- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.941
Cnm kramplar çok zor biliyorum hatta kramp yüzünden iki gün yürüyememiştim kaslarım okadar kasılmıştı ki basamıyordum magnezyum imdadıma yetişti varsa kasılman onu kullan mutlaka iyi geliyor birde masaj:)onuda eşine yaptır :) valla bence benim her geçen gün daha fazla şişti elimi kapatınca acıyor eşimin yüzüğü orta parmağıma oluyor ki eşimin parmağı baya büyüktür :) tansiyon normal de hep düşüktü bi geçen gün biraz yüksek çıktı ay hayırlısıyla bu haftalar bitse senin normal Doğum mu olacakBenimde 2haftadr var.hatta bu son hafta atak yaptı uyuşma ve kramplar cabası hele geceleri daha fena. Dün eşim ayakların tombik olmuş die güldü , kolaysa gel sen taşı 3güne pertin çıkar bezersin kesin dedim. Ayrıca benimde aksine tansiyonum çok düşüyo onunla alakalı olmadığı kesin. Napıcan bazıları çok şişer bazıları normal inş bizlerde aşırı şişmeyiz ama ben kendi adıma söyliyim daha 5.5 hafta var (yada bilemem daha az) ozamana kadar nolurum bilemiyorum, artık başa gelen çekilir.
20 Ekimde 1750 idi, 1 kasımda 2000, 9 kasımda yani dün 2100 dedi ama alttan başını ölçseydi 100 gram daha düşecekti. Çünkü bir öncekinde aönce 2100 dedi, başını alttan ölçünce 100 gram daha eksik dedi.Ya benimde habire kasılıyo bazen öyle oluyoki 2dk da bir 5dk da bir falan hatta son haftalarda hareketleri azaldı kasılmalar toplanmalar çoğaldı ama doktorum hep normal saydı.bugün nst ye bağladıklarında aksine o süre zarfında hiç olmadı hatta uzanır uzanmaz bianda karnım yumuşadı diplere kaçtı sanki kemerlwr sıkınca anca rahatsız olduda oynadı.tabi o esnadada aksine benim tansiyon iyice düştü bian nefes alamıyorum sandım soğuk soğuk ter döktüm fenalastim. karşımda yatan hamile belli hafta olarak benden daha ilerdeydi ama ona rağmen gayet rahattı resmen şekerleme yaptı. Peki size gelişim geriliği var dediginden buyana kaçıncı kontrolüne gittin, kilosu ozamandan buyana hiç farketmedimi?
Ck ck doğru söyledin cnm, benimde 2 yasında bi miniğim daha var. O yüzden dediğin gibi sürekli çamaşır konusunda yetiştiremeyebilirim. Olmadı 1 takım daha alırsam sanki içime daha ck sinecek. Benim evimde ck sıcak olmuyor maalesef ama bebeğin olduğu yerlerde genelde ek olarak ufo yakacağım için sanki idare edebilirim. Ck tsk’ler canımValla incesiyle kalınıyla (ki kalın 1-2 tane) 9takım var 2 tanede tulum ićlerine uzunlu kısalı badiler. Oğlumda meğerse pek bişey almamışım sık sık yıkayıp giydiriyodum o da kış bebeğiydi ayrıca evimizde serin oluyo zor ısınıyo ona rağmen idare edebilmişim şimdi farkediyorum, tabi yelek mutlaka giydiriyodum. İşte oğlumdan kalanlar bide biokadar yeni aldım derken baya takım oldu yada dediğim gibi ilkinde çok bişey almayınca bunlar gözüme çok geldi. Ama şunu farkettim ilk çocukta bütün odağın o olduğu için kıyafetleri az olsada hemen yıkayıp hazır edebiliyosun 2.cilerde daha lâzım gibime gelio çünkü abiylede ayrıca ilgilenmem lazım öyle hop diye kıyafetleri yetiştiremem.zaten oğlum kreşten gelince genelde illa biyerlerine boya değmiş oluo bide onlarla uğraş dur.
