- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.041
Saol cnm darisi sana ins bnde daha ev temizlettiricem biraz daha beklesem erkenmi diyorumMasallah ne guzel hazrlamissin daha ben cocgun kiyafetlerini yikayamadm) gule gule giysin oglun:)
Progestandan kaynaklı canım, ben de kullanırken çok akıntı geliyordu.arkadaşlar benim çok fazla akıntım var.ayrıca progestan kullanıyorum. erken gelecekti durdurduk. bununla ilgili mi bilmiyorum ama yaşayan var mı?
Canım bende de akıntı var ama cok demenden kastını anlayamadım istersen doktoruna sor ben bir keresinde doktora söylediğimde fitil vermiştiarkadaşlar benim çok fazla akıntım var.ayrıca progestan kullanıyorum. erken gelecekti durdurduk. bununla ilgili mi bilmiyorum ama yaşayan var mı?
Progestandan kaynaklı canım, ben de kullanırken çok akıntı geliyordu.
Benim de senin haftalardayım hala yularda midene baskı yapıyor cnm aynen insede midem rahatlasa diyorum ama bu seferde yürümek işlence olacak :)Kızlar karınlarınız aşağı indi mi benim hala çok yakarda karnım 35+4 haftalığız ama şu mide yanmalarından kurtulmak rahatça nefes almak istiyorum biraz inse artık
progestanı fitil olarak kullanıyorum ve mantar gibi değil zaten canım. doktoruda aramak istemedim kötü bir durum olduğunu hissetmiyorum. zaten az kaldı kontrole o zaman yinede söylemeyi düşünüyorumCanım bende de akıntı var ama cok demenden kastını anlayamadım istersen doktoruna sor ben bir keresinde doktora söylediğimde fitil vermişti
Cnm ben yaptım hatta bir çok şeyi ordan aldım çokta memnun kaldım sadece 0.3 aylar biraz büyük gibi oluyor sen 0 bulursan öyle de al ilk zamanlar içinArkadaslar civil den online alışveriş yapan var mı güvenilir bir site mi? Bilgi verirseniz sevinirim
Çok tatlıTakı yastığını da bitirdim sonunda
Canim ben 34+5 im karnim aşağı indi. Reflum mide yanmam azaldi mi hayirrrrrr cok fenayimmm midem yandigi icin gunde 5 kez kusmaya devamKızlar karınlarınız aşağı indi mi benim hala çok yakarda karnım 35+4 haftalığız ama şu mide yanmalarından kurtulmak rahatça nefes almak istiyorum biraz inse artık
Aynen bebek ağırlaştıkça ağrı da artıyor doktoruna sormayı unutma ben bebeği görünce kendimi çoğu zaman unutuyorum :)En son değildi şuan nasıl bilmiyorum.ama kesinlikle bebeğin ağırlığını hissediyorum artık. Kontrolüm perşembe günü. Şimdi daha iyiyim neyseki fazla ayakta durmasam sanırım çok ağrıda olmaz.
ntsye girdim cnm aynem bayagi tepki verdi hem de hic olmadigi kadar ve ilk kez bu kadar hareketliydi.hatta bayahi acitti ayaklari.neden bu kadar tepki veriyorlarki ntsye biliyomusun :)Gorursun canm nstede benimki baya tepki verdi sennkide vereblr girdn mi cnm nstye
Yaptr cnm rahatlarsn belli olmaz ne zaman gelckleri ben bu hafta gidicem ev temizligine baslicam hazr olsn kabasini aliyimSaol cnm darisi sana ins bnde daha ev temizlettiricem biraz daha beklesem erkenmi diyorum
Aynen bende ilk defa nstde gordum resmen derimden ckcakti neden oluyrmus o cihaz yuzunden mi:) kiz bide birsey dicem kilodumda ped vardida islakli hissettim baktm kiloda islaklik gecmis biraz sumu gelyr acaba yine olursa gidiymd dementsye girdim cnm aynem bayagi tepki verdi hem de hic olmadigi kadar ve ilk kez bu kadar hareketliydi.hatta bayahi acitti ayaklari.neden bu kadar tepki veriyorlarki ntsye biliyomusun :)
ama ayaklarini disardan fark etcek kadar olmadi hic bi zmn cnm.
