2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya arkadaslar heralde ben kafayi yedim karnim agirdiginda uzuluyordum ya bisey olduysa diye bu gun hic agirmadi yine uzuldum niye agirmiyor diye ben kalp atisini duyana kadar kalpten gitmessem iyi bide isin komik tarafi cogunuzdan daha tecrubeliyim 3. gebeligim

Benim ilk sol kasigim patlarcasina sanci yapti devamli dedim kesin hamileyim ben baya devam etti sol kasimdan simdi de sag tarafim karnim da boyle dokunca aciyo falan ilk ultrasonda soldaydi ikincide sagda bugun gene soldaydi bende anlamadim :)
Senn ki baya karışmış canm benim bendede arada soldan geliyor ama genellikle sağdan oluyor ben daha görmedğim için bebek ne tarafta inş gitcegm gün görürüm melegmi:)

Ya bende öyleyim mesela segirme oluyorya bi gun olmasin neden olmadi diye paranoyaya bağlıyorum tek ben degilmisim

Canim herangi bi riskin mi var lekelenme gibi o yuzden mi endisen. Belirtilere bu kadar takilmasan herkesin farkli olur benimde gogus hassasiyeti disinda bir belirtim yok.

Senn ki baya karışmış canm benim bendede arada soldan geliyor ama genellikle sağdan oluyor ben daha görmedğim için bebek ne tarafta inş gitcegm gün görürüm melegmi:)
Ne zaman gidiceksin insallah gorursun ya hele birde kalp atisini duydunmu senden mutlusu yok ben duyduğumda Allahima sukur diye cok sesli demisim doktor diyo ki kiz 18 yasindasin dur daha ne bu sevinç diyo

Canim herangi bi riskin mi var lekelenme gibi o yuzden mi endisen. Belirtilere bu kadar takilmasan herkesin farkli olur benimde gogus hassasiyeti disinda bir belirtim yok.
Aslinda yok birkere lekelenme oldu o da sanirim yerlesme kanamasiydi enson doktora gittigimde hersey cok guzel kese buyumus dedi ama ne bileyim iste kallp atisini duysaydim hayirlidiyla rahatliyacam

Canm bende öleyim stresteym pozitif ol birşey yoktur bendede arada oluyor şükür rahatlyorum senn artk belki alıştı ağrıların azalmş olablr canm şu kalp atşnı duysak Allahın izniyle bende başka birşey istemiyorum

Ne zaman gidiceksin insallah gorursun ya hele birde kalp atisini duydunmu senden mutlusu yok ben duyduğumda Allahima sukur diye cok sesli demisim doktor diyo ki kiz 18 yasindasin dur daha ne bu sevinç diyo
Canm 23 nisanda gitcem aksilik olmazsa Aynrn bende rahatlarm dr makara herlde senn benmki hiç konşmyr resmen agzndan kerpetenle laf alıyoruz böle devam ederse değiştircem ben dr

Aynen canim doktor bana sali gel dedi esim goturmuyor iki gun daha gecsin tsm duyalim artik diye ama nasil dayanacagim bilmiyirum neyse gec olsunda guc olmasin srn ne zaman gidicen

Aynen canim doktor bana sali gel dedi esim goturmuyor iki gun daha gecsin tsm duyalim artik diye ama nasil dayanacagim bilmiyirum neyse gec olsunda guc olmasin srn ne zaman gidicen
Sende benm gibisin bir duysak rahatlcz işte ama zaman geçmiyor cnm 23 nisanda giderm dyorum o zaman rahat duymuş olurum inş pozifif olalım cnm sende sıkma kendni dua et bol bol:)

Canm 23 nisanda gitcem aksilik olmazsa Aynrn bende rahatlarm dr makara herlde senn benmki hiç konşmyr resmen agzndan kerpetenle laf alıyoruz böle devam ederse değiştircem ben dr
Ilk defa bu doktorumdan memnunum ve cok tavsiye veriyo soyle yap boyle yap bu saglikli falan herşeyi ayrintili anlatiyo balikesirde biraz doktor zor bulunuyo şükür buldum

Ilk defa bu doktorumdan memnunum ve cok tavsiye veriyo soyle yap boyle yap bu saglikli falan herşeyi ayrintili anlatiyo balikesirde biraz doktor zor bulunuyo şükür buldum
İyi yapmşssn devam et cnm bende istanbldaym daha bulamadm iyi dr bulmak zor ya ben istyrm ben demeden sölesn ama daha bulamadm:)

Eskisehirde biri olsaydi bende dr sorcaktim. Ama ben ozele ikili test zamani baslicam simdi gerek olmadigini dusunuyorum zaten kese kalp atisi bakiliyo onemli olan 3 aydan sonra. Ben kalp atisi icin baya gec gidicem sizden kizlar.

Bebek yerleşirken iğne batması şeklinde sancı oluyor kasıklarda. Solda olursa kız sağda olursa erkek diyorlar. Benim ilkinde solda oldu kız oldu. Bu da solda bakalım ne olacak

Bebek yerleşirken iğne batması şeklinde sancı oluyor kasıklarda. Solda olursa kız sağda olursa erkek diyorlar. Benim ilkinde solda oldu kız oldu. Bu da solda bakalım ne olacak
Canm bendede iğne batmaları oldu şimdi yok arada ağrı oluyor benmde sağ bakalm sağlıklı olsnlarda başka birşey istemyrm .Deneymlisin ne güzel anlıyorsn hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…