2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kaç tane aldın canım, bende 0 3 ay 5 tane var o hastane çıkışlarını da saymıyorum onlar ck ince cnkü. Kalın olarak 5 adet ama sanki yetersiz gibi

0-3 ay 4 tulum 3 alt üst takım almışım canım, iki üç de tek alt, 3-6 ay 2 tulum 3 alt üst takım yine iki üç tek alt, çıtçıtlı zıbınlardan da 5er 6şar tane var hemen hemen.
Bende de 0 3 ay kalın kadife 5 tane var, hastane çıkışları da var ama onlar ince hic saymıyorum cnm. Yeter herhalde ya zaten büyük gelsinde küçük gelmesin aslında ama bana ne olduysa hep yetmeyecekmiş gibi bi kafa yasıyorum

Bende yenidogan 3 takim var, kalani 0-3 ay.
Bugun annemle konusurken cocugun uzerine yun yorgan ortturecegini falan soyledi. Gobegi dusene kadar sicak olmasi gerekiyormus

Ya benimde habire kasılıyo bazen öyle oluyoki 2dk da bir 5dk da bir falan hatta son haftalarda hareketleri azaldı kasılmalar toplanmalar çoğaldı ama doktorum hep normal saydı.bugün nst ye bağladıklarında aksine o süre zarfında hiç olmadı hatta uzanır uzanmaz bianda karnım yumuşadı diplere kaçtı sanki kemerlwr sıkınca anca rahatsız olduda oynadı.tabi o esnadada aksine benim tansiyon iyice düştü bian nefes alamıyorum sandım soğuk soğuk ter döktüm fenalastim. karşımda yatan hamile belli hafta olarak benden daha ilerdeydi ama ona rağmen gayet rahattı resmen şekerleme yaptı. Peki size gelişim geriliği var dediginden buyana kaçıncı kontrolüne gittin, kilosu ozamandan buyana hiç farketmedimi?

Kızlar sizin de el ayak şişmesi var mı? Benim son bir aydır vardı ama bir haftadır aşırı şişti tansiyonla ilgili değil ama
Bugun yüzüklerimi takamadımellerim şiş benimde
ayakta çok kalınca da ayaklarım şişiyor hemen canım ama dinlenince şişi geçiyor

Bende yoktu adalat kullaninca oldu,bileklerim cok fena şişti. Biraktim simdi düzeldi çok şükür.
Ben kan ilacı ve omega kullanıyorum ama neden böyle şişti anlamadım parmaklarım tombik oldu ayağım şiş ayakkabı olmuyor artık bana aşırı bir kilo almı olmadı anlamdım gitti

Kaç tane aldın canım, bende 0 3 ay 5 tane var o hastane çıkışlarını da saymıyorum onlar ck ince cnkü. Kalın olarak 5 adet ama sanki yetersiz gibi
Valla incesiyle kalınıyla (ki kalın 1-2 tane) 9takım var 2 tanede tulum ićlerine uzunlu kısalı badiler. Oğlumda meğerse pek bişey almamışım sık sık yıkayıp giydiriyodum o da kış bebeğiydi ayrıca evimizde serin oluyo zor ısınıyo ona rağmen idare edebilmişim şimdi farkediyorum, tabi yelek mutlaka giydiriyodum. İşte oğlumdan kalanlar bide biokadar yeni aldım derken baya takım oldu yada dediğim gibi ilkinde çok bişey almayınca bunlar gözüme çok geldi. Ama şunu farkettim ilk çocukta bütün odağın o olduğu için kıyafetleri az olsada hemen yıkayıp hazır edebiliyosun 2.cilerde daha lâzım gibime gelio çünkü abiylede ayrıca ilgilenmem lazım öyle hop diye kıyafetleri yetiştiremem.zaten oğlum kreşten gelince genelde illa biyerlerine boya değmiş oluo bide onlarla uğraş dur.
Bence sende durumuna evinin sıcaklığına göre ayarla ama altlı üstlü dediğin kadarsa bence yeter gibi canım.

Kızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
Rabbim evlatlarımızı sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar sizin de el ayak şişmesi var mı? Benim son bir aydır vardı ama bir haftadır aşırı şişti tansiyonla ilgili değil ama
Benimde 2haftadr var.hatta bu son hafta atak yaptı uyuşma ve kramplar cabası hele geceleri daha fena. Dün eşim ayakların tombik olmuş die güldü , kolaysa gel sen taşı 3güne pertin çıkar bezersin kesin dedim. Ayrıca benimde aksine tansiyonum çok düşüyo onunla alakalı olmadığı kesin. Napıcan bazıları çok şişer bazıları normal inş bizlerde aşırı şişmeyiz ama ben kendi adıma söyliyim daha 5.5 hafta var (yada bilemem daha az) ozamana kadar nolurum bilemiyorum, artık başa gelen çekilir.

O aşamaları gayet iyi bilirim. Rabbim yardımcıları olsun, hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Ben okurum canım, Rabbim şimdiden kabûl etsin inş.

Okudum canım. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla tez vakitte.

Kizlar pijama markalarinizi yazar misiniz ic gostermeyen istiyorum ve fiyatlari ne civarda internetten alicam ama kalitesini bilemiyorum tabi.
Ben bondy, bone, ve jarpier marka aldim. Ben de netten aldim. 120-130 arasiydi sabahlikli takimlar. Begendim de insallah giyince de memnun kalirim=)
Kizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela veya evomere arasinda kaldim, yarin onu da almayi planliyorum insallah
Ben mustela aldim=)
Merhaba hosgeldin=) buyuk ihtimal aralik annesi olursun zaten bence sen amin saglikla alalim kucagimiza hepimiz insallah
Ben okudum canim Allah kabul etsin insallah saglikla hayirla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…