2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm kramplar çok zor biliyorum hatta kramp yüzünden iki gün yürüyememiştim kaslarım okadar kasılmıştı ki basamıyordum magnezyum imdadıma yetişti varsa kasılman onu kullan mutlaka iyi geliyor birde masaj:)onuda eşine yaptır :) valla bence benim her geçen gün daha fazla şişti elimi kapatınca acıyor eşimin yüzüğü orta parmağıma oluyor ki eşimin parmağı baya büyüktür :) tansiyon normal de hep düşüktü bi geçen gün biraz yüksek çıktı ay hayırlısıyla bu haftalar bitse senin normal Doğum mu olacak

20 Ekimde 1750 idi, 1 kasımda 2000, 9 kasımda yani dün 2100 dedi ama alttan başını ölçseydi 100 gram daha düşecekti. Çünkü bir öncekinde aönce 2100 dedi, başını alttan ölçünce 100 gram daha eksik dedi.
8 günde kilo alamamış çıktı. gerilik 2 haftadan 3 e çıktı maalesef.
Şimdi de çarşamba çağırdı , 5 gün sonraya yani. Ama benim geri dediğinde kilo alımı olunca 2 hafta sonra çağırmıştı, şimdi kilo alamamış olunca böyle çağırdı. Senin daha ilk kez kilo alamamış çıktığı için 2 hafta demiştir.
Beslenmene dikkat et mutlaka. İnşallah alır kilo.
Ben yoruldum şahsen, hayatımda yemediğim kadar yemek yedim, her gün düzenli meyve süt ceviz yok ama kar etmedi.
Çarşambaya kadar kilo almamış çıkarsa tahminim sezaryenle almak isteyecek sanırım, ben öyle hissettim.
Ne diyeyim Allah'ım sağlık versin başka bir şey istemiyorum. Zayıf olsun canı sağolsun yavrumun.

Ck ck doğru söyledin cnm, benimde 2 yasında bi miniğim daha var. O yüzden dediğin gibi sürekli çamaşır konusunda yetiştiremeyebilirim. Olmadı 1 takım daha alırsam sanki içime daha ck sinecek. Benim evimde ck sıcak olmuyor maalesef ama bebeğin olduğu yerlerde genelde ek olarak ufo yakacağım için sanki idare edebilirim. Ck tsk’ler canım

Rabbim yardimcilari olsun. Tez zamanda hayirli bir evlat nasip olsun insallah bende okudum canim.

O aşamaları gayet iyi bilirim. Rabbim yardımcıları olsun, hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Ben okurum canım, Rabbim şimdiden kabûl etsin inş.

Okudum canım. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla tez vakitte.

Allah hepinizden razı olsun kızlar evlatlarınızı kucagınıza almayo nasip rabbim kabul etsin inşallah

Aynen icim rahatladi sukur tansiyon cok tehlikeli hamileyken ins hicbrmizde olmazda gunlerini beklerler bebeklermiz
amin insallah cmm
bazen 2 hafta sonra saglikla gelse keske de ben de relfuden kurtuluyum diyorum.
sonra kiziyorum kendime cok bencilce dusunuyorum bazen.
Allah saglik sihhat versin bebeklerimize cektik zaten cekecegimiz kadar az daha cekeriz

amin insallah cmm
bazen 2 hafta sonra saglikla gelse keske de ben de relfuden kurtuluyum diyorum.
sonra kiziyorum kendime cok bencilce dusunuyorum bazen.
Allah saglik sihhat versin bebeklerimize cektik zaten cekecegimiz kadar az daha cekeriz
Cnm senin mide bulantın ne durumda? Benim mide yanmalarım hala var geçmek bilmedi gitti

Kızlar sizin de el ayak şişmesi var mı? Benim son bir aydır vardı ama bir haftadır aşırı şişti tansiyonla ilgili değil ama
Bende daha olmadı canım uzun süre ayakta kalırsam yada yürürsem oluyor sadece oda hafif. Bol su içiyorum tuz minimum tüketiyorum

Okudum canım. Rabbim sağlıkla en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Okudum kuzum, Allah ım yerine ulaştırsın inşallah..

Kizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela veya evomere arasinda kaldim, yarin onu da almayi planliyorum insallah
Cnm ben mustela setini aldım baya uygundu bir iki ay oldu ama 145 filandı geçen Hepsiburada gördüm indirimdeydi ama sen set almayabilirsin de bu Arada ben kendim de araştırdım en iyisi mustela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…