- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.901
ben mustela tercih ettim, genel tercihler bu yöndeydi :)Kizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela veya evomere arasinda kaldim, yarin onu da almayi planliyorum insallah
çok teşekkür ederim sizlerin de hayırlısıyla doğsun inşallah.Hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah.
Biz de Aralik anneleri olarak yola ciktik ama Kasim olacak gibiyiz
ben hem 0-3 ay aldım hem de 3 -6 ay yani 62 cm. onlara da ihtiyaç var giyecek nasipse diye bu iki bedeni nerdeyse eşit sayıda aldım.Ne kadar saçma sorular varsa kafama takıyorum sanırım.
0-3 ay tulum kıyafet filan aldınız kızlar. Yani 52 -56 cm yazan. Baktımda aldıklarımın arasında 62 cm yazanda var. Büyük gelir diye düşünüyorum. Siz ne yaptınız kızlar
Mustela köpük aldım oğlumda mustela kullanıyorumKizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela diyorum :)
Ben mustela almıştım canım :)
ben mustela tercih ettim, genel tercihler bu yöndeydi :)
Mustela köpük aldım oğlumda mustela kullanıyorum
Annemde kızdı streslisin takmışın eve yemene içmene dikkat etmiyosun die, oysaki evin halini bi görseniz heryer heryerde yetişemiyorum ayaklarim belim çok ağrıyo şiştim tek ayağa yüklenip topallıyarak yürümeye çalışıyorum. Annem öyle diyince hem kızdım hemde daha çok üzüldüm. Muz ve kaşar aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ama çok çok az, yeterli olmadığının farkındayım çünkü geçen ay daha iyi tüketmiştim buay bi rahat davrandim demirimde baya düşmüş.bakalım bu 2hafta daha dikkatli olmaya çalışıcam inş bi faydası olur://Canım sen bu 2 hafta içinde, dinlen, stres yapma ve mutlaka bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Mutlaka tamamlar diye düşünüyorum. Bu ara ck duyuyorum büyük sorunu. Nasıl besleniyorsun, hani muz kaşar filan yediğin halde mi almamış
Ben pompalı olandan tercih ettim canım. Dalini ben kendime kullanıyorum yüzümü yıkmaya kuzum :) vücuduma da kullandım bi ara ama çok kurutuyordu unibaby ninkini alıp vücuduma kullanmıştım, unibaby daha iyi bence dalinden.Sagolun kizlar ben de mustela kopuk dusundum konak karsitiyenidogan yaziyor ama bir de sac ve vucut icin pompali sampuani var. Bu kopugu vucuda da kullanabilir miyiz ki? Cok farkeder mi hangisini aldigim bilemedim, esim dalin var iste onunla yika gitsin diyor :)
Ben mustela sac vucut aldim. Kizim konak olmamisti buda olmaz belki dedim. Cunku baya fiyatli bir urun gerek gormedim.Sagolun kizlar ben de mustela kopuk dusundum konak karsitiyenidogan yaziyor ama bir de sac ve vucut icin pompali sampuani var. Bu kopugu vucuda da kullanabilir miyiz ki? Cok farkeder mi hangisini aldigim bilemedim, esim dalin var iste onunla yika gitsin diyor :)
Ben yillardir goz makyajimi dalinle yikarim :) oyle degerlendirebilrisinKizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Demekki aynıyız karın çevresi geri bebişlerimixin, İnş biranönce arayı kapatırlar.gerçi ben kendimi gelişim geriliginden ziyade genetikliğe bağlı olduğuna inandırıyorum, çünkü oğlumda ufak tefek doğdu hâlâ daha nazli büyüyo 38+6 da 3200 kg doğdu ama gören prematürmü diodu 3kiloyu gectigine inanmıyolardı. demekki abisi gibi olacak diyorum ama dahada küçük olabilir gibime gelio.bide doktorum herşey normal giderse 39.haftada alırız dedi fakat nedense hep aklımda daha erken doğacak korkusu var. Peki bişey sorucam canım progestanı biliyorum çok kullandımd adalatı neden veriyolar bilgim yokta, daha doğrusu neden erken doğum riskin var dendi?Canım aynı sorun benim bebişte de var, özellikle karın çevresinde. ve son kontrolde kilo alamamış çıktı maalesef, gelişim geriliği var 32. haftadan beri. Bugün 35 olduk, erken doğum riskine karşı adalat ve progestan kullanıyordum artık bırakmamı istedi. Sıkı takip edilmesi gerekiyormuş nette biraz araştırdım.
Amin canim insallahhh genel istiyorum cunku ben cok panik biriyim yani dusunuyorumda beni canli canli kesicekler ne kadar agri hissetmiyorsun deselerde ben yapamam genelde ise hic birsey girmuyorsun ayrica benim aci esigim cok dusuk kan bile aldirirken cok kotu oluyorum o igneyi belime nasil yaptirayim ay insallahhh genel olurum bak dusunurken bile stres basti beniÇok şükür inşallah sesaryeni de sorunsuz atlatırızNeden genel istiyorsun peki.
