2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dogunca insanın eli ayagına dolaşıyor aglasa ne yapacagımı şaşırıyorum tecrübesiz anne olmak zormuş
Korkma canım şuan onun 4 derdi var ağlamak için acıkınca gazı gelince uykusu gelince altı pisken eğer hepsi tamam yine ağlıyorsa benim oğlan gibi sallanarak uyumak istiyordur bide karnını sık sık ovala ve bacaklarını karnına doğru katlayıp ittir çok rahat gaz çıkarır bebekler masajı sever

Dogunca insanın eli ayagına dolaşıyor aglasa ne yapacagımı şaşırıyorum tecrübesiz anne olmak zormuş
Bebişin biraz erken doğdu annesi anne karnındaki gibi kundakta yapabilirsin bazı bebekler kundak olunca çok rahatlar bi dene internette video bulursun kundakla ilgili

Okudum canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

114 canım o ağrılar bizi bizden alan :)) bacak arası kemiklerim benimde bayadır ağrıyor ve doktor normal dedi doğuma hazırlık yapıyormuş kemiklerimiz de

114 canım o ağrılar bizi bizden alan :)) bacak arası kemiklerim benimde bayadır ağrıyor ve doktor normal dedi doğuma hazırlık yapıyormuş kemiklerimiz de
İlk kez oldu ve çok kötü hissettirdi ya şuan tuvalete gitmem gerek ağrıyormu hala emin değilim kalkmaya korkuyorum resmen ama normalse sevindim

Oy canım yaa, zamanla geçer hepsi. Allah yardımcın olsun inşallah. Ben de hep yegenlerime bakmıştım. Herkes sen zorlanmazsın artık çocuk bakmada diyordu ama şu anda sanki hiçbirinin altını değiştirmemişim gibi hissediyorum.

Karnı agrımış uyumadık gece hiç sabah 4 ten sonra emince altı degişince gazı çıkınca yattı aynen dedigin gibi :) ama çok agladı içim cız etti

Bebişin biraz erken doğdu annesi anne karnındaki gibi kundakta yapabilirsin bazı bebekler kundak olunca çok rahatlar bi dene internette video bulursun kundakla ilgili

Kundaklıyız :) iki kat battaniyede yanlız hazırlıklaeım tam degildi çok zorlandım. Çekim yaptıramadık dogum öncesi herşeyim yarım kaldı. Bir tek babamjn dogum gününde dogdu bebegim :)

bende okudum canım Rabbim tez zamanda inşaAllah nasip eder

Kundaklıyız :) iki kat battaniyede yanlız hazırlıklaeım tam degildi çok zorlandım. Çekim yaptıramadık dogum öncesi herşeyim yarım kaldı. Bir tek babamjn dogum gününde dogdu bebegim :)
Cnm gozunaydin olsn gule gule saglikla buyut bebegini

İlk kez oldu ve çok kötü hissettirdi ya şuan tuvalete gitmem gerek ağrıyormu hala emin değilim kalkmaya korkuyorum resmen ama normalse sevindim
Korkma canım kötü bişey değildir bikaç arkadaşta da vardı aynı ağrı. Magnezyum kullanıyorum ama faydası olmadı hala yataktan kalkarken acıyla doğrulmaya çalışıyorum. Gün içinde de ağrı yaptığı oluyor. Bebeğinin kafası aşağıda mıydı seninde?

ben de denk getirince bir iki bi şey daha alayım o halde, bizim burda çamaşır kurutmak da dert kışın bulunsun en iisi

En son değildi şuan nasıl bilmiyorum.ama kesinlikle bebeğin ağırlığını hissediyorum artık. Kontrolüm perşembe günü. Şimdi daha iyiyim neyseki fazla ayakta durmasam sanırım çok ağrıda olmaz.

Ben zofer hiç kullanmadım ama aynı etkiye sahip olan onzdy kullandım çok uzun süre İnan o bile fayda etmiyordu onu içiyordum bir saat sonra bir daha kusuyordum denemediğim şey kalmamıştı o zamanlar resmen ben 5 ay aç kaldım 5 Aydan sonrada bir ay mide küçülmüş hadi onunla uğraşla geçti tabi 6 aya kadar da hergün kusmaya devam ettim sonra birden azalmaya başladı ama ilaçla filan değil kendiliğinden haftada bir kaç güne düştü kusman ve mide yanması başladı işte bu seferde bunun yüzünden kusmaya başladım Allah’ın izniyle az kaldı dediğin gibi ben 35 haftalık oldum hafta içi 36 olacam nasipse aynı şekilde sezeryan istiyorum dr gün vermedi daha senin gün verildi mi?benim bekarken bile reflüm vardı Arada azardı ama bu nedir ya kusma ben hayatımda en fazla 10 kere geçirmiştim belki ama hamilelikte tavan yaptı ve kendimi ölü gibi hissediyorumdum bazen ölmek bile istiyormuşum psikolojim okadar bozulmuştu birde Sağdan soldan aman ne var herkes kusuyor ben de kustum ama yemek yaptım gezdim diyenler oluyordu onları boğasım geliyordu sanki keyfimden kusuyorum evden o nedenle çıkmıyorum daha bunun Doğum sonrası var konuşan grup yine konuşacak hazır mısın:)o yumru gibi olan şey benimde oluyor boğazımda birşey varmış gibi geçmedi hiç neyse ki çok şükür az kaldı sağlıkla doğalım da başka birşey istemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…