- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.861
Cnm diger mesajlarmi okumadn herlde gittik birsy ckmadi sukurBence kesinlikle ihmal etme hemen git doktora
bosver esin ne derse desin iyi yaptin gitmekle tansiyon yuksekligi cok onemliKizlar dun gittim birsey yok dediler gonderdiler sonra esimde kizdi hersyi buyutysn diye iyice sinrm bozuldu uyudm sabah yine basim agriyordu suan iyiym birseyim yok sukur. Sagolun hepiniz merak etmissiniz bende korktum tansiyon mu oldu cok tehlikelymis bu zamanlarda
İnşallah canım benimIns cnm ya sen atlattin sukur bende gelsm 37 lere rahatlarim
Daha almadık canım çıkıp bakacaktık güya benim bu açılma durumum olunca kaldı. Şuan için babynest var ilk zamanlar sallamaya gerek yokmuş bizde sonra bakarız dedikSagol cnm istedgn yere tasi hafif sen aldn mi
Bu bütün beşiklerin en güzeli ve kullanışlısı ilk 6 ay özellikle güle güle kullan canımKızlar kızmiin besigi nasil sallanan aldim simdilik oda kurmicagm icin sallanan daha iyi bebekler hemen uyuyr arkdsmda bole aldi
Kızlar merhaba biz de bugün 33+3 de kontrole gittik daha yok niyeti 40 ı bulur dedi doktor kilo alımı yavaslamış ama 2400 olmuş boyuda 46 cm bilmiyorum nasıl az geldi bir de hep önde cıkıyordu şimdi ölçümlerde az cıktı haftasna göre kafası dışında
Marka model numarası atar mısın canım bir incelemek istiyorumCanm sallanan besik galiba bunlar fiyatlarida uygun hemde rahat her yeri tasiyabiliysn daha iyi kullanisli iste altina yorgan alicam altina koyucam bakicm
Aynen icim rahatladi sukur tansiyon cok tehlikeli hamileyken ins hicbrmizde olmazda gunlerini beklerler bebeklermizbosver esin ne derse desin iyi yaptin gitmekle tansiyon yuksekligi cok onemli
stresten demekki burnun kanadi ya da hormonlardan o da bas agrisi yapmistir cnm kan kaybi oldugu icin buyuk ihtimal.
icin rahatya gerisi bos
Ben alrken ckartum dedm bebek arabsi besigi tek buyuk parcalari bu kalmsti . 2 aydan sonra baslyosn cnm durmaynca ilk zamanlar zaten hep uyuyrlar kucakta bile sonrasi icin iyi:)Daha almadık canım çıkıp bakacaktık güya benim bu açılma durumum olunca kaldı. Şuan için babynest var ilk zamanlar sallamaya gerek yokmuş bizde sonra bakarız dedik
Sagol cnm sen aldn miBu bütün beşiklerin en güzeli ve kullanışlısı ilk 6 ay özellikle güle güle kullan canım
Katalognu wtym dedm ben siyah kirmizi aldm besiklede uyumlu oldu:)Marka model numarası atar mısın canım bir incelemek istiyorum
Beşiği sormuştum ben amaKatalognu wtym dedm ben siyah kirmizi aldm besiklede uyumlu oldu:)
Oğlumdan kalma ona benzer var birtane abimlerde mobilya beşik verecek bana yeğenim 4 yaşında artık yatak alacaklar onaSagol cnm sen aldn mi
Pardon cnm bende sandm bebek arabasi cnm bu sallanan besik dersen direk ckyr bunun direk aldm modeli yazmyrBeşiği sormuştum ben ama
Çok iyi fırsatmış ama alacak birşey kalmadı şuan. Yılbaşındada çok indirim oluyor ebebekte onları da takip etmek lazımİlgilenen annelere duyurulur. E bebek internet sitesinden 150 tl ye kupon satın alıyorsunuz. Mağazada 250 tl olarak kullanıyorsunuz. Kuponlar sayılı sınırdaymış. 100 tl kar oluyor. Bebek arabası beşik ya da süt sağma Makinesi gibi pahalı ürün almak isteyenler için ideal bence. Biz kararsız kaldık almadık İnşaAllah pişman olmam
Canım biz dw yarin bez vs almak icin gidecektik super oldu cok sagol.İlgilenen annelere duyurulur. E bebek internet sitesinden 150 tl ye kupon satın alıyorsunuz. Mağazada 250 tl olarak kullanıyorsunuz. Kuponlar sayılı sınırdaymış. 100 tl kar oluyor. Bebek arabası beşik ya da süt sağma Makinesi gibi pahalı ürün almak isteyenler için ideal bence. Biz kararsız kaldık almadık İnşaAllah pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?