- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.001
Korkma canım şuan onun 4 derdi var ağlamak için acıkınca gazı gelince uykusu gelince altı pisken eğer hepsi tamam yine ağlıyorsa benim oğlan gibi sallanarak uyumak istiyordur bide karnını sık sık ovala ve bacaklarını karnına doğru katlayıp ittir çok rahat gaz çıkarır bebekler masajı severDogunca insanın eli ayagına dolaşıyor aglasa ne yapacagımı şaşırıyorum tecrübesiz anne olmak zormuş
Bebişin biraz erken doğdu annesi anne karnındaki gibi kundakta yapabilirsin bazı bebekler kundak olunca çok rahatlar bi dene internette video bulursun kundakla ilgiliDogunca insanın eli ayagına dolaşıyor aglasa ne yapacagımı şaşırıyorum tecrübesiz anne olmak zormuş
Okudum canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinKızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
Rabbim evlatlarımızı sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende diyorum benim gibi uykusuz var mı acaba diyeNe ilginç dime kızlar sabahın 5 i kaç kişi aktifiz şuan :)))))) ya analık daha bebeği kucağa almadan başlıyor okadar çok tuvalete kalkıyorum ki uyku düzenim gitti ya
İlk kez oldu ve çok kötü hissettirdi ya şuan tuvalete gitmem gerek ağrıyormu hala emin değilim kalkmaya korkuyorum resmen114 canım o ağrılar bizi bizden alan :)) bacak arası kemiklerim benimde bayadır ağrıyor ve doktor normal dedi doğuma hazırlık yapıyormuş kemiklerimiz de
Ama boyle bir durumda iznin bosa gitmis olmaz mi gununde yazsa daha cok izin yaparsin. Ya da benim kafa çalışmıyor hesaplayamiyom artik beyin bedava bendeSaol cnm sat 20 mart bebek bi hafta 10 gun onden gidiyor 32 yi erken yazdi dr
Oy canım yaa, zamanla geçer hepsi. Allah yardımcın olsun inşallah. Ben de hep yegenlerime bakmıştım. Herkes sen zorlanmazsın artık çocuk bakmada diyordu ama şu anda sanki hiçbirinin altını değiştirmemişim gibi hissediyorum.Dogunca insanın eli ayagına dolaşıyor aglasa ne yapacagımı şaşırıyorum tecrübesiz anne olmak zormuş
Korkma canım şuan onun 4 derdi var ağlamak için acıkınca gazı gelince uykusu gelince altı pisken eğer hepsi tamam yine ağlıyorsa benim oğlan gibi sallanarak uyumak istiyordur bide karnını sık sık ovala ve bacaklarını karnına doğru katlayıp ittir çok rahat gaz çıkarır bebekler masajı sever
Bebişin biraz erken doğdu annesi anne karnındaki gibi kundakta yapabilirsin bazı bebekler kundak olunca çok rahatlar bi dene internette video bulursun kundakla ilgili
bende okudum canım Rabbim tez zamanda inşaAllah nasip ederKızlar kuzenimin çocugu olmuyor 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu rabbim nasip etmedi çok istiyorlar allah rızası için 3 ihlas 1 fatiha okurmusunz adı gamze 41 hamileden topluyoruz okuyanlar bana mesaj atarsa sevirm sayı düşerim
Rabbim evlatlarımızı sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Cnm gozunaydin olsn gule gule saglikla buyut bebeginiKundaklıyız :) iki kat battaniyede yanlız hazırlıklaeım tam degildi çok zorlandım. Çekim yaptıramadık dogum öncesi herşeyim yarım kaldı. Bir tek babamjn dogum gününde dogdu bebegim :)
Korkma canım kötü bişey değildir bikaç arkadaşta da vardı aynı ağrı. Magnezyum kullanıyorum ama faydası olmadı hala yataktan kalkarken acıyla doğrulmaya çalışıyorum. Gün içinde de ağrı yaptığı oluyor. Bebeğinin kafası aşağıda mıydı seninde?İlk kez oldu ve çok kötü hissettirdi ya şuan tuvalete gitmem gerek ağrıyormu hala emin değilim kalkmaya korkuyorum resmenama normalse sevindim
ben de denk getirince bir iki bi şey daha alayım o halde, bizim burda çamaşır kurutmak da dert kışın bulunsun en iisiBenim 2. Bebegim sanırım hamilelikten böyle düşünüyorum, hediye filanda geliyor ck ama böyle küçük kıyafet nadir geliyor. O yüzden 1 kadife kalın tulum daha alıp içimi rahatlatmak istiyorum yksa taktım yani
En son değildi şuan nasıl bilmiyorum.ama kesinlikle bebeğin ağırlığını hissediyorum artık. Kontrolüm perşembe günü. Şimdi daha iyiyim neyseki fazla ayakta durmasam sanırım çok ağrıda olmaz.Korkma canım kötü bişey değildir bikaç arkadaşta da vardı aynı ağrı. Magnezyum kullanıyorum ama faydası olmadı hala yataktan kalkarken acıyla doğrulmaya çalışıyorum. Gün içinde de ağrı yaptığı oluyor. Bebeğinin kafası aşağıda mıydı seninde?
