2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben hem 0-3 ay aldım hem de 3 -6 ay yani 62 cm. onlara da ihtiyaç var giyecek nasipse diye bu iki bedeni nerdeyse eşit sayıda aldım.

Mustela diyorum :)

Ben mustela almıştım canım :)

ben mustela tercih ettim, genel tercihler bu yöndeydi :)

Mustela köpük aldım oğlumda mustela kullanıyorum

Sagolun kizlar ben de mustela kopuk dusundum konak karsitiyenidogan yaziyor ama bir de sac ve vucut icin pompali sampuani var. Bu kopugu vucuda da kullanabilir miyiz ki? Cok farkeder mi hangisini aldigim bilemedim, esim dalin var iste onunla yika gitsin diyor :)

Annemde kızdı streslisin takmışın eve yemene içmene dikkat etmiyosun die, oysaki evin halini bi görseniz heryer heryerde yetişemiyorum ayaklarim belim çok ağrıyo şiştim tek ayağa yüklenip topallıyarak yürümeye çalışıyorum. Annem öyle diyince hem kızdım hemde daha çok üzüldüm. Muz ve kaşar aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ama çok çok az, yeterli olmadığının farkındayım çünkü geçen ay daha iyi tüketmiştim buay bi rahat davrandim demirimde baya düşmüş.bakalım bu 2hafta daha dikkatli olmaya çalışıcam inş bi faydası olur://

Ben pompalı olandan tercih ettim canım. Dalini ben kendime kullanıyorum yüzümü yıkmaya kuzum :) vücuduma da kullandım bi ara ama çok kurutuyordu unibaby ninkini alıp vücuduma kullanmıştım, unibaby daha iyi bence dalinden.

Ben mustela sac vucut aldim. Kizim konak olmamisti buda olmaz belki dedim. Cunku baya fiyatli bir urun gerek gormedim.

Demekki aynıyız karın çevresi geri bebişlerimixin, İnş biranönce arayı kapatırlar.gerçi ben kendimi gelişim geriliginden ziyade genetikliğe bağlı olduğuna inandırıyorum, çünkü oğlumda ufak tefek doğdu hâlâ daha nazli büyüyo 38+6 da 3200 kg doğdu ama gören prematürmü diodu 3kiloyu gectigine inanmıyolardı. demekki abisi gibi olacak diyorum ama dahada küçük olabilir gibime gelio.bide doktorum herşey normal giderse 39.haftada alırız dedi fakat nedense hep aklımda daha erken doğacak korkusu var. Peki bişey sorucam canım progestanı biliyorum çok kullandımd adalatı neden veriyolar bilgim yokta, daha doğrusu neden erken doğum riskin var dendi?

Çok şükür inşallah sesaryeni de sorunsuz atlatırız Neden genel istiyorsun peki.
Amin canim insallahhh genel istiyorum cunku ben cok panik biriyim yani dusunuyorumda beni canli canli kesicekler ne kadar agri hissetmiyorsun deselerde ben yapamam genelde ise hic birsey girmuyorsun ayrica benim aci esigim cok dusuk kan bile aldirirken cok kotu oluyorum o igneyi belime nasil yaptirayim ay insallahhh genel olurum bak dusunurken bile stres basti beni

Hayırlısı olsun canım. Ben de genelden çok korkuyorum.

Canım ben oğlumda 62cm yazan bady ve kıyafetleri snra kullandım. ilk etapta bizimkinin gelişimine göre çok büyük geldi, hatta 0-3 olanlar bile çuval gibi duruyodu tabi kalıpları küçük olanlar daha iyi oluo. Buseferde belli yani öyle toplu kilolu bi bebek olmayacak oyüzden 0-3ay hariç bikac tanede yenidoğan aldım, haliyle onlar daha küçük olduğu için ilk etapta belleri boyunları daha derli toplu oluo.

Zatwn cnm senn 2 ocak aralik olur senn dogumun ins bebegin beklerde 38 kadr dayanır hayirli olsn aralk anneleri olarak erken basladk bizde doguma bakalm hayrlisi:)

Canım benim karnım aşırı gergin taş gibiydi, büyümüyor gibiydi, bebek kasılıyordu sürekli. Normalde tansiyon ilacı aslında ama damarları gevşettiği için hamilelikle önerilebiliyor doktorlar tarafından. Dün kontroldeydim, çarşamba çağırdı ama salı günü gideğim. Bizim genetikte bi durum yok eşimle hep zayıfız ve kilo alamıyoruz. Ben hamileliğimde aldım ama. doktor doğumunuz önemli dedi. Ben de kilolu doğmuşum, eşim de normal kiloda doğmuş.

Dinlenebildiğin kadar dinlen, zor biliyorum canım. Bu ara herkeste duydugum geriden gelme olayını. Yaz zamanı meyve çeşitleri filan daha çoktu sanırım o açığı kapatıyorduk şimdi eksik kaldı. Benimde 20 sinde kontrlüm korkar oldum, cnkü kızımda bu geriden gelme olayını yaşamıştım, inşallah yaşamam bu hamileliğimde de :/sen dikkat et, muz kaşar eksik etme cnm birdahaki kontrole bişeyi kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…