- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.181
İki arkadaşımda hiç memnun kalmadılar canım ondan çok büyük geliyormuş bebeğin ağzına kenarları falan tutamıyormuş bebek. Özellikle bana asla alma boşuna para verme dedi. Mağazadaki çalışanada sormuştum çok şikayet geliyor demiştiaventin anne memesine yakın olan emziği var onu kullanabilirsin..kullananlar memnun ama pahalı diğerlerine göre
Eki Görüntüle 2205140 bu benim dediğim canım
canım dünden beri hissetmiyorsan bir doktora git cumayı bekleme..ama yoktur inşallah bir şey yorgunluktandir ama yine de tedbirli olmak lazım
Dünden beri hissetmemen uzun olmuş bence canım gidip bi kontrol ettirirdim yerinde olsam bişey yoktur belki ama o endişe yer bitirir insanı. Rahat etmekte fayda var
her bebek her bünye aynı olacak değil ya biz bile öyle değilmiyiz ne saçma ya
en iyisini yapıyorsun canımAllahtan yapı olarak rahat biriyim de hee hee deyip geçiyorum doktora.
Minyonluğu kemik yapısından demiştir bence. Kiloyla ilgili değildir. Mesela benim oğlumla arkadaşımın oğlu aynı kiloda boyda ama o daha etli görünüyor bizimki minnacık kalıyor yanında. Minyon benim oğlum gerçekten. 3400 52 cm doğdu ama 3500 doğan bebeğin yanında küçük görünüyordu. Yanlış tartmışsınız deyip sağlık ocağında da tarttırmıştım eve gelirkenBen geçen yıl zorunlu sezeryan olmuştum kızım 13 aylık su an. Bana senin rahmin hazır değildi sanırım bebek ondan minyon diyorAllahım sabır dedim
İnşallah sağlıklı olsun yeterli diye dua ediyorum Rabbim e . Ama üzülmedim diyemem, çünkü elimden geldiğince beslenmeye dikkat ettim.Benim eltimin 4 kızı var hepsi 1.800-2 kg arası doğuyor yapısal yani 1 yaşına kadar yaşıtlarından daha minik oluyorlar sonra nasıl oluyorsa boy ve kilo olarak 3 yaşına geldiklerinde arayı kapatıyorlar çok takma canım kiloyu 3. Çocuğu ile benim oğlumun arası bir hafta okadar miniktiki kızı şimdi ilokula bire gidiyorlar oğlumla boyu bile aynı
Minyonluğu kemik yapısından demiştir bence. Kiloyla ilgili değildir. Mesela benim oğlumla arkadaşımın oğlu aynı kiloda boyda ama o daha etli görünüyor bizimki minnacık kalıyor yanında. Minyon benim oğlum gerçekten. 3400 52 cm doğdu ama 3500 doğan bebeğin yanında küçük görünüyordu. Yanlış tartmışsınız deyip sağlık ocağında da tarttırmıştım eve gelirken
Bazen bana da evham oluyor acaba sen de öyle olabilir misin? Saga sola yamuluyor bebegim ama tekme atmayınca acaba bir sey mi var diye kafama takıyorum. Tatlı bir seyler ye uzan karını iki tarafında tut bakalım hareket edecek mikızlar günaydın. Biz haftasonu şehirdışındaydık 3 saatlik yol gidip geldik. Şimdi de dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Çok korkuyorumArada karnım sertleşiyor ama bariz bir bebek hareketi yok. Kötü bişey olmamıştır dimi. Kontrolüm de cuma günü daha çok var. Sizin en uzun ne kadar süre bebek hareketini hissetmediğiniz oldu?
