- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.161
Hepsini deneyeceğim cok sagol oksüruk kuru değil maalesef o dahada zorluyor. Insallah gecer su son dönemde hasta olmak istemiyorumBendede gecmeyen kuru oksuruk vardi.Tavsiye uzerine sunu uyguladim.2 tane inciri cezvenin icine kucuk kucuk dilimleyip 1.5su bardagi sutle kaynatip ilik ilik ictim .4gun gercekten oksurugum.dindi.
canım hicbir şey olmaz korkma yatış pozisyonu önemli değil..sen hicbir doktorun şimdiye kadar hamileler hep sıla yatmalı dediğini duydum mu bu bilgi sadece internette var o yüzden korkma canin nasıl isterse öyle yatKızlar kırk yılda bir derin uyumuşum dün gece hiç uyumamıştım bu gece bayılmışım bi uyandım sırt üstüyüm ne zamandır öyleyim bilmiyorum çok korkuyorum bişey oldumuki ya bi önceki uyandığımda da sağımda kalmışım az yürüdüm soluma yattım inşallah bişey yoktur
Benim nst de sancilarim cikiyor evde yatiyorum bakakim ne kadar beklerse .Canim ben ilk dogumumu sezeryanla yaptim 3 sise suni sanci verdiler ama hic agri hissetmedim sadece nst de agri cikiyorduErkwn dogum riskin mi var cnm ins bekler bebisin bizim aralk bebekleri erkenci ckti:)aynen olursa spinal yaptirirm bebegmi gormek istyrm ilk dogum suni sanci istemyrm ins olursa kendi sancm gelr suni sanci cok kotyms agrisi betrms galiab
Sağol canımVar olan catlaklari kapatip yok etmiyo ama goruntu bakimindan baya etki etti. Renkleri siliklesti canım. Hergün sürüyorum göbeğim açık bekliyorum 20 dk ya emiyo zaten üzerine yağ sürüyorum memnunun çok.
aventin anne memesine yakın olan emziği var onu kullanabilirsin..kullananlar memnun ama pahalı diğerlerine göreKızlar ben diğer çocuklarda hiç emzik kullanmadım. Ama bunda kullanayım diyorum. Alanlar hangi markayı aldı acaba.
Canım zaten son günlerin yardıma değil sinir etmeye gelmiş sanki eltin.Canını sıkma hiç naz yap hastayım de hatta kabul de etme artık bence.. Ben bile sinir oldumkızlar dün eltim geldi ve sinir oldum ona.
karnın pek çıkmamış aşağıya düşmüş 20 21 güne gelir dedi. sonra yalandan yapılacak işin varsa yapalım dedi oysa bütün hizmeti ben yaptım tatlı tuzlu çay. mutfağa bile gelmedi, çayları doldurmaya kalkamayan bana nasıl yardım edebilir başka acaba?! niçin geldi ki? gece uyuyamadım birde kızı bütün oyuncakları karman çorman ortalığa döküverdi hadi onları da tek tek toparla. zaten evimi zor toparlıyorum kalmiş şurda 1 ayım. bi arabaları var Allahım havasından geçilecek değil acil birşey oldumu ara mutlaka diyor birde. sinir oldum resmen
NUK tamam not aldım teşekkür ederim.Bende çok alıştırmak istememekle birlikte tedbiren aldım. Nuk markası. Alman markası, kullananlardan tavsiye üzerine aldım zaten. Alırken ordaki çalışanlara da sordum onlarda nuk önerdi.
Sağol canım onu da yazdım.MAM ve Nuk almış annem =)
Ona da bakayım canım çok sağol.arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş ben de o nedenle avent free flow aldım
aventin anne memesine yakın olan emziği var onu kullanabilirsin..kullananlar memnun ama pahalı diğerlerine göre
sürekli zaten beni aşağılıyor kendisini daha üstün görüyor bankacı hanımefendi. ben sırf kızım için kabul ettim kuzenini görsün tanısın diye yoksa bayramdan bayrama gelip gidilir zaten. neyse dediğin gibi kabul etmem zaten artıkCanım zaten son günlerin yardıma değil sinir etmeye gelmiş sanki eltin.Canını sıkma hiç naz yap hastayım de hatta kabul de etme artık bence.. Ben bile sinir oldum
NUK tamam not aldım teşekkür ederim.
Sağol canım onu da yazdım.
Ona da bakayım canım çok sağol.
