- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.061
Benimde ole sursemde gecmedi aleovera yagi alcam azaltyrmus dogum lekelerni galibaKızlar çatlak oldu mu göbeğinizde? Ben ne sürersem süreyim 9 kilo almama rağmen oluştu. 18 günüm kaldı doğuma. Ne yapayım en azından doğumdan sonrası için dermaroller ve lierac serum sipariş ettim.. Beraber kullanıcam. İnşallah azaltır en azından.
Bende harira gibiyim canım lierac kullanıyorum baştan beri hem serumunu hem kremini kakao yapı bebe yağı ne bulduysam sürdüm ama yine de çatladım vücuttaki kolojen miktarıyla alakalı dedi doktorum 30 kilo alıp çatlamayanda var..Kızlar çatlak oldu mu göbeğinizde? Ben ne sürersem süreyim 9 kilo almama rağmen oluştu. 18 günüm kaldı doğuma. Ne yapayım en azından doğumdan sonrası için dermaroller ve lierac serum sipariş ettim.. Beraber kullanıcam. İnşallah azaltır en azından.
Benimde ole sursemde gecmedi aleovera yagi alcam azaltyrmus dogum lekelerni galiba
Bende harira gibiyim canım lierac kullanıyorum baştan beri hem serumunu hem kremini kakao yapı bebe yağı ne bulduysam sürdüm ama yine de çatladım vücuttaki kolojen miktarıyla alakalı dedi doktorum 30 kilo alıp çatlamayanda var..
Yetistrildgni evde kolay oldugnu ilk defa duydum yok cnm cock olcak hic ugrasamm hazrni alırım:)Sezerbusra21 ben aloe vera yetiştiriyorum hiçbir zahmeti yok yavruluyor sürekli çoğalıyor. Bir kök alırsan yeter. Onu da kullanacam inşallah
C Cevizli kek haklısın cilt yapısıyla alakalı bir de bebeğin karnımdaki konumu ve duruş pozisyonu öyle sivri ki.. İyi yani mideme falan hiç baskı yapmadı hep dışa doğru baskı..
A Ahsevdaa benimde öyle hiç mide ağrısı falan yaşamadım dışa doğru baskı yapıyor bundan dolayı çatlamışta olabilirim hiç aklıma gelmemişti canım ama lierac hiç işe yaramadı bende Aloe verayı deneyim bakalım..Sezerbusra21 ben aloe vera yetiştiriyorum hiçbir zahmeti yok yavruluyor sürekli çoğalıyor. Bir kök alırsan yeter. Onu da kullanacam inşallah
C Cevizli kek haklısın cilt yapısıyla alakalı bir de bebeğin karnımdaki konumu ve duruş pozisyonu öyle sivri ki.. İyi yani mideme falan hiç baskı yapmadı hep dışa doğru baskı..
Tamamen vücut yapısıyla alakalı sanırsam ben yaklasık 20 kilo aldım hiç bisey surmedim bende olmadı sadece basenlerimde onceden olanlar biraz daha artti. Bu saatten sonra olursada bisey diyemem.Kızlar çatlak oldu mu göbeğinizde? Ben ne sürersem süreyim 9 kilo almama rağmen oluştu. 18 günüm kaldı doğuma. Ne yapayım en azından doğumdan sonrası için dermaroller ve lierac serum sipariş ettim.. Beraber kullanıcam. İnşallah azaltır en azından.
İyi yapıyorsun canım :)Bende ya :) o yüzden küçük bir kağıda not alıyorum.
Evet ya benimde normalde cok tekmelemez daha cok geriniyor onlari hissederim ama nstde resmen alete tekme attıntsye girdim cnm aynem bayagi tepki verdi hem de hic olmadigi kadar ve ilk kez bu kadar hareketliydi.hatta bayahi acitti ayaklari.neden bu kadar tepki veriyorlarki ntsye biliyomusun :)
ama ayaklarini disardan fark etcek kadar olmadi hic bi zmn cnm.
