- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.201
Senn ki baya karışmış canm benim bendede arada soldan geliyor ama genellikle sağdan oluyor ben daha görmedğim için bebek ne tarafta inş gitcegm gün görürüm melegmi:)Benim ilk sol kasigim patlarcasina sanci yapti devamli dedim kesin hamileyim ben baya devam etti sol kasimdan simdi de sag tarafim karnim da boyle dokunca aciyo falan ilk ultrasonda soldaydi ikincide sagda bugun gene soldaydi bende anlamadim :)
Ya bende öyleyim mesela segirme oluyorya bi gun olmasin neden olmadi diye paranoyaya bağlıyorum tek ben degilmisimYa arkadaslar heralde ben kafayi yedim karnim agirdiginda uzuluyordum ya bisey olduysa diye bu gun hic agirmadi yine uzuldum niye agirmiyor diye ben kalp atisini duyana kadar kalpten gitmessem iyi bide isin komik tarafi cogunuzdan daha tecrubeliyim 3. gebeligim
Canim herangi bi riskin mi var lekelenme gibi o yuzden mi endisen. Belirtilere bu kadar takilmasan herkesin farkli olur benimde gogus hassasiyeti disinda bir belirtim yok.Ya arkadaslar heralde ben kafayi yedim karnim agirdiginda uzuluyordum ya bisey olduysa diye bu gun hic agirmadi yine uzuldum niye agirmiyor diye ben kalp atisini duyana kadar kalpten gitmessem iyi bide isin komik tarafi cogunuzdan daha tecrubeliyim 3. gebeligim
Ne zaman gidiceksin insallah gorursun ya hele birde kalp atisini duydunmu senden mutlusu yok ben duyduğumda Allahima sukur diye cok sesli demisim doktor diyo ki kiz 18 yasindasin dur daha ne bu sevinç diyoSenn ki baya karışmış canm benim bendede arada soldan geliyor ama genellikle sağdan oluyor ben daha görmedğim için bebek ne tarafta inş gitcegm gün görürüm melegmi:)
Aslinda yok birkere lekelenme oldu o da sanirim yerlesme kanamasiydi enson doktora gittigimde hersey cok guzel kese buyumus dedi ama ne bileyim iste kallp atisini duysaydim hayirlidiyla rahatliyacamCanim herangi bi riskin mi var lekelenme gibi o yuzden mi endisen. Belirtilere bu kadar takilmasan herkesin farkli olur benimde gogus hassasiyeti disinda bir belirtim yok.
Canm bende öleyim stresteym pozitif ol birşey yoktur bendede arada oluyor şükür rahatlyorum senn artk belki alıştı ağrıların azalmş olablr canm şu kalp atşnı duysak Allahın izniyle bende başka birşey istemiyorumYa arkadaslar heralde ben kafayi yedim karnim agirdiginda uzuluyordum ya bisey olduysa diye bu gun hic agirmadi yine uzuldum niye agirmiyor diye ben kalp atisini duyana kadar kalpten gitmessem iyi bide isin komik tarafi cogunuzdan daha tecrubeliyim 3. gebeligim
Canm 23 nisanda gitcem aksilik olmazsa Aynrn bende rahatlarm dr makara herlde senn benmki hiç konşmyr resmen agzndan kerpetenle laf alıyoruzNe zaman gidiceksin insallah gorursun ya hele birde kalp atisini duydunmu senden mutlusu yok ben duyduğumda Allahima sukur diye cok sesli demisim doktor diyo ki kiz 18 yasindasin dur daha ne bu sevinç diyo
Eve t öyle aşırı sarsıcı olmuyor fitilde , dene olmadı , eczacına da danış istersen yine deFitil aslinda daha etkili olur oyle yapsam oteki turlu icene etki edene kadar uzun surer gibime geliyor hem fitil gibi yapsam okadar sarsmaz belki
Aynen canim doktor bana sali gel dedi esim goturmuyor iki gun daha gecsin tsm duyalim artik diye ama nasil dayanacagim bilmiyirum neyse gec olsunda guc olmasin srn ne zaman gidicenCanm bende öleyim stresteym pozitif ol birşey yoktur bendede arada oluyor şükür rahatlyorum senn artk belki alıştı ağrıların azalmş olablr canm şu kalp atşnı duysak Allahın izniyle bende başka birşey istemiyorum
Sende benm gibisin bir duysak rahatlcz işte ama zaman geçmiyor cnm 23 nisanda giderm dyorum o zaman rahat duymuş olurum inş pozifif olalım cnm sende sıkma kendni dua et bol bol:)Aynen canim doktor bana sali gel dedi esim goturmuyor iki gun daha gecsin tsm duyalim artik diye ama nasil dayanacagim bilmiyirum neyse gec olsunda guc olmasin srn ne zaman gidicen
Sagol canim insallah hepimiz duyariz hayirlisiylaSende benm gibisin bir duysak rahatlcz işte ama zaman geçmiyor cnm 23 nisanda giderm dyorum o zaman rahat duymuş olurum inş pozifif olalım cnm sende sıkma kendni dua et bol bol:)
Ilk defa bu doktorumdan memnunum ve cok tavsiye veriyo soyle yap boyle yap bu saglikli falan herşeyi ayrintili anlatiyo balikesirde biraz doktor zor bulunuyo şükür buldumCanm 23 nisanda gitcem aksilik olmazsa Aynrn bende rahatlarm dr makara herlde senn benmki hiç konşmyr resmen agzndan kerpetenle laf alıyoruzböle devam ederse değiştircem ben dr
İyi yapmşssn devam et cnm bende istanbldaym daha bulamadm iyi dr bulmak zor ya ben istyrm ben demeden sölesn ama daha bulamadm:)Ilk defa bu doktorumdan memnunum ve cok tavsiye veriyo soyle yap boyle yap bu saglikli falan herşeyi ayrintili anlatiyo balikesirde biraz doktor zor bulunuyo şükür buldum
Insallah bulursun canim :)İyi yapmşssn devam et cnm bende istanbldaym daha bulamadm iyi dr bulmak zor ya ben istyrm ben demeden sölesn ama daha bulamadm:)
Bebek yerleşirken iğne batması şeklinde sancı oluyor kasıklarda. Solda olursa kız sağda olursa erkek diyorlar. Benim ilkinde solda oldu kız oldu. Bu da solda bakalım ne olacakAynen öle diyorlar senn ağrıların canm sağ taraftanmıydı benim genellikle ordan oluyor aynen öle koz geç gösteriyor nazlıdır kızlar :) aynrn bende giyinmek istiyorum sipariş verim o bebek oldugunu gösteren tişörtlerden:)
Canm bendede iğne batmaları oldu şimdi yok arada ağrı oluyor benmde sağ bakalm sağlıklı olsnlarda başka birşey istemyrm .Deneymlisin ne güzel anlıyorsn hemen:)Bebek yerleşirken iğne batması şeklinde sancı oluyor kasıklarda. Solda olursa kız sağda olursa erkek diyorlar. Benim ilkinde solda oldu kız oldu. Bu da solda bakalım ne olacak
Kuzm görnür aynıyız senle ben cuma gittim gördm şükür:)4+5 tim:)Kızlar yarın 5+1 oluyorum. Sizce ultrasonda görünür mü kese ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?