2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeğe geçmeyen antibiyotikler var öksürüp erken doğurmaktan daha iyi sonra küvezde alıyorlar bi dünya enfeksiyonu sonrada ilaç veriyorlar bebeğe burda çok var antibiyotik içen arkadaşımız
Yok canım yanliş anlmissin gecmezse tbiki kullancam. Doktor 5 gün bekle dedi bende 5 gün içinde ilac baslamadan geçircek bişeyler var mı diye sordum

Kızlar ben diğer çocuklarda hiç emzik kullanmadım. Ama bunda kullanayım diyorum. Alanlar hangi markayı aldı acaba.

Bişey olmaz canım rahat ol belki senin belin falan ağırır. Bebeğe daha rahat alan olmuştur hatta :)

Kızlar ben diğer çocuklarda hiç emzik kullanmadım. Ama bunda kullanayım diyorum. Alanlar hangi markayı aldı acaba.
Bende çok alıştırmak istememekle birlikte tedbiren aldım. Nuk markası. Alman markası, kullananlardan tavsiye üzerine aldım zaten. Alırken ordaki çalışanlara da sordum onlarda nuk önerdi.

Gunaydin kizlar, cok garip bir ruya gordum :)
Ruyamda doguruyorum ama bir getiriyorlar bebek kiz. Ustelik dislidogmus belki 8 tane disi var. Bir turlu kabullenemiyordum bebekleri degistiediler benimki erkekti diye diye aglayip duruyordum, cok yorgun uyandim

Ne guzel 36 ya kadar bas gelisliydi simdi makata dondu insallah yine doner

Bende aynı rüyalardan görüyorum bebek erkek doğuyor ağlıyorum eşime kimseye söyleme diyorum falan :)) ama diş enteresanmış

Hadi ya işe yarıyor mu o kadar. Evde benimde aloa vera bitkim var bayada büyüdü deneyeyim o zaman.
Var olan catlaklari kapatip yok etmiyo ama goruntu bakimindan baya etki etti. Renkleri siliklesti canım. Hergün sürüyorum göbeğim açık bekliyorum 20 dk ya emiyo zaten üzerine yağ sürüyorum memnunun çok.

kızlar dün eltim geldi ve sinir oldum ona.
karnın pek çıkmamış aşağıya düşmüş 20 21 güne gelir dedi. sonra yalandan yapılacak işin varsa yapalım dedi oysa bütün hizmeti ben yaptım tatlı tuzlu çay. mutfağa bile gelmedi, çayları doldurmaya kalkamayan bana nasıl yardım edebilir başka acaba?! niçin geldi ki? gece uyuyamadım birde kızı bütün oyuncakları karman çorman ortalığa döküverdi hadi onları da tek tek toparla. zaten evimi zor toparlıyorum kalmiş şurda 1 ayım. bi arabaları var Allahım havasından geçilecek değil acil birşey oldumu ara mutlaka diyor birde. sinir oldum resmen

Iste ilk cock heyecani insan sabirsiz oluyor canm ya bende zaten diyorum en hayrli saglikli zamanda gelir ins ama merk edyr o yuzdn:)
anlıyorum canım ilk de olsa ikinci de olsa insan merak ediyor ..benim ikinci ama ben de çok merak ediyorum.kızım 41 haftalık doğmuştu mesela olabiliyor böyle gün aşımları..önemli olan sağlıklı bir şekilde ve gerçekten günü geldiğinde doğması..elbet doğacak bu bebek orda kalacak değil 10 gün 0nce ya da sonra sonuçta kavuşacaksın.ama bunun bebek hazır olduğunda olması önemli olan.benim ilk bebeğim sezaryen bu da sezaryen olacak mecbur ama ben gidip de 38de sezaryen olmak istemiyorum 39+ larda olsun istiyorum doktoruma da söyledim o da öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…