- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.021
Cnm benim bayadır var o ağrı özellikle sabah kalkamıyorum o denli bu bebeğin yerleşmeye çalıştığını gösterir pelvis artık esniyor Doğuma hazırlanıyor normaldir yanı korkmaKızlar bacak birleşim yerim iç kısma doğru felaket ağrıyor. Zor yürüyorum öyle söyliyim neden olabilir ki.
Teşekkür ederim canım 36 haftam bitti olacak artık o kadar diyorumCnm benim bayadır var o ağrı özellikle sabah kalkamıyorum o denli bu bebeğin yerleşmeye çalıştığını gösterir pelvis artık esniyor Doğuma hazırlanıyor normaldir yanı korkma
Az kaldı inşallah sağlıkla kavuşalımda miniklerimize o kadarcık olacak napalımBenimde ağrıyor kemikler açılıyor galiba bende zorlanıyorum penguen gibi yürüyorum
Aynen öyle bebiş geliyor az kaldı:)Teşekkür ederim canım 36 haftam bitti olacak artık o kadar diyorum
Okudum canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Sagolun kızlar allah razı olsunbende okudum canım Rabbim tez zamanda inşaAllah nasip eder
tekrar rapor alman gerekiyor direk ayrilinmiyorSlm kızlar 37 ye kadar calisabilir raporu almistim .izin baslama tarihi 27 Kasım yaziyor 27 sinde calsiyormuyuz bir de bu tarihe kadar çalışabilirsem drdan tekrar 37 diye rapor almaya gerek oluyormu?yoksa direk ayriliyormuyuz
Yeterli cnm tabi utulemek gerekEki Görüntüle 2204875
Çorapları utulemek gerekiyor mu ya çok saçma bence minnak minnakbide bende 9 tane var az mı acaba? Yada çok mu?
malesef bende çok uzun zamandır var 1 ayı geçti..yürürken falan çok ağrıyor bir de yatakta bir taraftan diğeri ne dönerken doktor normal dedi doğuma hazırlıkKızlar bacak birleşim yerim iç kısma doğru felaket ağrıyor. Zor yürüyorum öyle söyliyim neden olabilir ki.
malesef şöyle rahat bir uyku yok canım.her yerim ağrıyor yatarken belim bacaklarım falan ikide bir kalkıp yürüyorum evin içindeNe ilginç dime kızlar sabahın 5 i kaç kişi aktifiz şuan :)))))) ya analık daha bebeği kucağa almadan başlıyor okadar çok tuvalete kalkıyorum ki uyku düzenim gitti ya
Ya bende nerde çorap göresem alıyorum :) çok sevimli oluyor bebek çorapları. Bence yeterli canım. Ben ütülemedim açıkçasıEki Görüntüle 2204875
Çorapları utulemek gerekiyor mu ya çok saçma bence minnak minnakbide bende 9 tane var az mı acaba? Yada çok mu?
Eki Görüntüle 2204875
ütüledim ben, 10 tane var benimde yeter herhaldeEki Görüntüle 2204875
Ben ütüledim:))Eki Görüntüle 2204875
maşallah size, allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Aynen bnde dun aksamdan beri zor yürüyorum magnezyumu sabah aksam ic dedi dr agri gecmezse ultrasonla bakmak lazim diyor derin ven trombozu olabilir damarla alakaliysa dedimalesef bende çok uzun zamandır var 1 ayı geçti..yürürken falan çok ağrıyor bir de yatakta bir taraftan diğeri ne dönerken doktor normal dedi doğuma hazırlık
malesef şöyle rahat bir uyku yok canım.her yerim ağrıyor yatarken belim bacaklarım falan ikide bir kalkıp yürüyorum evin içinde
Amin cnm saolasinmaşallah size, allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Masallah ne guzel hazrlamissin daha ben cocgun kiyafetlerini yikayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?