2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bacak birleşim yerim iç kısma doğru felaket ağrıyor. Zor yürüyorum öyle söyliyim neden olabilir ki.
Cnm benim bayadır var o ağrı özellikle sabah kalkamıyorum o denli bu bebeğin yerleşmeye çalıştığını gösterir pelvis artık esniyor Doğuma hazırlanıyor normaldir yanı korkma

Reactions: 114
Slm kızlar 37 ye kadar calisabilir raporu almistim .izin baslama tarihi 27 Kasım yaziyor 27 sinde calsiyormuyuz bir de bu tarihe kadar çalışabilirsem drdan tekrar 37 diye rapor almaya gerek oluyormu?yoksa direk ayriliyormuyuz
tekrar rapor alman gerekiyor direk ayrilinmiyor

Kızlar bacak birleşim yerim iç kısma doğru felaket ağrıyor. Zor yürüyorum öyle söyliyim neden olabilir ki.
malesef bende çok uzun zamandır var 1 ayı geçti..yürürken falan çok ağrıyor bir de yatakta bir taraftan diğeri ne dönerken doktor normal dedi doğuma hazırlık
Ne ilginç dime kızlar sabahın 5 i kaç kişi aktifiz şuan :)))))) ya analık daha bebeği kucağa almadan başlıyor okadar çok tuvalete kalkıyorum ki uyku düzenim gitti ya
malesef şöyle rahat bir uyku yok canım.her yerim ağrıyor yatarken belim bacaklarım falan ikide bir kalkıp yürüyorum evin içinde

Kızlar karınlarınız aşağı indi mi benim hala çok yakarda karnım 35+4 haftalığız ama şu mide yanmalarından kurtulmak rahatça nefes almak istiyorum biraz inse artık

Eki Görüntüle 2204875
Çorapları utulemek gerekiyor mu ya çok saçma bence minnak minnak bide bende 9 tane var az mı acaba? Yada çok mu?

ben ütülemedim zaten dediğin gibi minacıklar. bende 6 tane aldım. çok çorap sevmiyorum o yüzden çok giydirmem diye düşünüyorum. ayaklı tulumlar en iyisi hem tırnak batması falan olmasından çekiniyorum

Aynen bnde dun aksamdan beri zor yürüyorum magnezyumu sabah aksam ic dedi dr agri gecmezse ultrasonla bakmak lazim diyor derin ven trombozu olabilir damarla alakaliysa dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…