Bence sende durumuna evinin sıcaklığına göre ayarla ama altlı üstlü dediğin kadarsa bence yeter gibi canım.
Rabbim yardimcilari olsun. Tez zamanda hayirli bir evlat nasip olsun insallah bende okudum canim.Kızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
Rabbim evlatlarımızı sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
O aşamaları gayet iyi bilirim. Rabbim yardımcıları olsun, hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Ben okurum canım, Rabbim şimdiden kabûl etsin inş.
Okudum canım. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla tez vakitte.
Allah hepinizden razı olsun kızlar evlatlarınızı kucagınıza almayo nasip rabbim kabul etsin inşallahBen bondy, bone, ve jarpier marka aldim. Ben de netten aldim. 120-130 arasiydi sabahlikli takimlar. Begendim de insallah giyince de memnun kalirim=)
Ben mustela aldim=)
Merhaba hosgeldin=) buyuk ihtimal aralik annesi olursun zaten bence senamin saglikla alalim kucagimiza hepimiz insallah
Ben okudum canim Allah kabul etsin insallah saglikla hayirla nasip etsin
Sagol canım allah razı olsunRabbim yardimcilari olsun. Tez zamanda hayirli bir evlat nasip olsun insallah bende okudum canim.
amin insallah cmmAynen icim rahatladi sukur tansiyon cok tehlikeli hamileyken ins hicbrmizde olmazda gunlerini beklerler bebeklermiz
Ben içtim cnm yaklaşık bir ay boyunca iki günde bir çok işe yarıyordu onun sayesinde rahatlıyordumKızlar duphalac içen var mı işe yarıyor mu kabızlık için?
Cnm senin mide bulantın ne durumda? Benim mide yanmalarım hala var geçmek bilmedi gittiamin insallah cmm
bazen 2 hafta sonra saglikla gelse keske de ben de relfuden kurtuluyum diyorum.
sonra kiziyorum kendime cok bencilce dusunuyorum bazen.
Allah saglik sihhat versin bebeklerimize cektik zaten cekecegimiz kadar az daha cekeriz
Bende daha olmadı canım uzun süre ayakta kalırsam yada yürürsem oluyor sadece oda hafif. Bol su içiyorum tuz minimum tüketiyorumKızlar sizin de el ayak şişmesi var mı? Benim son bir aydır vardı ama bir haftadır aşırı şişti tansiyonla ilgili değil ama
Okudum canım. Rabbim sağlıkla en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
Okudum kuzum, Allah ım yerine ulaştırsın inşallah..Kızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
Okudum canım. Rabbim sağlıkla en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Sagolun kızlar allah razı olsunOkudum kuzum, Allah ım yerine ulaştırsın inşallah..
Benim doktor osmolak yazdı, demir ilacını da 1 içiyorum baya yaradı bende çok şükür.Kızlar duphalac içen var mı işe yarıyor mu kabızlık için?
Ben de okudum canim rabbim kabul etsinSagolun kızlar allah razı olsun
Kizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela veya evomere arasinda kaldim, yarin onu da almayi planliyorum insallah
Ben su pek içmiyorum ondan olabilir mi?ayakta kaldım mı daha fena şişiyorBende daha olmadı canım uzun süre ayakta kalırsam yada yürürsem oluyor sadece oda hafif. Bol su içiyorum tuz minimum tüketiyorum
Sagol canım benim allah kabul etsinBen de okudum canim rabbim kabul etsin
Cnm ben mustela setini aldım baya uygundu bir iki ay oldu ama 145 filandı geçen Hepsiburada gördüm indirimdeydi ama sen set almayabilirsin de bu Arada ben kendim de araştırdım en iyisi mustelaKizlar sampuan ne tercih ettiniz? Bana koca bir sise dalin geldi ama onu kullanmak istemiyordum.
Mustela veya evomere arasinda kaldim, yarin onu da almayi planliyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?