- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.921
Kaç tane aldın canım, bende 0 3 ay 5 tane var o hastane çıkışlarını da saymıyorum onlar ck ince cnkü. Kalın olarak 5 adet ama sanki yetersiz gibiCanım ben oğlumda 62cm yazan bady ve kıyafetleri snra kullandım. ilk etapta bizimkinin gelişimine göre çok büyük geldi, hatta 0-3 olanlar bile çuval gibi duruyodu tabi kalıpları küçük olanlar daha iyi oluo. Buseferde belli yani öyle toplu kilolu bi bebek olmayacak oyüzden 0-3ay hariç bikac tanede yenidoğan aldım, haliyle onlar daha küçük olduğu için ilk etapta belleri boyunları daha derli toplu oluo.
Bebişin nasıl annesi inşallah en kısa zamanda çıkarBen yillardir goz makyajimi dalinle yikarim :) oyle degerlendirebilrisin
0-3 ay 4 tulum 3 alt üst takım almışım canım, iki üç de tek alt, 3-6 ay 2 tulum 3 alt üst takım yine iki üç tek alt, çıtçıtlı zıbınlardan da 5er 6şar tane var hemen hemen.Kaçar tane aldın canım
Kizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela veya evomere arasinda kaldim, yarin onu da almayi planliyorum insallah
Bende de 0 3 ay kalın kadife 5 tane var, hastane çıkışları da var ama onlar ince hic saymıyorum cnm. Yeter herhalde ya zaten büyük gelsinde küçük gelmesin aslında ama bana ne olduysa hep yetmeyecekmiş gibi bi kafa yasıyorum0-3 ay 4 tulum 3 alt üst takım almışım canım, iki üç de tek alt, 3-6 ay 2 tulum 3 alt üst takım yine iki üç tek alt, çıtçıtlı zıbınlardan da 5er 6şar tane var hemen hemen.
Evt duydum o markayi cnm sende demek memnun kaldin aklimda olsunben ilk doğumunda feyza marka almıştım krem rengiydi iç göstermiyor ve çok kaliteli ..5 yıl kullandım
Bende yoktu adalat kullaninca oldu,bileklerim cok fena şişti. Biraktim simdi düzeldi çok şükür.Kızlar sizin de el ayak şişmesi var mı? Benim son bir aydır vardı ama bir haftadır aşırı şişti tansiyonla ilgili değil ama
Ya benimde habire kasılıyo bazen öyle oluyoki 2dk da bir 5dk da bir falan hatta son haftalarda hareketleri azaldı kasılmalar toplanmalar çoğaldı ama doktorum hep normal saydı.bugün nst ye bağladıklarında aksine o süre zarfında hiç olmadı hatta uzanır uzanmaz bianda karnım yumuşadı diplere kaçtı sanki kemerlwr sıkınca anca rahatsız olduda oynadı.tabi o esnadada aksine benim tansiyon iyice düştü bian nefes alamıyorum sandım soğuk soğuk ter döktüm fenalastim. karşımda yatan hamile belli hafta olarak benden daha ilerdeydi ama ona rağmen gayet rahattı resmen şekerleme yaptı. Peki size gelişim geriliği var dediginden buyana kaçıncı kontrolüne gittin, kilosu ozamandan buyana hiç farketmedimi?Canım benim karnım aşırı gergin taş gibiydi, büyümüyor gibiydi, bebek kasılıyordu sürekli. Normalde tansiyon ilacı aslında ama damarları gevşettiği için hamilelikle önerilebiliyor doktorlar tarafından. Dün kontroldeydim, çarşamba çağırdı ama salı günü gideğim. Bizim genetikte bi durum yok eşimle hep zayıfız ve kilo alamıyoruz. Ben hamileliğimde aldım ama. doktor doğumunuz önemli dedi. Ben de kilolu doğmuşum, eşim de normal kiloda doğmuş.
Bugun yüzüklerimi takamadımKızlar sizin de el ayak şişmesi var mı? Benim son bir aydır vardı ama bir haftadır aşırı şişti tansiyonla ilgili değil ama
Bende adalat kullanıyorum demek ki beninde o yuzden şiştiBende yoktu adalat kullaninca oldu,bileklerim cok fena şişti. Biraktim simdi düzeldi çok şükür.
