2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kuzm görnür aynıyız senle ben cuma gittim gördm şükür:)4+5 tim:)
Canim şimdi sen kendin hakkında olan herseyini yazar misin bana rica etsem? Sat ne zamandı ? Bat ne zamandı ? İlk kan tahlili ne zaman yaptın ? Ne kadar çıktı ? İkinci kan tahlili ne zaman oldu ne kadar çıktı ? Yumurtlama günün ne zamandı?

Kız yavaş gel ilk sayfada tabloda yazyr bilgilerim canm adete üç gün kala israr testnde öğrendm hissetm hamle oldgmu kuzum ertesi gün kan verdim 146 cktı pazar günü snra iki gün snra çarşamba günü verdm kan 522 cktı cnm cumada dr gittm vajinadan alttan muayenedn keseyi gördüm şükür:)

Bayrampasa Kolan hastanesinde murat ozturk benim doktorum. Ablamin da oydu. Gercekten cok iyi. Erkek doktor istemiyorsan yine ayni hastanede Dilek hanım var ondan da herkes cok memnun.
Canm erkek istemyrm aynn rahat edemem ben bir bakım gideyim dr zaten araştrma yapcm dr güvenlr dr istiyorum cnm sen baurmpaşadamı otrysn :)

Tamam canım tabloyu görmedim kusura bakma :) teşekkürler cevap icin. Herşey normal ve güzel gözüküyor senin masallah canim

Tamam canım tabloyu görmedim kusura bakma :) teşekkürler cevap icin. Herşey normal ve güzel gözüküyor senin masallah canim
Çok sağol cnm inş böle devam eder sennde öle bence kendni boş yere strese sokuyorsun kızıyorum ama artşn iyi artmş cnm takma kafana bu kadar

Canm bendede iğne batmaları oldu şimdi yok arada ağrı oluyor benmde sağ bakalm sağlıklı olsnlarda başka birşey istemyrm .Deneymlisin ne güzel anlıyorsn hemen:)
Tabiki önemli olan sağlıklı olmaları. Ama insan merak ediyor bakalım bu sefer de tutacak mı bende. Kardeşimin sancısı sağda olmuştu mesela. Onunki erkek oldu. Artık 3 ay sonra cinsiyetleri paylaşırız inşallah.

İnş canm alla alla bende tam tersi duymştm sol erkek sağ kız dye değişiyor galiba canm aynen tutunslarda bebişlermz cinsiyet için çin takvmni denedn mi cnm kızlarnda hiç dığru cktmı

Korkma cnm Benim 3 hafta geldi akinti ve en sonunda kanama şeklinde parca düşürdün ben bebeğin düştü derken onun maşallahı vardı yani yiyecek ekmeği varsa birşey olmuyor cnm progestran 2 taneydi be im şimdi 3 çıkarttı doktor

Ailemiz biliyor canim soyledik cuma gunu bakalim ya iyi haber alcam ya kotu baya gerginim korkudan.
Sende benm gibi mübarek günde sölemişsin cnm:) geçen ay kmyasal yaşadm ondanda korkyrm herkese söledk sonu kötü bitti Allahım korusun meleklermizi şifa versn rabbim onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…