- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.101
Kuzum kimisi yardım edilse de yapmıyor bence. Sonuçta eşimin bir annesi, ama eşime çok düşkün kaynanam aslında beni pek beğenmiyordur ama idare ediyoruz işteSiz yardım ediyorsunuz diye böyle demekki gerçi bizim allah korusun tek kalırsa ben de yaşar eşim tek başına kalmasına izin vermez ha biz de bir gün kaynana olacağız allah nasip ederse bakalım biz nasıl olacağız inş çok anlayışlı oluruz da gelin yada damat bizi sever sayar :)
Beğenmiyorsa kendi bilir valla daha iyisi varsa ona gitsin ozmaan :) valla benimki kocası varken birlikte yaşamak istiyor düşün sen gerisiniKuzum kimisi yardım edilse de yapmıyor bence. Sonuçta eşimin bir annesi, ama eşime çok düşkün kaynanam aslında beni pek beğenmiyordur ama idare ediyoruz işte
Şimdilik kaynanam tek yaşamak istiyor kendisi de, ama bizimki de ilerde sanırım bizimle ve görümcemle kalacaktır.
İnşallah bizler de iyi oluruz :)
Canim benimki bir anda oldu. Daha dogrusu gecen hafta nst de sanci çıktı bir de idrar yolu enfeksiyonu. Bir iki gunde asagi indi karnim yürürken zorlanmaya basladim yuruyemiyorum. Paytak paytak oldum iki adim atsam nefesim daralmaya basladi .belki de ilacin etkisidir çünkü drum tasikardi yapar demisti ama karnim bariz indi asagiyaCanım Peki bi anda mı yani nasıl oldu ben merak ediyorum insanlar yorum yaptıkça telaşlanıyorum bende niye olmadı diye
Canim.neden 38de sezeryan oluyorsun dr mu 38 dedi neden 40i beklemiyorsunAynen artk 35 geldk cocgn hersyi gelismis oluyor kilosuda yuksekse dogsada rahatz artk :) canm aman su icmemezlik yapma su icmek lazm tuketmek iyi hummey su az tuketmis bak onnda etkisi olms doguma ben bakcm eger 38 kadr gelmez sezaryn yapcm beklemcm cnm :)
Aceleciyim galiba canm :) zaten dr lar sezaryn olursa 38 39 alyorlar o yuzdnCanim.neden 38de sezeryan oluyorsun dr mu 38 dedi neden 40i beklemiyorsun
Ben de dedim acaba suyun falan mi az ne kadar beklerse diye mi. Benimki de 37 yi beklese sukur etcem ins hepimiz icin kolay olur. Sen spinal mi yaptircaksin .ilk dogumun mu olacak cnnAceleciyim galiba canm :) zaten dr lar sezaryn olursa 38 39 alyorlar o yuzdn
Ilık ballı limonlu su iç canım. Benimde baya kötüydü zencefilli çay içtim iyi geldi ama hemşire kızdı bitki çayları önerilmiyorYa kızlar öksürüğe bi care bulan var mı? Zaten rahmimde açılma var bide öksürük mahvetti. Doktora söyledim bol su iç 5 günden uzun sürerse ilaç veririm dedi.ama valla öksürurken doğurmazsam iyidir
Seninki biraz zormuş o zamanBeğenmiyorsa kendi bilir valla daha iyisi varsa ona gitsin ozmaan :) valla benimki kocası varken birlikte yaşamak istiyor düşün sen gerisinivalla hep diyorum rabbim kimseyi bize bizi de kimseye muhtaç etme diye belli olmuyor kimin kime bakacağı rabbim sağlıklı ömür nasip etsin hepimize
Erkwn dogum riskin mi var cnm ins bekler bebisin bizim aralk bebekleri erkenci ckti:)aynen olursa spinal yaptirirm bebegmi gormek istyrm ilk dogum suni sanci istemyrm ins olursa kendi sancm gelr suni sanci cok kotyms agrisi betrms galiabBen de dedim acaba suyun falan mi az ne kadar beklerse diye mi. Benimki de 37 yi beklese sukur etcem ins hepimiz icin kolay olur. Sen spinal mi yaptircaksin .ilk dogumun mu olacak cnn