Bende ya :) o yüzden küçük bir kağıda not alıyorum.Aynen bebek ağırlaştıkça ağrı da artıyor doktoruna sormayı unutma ben bebeği görünce kendimi çoğu zaman unutuyorum :)
ayni diugulsri paylasiyoruz cnm.ben inanmiyorum kussan da ye diyenlerin hamielliginde kustugunu.kusturcak biseyi ben nasil yiyip iciyim midem bulana bulana.biz salak miyiz bilerek kendimizi bebegi ac birakicaz.insanlari susturamayiz cnm.ben bejim hakkimda k ne dusuniyosa aynisini yasamasini temenni ediyorum Allah tan.Ben zofer hiç kullanmadım ama aynı etkiye sahip olan onzdy kullandım çok uzun süre İnan o bile fayda etmiyordu onu içiyordum bir saat sonra bir daha kusuyordum denemediğim şey kalmamıştı o zamanlar resmen ben 5 ay aç kaldım 5 Aydan sonrada bir ay mide küçülmüş hadi onunla uğraşla geçti tabi 6 aya kadar da hergün kusmaya devam ettim sonra birden azalmaya başladı ama ilaçla filan değil kendiliğinden haftada bir kaç güne düştü kusman ve mide yanması başladı işte bu seferde bunun yüzünden kusmaya başladım Allah’ın izniyle az kaldı dediğin gibi ben 35 haftalık oldum hafta içi 36 olacam nasipse aynı şekilde sezeryan istiyorum dr gün vermedi daha senin gün verildi mi?benim bekarken bile reflüm vardı Arada azardı ama bu nedir ya kusma ben hayatımda en fazla 10 kere geçirmiştim belki ama hamilelikte tavan yaptı ve kendimi ölü gibi hissediyorumdum bazen ölmek bile istiyormuşum psikolojim okadar bozulmuştu birde Sağdan soldan aman ne var herkes kusuyor ben de kustum ama yemek yaptım gezdim diyenler oluyordu onları boğasım geliyordu sanki keyfimden kusuyorum evden o nedenle çıkmıyorum daha bunun Doğum sonrası var konuşan grup yine konuşacak hazır mısın:)o yumru gibi olan şey benimde oluyor boğazımda birşey varmış gibi geçmedi hiç neyse ki çok şükür az kaldı sağlıkla doğalım da başka birşey istemeyiz
cnm dogumun yaklastigini haber veren su bayagi cis yapar gibi geliyomus giysin falan da su olurdu o zmn onu durduramiyomussun.Aynen bende ilk defa nstde gordum resmen derimden ckcakti neden oluyrmus o cihaz yuzunden mi:) kiz bide birsey dicem kilodumda ped vardida islakli hissettim baktm kiloda islaklik gecmis biraz sumu gelyr acaba yine olursa gidiymd deme
Zaten bu aralr hersey basma gelnce kilod islak olunca bian tedrgn oldum napiym cnm ilk cock heyecn var kiz cocklwri erken gelr derler insan panikte olablyr ya gelrse falan dye dun nstde kadin vardi 28 haftalk hamile alttan agrisi varms ve azar azar suyu gelyrms acil nstye almslar o yuzdn dikkat etmek lazm dr u demis suyu azalrsa alriz dye . Sor bakalm niye ole tepki veriyorlar bize:)cnm dogumun yaklastigini haber veren su bayagi cis yapar gibi geliyomus giysin falan da su olurdu o zmn onu durduramiyomussun.
benim de artik akintim fazla ve bazen sulu da geliyo bi cay tabagi kadar olabiliyo bazen.cok takilma derim.
nedem tepki veriyolar sorucam yarin yine giricem ntsye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?