16 kilo aldım yani en son 16 ydı :))) sadece mideden aşağı inen çizgi var. Sık duş alıp nemlendirici sürüyorum arada doğal zeytin yağı inşallah son haftalarda da çatlamaz. Popom baya çıktı orda önceden de vardı onlar artmış diye düşünüyorum amaKızlar çatlak oldu mu göbeğinizde? Ben ne sürersem süreyim 9 kilo almama rağmen oluştu. 18 günüm kaldı doğuma. Ne yapayım en azından doğumdan sonrası için dermaroller ve lierac serum sipariş ettim.. Beraber kullanıcam. İnşallah azaltır en azından.
Abartıyorsunuz diyenlere aynısını yaşasınlar da görsünler abartıyor muyuz:)kabızlık ben ilk aylar çok yaşadım hep dubalac içtim şimdi yine oluyorum ama zeytin yağı sabah zeytine döküp yiyiyorum çok iyi geliyor bağırsak çalıştırıyor tabi katı yiyecekler yediğim gün yine kabızlık çekiyorum hatta bazen okadar çok ıkınıyorum ki çocuk gelecek şimdi diyorumayni diugulsri paylasiyoruz cnm.ben inanmiyorum kussan da ye diyenlerin hamielliginde kustugunu.kusturcak biseyi ben nasil yiyip iciyim midem bulana bulana.biz salak miyiz bilerek kendimizi bebegi ac birakicaz.insanlari susturamayiz cnm.ben bejim hakkimda k ne dusuniyosa aynisini yasamasini temenni ediyorum Allah tan.
bi arkadasima diyorumki kokuyo gidemiyorum bi yere diyorim.bana havalar sogudu artik kokmaz diyoe sana kokmaz bana kokuyo dedim. icimden de yasa da gör dedim.kendisi hamileliginde hic bulanti kusma yasamamis biriydi.yasamayan bilmiyo bi de abartiyoruz saniyo.valla yasasinlar gorsunler ah almasinlar salak salak konusmasinlar onlar da.zsten benim de psikolojim bitik.beni hamilelik kadar hic bisey yipratmadi.psikologluk oldum disari cikabilsem gidicem psikologa cidden.ne icimde heves ne bisy kaldi.sadece bebegimi saglikla kucagima almak istiyorum.
bem de 12.haftadan itibaren zofer 4 mg lik almaya basladim gunde 2 kere aldim.doktor gunde 2 dediyse de hem icim rahat etmezdi hem de cok pahali 8 tanesine 48 tl veriyorum devlette karsilamiyo.gunde 7 8 kere kusan ben 3 kereye dustu ilacla.tabi yemek yiyemiyod 1 yemek kasigi falsn yemege basladim.ve bol bol meyve yedim oyle.zaten mide kuculunce aciktigini da anlamiyosun.ben de senin gibi midem kuculunce yemegi labul etmiyordu.bagirsaklari da bozdum tabi neler yedim ictim kabizliga care olmadi.sicak balli su iyi geldi.ama o da anlik hals kabizlik var.mide sorunlari kabizligi da beraberinde getiriyo bence yiyemeyince icemeyince boyle oluyo.beni sudan tiksinmem cok uzuyo.keske kana kana su icebilsem o zmn kabizlik da kalmazdi.
dogumdan sonraki laflara hazirim cnm hazir olmasak napcaz dicekler illaki
doktorum sezeryan icin genelde 38 bitince aliyoruz dedi o yuzden 4 hafta var dedim cnm.ve 10 aralik falan dedi ama daha kesin gunu belli degil.