aslında pek evhamlı değilimdir ama dün öğlenden beri hiç hissetmeyince korktum. İşyerindeyim o yüzden uzanamıyorum da. Doktoruma mesaj attım henüz dönmedi ama bakalım ne diyecek.Bazen bana da evham oluyor acaba sen de öyle olabilir misin? Saga sola yamuluyor bebegim ama tekme atmayınca acaba bir sey mi var diye kafama takıyorum. Tatlı bir seyler ye uzan karını iki tarafında tut bakalım hareket edecek mi
canım geldik.. 1 kasımdan beri buradayım. foruma da ancak girebildim. sizlerin durumlarını okuyorum. hala da 900 küsur mesaj var. yetişemiyorum. :) burada durumlar fln biraz farklı. öyle zırt pırt doktor kontrolü yok, ultrason yok, nst yok. anca sıkıntı varsa bakıyorlar. keyfi olarak çocuk kaç kilo olmuş söyleyen yok. talep edersen de gerek yok deyip tersliyorlar :) Türkiye'de konfora alışmışım, burada zor geliyor.. ben de sizlerin durumunu okuyup bilgileniyorum işte.. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallahcanım sen naptın gittim mi amerikaya
nefertityy canım bende soracaktım amerikaya gidecektin ne yaptın. Artık vatandaşlık verilmiyor diye karar alınmıştı amerika da
Allah yardımcın olsun canım üzme kendini bebişlerimize odaklanalım..insanların işi ne olursa olsun biraz insaflı, vicdanlı olmaları lazım..hamilenin ahını almak günah sana diyorum ama icraata gelince yapamıyoruz maalesefsürekli zaten beni aşağılıyor kendisini daha üstün görüyor bankacı hanımefendi. ben sırf kızım için kabul ettim kuzenini görsün tanısın diye yoksa bayramdan bayrama gelip gidilir zaten. neyse dediğin gibi kabul etmem zaten artık
Teşekkür ederim canım. E-bebekte vardır hepsi galiba. Oradan bakayım inşallah.Eki Görüntüle 2205140 bu benim dediğim canım
canım dünden beri hissetmiyorsan bir doktora git cumayı bekleme..ama yoktur inşallah bir şey yorgunluktandir ama yine de tedbirli olmak lazım
Canim yoldan degildir uzme kendini ben 2haftada bir 2.5 saat yol gidip geliyorum birsey olmuyor Allahin izniyle. Bi cikolata tatli yemeyi denedin mi.kızlar günaydın. Biz haftasonu şehirdışındaydık 3 saatlik yol gidip geldik. Şimdi de dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Çok korkuyorumArada karnım sertleşiyor ama bariz bir bebek hareketi yok. Kötü bişey olmamıştır dimi. Kontrolüm de cuma günü daha çok var. Sizin en uzun ne kadar süre bebek hareketini hissetmediğiniz oldu?
Konyada herkes doktor ya boşver. Benim karnım yaygındı görenler kız bu dedi. Doktor erkek dedi diyorum yok doktor yanlış söylemiş kız bu diyorlarkızlar dün eltim geldi ve sinir oldum ona.
karnın pek çıkmamış aşağıya düşmüş 20 21 güne gelir dedi. sonra yalandan yapılacak işin varsa yapalım dedi oysa bütün hizmeti ben yaptım tatlı tuzlu çay. mutfağa bile gelmedi, çayları doldurmaya kalkamayan bana nasıl yardım edebilir başka acaba?! niçin geldi ki? gece uyuyamadım birde kızı bütün oyuncakları karman çorman ortalığa döküverdi hadi onları da tek tek toparla. zaten evimi zor toparlıyorum kalmiş şurda 1 ayım. bi arabaları var Allahım havasından geçilecek değil acil birşey oldumu ara mutlaka diyor birde. sinir oldum resmen
Oyyy çok fenaymış meraktan çatlar insan. Allah kolaylık versincanım geldik.. 1 kasımdan beri buradayım. foruma da ancak girebildim. sizlerin durumlarını okuyorum. hala da 900 küsur mesaj var. yetişemiyorum. :) burada durumlar fln biraz farklı. öyle zırt pırt doktor kontrolü yok, ultrason yok, nst yok. anca sıkıntı varsa bakıyorlar. keyfi olarak çocuk kaç kilo olmuş söyleyen yok. talep edersen de gerek yok deyip tersliyorlar :) Türkiye'de konfora alışmışım, burada zor geliyor.. ben de sizlerin durumunu okuyup bilgileniyorum işte.. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
Insallah canimdöner bence canım
Bende almadim doğunca duruma göre alcamAy ben emzik de almadim simdi siz konusunca geldi aklima
Dun aynisi bend3 oldu sekerli seyler yedim muzik dinlettim elimle oynayip durdum acile gittim kalp atisida guzel aletler baglaninca tekmelemeye basladi rahatladim saglik ocagina ya da acile bi baktirda icin rahat etsin o vesvese insani yiyor resmen.kızlar günaydın. Biz haftasonu şehirdışındaydık 3 saatlik yol gidip geldik. Şimdi de dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Çok korkuyorumArada karnım sertleşiyor ama bariz bir bebek hareketi yok. Kötü bişey olmamıştır dimi. Kontrolüm de cuma günü daha çok var. Sizin en uzun ne kadar süre bebek hareketini hissetmediğiniz oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?