2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bendede gecmeyen kuru oksuruk vardi.Tavsiye uzerine sunu uyguladim.2 tane inciri cezvenin icine kucuk kucuk dilimleyip 1.5su bardagi sutle kaynatip ilik ilik ictim .4gun gercekten oksurugum.dindi.
Hepsini deneyeceğim cok sagol oksüruk kuru değil maalesef o dahada zorluyor. Insallah gecer su son dönemde hasta olmak istemiyorum

canım hicbir şey olmaz korkma yatış pozisyonu önemli değil..sen hicbir doktorun şimdiye kadar hamileler hep sıla yatmalı dediğini duydum mu bu bilgi sadece internette var o yüzden korkma canin nasıl isterse öyle yat

Erkwn dogum riskin mi var cnm ins bekler bebisin bizim aralk bebekleri erkenci ckti:)aynen olursa spinal yaptirirm bebegmi gormek istyrm ilk dogum suni sanci istemyrm ins olursa kendi sancm gelr suni sanci cok kotyms agrisi betrms galiab
Benim nst de sancilarim cikiyor evde yatiyorum bakakim ne kadar beklerse .Canim ben ilk dogumumu sezeryanla yaptim 3 sise suni sanci verdiler ama hic agri hissetmedim sadece nst de agri cikiyordu
Her bünye farkli farkli ben suni sancidan hic bisey anlamadim hissetmedim . hakkımızda hayirlisi sağlıklı bi sekilde kucagimiza alalim da

Canım zaten son günlerin yardıma değil sinir etmeye gelmiş sanki eltin.Canını sıkma hiç naz yap hastayım de hatta kabul de etme artık bence.. Ben bile sinir oldum

Bende çok alıştırmak istememekle birlikte tedbiren aldım. Nuk markası. Alman markası, kullananlardan tavsiye üzerine aldım zaten. Alırken ordaki çalışanlara da sordum onlarda nuk önerdi.
NUK tamam not aldım teşekkür ederim.

MAM ve Nuk almış annem =)
Sağol canım onu da yazdım.

arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş ben de o nedenle avent free flow aldım
Ona da bakayım canım çok sağol.
aventin anne memesine yakın olan emziği var onu kullanabilirsin..kullananlar memnun ama pahalı diğerlerine göre

Çok sağol canım. Üstteki avent free flow yazan mı acaba.

kızlar günaydın. Biz haftasonu şehirdışındaydık 3 saatlik yol gidip geldik. Şimdi de dünden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Çok korkuyorum Arada karnım sertleşiyor ama bariz bir bebek hareketi yok. Kötü bişey olmamıştır dimi. Kontrolüm de cuma günü daha çok var. Sizin en uzun ne kadar süre bebek hareketini hissetmediğiniz oldu?

Canım zaten son günlerin yardıma değil sinir etmeye gelmiş sanki eltin.Canını sıkma hiç naz yap hastayım de hatta kabul de etme artık bence.. Ben bile sinir oldum
sürekli zaten beni aşağılıyor kendisini daha üstün görüyor bankacı hanımefendi. ben sırf kızım için kabul ettim kuzenini görsün tanısın diye yoksa bayramdan bayrama gelip gidilir zaten. neyse dediğin gibi kabul etmem zaten artık

Kızlar ctesi kontrole gittim 33+2 de 2100 gr 46 47 cm olmustu doktor minyon dedi bana saçma geldi. Bence normal sizce nasıl ? Bazı doktorlar 5 kilo dogurmamızı istiyor sanırım

NUK tamam not aldım teşekkür ederim.

Sağol canım onu da yazdım.

Ona da bakayım canım çok sağol.

Çok sağol canım. Üstteki avent free flow yazan mı acaba.
bu benim dediğim canım
canım dünden beri hissetmiyorsan bir doktora git cumayı bekleme..ama yoktur inşallah bir şey yorgunluktandir ama yine de tedbirli olmak lazım

Kızlar ctesi kontrole gittim 33+2 de 2100 gr 46 47 cm olmustu doktor minyon dedi bana saçma geldi. Bence normal sizce nasıl ? Bazı doktorlar 5 kilo dogurmamızı istiyor sanırım
gayet iyi canım benimde 32+0 da 1950gr idi normal dedi doktor. evet 5 kilo olmasını istiyorlar çünkü normal değilde sezeryan olsun hem kolay olur hemde cebe daha çok girer boşver sen takma kafana canım benim en son 33+2 de 2200gr idi normal yani aenin bebiş iyi maşaAllah =) sağlıkla gelsinler minnoşlarımız

Canım o zaman senin 3 haftan falan mı kaldı ne diyor doktorun?

benim de 33+3te 2200 gr di doktor gayet güzel gelişmiş hatta iri bir bebek olacak gibi dedi..iki farklı doktora gidiyorum ikisini. de ölçümleri aynı ve ikisi de iri bebek diyor 3500gr üzeri doğar diyorlar..100gr fark var arada o da aşağı yukarı tahmin zaten bir şey değiştirmez

Ben geçen yıl zorunlu sezeryan olmuştum kızım 13 aylık su an. Bana senin rahmin hazır değildi sanırım bebek ondan minyon diyor Allahım sabır dedim

Nasıl minyon ya :)) baya gelişkin hatta o boyla doğuma gidiyorlar. Kilosuda baya iyi daha iki aya yakın zamanın var ki hızlanıcak kilo alımı. Brn bu doktorları anlamıyorum

Benim ilk kızım gecen yıl 51 cm 3320 dogdu. Bu da muhtemelen o seyirde gibi. İki farklı gebelik aynı ölçü biri minyon diyor biri iri ne kadar ilginç. Ben sallamıyorum artık doktoru vitaminimi vs alıyorum gerisi Allahın takdiri.

Dünden beri hissetmemen uzun olmuş bence canım gidip bi kontrol ettirirdim yerinde olsam bişey yoktur belki ama o endişe yer bitirir insanı. Rahat etmekte fayda var

Nasıl minyon ya :)) baya gelişkin hatta o boyla doğuma gidiyorlar. Kilosuda baya iyi daha iki aya yakın zamanın var ki hızlanıcak kilo alımı. Brn bu doktorları anlamıyorum

Çok gereksiz yorum yapıo bazı doktorlar biraz patavatsızlar bu benim gecen yılki doktorum diye devam ettim. Son andan başka doktora gidip doğumu gercekleştiresim var. Bana senin rahmin bebeği beslemio sanki doğum sonrası gel rahim filmi çekelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…