2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sabrediyoruz yeterki oda sabretsin evet çok hareketli maşallah doğuranları, günü azalanları gördükçe heyecan doruklara çıkıyor

Bende aynı şeyi düşünüyorum ara ara doğum pozisyonuna geçiyo sonra heryeri geziyor sanki

Kizlar pijama markalarinizi yazar misiniz ic gostermeyen istiyorum ve fiyatlari ne civarda internetten alicam ama kalitesini bilemiyorum tabi.
bir takım bursadan sevim marka alındı bana kalitesi güzel, iç göstermiyor yumuşacık 90 lira. bir takım da ben internetten pamuk&pamuk sitesinden sipariş verdim 140 lira ama henüz gelmedi gelince onunda kalitesini yazarım

Canım benim evdeki ölçümlerde açlık bile çok yüksek çıkıyordu,k an tahlillerinde 80nin altında çıkıyor 90 bile normal dedi Dr bende bıraktım ölçümü Allah a emanet bende yavrumda ama sen kendine bak canım hiç bir sorun çıkmaz inşallah

Canım biz dw yarin bez vs almak icin gidecektik super oldu cok sagol.
Acaba tek seferde mi kullaniliuor onu bilemedm.mesrla 100 liralik alisveris yapsam 150 lira hakkim daha kaliyor mu daha once kullanmis olan var ni?
Evet tek seferde kullanmanız gerekiyormuş bir de bebek bezi ve mamalarda geçerli değilmiş.

Kizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela veya evomere arasinda kaldim, yarin onu da almayi planliyorum insallah

Hayırlı akşamlar kızlar bugün kontrolümüz vardı. 33+3 haftalığız fakat biraz morelim bozulmadi değil bebişimin kilosu 1.936 boyuda 44cm, doktorum normalde rahattr. ama bebeğin kilosu biraz geri, karın çevresi 2hafta geri çıktı, bacak boyuda 5gün geri, hadi o çok değil ama genelinde bi gerilik var ben 2kiloyu gecmistir diye düşünmüştüm dedi doktr.Beslenme geriliğimi yoksa genetikmi takip edelim dedi 2hafta snra yine çağırdı. 1haftadrda hareketleri azaldı diyince nst ye bağlandım şükür bişey çıkmadı ama kalp atışları bana ara ara düşük geldi, benimde tansiyonum çok düşüyo fenalaşıyorum.doktorda hareketlerini takip et 1saat boyunca naparsan yap hiç oynsmazsa bekleme hemen gel dedi.eşimde biraz tuhaf konuştu biseymi var nie öyle konuştu diyince iyice içime kurt düştü. ama bi durum olsaydı söylerdi diye rahatlamaya çalışıyorum. İnş herkes sağsalim yavrusunu kucağına alır.

Ne kadar saçma sorular varsa kafama takıyorum sanırım.
0-3 ay tulum kıyafet filan aldınız kızlar. Yani 52 -56 cm yazan. Baktımda aldıklarımın arasında 62 cm yazanda var. Büyük gelir diye düşünüyorum. Siz ne yaptınız kızlar

Canım sen bu 2 hafta içinde, dinlen, stres yapma ve mutlaka bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Mutlaka tamamlar diye düşünüyorum. Bu ara ck duyuyorum büyük sorunu. Nasıl besleniyorsun, hani muz kaşar filan yediğin halde mi almamış

Merhaba arkadaşlar ocak başı doğumum benim de nasıpse dün kızımın başgelişte oldugunu gördük. Normal ıstıyorum kesınlıkle. aksılık cıkmazsa 36dan sonra her an olabılır kendını ona göre hazırla dedı dr.um da çok heyecan bastı bir de kim görse karnımı cok beklemez dıyor ben ocak olsun ıstıyorum ama kızım erken davranırsa ben de sızler gibi aralık annesi olabilirim :) Yazmak ıstedım buraya da. Inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız hepımızz❤

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım aynı sorun benim bebişte de var, özellikle karın çevresinde. ve son kontrolde kilo alamamış çıktı maalesef, gelişim geriliği var 32. haftadan beri. Bugün 35 olduk, erken doğum riskine karşı adalat ve progestan kullanıyordum artık bırakmamı istedi. Sıkı takip edilmesi gerekiyormuş nette biraz araştırdım.

Hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah.
Biz de Aralik anneleri olarak yola ciktik ama Kasim olacak gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…