Maalesef insanlar acımasız bende erken doğum riski nedeniyle izne ayrıldim kayınvalidem hergün yemeğe bize geliyor. Sanki ona hizmet için ayrıldim isten. Birde herkese izne cıktıgımi rahat rahat oturmaya gelebileceklerini söylüyor. Allahtan gribim diye kimse gelmiyor su anAbartıyorsunuz diyenlere aynısını yaşasınlar da görsünler abartıyor muyuz:)kabızlık ben ilk aylar çok yaşadım hep dubalac içtim şimdi yine oluyorum ama zeytin yağı sabah zeytine döküp yiyiyorum çok iyi geliyor bağırsak çalıştırıyor tabi katı yiyecekler yediğim gün yine kabızlık çekiyorum hatta bazen okadar çok ıkınıyorum ki çocuk gelecek şimdi diyorumbana herkes bunu yap bir sene sonra ikinciyi yap diyorlar ya sanki bu doğdu da daha ikinciyi düşünecem gerçekten boş insanlarla dolu her yer çünkü bizim yaşadıklarımızı abartıyoruz sandıkları için rahat geliyor bi sağ Salim bunları doğuralım da bırakın ikinciyi biz düşünelim Doğum sonrası nasıl başaçıkacam bilmiyorum bu insanlarla daha şimdiden normal doğur sakın sezeryan olma 2 ay kalkamazsın her sene ameliyat yerin ağırır sütün gelmez biz yaptık hiç birşeyimiz yoktu hatta hiç Doğum yapmamış insanlar bile ısrarla normal doğur diyodu en son bi sinir oldum çok istiyorsan sen kal kendin doğur dedim valla benim tahammülüm yok boş konuşanlara iyi ki herkesten uzakta yaşıyorum yoksa valla cinnet geçirirdim birde kaynana çıktı başıma gelip 3 4 ay kalmayı planlıyorlar napacam bilmiyorum İnan benim bildiğim Doğum yapan kadının yanında çok kalınmaz çocuğuyla ilgilenmesi lazım ama ne yazikki gelecekler sabah öğlen akşam yemek bekleyecekler temizlik hizmet strese girdim valla ya rahatta edemem kaynatanın yanında sürekli oturmak hizmet etmek zorundayım bana henüz gün vermedi dr 39 haftada alırız filan dedi ama bakalım daha çok var gibi geliyor bana ya son bir ay geçmek bilmedi sürekli tuvalet oda mekik dokuyorum dışarı çıkmaya korkar oldum bu sıkışma yüzünden
Sinir oluyorum düşüncesiz insanlara ne işi var hamile kadının evinde her gün yemeğe gelmek ne defol git evinde yap ye bana kızan olmasın ama benim annem de kaynana gelini çağırmadan asla gitmez aynı şehirde olduğu halde bazen aylarca gitmediği olur benim yüzümden oğlumla kötü olmasın beni sorsunlar oğlumu mutlu etsin yeter der başkaları da gelin tabiki de bakacak hizmet edecek istediğimiz zaman gideriz oğlumun evi diye düşünüyor valla yüz verme diyemiycem çünkü bende beceremiyorum o işi utanıyorum laf soktuğu zaman bile cvp veremiyorum eşine söyle o engel olsun ya yada yemek yapma bir kaç gün kahvaltılık hazırladım de gider belki anlayışsız insanMaalesef insanlar acımasız bende erken doğum riski nedeniyle izne ayrıldim kayınvalidem hergün yemeğe bize geliyor. Sanki ona hizmet için ayrıldim isten. Birde herkese izne cıktıgımi rahat rahat oturmaya gelebileceklerini söylüyor. Allahtan gribim diye kimse gelmiyor su an
Şaka mı bu yaa, eşinize söyleyin gelmesin eğer destek olmayacaksa. Benim kaynanam yemek yapıp gönderiyor 1 buçuk aydır erken doğum riskim başladığından beri. Bebeğin kıyafetlerini de o yıkadı ütüledi. Çok kızdım kaynananıza.Maalesef insanlar acımasız bende erken doğum riski nedeniyle izne ayrıldim kayınvalidem hergün yemeğe bize geliyor. Sanki ona hizmet için ayrıldim isten. Birde herkese izne cıktıgımi rahat rahat oturmaya gelebileceklerini söylüyor. Allahtan gribim diye kimse gelmiyor su an