Çok sağol canım. Üstteki avent free flow yazan mı acaba.
canım dünden beri hissetmiyorsan bir doktora git cumayı bekleme..ama yoktur inşallah bir şey yorgunluktandir ama yine de tedbirli olmak lazımkızlar günaydın. Biz haftasonu şehirdışındaydık 3 saatlik yol gidip geldik. Şimdi de dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Çok korkuyorumArada karnım sertleşiyor ama bariz bir bebek hareketi yok. Kötü bişey olmamıştır dimi. Kontrolüm de cuma günü daha çok var. Sizin en uzun ne kadar süre bebek hareketini hissetmediğiniz oldu?
gayet iyi canım benimde 32+0 da 1950gr idi normal dedi doktor. evet 5 kilo olmasını istiyorlar çünkü normal değilde sezeryan olsun hem kolay olur hemde cebe daha çok girerKızlar ctesi kontrole gittim 33+2 de 2100 gr 46 47 cm olmustu doktor minyon dedi bana saçma geldi. Bence normal sizce nasıl ? Bazı doktorlar 5 kilo dogurmamızı istiyor sanırım
Benim nst de sancilarim cikiyor evde yatiyorum bakakim ne kadar beklerse .Canim ben ilk dogumumu sezeryanla yaptim 3 sise suni sanci verdiler ama hic agri hissetmedim sadece nst de agri cikiyordu
Her bünye farkli farkli ben suni sancidan hic bisey anlamadim hissetmedim . hakkımızda hayirlisi sağlıklı bi sekilde kucagimiza alalim da
benim de 33+3te 2200 gr di doktor gayet güzel gelişmiş hatta iri bir bebek olacak gibi dedi..iki farklı doktora gidiyorum ikisini. de ölçümleri aynı ve ikisi de iri bebek diyor 3500gr üzeri doğar diyorlar..100gr fark var arada o da aşağı yukarı tahmin zaten bir şey değiştirmezKızlar ctesi kontrole gittim 33+2 de 2100 gr 46 47 cm olmustu doktor minyon dedi bana saçma geldi. Bence normal sizce nasıl ? Bazı doktorlar 5 kilo dogurmamızı istiyor sanırım
gayet iyi canım benimde 32+0 da 1950gr idi normal dedi doktor. evet 5 kilo olmasını istiyorlar çünkü normal değilde sezeryan olsun hem kolay olur hemde cebe daha çok girerboşver sen takma kafana canım benim en son 33+2 de 2200gr idi normal yani aenin bebiş iyi maşaAllah =) sağlıkla gelsinler minnoşlarımız
Nasıl minyon ya :)) baya gelişkin hatta o boyla doğuma gidiyorlar. Kilosuda baya iyi daha iki aya yakın zamanın var ki hızlanıcak kilo alımı. Brn bu doktorları anlamıyorumKızlar ctesi kontrole gittim 33+2 de 2100 gr 46 47 cm olmustu doktor minyon dedi bana saçma geldi. Bence normal sizce nasıl ? Bazı doktorlar 5 kilo dogurmamızı istiyor sanırım
benim de 33+3te 2200 gr di doktor gayet güzel gelişmiş hatta iri bir bebek olacak gibi dedi..iki farklı doktora gidiyorum ikisini. de ölçümleri aynı ve ikisi de iri bebek diyor 3500gr üzeri doğar diyorlar..100gr fark var arada o da aşağı yukarı tahmin zaten bir şey değiştirmez
her bebek her bünye aynı olacak değil ya biz bile öyle değilmiyiz ne saçma yaBen geçen yıl zorunlu sezeryan olmuştum kızım 13 aylık su an. Bana senin rahmin hazır değildi sanırım bebek ondan minyon diyorAllahım sabır dedim
Dünden beri hissetmemen uzun olmuş bence canım gidip bi kontrol ettirirdim yerinde olsam bişey yoktur belki ama o endişe yer bitirir insanı. Rahat etmekte fayda varkızlar günaydın. Biz haftasonu şehirdışındaydık 3 saatlik yol gidip geldik. Şimdi de dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Çok korkuyorumArada karnım sertleşiyor ama bariz bir bebek hareketi yok. Kötü bişey olmamıştır dimi. Kontrolüm de cuma günü daha çok var. Sizin en uzun ne kadar süre bebek hareketini hissetmediğiniz oldu?
Nasıl minyon ya :)) baya gelişkin hatta o boyla doğuma gidiyorlar. Kilosuda baya iyi daha iki aya yakın zamanın var ki hızlanıcak kilo alımı. Brn bu doktorları anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?