Hayırlısı olsun canım. Ben de genelden çok korkuyorum.Amin canim insallahhh genel istiyorum cunku ben cok panik biriyim yani dusunuyorumda beni canli canli kesicekler ne kadar agri hissetmiyorsun deselerde ben yapamam genelde ise hic birsey girmuyorsun ayrica benim aci esigim cok dusuk kan bile aldirirken cok kotu oluyorum o igneyi belime nasil yaptirayim ay insallahhh genel olurum bak dusunurken bile stres basti beni
Canım ben oğlumda 62cm yazan bady ve kıyafetleri snra kullandım. ilk etapta bizimkinin gelişimine göre çok büyük geldi, hatta 0-3 olanlar bile çuval gibi duruyodu tabi kalıpları küçük olanlar daha iyi oluo. Buseferde belli yani öyle toplu kilolu bi bebek olmayacak oyüzden 0-3ay hariç bikac tanede yenidoğan aldım, haliyle onlar daha küçük olduğu için ilk etapta belleri boyunları daha derli toplu oluo.Ne kadar saçma sorular varsa kafama takıyorum sanırım.
0-3 ay tulum kıyafet filan aldınız kızlar. Yani 52 -56 cm yazan. Baktımda aldıklarımın arasında 62 cm yazanda var. Büyük gelir diye düşünüyorum. Siz ne yaptınız kızlar
Zatwn cnm senn 2 ocak aralik olur senn dogumun ins bebegin beklerde 38 kadr dayanır hayirli olsn aralk anneleri olarak erken basladk bizde doguma bakalm hayrlisi:)Merhaba arkadaşlar ocak başı doğumum benim de nasıpse dün kızımın başgelişte oldugunu gördük. Normal ıstıyorum kesınlıkle. aksılık cıkmazsa 36dan sonra her an olabılır kendını ona göre hazırla dedı dr.um da çok heyecan bastı bir de kim görse karnımı cok beklemez dıyor ben ocak olsun ıstıyorum ama kızım erken davranırsa ben de sızler gibi aralık annesi olabilirim :) Yazmak ıstedım buraya da. Inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız hepımızz❤
Aminnn canim hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallahhhhHayırlısı olsun canım. Ben de genelden çok korkuyorum.
Canım benim karnım aşırı gergin taş gibiydi, büyümüyor gibiydi, bebek kasılıyordu sürekli. Normalde tansiyon ilacı aslında ama damarları gevşettiği için hamilelikle önerilebiliyor doktorlar tarafından. Dün kontroldeydim, çarşamba çağırdı ama salı günü gideğim. Bizim genetikte bi durum yok eşimle hep zayıfız ve kilo alamıyoruz. Ben hamileliğimde aldım ama. doktor doğumunuz önemli dedi. Ben de kilolu doğmuşum, eşim de normal kiloda doğmuş.Demekki aynıyız karın çevresi geri bebişlerimixin, İnş biranönce arayı kapatırlar.gerçi ben kendimi gelişim geriliginden ziyade genetikliğe bağlı olduğuna inandırıyorum, çünkü oğlumda ufak tefek doğdu hâlâ daha nazli büyüyo 38+6 da 3200 kg doğdu ama gören prematürmü diodu 3kiloyu gectigine inanmıyolardı. demekki abisi gibi olacak diyorum ama dahada küçük olabilir gibime gelio.bide doktorum herşey normal giderse 39.haftada alırız dedi fakat nedense hep aklımda daha erken doğacak korkusu var. Peki bişey sorucam canım progestanı biliyorum çok kullandımd adalatı neden veriyolar bilgim yokta, daha doğrusu neden erken doğum riskin var dendi?
ben ilk doğumunda feyza marka almıştım krem rengiydi iç göstermiyor ve çok kaliteli ..5 yıl kullandımKizlar pijama markalarinizi yazar misiniz ic gostermeyen istiyorum ve fiyatlari ne civarda internetten alicam ama kalitesini bilemiyorum tabi.
Kaçar tane aldın canımben hem 0-3 ay aldım hem de 3 -6 ay yani 62 cm. onlara da ihtiyaç var giyecek nasipse diye bu iki bedeni nerdeyse eşit sayıda aldım.
Ben mustela aldim canim pisik kremini ve sampuaniniKizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Dinlenebildiğin kadar dinlen, zor biliyorum canım. Bu ara herkeste duydugum geriden gelme olayını. Yaz zamanı meyve çeşitleri filan daha çoktu sanırım o açığı kapatıyorduk şimdi eksik kaldı. Benimde 20 sinde kontrlüm korkar oldum, cnkü kızımda bu geriden gelme olayını yaşamıştım, inşallah yaşamam bu hamileliğimde de :/sen dikkat et, muz kaşar eksik etme cnm birdahaki kontrole bişeyi kalmayacakAnnemde kızdı streslisin takmışın eve yemene içmene dikkat etmiyosun die, oysaki evin halini bi görseniz heryer heryerde yetişemiyorum ayaklarim belim çok ağrıyo şiştim tek ayağa yüklenip topallıyarak yürümeye çalışıyorum. Annem öyle diyince hem kızdım hemde daha çok üzüldüm. Muz ve kaşar aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ama çok çok az, yeterli olmadığının farkındayım çünkü geçen ay daha iyi tüketmiştim buay bi rahat davrandim demirimde baya düşmüş.bakalım bu 2hafta daha dikkatli olmaya çalışıcam inş bi faydası olur://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?