Oy canım yaa, kaç kilo doğmuştu canım ?Kundaklıyız :) iki kat battaniyede yanlız hazırlıklaeım tam degildi çok zorlandım. Çekim yaptıramadık dogum öncesi herşeyim yarım kaldı. Bir tek babamjn dogum gününde dogdu bebegim :)
Bebek bezlerinde geçerli olmayabilir bi araştır derimCanım biz dw yarin bez vs almak icin gidecektik super oldu cok sagol.
Acaba tek seferde mi kullaniliuor onu bilemedm.mesrla 100 liralik alisveris yapsam 150 lira hakkim daha kaliyor mu daha once kullanmis olan var ni?
Benimde ağrıyor kemikler açılıyor galiba bende zorlanıyorum penguen gibi yürüyorumKızlar bacak birleşim yerim iç kısma doğru felaket ağrıyor. Zor yürüyorum öyle söyliyim neden olabilir ki.
Ben zofer hiç kullanmadım ama aynı etkiye sahip olan onzdy kullandım çok uzun süre İnan o bile fayda etmiyordu onu içiyordum bir saat sonra bir daha kusuyordum denemediğim şey kalmamıştı o zamanlar resmen ben 5 ay aç kaldım 5 Aydan sonrada bir ay mide küçülmüş hadi onunla uğraşla geçti tabi 6 aya kadar da hergün kusmaya devam ettim sonra birden azalmaya başladı ama ilaçla filan değil kendiliğinden haftada bir kaç güne düştü kusman ve mide yanması başladı işte bu seferde bunun yüzünden kusmaya başladım Allah’ın izniyle az kaldı dediğin gibi ben 35 haftalık oldum hafta içi 36 olacam nasipse aynı şekilde sezeryan istiyorum dr gün vermedi daha senin gün verildi mi?benim bekarken bile reflüm vardı Arada azardı ama bu nedir ya kusma ben hayatımda en fazla 10 kere geçirmiştim belki ama hamilelikte tavan yaptı ve kendimi ölü gibi hissediyorumdum bazen ölmek bile istiyormuşum psikolojim okadar bozulmuştu birde Sağdan soldan aman ne var herkes kusuyor ben de kustum ama yemek yaptım gezdim diyenler oluyordu onları boğasım geliyordu sanki keyfimden kusuyorum evden o nedenle çıkmıyorum daha bunun Doğum sonrası var konuşan grup yine konuşacak hazır mısın:)o yumru gibi olan şey benimde oluyor boğazımda birşey varmış gibi geçmedi hiç neyse ki çok şükür az kaldı sağlıkla doğalım da başka birşey istemeyizaynen ya bacak agrilarim diz agrilaeim oluyo ama kusmak kadar beni hic bisey etkilemedi.
iste reflü kusturuyor mideyi bulandiriyor cnm.
ben gavisvon rennie icememistim beni kusturdugu icin.hap aliyorum ilacin ismi panref.belki de bu yuzden yanmam olmuyor.ama bogazda yumru agiz aciligi bitmedi hic.
ben hala kullaniyorum zoferi.dramamine bana pek etki etmedi.em azindan zoferi yarim alinca bile etki ediyo biraz.icmeyince daha kotu.icince de idare ediliyo bi sekilde
sen kacinci haftandasin cnm.
benim insallah sezeryan olmak istedigim icin 4 haftam kaldi bakalim artik o yuzdem cok onemsemiyorum
insallah dogumdan sonra bu sıkıntilarimiz biter.bitmicrk diye korkuyorum.sanki hep bulanti yasicam sanki hep reflım olcakmis gibi.eski istahli halimi cok ozledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?