- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.221
İst.un neresindesn canim, ben doktorumu onerebilrimİyi yapmşssn devam et cnm bende istanbldaym daha bulamadm iyi dr bulmak zor ya ben istyrm ben demeden sölesn ama daha bulamadm:)
Avrupa cnm sultangazi tarafı ama küççükköyede gideblrm iyi olsnfa dr sıkıntı değilİst.un neresindesn canim, ben doktorumu onerebilrim
Canim şimdi sen kendin hakkında olan herseyini yazar misin bana rica etsem? Sat ne zamandı ? Bat ne zamandı ? İlk kan tahlili ne zaman yaptın ? Ne kadar çıktı ? İkinci kan tahlili ne zaman oldu ne kadar çıktı ? Yumurtlama günün ne zamandı?Kuzm görnür aynıyız senle ben cuma gittim gördm şükür:)4+5 tim:)
Bayrampasa Kolan hastanesinde murat ozturk benim doktorum. Ablamin da oydu. Gercekten cok iyi. Erkek doktor istemiyorsan yine ayni hastanede Dilek hanım var ondan da herkes cok memnun.Avrupa cnm sultangazi tarafı ama küççükköyede gideblrm iyi olsnfa dr sıkıntı değil
Kız yavaş gelCanim şimdi sen kendin hakkında olan herseyini yazar misin bana rica etsem? Sat ne zamandı ? Bat ne zamandı ? İlk kan tahlili ne zaman yaptın ? Ne kadar çıktı ? İkinci kan tahlili ne zaman oldu ne kadar çıktı ? Yumurtlama günün ne zamandı?
Canm erkek istemyrm aynn rahat edemem ben bir bakım gideyim dr zaten araştrma yapcm dr güvenlr dr istiyorum cnm sen baurmpaşadamı otrysn :)Bayrampasa Kolan hastanesinde murat ozturk benim doktorum. Ablamin da oydu. Gercekten cok iyi. Erkek doktor istemiyorsan yine ayni hastanede Dilek hanım var ondan da herkes cok memnun.
Tamam canım tabloyu görmedim kusura bakma :) teşekkürler cevap icin. Herşey normal ve güzel gözüküyor senin masallah canimKız yavaş gelilk sayfada tabloda yazyr bilgilerim canm adete üç gün kala israr testnde öğrendm hissetm hamle oldgmu kuzum ertesi gün kan verdim 146 cktı pazar günü snra iki gün snra çarşamba günü verdm kan 522 cktı cnm cumada dr gittm vajinadan alttan muayenedn keseyi gördüm şükür:)
Çok sağol cnm inş böle devam eder sennde öle bence kendni boş yere strese sokuyorsun kızıyorumTamam canım tabloyu görmedim kusura bakma :) teşekkürler cevap icin. Herşey normal ve güzel gözüküyor senin masallah canim
Tabiki önemli olan sağlıklı olmaları. Ama insan merak ediyor bakalım bu sefer de tutacak mı bende. Kardeşimin sancısı sağda olmuştu mesela. Onunki erkek oldu. Artık 3 ay sonra cinsiyetleri paylaşırız inşallah.Canm bendede iğne batmaları oldu şimdi yok arada ağrı oluyor benmde sağ bakalm sağlıklı olsnlarda başka birşey istemyrm .Deneymlisin ne güzel anlıyorsn hemen:)
Canim eskisi gibi takmıyorum :) birazcık takıyorum :) yarın daha da rahatlarım insallah.Çok sağol cnm inş böle devam eder sennde öle bence kendni boş yere strese sokuyorsun kızıyorumama artşn iyi artmş cnm takma kafana bu kadar
İnş canm alla alla bende tam tersi duymştm sol erkek sağ kız dye değişiyor galiba canm aynen tutunslarda bebişlermz cinsiyet için çin takvmni denedn mi cnm kızlarnda hiç dığru cktmıTabiki önemli olan sağlıklı olmaları. Ama insan merak ediyor bakalım bu sefer de tutacak mı bende. Kardeşimin sancısı sağda olmuştu mesela. Onunki erkek oldu. Artık 3 ay sonra cinsiyetleri paylaşırız inşallah.
Takma cnm görrsn inş karnda göremezsn vajnadan söle kesn görrsn cnm:)Canim eskisi gibi takmıyorum :) birazcık takıyorum :) yarın daha da rahatlarım insallah.
Sağol cnm allah razı olsun gerçekten bende sevindim benim için tambir mucize oldu resmen anne ben burdayım desiDogru canım olabilir. Ama netice olarak bebisin saglikli ve seninle buna cok sevindim masallahh.
Korkma cnm Benim 3 hafta geldi akinti ve en sonunda kanama şeklinde parca düşürdün ben bebeğin düştü derken onun maşallahı vardı yani yiyecek ekmeği varsa birşey olmuyor cnm progestran 2 taneydi be im şimdi 3 çıkarttı doktorKalp atisi var kese yerinde suanlik bisey yok dusuge karsi progestan vardi bugunde pazar esim eczaneye gitti iste ara ara oluyo iste akinti oda yok kadar ama iste hep bi suphe olurya ondan gittim iyikide gitmisim progestani da hic sevmiyorum salak gibi oluyorum icince ama bebis icin hersey yapariz artik
Ailemiz biliyor canim soyledik cuma gunu bakalim ya iyi haber alcam ya kotu baya gerginim korkudan.Al bendende o kadr benide şimdi o korku sardı şimdi ailedekilerde öğrendi şunu duysam rahatlıcam cnm sennde ailen hepsi öğrendmi cnm
Sende benm gibi mübarek günde sölemişsin cnm:) geçen ay kmyasal yaşadm ondanda korkyrm herkese söledk sonu kötü bitti Allahım korusun meleklermizi şifa versn rabbim onlaraAilemiz biliyor canim soyledik cuma gunu bakalim ya iyi haber alcam ya kotu baya gerginim korkudan.
Cnm senin kaç haftalık bebeginKarnim hafif var bakinca belli oluyor ama aksam yemeginden sonra da 4 aylik gibi oluyor ama gaz heralde sabah kalktigimda tam iki aylik kadar oluyor :)
İnşallah canım kaç haftalık olmuş olacak senin bebeğinAynı zamanda gidyrz ayyu inş duyarz cnm ya
6+1 olcak cnm gittiğimdeİnşallah canım kaç haftalık olmuş olacak senin bebeğin
Benimde 6+4 olacak ALLAH izin ederse6+1 olcak cnm gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?