2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aventin anne memesine yakın olan emziği var onu kullanabilirsin..kullananlar memnun ama pahalı diğerlerine göre
İki arkadaşımda hiç memnun kalmadılar canım ondan çok büyük geliyormuş bebeğin ağzına kenarları falan tutamıyormuş bebek. Özellikle bana asla alma boşuna para verme dedi. Mağazadaki çalışanada sormuştum çok şikayet geliyor demişti

Eki Görüntüle 2205140 bu benim dediğim canım
canım dünden beri hissetmiyorsan bir doktora git cumayı bekleme..ama yoktur inşallah bir şey yorgunluktandir ama yine de tedbirli olmak lazım

Dünden beri hissetmemen uzun olmuş bence canım gidip bi kontrol ettirirdim yerinde olsam bişey yoktur belki ama o endişe yer bitirir insanı. Rahat etmekte fayda var

evet ya çok endişe ettim doktora mesaj atıcam şimdi bakalım ne diyecek?

Ben geçen yıl zorunlu sezeryan olmuştum kızım 13 aylık su an. Bana senin rahmin hazır değildi sanırım bebek ondan minyon diyor Allahım sabır dedim
Minyonluğu kemik yapısından demiştir bence. Kiloyla ilgili değildir. Mesela benim oğlumla arkadaşımın oğlu aynı kiloda boyda ama o daha etli görünüyor bizimki minnacık kalıyor yanında. Minyon benim oğlum gerçekten. 3400 52 cm doğdu ama 3500 doğan bebeğin yanında küçük görünüyordu. Yanlış tartmışsınız deyip sağlık ocağında da tarttırmıştım eve gelirken

İnşallah sağlıklı olsun yeterli diye dua ediyorum Rabbim e . Ama üzülmedim diyemem, çünkü elimden geldiğince beslenmeye dikkat ettim.
Ama evden çıkamıyor oluşum ailemin uzak oluşu bazen kendimi tutamadım ağladım, benim üzüntüm ona mı yansıdı diye çok üzüldüm canım .

Olabilir mesala benim kemik yapım incedir hiç zayıf görünmem zayıf olmam için 40 ara düşmem gerek :)

Bazen bana da evham oluyor acaba sen de öyle olabilir misin? Saga sola yamuluyor bebegim ama tekme atmayınca acaba bir sey mi var diye kafama takıyorum. Tatlı bir seyler ye uzan karını iki tarafında tut bakalım hareket edecek mi

aslında pek evhamlı değilimdir ama dün öğlenden beri hiç hissetmeyince korktum. İşyerindeyim o yüzden uzanamıyorum da. Doktoruma mesaj attım henüz dönmedi ama bakalım ne diyecek.

canım sen naptın gittim mi amerikaya
canım geldik.. 1 kasımdan beri buradayım. foruma da ancak girebildim. sizlerin durumlarını okuyorum. hala da 900 küsur mesaj var. yetişemiyorum. :) burada durumlar fln biraz farklı. öyle zırt pırt doktor kontrolü yok, ultrason yok, nst yok. anca sıkıntı varsa bakıyorlar. keyfi olarak çocuk kaç kilo olmuş söyleyen yok. talep edersen de gerek yok deyip tersliyorlar :) Türkiye'de konfora alışmışım, burada zor geliyor.. ben de sizlerin durumunu okuyup bilgileniyorum işte.. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah

nefertityy canım bende soracaktım amerikaya gidecektin ne yaptın. Artık vatandaşlık verilmiyor diye karar alınmıştı amerika da

canım o daha söylenti. henüz öyle birşey yok. seçimlerde de şuan olumsuz olduğundan, bu konuda birşey yok Allahtan. yoksa tam bir bahtsız bedevi durumu olacaktı. Herşey kısmet yine de.. o nedenle ne olsa şaşırmam doğrusu :)

Allah yardımcın olsun canım üzme kendini bebişlerimize odaklanalım..insanların işi ne olursa olsun biraz insaflı, vicdanlı olmaları lazım..hamilenin ahını almak günah sana diyorum ama icraata gelince yapamıyoruz maalesef

Canim yoldan degildir uzme kendini ben 2haftada bir 2.5 saat yol gidip geliyorum birsey olmuyor Allahin izniyle. Bi cikolata tatli yemeyi denedin mi.

Konyada herkes doktor ya boşver. Benim karnım yaygındı görenler kız bu dedi. Doktor erkek dedi diyorum yok doktor yanlış söylemiş kız bu diyorlar şimdi sivrildi artık aaa erkeğe dönmüş artık diyor heee kızdı başta erkeğe döndü allahım ya
Geçen de doktor kanala yerleşmiş sancı var dedi. Yok karnım yukarıdaymış bişey olmazmış doktor bilmezmiş
Diğer konuda da kimsenin kimseye faydası yok rabbim kimsenin eline düşürmesin. Gelip gölge etmesinler yeter.

Oyyy çok fenaymış meraktan çatlar insan. Allah kolaylık versin
Siz Cuma takımlarında mıydınız karıştırdım mı acaba?

Dun aynisi bend3 oldu sekerli seyler yedim muzik dinlettim elimle oynayip durdum acile gittim kalp atisida guzel aletler baglaninca tekmelemeye basladi rahatladim saglik ocagina ya da acile bi baktirda icin rahat etsin o vesvese insani yiyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…