Ya sanırım biraz bende hata çünkü oyle yatabilen bi insan değilim 40 derece ateşle misafir cağırırdım onceden. O yüzden o erken doğum riskini sadece işe gitmesem geçicek sanıyor sanırım. Eşim sağolsun evdeyken o yapıyor zaten yemekleri. Çunkü doktor direk esime söyledi artik ev işlerini sen yapcaksın 2 hafta diye. Yani bana garezi olsa oğluna kıyamaz ama onunda yaptıgi yemege geliyor ben yapiyim demiyorSinir oluyorum düşüncesiz insanlara ne işi var hamile kadının evinde her gün yemeğe gelmek ne defol git evinde yap ye bana kızan olmasın ama benim annem de kaynana gelini çağırmadan asla gitmez aynı şehirde olduğu halde bazen aylarca gitmediği olur benim yüzümden oğlumla kötü olmasın beni sorsunlar oğlumu mutlu etsin yeter der başkaları da gelin tabiki de bakacak hizmet edecek istediğimiz zaman gideriz oğlumun evi diye düşünüyor valla yüz verme diyemiycem çünkü bende beceremiyorum o işi utanıyorum laf soktuğu zaman bile cvp veremiyorum eşine söyle o engel olsun ya yada yemek yapma bir kaç gün kahvaltılık hazırladım de gider belki anlayışsız insan
Valla çok sinir oldum kaynanana ne olursa olsun gidilmez belki evi pislenmiş ve temizlik yapmayacak ne bileyim belki kendine göre hazırlayacak yemeği ne münasebet ya anlayışsız insan madem geliyorsun işini yap yemeğini yap öyle git işte herkes anlayışlı olamaz kalkma yerinden eşine de söyle biz gidelim de belki engel olmuş olursun allahım ya bunlar kafayı yemiş gerçekten benim ki Doğum öncesi gelecekti ondan sonra 4 ay kalacaktı annem gelecek diyince durdu şimdilik annem gidince koşa koşa gelecek hatta annem varken gelecekti eşime söyledim yer yok annem rahat edemez kaynatanın yanında diye şimdi hergün annen ne zaman gelecek diye sorup duruyor :)Ya sanırım biraz bende hata çünkü oyle yatabilen bi insan değilim 40 derece ateşle misafir cağırırdım onceden. O yüzden o erken doğum riskini sadece işe gitmesem geçicek sanıyor sanırım. Eşim sağolsun evdeyken o yapıyor zaten yemekleri. Çunkü doktor direk esime söyledi artik ev işlerini sen yapcaksın 2 hafta diye. Yani bana garezi olsa oğluna kıyamaz ama onunda yaptıgi yemege geliyor ben yapiyim demiyor
Evlerimiz altlı üstlü canim yapmiyor yemek .e biz yemek yerken soruyoruz anne açmısın diye hic bisey yemedim sabahtan beri diyor kayinpederimde yok çağirmasan olmuyo. Yediğinde değilimde ben başkalarinı cagirmasina sinirlendim.Şaka mı bu yaa, eşinize söyleyin gelmesin eğer destek olmayacaksa. Benim kaynanam yemek yapıp gönderiyor 1 buçuk aydır erken doğum riskim başladığından beri. Bebeğin kıyafetlerini de o yıkadı ütüledi. Çok kızdım kaynananıza.
Öp o kaynanayı hatta kaynana bile denmez ona annedir oŞaka mı bu yaa, eşinize söyleyin gelmesin eğer destek olmayacaksa. Benim kaynanam yemek yapıp gönderiyor 1 buçuk aydır erken doğum riskim başladığından beri. Bebeğin kıyafetlerini de o yıkadı ütüledi. Çok kızdım kaynananıza.
Kayınvalidem her gün bize yemege geliyor deyince yemek yapmaya geliyor sandım başta. Canım sessiz kalırsan artarak devam eder bence bu davranışları. Benim kayınvalidem şehir dışından geldi bana bakmak icin. Yapabilsem bile hic bir sey yapmıyorum. Neden kendimi riske atayım ki ben bir kac ay is yapmasam ev batmaz diye düşünüyorum. Topu ona atıyorum. Ben olsam eşimle konuşur ya yardımcı olmalarını ya da bu kadar sık gelmemeleri gerektigini onlara iletmesini isterdimMaalesef insanlar acımasız bende erken doğum riski nedeniyle izne ayrıldim kayınvalidem hergün yemeğe bize geliyor. Sanki ona hizmet için ayrıldim isten. Birde herkese izne cıktıgımi rahat rahat oturmaya gelebileceklerini söylüyor. Allahtan gribim diye kimse gelmiyor su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?