- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.141
Yok canım yanliş anlmissin gecmezse tbiki kullancam. Doktor 5 gün bekle dedi bende 5 gün içinde ilac baslamadan geçircek bişeyler var mı diye sordumBebeğe geçmeyen antibiyotikler var öksürüp erken doğurmaktan daha iyi sonra küvezde alıyorlar bi dünya enfeksiyonu sonrada ilaç veriyorlar bebeğe burda çok var antibiyotik içen arkadaşımız
Bişey olmaz canım rahat ol belki senin belin falan ağırır. Bebeğe daha rahat alan olmuştur hatta :)Kızlar kırk yılda bir derin uyumuşum dün gece hiç uyumamıştım bu gece bayılmışım bi uyandım sırt üstüyüm ne zamandır öyleyim bilmiyorum çok korkuyorum bişey oldumuki ya bi önceki uyandığımda da sağımda kalmışım az yürüdüm soluma yattım inşallah bişey yoktur
Bende çok alıştırmak istememekle birlikte tedbiren aldım. Nuk markası. Alman markası, kullananlardan tavsiye üzerine aldım zaten. Alırken ordaki çalışanlara da sordum onlarda nuk önerdi.Kızlar ben diğer çocuklarda hiç emzik kullanmadım. Ama bunda kullanayım diyorum. Alanlar hangi markayı aldı acaba.
MAM ve Nuk almış annem =)Kızlar ben diğer çocuklarda hiç emzik kullanmadım. Ama bunda kullanayım diyorum. Alanlar hangi markayı aldı acaba.
arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş ben de o nedenle avent free flow aldımKızlar ben diğer çocuklarda hiç emzik kullanmadım. Ama bunda kullanayım diyorum. Alanlar hangi markayı aldı acaba.
Bende aloa veranin kendisi var onu ikiye kesip jeli suruyorum baya azalttı çatlak görünümünü.Benimde ole sursemde gecmedi aleovera yagi alcam azaltyrmus dogum lekelerni galiba
Hadi ya işe yarıyor mu o kadar. Evde benimde aloa vera bitkim var bayada büyüdü deneyeyim o zaman.Bende aloa veranin kendisi var onu ikiye kesip jeli suruyorum baya azalttı çatlak görünümünü.
Benimde son hafta makata dondu bakalim sezeryan nasil olcak endiseliyim birazBebegi makat gelişli varmi aramizda acaba.
Ne guzel 36 ya kadar bas gelisliydi simdi makata dondu insallah yine donercanım ilk doğumun sabırlı ol aceleye getirme..annelik sabır işi bu daha hamilelikte başlıyor.bebeğin doğmaya karar vermesini bekle bu hem bebek için hem de senin için en sağlıklı olanı.38den önce doğarsa zaten erken sayılır 41e kadar bekletiyor doktorlar ..bebeğin doğmaya karar vermeden sen zorla doğurtursan kolik bebek olabiliyormuş..hem bebeğin gelişimi için anne karnında 1 gün de kalsa kar diyor doktorlar.sabırlı ol ve hamileliğin tadını çıkar
benimki çok dönüyor canım bir makat geliş oluyor bir baş geliş belki seninki de döner.ultrasonda bir öyle çıkıyor bir böyle.hiç belli olmuyor dönebiliyorlar
Bende aynı rüyalardan görüyorum bebek erkek doğuyor ağlıyorum eşime kimseye söyleme diyorum falan :)) ama diş enteresanmışGunaydin kizlar, cok garip bir ruya gordum :)
Ruyamda doguruyorum ama bir getiriyorlar bebek kiz. Ustelik dislidogmus belki 8 tane disi var. Bir turlu kabullenemiyordum bebekleri degistiediler benimki erkekti diye diye aglayip duruyordum, cok yorgun uyandim
Bebegin hareketleri nasil peki beNim kipir kipirdi pozisyon ters olunca yavasladi hareketlerBen varim canim
Bendede gecmeyen kuru oksuruk vardi.Tavsiye uzerine sunu uyguladim.2 tane inciri cezvenin icine kucuk kucuk dilimleyip 1.5su bardagi sutle kaynatip ilik ilik ictim .4gun gercekten oksurugum.dindi.Sütle hiç denemedim bi deniyim bakalım yarın sağol canım
Var olan catlaklari kapatip yok etmiyo ama goruntu bakimindan baya etki etti. Renkleri siliklesti canım. Hergün sürüyorum göbeğim açık bekliyorum 20 dk ya emiyo zaten üzerine yağ sürüyorum memnunun çok.Hadi ya işe yarıyor mu o kadar. Evde benimde aloa vera bitkim var bayada büyüdü deneyeyim o zaman.
Ya benim zaten basindan beri asiri hareketli degil sadece ters oldugu icin kaburgalarim cok agiriyor ama yinede hareketleri iyi cok sukurBebegin hareketleri nasil peki beNim kipir kipirdi pozisyon ters olunca yavasladi hareketler
anlıyorum canım ilk de olsa ikinci de olsa insan merak ediyor ..benim ikinci ama ben de çok merak ediyorum.kızım 41 haftalık doğmuştu mesela olabiliyor böyle gün aşımları..önemli olan sağlıklı bir şekilde ve gerçekten günü geldiğinde doğması..elbet doğacak bu bebek orda kalacak değil 10 gün 0nce ya da sonra sonuçta kavuşacaksın.ama bunun bebek hazır olduğunda olması önemli olan.benim ilk bebeğim sezaryen bu da sezaryen olacak mecbur ama ben gidip de 38de sezaryen olmak istemiyorum 39+ larda olsun istiyorum doktoruma da söyledim o da öyle söylediIste ilk cock heyecani insan sabirsiz oluyorcanm ya bende zaten diyorum en hayrli saglikli zamanda gelir ins ama merk edyr o yuzdn:)
döner bence canımNe guzel 36 ya kadar bas gelisliydi simdi makata dondu insallah yine doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?