cok sagol.
Acaba tek seferde mi kullaniliuor onu bilemedm.mesrla 100 liralik alisveris yapsam 150 lira hakkim daha kaliyor mu daha once kullanmis olan var ni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…