- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.981
Bulantım var ama kokuya karşı yada fazla yediysem ağzıma geri geliyor senin gibi ilk aylar çok kustum 6 ay sürdü baya kilo verdim ama sonra azda olsa yemeğe başladım ilaç kullanıyordum bıraktım onzdy kullandım aylarca şimdi evde diramine var kötü olunca onu atıyorum ama sürekli değil mide yanması başa bela olduğu için şuan onunla uğraşıyorum her saat midem yanıyor tok aç fark etmiyor ilaçta kullanıyorum mide için nafile bu nedenden çok kustuğum oluyor özellikle geceleri kusmaya başladım son bir aydır ne süt ne soda hiç biri işe yaramıyor hatta süt içince bu kez kusmam geliyor daha kötü oluyorum hamileliğinin başından beridir kusmak kötü seni en iyi ben anlarımbenik reflü bende yanma yapmiyo agizda acılik yapiyo gün boyu ve bogazda yumru yapiyo o da midemi bulandiriyo cnm.o yuzden bi cok seyi yiyemiyorum.dokunuyo
malesef bulantim devam ediyo zofer akiyorum gunde yarim.ona ragmen sabah bulantim cok oluyo.bazen sabah kusuyorum.gun icinde de ara ara bulantim oluyo.ama hap aldiigim icin.yoksa cok kotu oluyorum hic yiyemiyorum.
senin bulantin varmi hap aliyomusun cnm
Gecmis olsun canim ya sorun olmamasina sevindim. Benimkide bugun toplaniyor bi yere tas gibi gecen hastaneye yatisimdaki gibi daha hafifi bir sanci bu bebeler bizim odumuzu patlatmayi cok sevdiKızlar dunki gbi oldum devlet aciline gittim nst bagladlar tansiyon dusmus dediler dedm basm cok agryr parol verdiler ictim eve gonderdiler
Aminn inşallah canım senin meleğiiin de sağlıkla gelsin inşallahSaglikla, vaktiyle gelsin insallah canim
Amin hepimizin insallah canimAminn inşallah canım senin meleğiiin de sağlıkla gelsin inşallah
Hic sorma bugunde ayni seyi yqsayinca korktm acile gittim ama ilgisizler anca lak lak yapmayi biliyorlar . Bas agrim icin parol verdise rahatladm yoksa kadami vurcktm. Kiz birde ultrasona girdim nasl desem karnm tek ortada toplandi dedim noluyor dedim korktm sonra duzeldi cidden bizim odumuzu koparmayi sevyrlar ahh gesln isircam poposunuGecmis olsun canim ya sorun olmamasina sevindim. Benimkide bugun toplaniyor bi yere tas gibi gecen hastaneye yatisimdaki gibi daha hafifi bir sanci bu bebeler bizim odumuzu patlatmayi cok sevdi
aynen ya bacak agrilarim diz agrilaeim oluyo ama kusmak kadar beni hic bisey etkilemedi.Bulantım var ama kokuya karşı yada fazla yediysem ağzıma geri geliyor senin gibi ilk aylar çok kustum 6 ay sürdü baya kilo verdim ama sonra azda olsa yemeğe başladım ilaç kullanıyordum bıraktım onzdy kullandım aylarca şimdi evde diramine var kötü olunca onu atıyorum ama sürekli değil mide yanması başa bela olduğu için şuan onunla uğraşıyorum her saat midem yanıyor tok aç fark etmiyor ilaçta kullanıyorum mide için nafile bu nedenden çok kustuğum oluyor özellikle geceleri kusmaya başladım son bir aydır ne süt ne soda hiç biri işe yaramıyor hatta süt içince bu kez kusmam geliyor daha kötü oluyorum hamileliğinin başından beridir kusmak kötü seni en iyi ben anlarım
benim de tansiyonum cok duser.disari tek gitmem o yuzden cnm sen dr dikkat etmben bi kere fenalastim yere dusuverdim.tek bi yere gitme.yaninda hep telin olsun ki bisey olunca ara.tansiyon dusunce hareket etme otur bi yere tuzlu biseyler ye.Kızlar dunki gbi oldum devlet aciline gittim nst bagladlar tansiyon dusmus dediler dedm basm cok agryr parol verdiler ictim eve gonderdiler
Hemde ne isirmak dort gozle bekliyorumHic sorma bugunde ayni seyi yqsayinca korktm acile gittim ama ilgisizler anca lak lak yapmayi biliyorlar . Bas agrim icin parol verdise rahatladm yoksa kadami vurcktm. Kiz birde ultrasona girdim nasl desem karnm tek ortada toplandi dedim noluyor dedim korktm sonra duzeldi cidden bizim odumuzu koparmayi sevyrlar ahh gesln isircam poposunu
Zaten tek olmuyorum g3nellikle esim yada arkdsm oluyorda canm basm ole bir catladi ki arrk kadna dedim bana ilac ver dayanmyrm diye ilac verdi ictim kendme geldm brde ılık banyo ywptm iyice duzeldm ins daha yasamam cnm ya ama nst deki haraketleri cok guzel tepki vermesi sanki disarya ckcak gbibenim de tansiyonum cok duser.disari tek gitmem o yuzden cnm sen dr dikkat etmben bi kere fenalastim yere dusuverdim.tek bi yere gitme.yaninda hep telin olsun ki bisey olunca ara.tansiyon dusunce hareket etme otur bi yere tuzlu biseyler ye.