Yani nasıl bir sey karnının üstü boş gibi mi aşağıya sarkık mı duruyor. Bir de ne zaman olması normal acaba ?Canim benimki bir anda oldu. Daha dogrusu gecen hafta nst de sanci çıktı bir de idrar yolu enfeksiyonu. Bir iki gunde asagi indi karnim yürürken zorlanmaya basladim yuruyemiyorum. Paytak paytak oldum iki adim atsam nefesim daralmaya basladi .belki de ilacin etkisidir çünkü drum tasikardi yapar demisti ama karnim bariz indi asagiya
Ben hamileliğimin başında bulantım başlayınca zencefil çayı çok içtim bir çay bardağına toz zencefil atıp içiyordum. Çok şükür bi şey olmadı. Ihlamur en çok öneriliyor hamilelikte. Onun dışındakiler özellikle adaçayı zararlıymış.Ilık ballı limonlu su iç canım. Benimde baya kötüydü zencefilli çay içtim iyi geldi ama hemşire kızdı bitki çayları önerilmiyor
Canım Bende netten baktım zararlı değil diyordu ama hemşire kızdı bilemedim. Öksürüğüme de iyi geldi arada içerim dedim de öyle tepki verince bende vazgeçtimBen hamileliğimin başında bulantım başlayınca zencefil çayı çok içtim bir çay bardağına toz zencefil atıp içiyordum. Çok şükür bi şey olmadı. Ihlamur en çok öneriliyor hamilelikte. Onun dışındakiler özellikle adaçayı zararlıymış.
Ballı limon yapıyorumda hiç etki etmedi ya çok kötü boğazlarım acıyor artıkIlık ballı limonlu su iç canım. Benimde baya kötüydü zencefilli çay içtim iyi geldi ama hemşire kızdı bitki çayları önerilmiyor
Ben varim canimBebegi makat gelişli varmi aramizda acaba.
Allah şifa versin canım bu durumda da zor insan ne yapacağını şaşıyorBallı limon yapıyorumda hiç etki etmedi ya çok kötü boğazlarım acıyor artık
Aynen canım karnım kasılmasa öksürurken problem yok raziyımAllah şifa versin canım bu durumda da zor insan ne yapacağını şaşıyor
canım ilk doğumun sabırlı ol aceleye getirme..annelik sabır işi bu daha hamilelikte başlıyor.bebeğin doğmaya karar vermesini bekle bu hem bebek için hem de senin için en sağlıklı olanı.38den önce doğarsa zaten erken sayılır 41e kadar bekletiyor doktorlar ..bebeğin doğmaya karar vermeden sen zorla doğurtursan kolik bebek olabiliyormuş..hem bebeğin gelişimi için anne karnında 1 gün de kalsa kar diyor doktorlar.sabırlı ol ve hamileliğin tadını çıkarAceleciyim galiba canm :) zaten dr lar sezaryn olursa 38 39 alyorlar o yuzdn
benimki çok dönüyor canım bir makat geliş oluyor bir baş geliş belki seninki de döner.ultrasonda bir öyle çıkıyor bir böyle.hiç belli olmuyor dönebiliyorlarBebegi makat gelişli varmi aramizda acaba.
Ben bal limon ıhlamur zencefil sirke 10 gün uğraştım en son öksürükten karnım acıyordu gecede uyutmamaya başlayınca kadın Doğum doktorum dahiliye bölümüne sevk etti antibiyotik verdi çok iyi geldi tamamen geçmedi ama çok rahatladım çok şükürBallı limon yapıyorumda hiç etki etmedi ya çok kötü boğazlarım acıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?