2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Okuyan okumayan herkezden allah razı olsun kızlar rabbim evlatlarımıızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah allahım isteyen herkeze hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşallah dua tamamlandı çok şükür 41 hamile okudu allahım kabul etsin

Slm kızlar 37 ye kadar calisabilir raporu almistim .izin baslama tarihi 27 Kasım yaziyor 27 sinde calsiyormuyuz bir de bu tarihe kadar çalışabilirsem drdan tekrar 37 diye rapor almaya gerek oluyormu?yoksa direk ayriliyormuyuz

Okudum canim mevlam isteyen herkese evlat sevinci tattirsin insallah

Slm kızlar 37 ye kadar calisabilir raporu almistim .izin baslama tarihi 27 Kasım yaziyor 27 sinde calsiyormuyuz bir de bu tarihe kadar çalışabilirsem drdan tekrar 37 diye rapor almaya gerek oluyormu?yoksa direk ayriliyormuyuz
Tekrar rapor alman gerekiyor canim. Sat 13 mart mi senin ben de 27 kasima kadar calisabilir almistim ama 34te malesef ayrilmak zorunda kaldim. İsyerine 37 haftalik okunca calismaz diye rapor vermem gerekiyor canim

27 kasim calismiyorsun ama o gun izin ayrilis raporu alman gerekiyor. Daha sonra da dogumla birlikte dogum sonrasi iznin basladigina dair rapor ulastirilacak. Ilgililer dogum oncesinden kalan izin varsa onu ekleyip dogum sonrasina yazacak.

teşekkür ederimm yani aslında benim tahmini 7ocak ama ben takvımı bebegımın gelişimine göre kaydettım 31+6 son adete göre gelısıme göre 32+5deyız. son 3ay adetım duzensızdı oyüzden oyle baz alıyorum. Rüyalarım çıkar bazen gecenlerde 1ocakta dogum yaptıgımı gördum ruyamda. ama aralkk da cok yüksek olasılık dıyor herkess

Tekrar rapor alman gerekiyor canim. Sat 13 mart mi senin ben de 27 kasima kadar calisabilir almistim ama 34te malesef ayrilmak zorunda kaldim. İsyerine 37 haftalik okunca calismaz diye rapor vermem gerekiyor canim
Saol cnm sat 20 mart bebek bi hafta 10 gun onden gidiyor 32 yi erken yazdi dr

Mormeneksem
Canım mila yazılı ahşap ürünün fiyatını ögrenebilir miyim çok begendim şifonyerin üstünde ki
Canim o duvara asmak icin yaptirdigim balonlu ahsap susun altindaki yazi, ben yapistirtmadim sifonyerin ustunde kullanayim diye=) o ahsap sus de 90 di ama o sayfaya bak derim sadece isim de satiyorlar. "Banuucavus" hesap adi.

Saglikla, vaktiyle gelsin insallah canim

Cnm senin mide bulantın ne durumda? Benim mide yanmalarım hala var geçmek bilmedi gitti
benik reflü bende yanma yapmiyo agizda acılik yapiyo gün boyu ve bogazda yumru yapiyo o da midemi bulandiriyo cnm.o yuzden bi cok seyi yiyemiyorum.dokunuyo
malesef bulantim devam ediyo zofer akiyorum gunde yarim.ona ragmen sabah bulantim cok oluyo.bazen sabah kusuyorum.gun icinde de ara ara bulantim oluyo.ama hap aldiigim icin.yoksa cok kotu oluyorum hic yiyemiyorum.
senin bulantin varmi hap aliyomusun cnm

Madem ikinci bebişin olck Bencede ozaman öyle yap kış olmasa neysede hem çocuk hem bebek hemde kıyafet yıka yetiştir zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…