Ben kan ilacı ve omega kullanıyorum ama neden böyle şişti anlamadım parmaklarım tombik oldu ayağım şiş ayakkabı olmuyor artık bana aşırı bir kilo almı olmadı anlamdım gittiBende yoktu adalat kullaninca oldu,bileklerim cok fena şişti. Biraktim simdi düzeldi çok şükür.
Benim geçmiyor cnm ya hep aynı hatta geceleri daha fazla şiştiğini hissediyorum yüzüklerimi ben 2 aydır takamıyorumBugun yüzüklerimi takamadımellerim şiş benimde
ayakta çok kalınca da ayaklarım şişiyor hemen canım ama dinlenince şişi geçiyor
Valla incesiyle kalınıyla (ki kalın 1-2 tane) 9takım var 2 tanede tulum ićlerine uzunlu kısalı badiler. Oğlumda meğerse pek bişey almamışım sık sık yıkayıp giydiriyodum o da kış bebeğiydi ayrıca evimizde serin oluyo zor ısınıyo ona rağmen idare edebilmişim şimdi farkediyorum, tabi yelek mutlaka giydiriyodum. İşte oğlumdan kalanlar bide biokadar yeni aldım derken baya takım oldu yada dediğim gibi ilkinde çok bişey almayınca bunlar gözüme çok geldi. Ama şunu farkettim ilk çocukta bütün odağın o olduğu için kıyafetleri az olsada hemen yıkayıp hazır edebiliyosun 2.cilerde daha lâzım gibime gelio çünkü abiylede ayrıca ilgilenmem lazım öyle hop diye kıyafetleri yetiştiremem.zaten oğlum kreşten gelince genelde illa biyerlerine boya değmiş oluo bide onlarla uğraş dur.Kaç tane aldın canım, bende 0 3 ay 5 tane var o hastane çıkışlarını da saymıyorum onlar ck ince cnkü. Kalın olarak 5 adet ama sanki yetersiz gibi
Benimde 2haftadr var.hatta bu son hafta atak yaptı uyuşma ve kramplar cabası hele geceleri daha fena. Dün eşim ayakların tombik olmuş die güldü , kolaysa gel sen taşı 3güne pertin çıkar bezersin kesin dedim. Ayrıca benimde aksine tansiyonum çok düşüyo onunla alakalı olmadığı kesin. Napıcan bazıları çok şişer bazıları normal inş bizlerde aşırı şişmeyiz ama ben kendi adıma söyliyim daha 5.5 hafta var (yada bilemem daha az) ozamana kadar nolurum bilemiyorum, artık başa gelen çekilir.Kızlar sizin de el ayak şişmesi var mı? Benim son bir aydır vardı ama bir haftadır aşırı şişti tansiyonla ilgili değil ama
O aşamaları gayet iyi bilirim. Rabbim yardımcıları olsun, hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.Kızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
Rabbim evlatlarımızı sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Okudum canım. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla tez vakitte.Kızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
Ben bondy, bone, ve jarpier marka aldim. Ben de netten aldim. 120-130 arasiydi sabahlikli takimlar. Begendim de insallah giyince de memnun kalirim=)Kizlar pijama markalarinizi yazar misiniz ic gostermeyen istiyorum ve fiyatlari ne civarda internetten alicam ama kalitesini bilemiyorum tabi.
Ben mustela aldim=)Kizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela veya evomere arasinda kaldim, yarin onu da almayi planliyorum insallah
Merhaba hosgeldin=) buyuk ihtimal aralik annesi olursun zaten bence senMerhaba arkadaşlar ocak başı doğumum benim de nasıpse dün kızımın başgelişte oldugunu gördük. Normal ıstıyorum kesınlıkle. aksılık cıkmazsa 36dan sonra her an olabılır kendını ona göre hazırla dedı dr.um da çok heyecan bastı bir de kim görse karnımı cok beklemez dıyor ben ocak olsun ıstıyorum ama kızım erken davranırsa ben de sızler gibi aralık annesi olabilirim :) Yazmak ıstedım buraya da. Inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız hepımızz❤
Ben okudum canim Allah kabul etsin insallah saglikla hayirla nasip etsinKızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?