tansiyoj dusuklugunden korkma.ben nornalde de tansiyon dusuklugu yasayan biriyim hamileyken demekki vucudum kaldirmiyo az bi yuruyum basim donuyo tansiyonuk dusuyo.elim kolum kalkmiyo.
Aynen bende kiz birde iyice yaslandrdi kizim gercekten kiz cocgu anneye cirkinlk verir derler ya dogru cock beni 10 yas geriletti resmen dogsunda direk kuafire gtcm etcm kendme gelcm ya :) bende ole sanyrm cıkcak diye 37 ye gelsek ondan sonra rahatlarız artk dogum zamanlari gelir :)Hemde ne isirmak dort gozle bekliyorumdevlet hastanelerinin durumu zaten fena allah dusurmesin oralara. Artik iyice buyudu bizim findiklar sanirim o yuzden de boyle hissediyoruz cok sert hareketleri can yakiyor valla bazan kolunu bacagini cikarcak diye bekliyorum:)Hayirlisiyla vaktinde bi gelseler de rahat etsek bizde ya kendimi dinlemekten yoruldum:)
Azcik sabir neler cekiyoruz ya vucudumuz psikolojimiz her seyimiz tepetaklak oldu. Hic takilma bu bir surec bazen bende diyorum ah bu hallere gelcek kadinmiydim ben ama minnoslara deger napalim:) benim zaten en gec 37 de alincak sunun surasinda bir iki haftam kaldi o kadar alistimki karnimda olmasina resmen uzuluyorum dusundukceAynen bende kiz birde iyice yaslandrdi kizim gercekten kiz cocgu anneye cirkinlk verir derler ya dogru cock beni 10 yas geriletti resmen dogsunda direk kuafire gtcm etcm kendme gelcm ya :) bende ole sanyrm cıkcak diye 37 ye gelsek ondan sonra rahatlarız artk dogum zamanlari gelir :)
masallah cnm ya ah keske ben de daha demin kotu oldum kustum.Zaten tek olmuyorum g3nellikle esim yada arkdsm oluyorda canm basm ole bir catladi ki arrk kadna dedim bana ilac ver dayanmyrm diye ilac verdi ictim kendme geldm brde ılık banyo ywptm iyice duzeldm ins daha yasamam cnm ya ama nst deki haraketleri cok guzel tepki vermesi sanki disarya ckcak gbihamilelik mahvetti bizi ahh gelsnler rahatlasaydk:)
Benim 2. Bebegim sanırım hamilelikten böyle düşünüyorum, hediye filanda geliyor ck ama böyle küçük kıyafet nadir geliyor. O yüzden 1 kadife kalın tulum daha alıp içimi rahatlatmak istiyorum yksa taktım yaniçevremdekiler bana hep yeter yeter dediler ama az mı acaba ya böyle yazınca bilemedim.
Aynen cnm, zaten kızımda baktım ilk fotolara 40 ı çıkana kadar o kadar da ck fazla büyümemiş, hani 62 cm i rahat giyecek kadar büyümemiş, o yüzden 1 takım daha almaya karar verdim. Kendime sus payı olarak 1 kadife tulum daha alıp kafama takmaktan vazgeçiyorumMadem ikinci bebişin olck Bencede ozaman öyle yap kış olmasa neysede hem çocuk hem bebek hemde kıyafet yıka yetiştir zor olur.
Napim cnm baz3n insann cidden piskilojisi bozuluyor dogm tarihni bil3mk iyi bilmemekten aynen bir seyin kalmams herkes diyor karnmda oldgu zamani ozledm :) bak sende simdiden diyosn :)Azcik sabir neler cekiyoruz ya vucudumuz psikolojimiz her seyimiz tepetaklak oldu. Hic takilma bu bir surec bazen bende diyorum ah bu hallere gelcek kadinmiydim ben ama minnoslara deger napalim:) benim zaten en gec 37 de alincak sunun surasinda bir iki haftam kaldi o kadar alistimki karnimda olmasina resmen uzuluyorum dusundukce
Gorursun canm nstede benimki baya tepki verdi sennkide vereblr girdn mi cnm nstyemasallah cnm ya ah keske ben de daha demin kotu oldum kustum.
gelseler de unutsak şu sıkıntılarimızı
benim bebegim hic oyle kendi belli etmiyo ayaklarini falan goremiyorum ya.zatn cok hareketli degildi hic bi zmn.keske bi kere bende gorsem minik ayagini disardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?