2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde arkdsm takti hafif geliyormus kan ama normalmis bende taktrcm nolur nolmaz birde kalrsam zor olur benim icin arkadsm bakir olandan taktrdi
Valla ablamda da çok kanama oluyormuş yazın gittiğimde baktım kızcağız ilk 2 günü evdeyken bebek bezi koyuyordu napiyon abla dedim, çok oluyorum taşıyor her yere demişti. Normalde ilk evlendiğimizde 8 ay geri çekme ile korunduk çok şükür bi şey olmamıştı ama doğumdan sonra vücut hamileliğe daha çok hazır olabiliyor.
Ablamın 3 yıl tüp bebek denemelerinde başarısızlığı vardı sonra kendiğinden ilk yeğenim oldu. 8 aylıkken yeğenim yaşımız geçiyor deyip 1 kaç kez korunmadan birlikte olmuşlar ve ikinciye hamile kaldı ablam Olmaz diye düşünmüştük dedi ama işte oluvermiş

=) aynen canım amin

Ne kadara aldn cnm nerden aldn bende izmrdym
Ben annemden aldım ama koçtaş veya cicekcilerde var. Zaten çok arsız yani birsürü kök çıkartıyor:) madame coco da hazir jeli satiliyo ama kullanmadığım için yorum yapamiycam. %99 aloe vera ibaresi var. Büyüyüp sürene kadar zamam geçebilir ordan da bakabilirsin. 30 tl fiyatı var.

hayırlı olsun canım.. sağsalim iyi haberlerini de alalım..

Iste rabbimin buyuklugu:) ama ole oluyormus umursamadgn an hamile cidden kaliyosun . O derece akiyor yani dr sormus mu normalmiymis omur boyu hep kan gelmesini cekcek yani .
Bende korkuyrm simdi daha kizim aylkkken kalrm.felan nolur nolmaz isimi saglama alym cnku 4 yil sonra dusnyrm ikinciyi:)

Bakarm dogumdan sonra alcam o jel codden azaltyr zaten hepsni goturemz biliyrm ama bari azaltsa

Ahh ben ilk bebeğim 3 aylıkken hamile kaldım.. bir de 30 haftalık doğdu ikinci ikisinin arası 10 ay oldu

Hayırlı olsun canım. 1. Takımda gördüm o zaman. Anka_misali ydi benim adım değiştirdim. Ben de ocak gibi dönmeyi düşünüyorum bakalım zaman ne gösterir.

sen baya erken dönmeyi düşünüyorsun.. ne güzel.. ben de türkiyeye dönünce bir diyetisyen bulup, başlamayı düşünüyorum. çünkü ben çok kilo aldım. 20yi geçmişimdir muhtemelen. tek başıma beceremem diye düşünüyorum. diyetisyenle bir takıma da başlarım.. orada görüşürüz..
anka_misali deyince hatırladım :)

Ahh ben ilk bebeğim 3 aylıkken hamile kaldım.. bir de 30 haftalık doğdu ikinci ikisinin arası 10 ay oldu
Masallah canm ya keske taktrsaydn normalde sut korur derler ama korumuyormus goruyrz ben dogum dan snra taktrcm sezaryan olursa 3 aydan snra takiyorlarmis kafam rahat olur:)

Evet almışsın ama Verirsin önemli değil. Ben 5 kilo aldım. 1 kilo daha alırım sanırım doğuma kadar. Ben emzirirken alıyorum kiloları. O yüzden o süreyi diyetisyenle geçirmeyi düşünüyorum. Emzirince içime kurt kaçıyor

Masallah canm ya keske taktrsaydn normalde sut korur derler ama korumuyormus goruyrz ben dogum dan snra taktrcm sezaryan olursa 3 aydan snra takiyorlarmis kafam rahat olur:)
İdrar yolu enfeksiyonu vardı takmadılar canım. Zaten benim kanamam da 50 gün falan sürmüştü. İlk zamanlar hemen kaldım

Bazı vucütlarda o şekilde oluyormuş canım. Hatta teyzemler bile spiralle korunamamışlar kanama fazla oluyor diye onlar da hapla korunmuşlar. Ablam da hapı istemiyor şimdilik çekiyor bakalım. Yaşı da 37 ablamın 4 yaşında ve 2 buçuk yaşında yeğenlerim. Bu yaştan sonra çocuk benim için mümkün değil diyor. Sen denersin bakalım nasıl uyum sağlayacak bünyene. İnşallah sorun yaşamazsın.

Nasl koruncaz artk sastm hapta kullanmak istemyrm aynen bir deneym brlki herkeste ayni olmaz sen taktrmican mi

valla geçen gün benimde başım öyle bir ağrıdı. gittik tansiyon ölçtürdük birşey yok. en sonunda parol aldım uyudum da geçti. Allahtan yanımda getirmiştim. doktorum çok zor kaldığında içebilirsin demişti. baş ağrıyınca çocuğa birşey olacak diye üzüntümden daha çok ağrıdı sanki..
demek oluyor bu dönemlerde..

Dogunca insanın eli ayagına dolaşıyor aglasa ne yapacagımı şaşırıyorum tecrübesiz anne olmak zormuş
çok tatlısın ya.. ama ilk bebeklerde hepimiz senin gibi olacağız.. belki senden daha şaşkın bile olabiliriz.. onlar da güzel anılar olarak kalacak.. bana da biraz tecrübelerini anlatsana..

Canm suan bile catliyor basm ama parol hamilelkte kullanlyor normalde ben kullanmazdm ama yne catlyr basm o yuzden esime dedm git al adami gonderdim

buradaki doktor bana dedi ki; her gün 1 bardak doğuk su iç, soluna yat ve 1 saatte harketlerini say, en az 10 kere hareket etmeli dedi.
ben normalde yapmıyorum açıkçası ama dün hareketini hissedemeyince hiç denedim oldu. sonra bir daha yine hareket etmedi, ama akşama başladı hareketleri. evham yapmamak lazım bazen de..

Nasl koruncaz artk sastm hapta kullanmak istemyrm aynen bir deneym brlki herkeste ayni olmaz sen taktrmican mi
Şimdilik spiral düşünmüyorum canım ama eşime dedim prezervatif kullanırsın çünkü güvenemiyorum kazayla bi şey olmasını istemiyorum. Bir de sorunlu geçti hamileliğimin başı, şimdi de gelişim geriliği falan var hepsi beni baya yıprattı maalesef.

bana da burada linanın gösterdiği emzikten önerdi hemşireler.. herkes ondan alıyormuş burda.. buradaki fiyatlarda uygun. bir de 0-3 ay olanları var, acaba kullananlar ayına uygun kullanmış mı onu da merak ettim doğrusu.. ama sonuçta bu herkese göre değişir.. kimi bebek bakkal emziği seviyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…