2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Her saatte mi 10 hareket etmeli peki? Yani hiç uyumaz mı bu bebek?

Bende almadim doğunca duruma göre alcam
Ben de öyle düşünmüştüm ama baştan alıştırmayınca sonradan alışmaları zor oluyor diye bir şeyler okumuştum.

Ben diğerlerinde kullanmadım hiç ama 4. çocuk olacak, en küçüğü 2 yaşında. Bu sefer baya zor olacak vereyim diyorum. İnşallah alır o da bakalım.
Maşallah Benim ilk ama vaktinde doğarsa 2 aylıkken işe dönmem gerekecek, sanki emziğe alışsa daha iyi olur gibi geldi.

Canim ben de wee baby aldim. 10 lira falandi heheralde. İlk oglumda da awent almistim 1 2 hafta emdi sonra emmedi. Bu pasaya da emzik vermeyi düşünmüyorum insallah kolik olmaz da. O yuzden yinede bulunsun diye kotu bisey aldim
Beni emzik olarak kullanmak istemezse ben de vermek istemem ama işe de döneceğim için öyle bir isteği olursa emzikle oyalanacak mecburen. Ben de ne alacağıma karar veremedim bakalım

Canm suan bile catliyor basm ama parol hamilelkte kullanlyor normalde ben kullanmazdm ama yne catlyr basm o yuzden esime dedm git al adami gonderdim
naneli şeyler iyi geliyor bana.. eczanden mentollü birşey almıştı eşim şakaklarıma sürüyorum. bir de ılık duş çok rahatlatıyor.. tabi bolca da su içmek.. bunlar işe yaramıyorsa hala ilaç alıyorum..

O zaman sevindim şimdi :) direk aklıma sen grlmiştin boşuna olacaktı onca şey. Sağlıklı doğumların olur inşallah. Teyzem 3 çocuğunuda amerikada doğurdu çok memnundu umarım sende memnun kalırsın

Canm evhamlı değilim aslında ama 1 gündür hiç hareket etmeyince endişe etmiştim. Çalıştığım için yatıp tekmelerini dinleme fırsatım da olmuyor. Neyseki hastaneye gittim de sıkıntı yokmuş rahatladım.

Reactions: 114
Nasıl vermiyorlar ya kuzenimde peş peşe doğurdu kaç yıldır çalışmıyor memur oda. Canını sıkma herşey yolunu buluyor. Yoldada doğurmazsın merak etme keşke o kadar kolay doğumlarımız olsa. İçini ferah tut herşey olacağına varıyor

Kanatsız bu dimi canım

Selam kızlar. Iki gun once gene bebek hareketlerine takildim ben cok. Kipir kipir olan bebeğim cok derinden ve az az hareket etmeye baslamisti. Tatli yemek sola yatmak vs hic ise yaramadi. Acile gittim ilk kez nst ye bagladilar. Her sey yolunda cikti cok sukur. Nst de tepinmeye basladi bnm yaramaz :)
Yalnız gittigim devlet hast acil doktoru kafami karistirdi. Bebeğin başını 3 hafta ilerde olcuyorum 35 haftaya uyumlu vs dedi. Sonra da bu ultrason 2 boyutlu görüntü bile vermiyo vs dedi. cinsiyeti kiz mi dedi bak oğlana yani yanlış olcmustur diye umuyorum cunku bu zmna kdr rutin kontrollerinde hep haftasıyla uyumlu çıktı başı. En son 1inde gittim kendi doktoruma. Bi sonraki randevum 24unde.

Ayy ins benimde senn gbi olur canm acilmamda olur ins drlar beklemedimi de hemen sezaryana aldlar belkide aclrdi
Canim bir gun bekledik 3cm den daha fazla acilmafi. Zaten 37de calisamaz raporu alayim diye gitmistim. Muayene etti drum 3cm acilman var busekilde eve gonderemem seni dedi. Acilmam olmayinca da ben sezeryan istedim cunku iki gun sonra bayramdi drum bayram tatiline gidecek diye sezeryanla alin dedim

Annemde spiralli canım aşırı kanaması var annemde bebek bezi kullanıyor ve çok erken adet oluyor ama bende spirla düşünüyorm bu 2.sezeryanım olucak şuan zaten dikişlerimde incelme var benim için tehlikeli yani ama spiralden hamile kaldı arkadaşım şuan 9 haftalık hamile şoka girdi kendiside hatta çok agladı istiemiyordu rabbim nasip etti ama
Komşumuzda spiral takılıyken ikizlere hamile kalmıştı dogdu büyüdüler bile
Taktırınca sürekli kontrole gitmekte lazım kaymasım diye arkadaşımım kaymış mesela ama hiç anlamamış adeti geçince hamile oldugunu ögrendi o yuzden korkuyorum da taktırmaya ama mecburum sanki
Prezervatiflede eltim hamile kaldı şuan 5 aylık hamile olunca oluyor demek ki çok dikkat etmek lazım bu konuyu doktorumla ayrıntılıda konuşmak istiyorum o ne uygun görürse artık

Ay tatlim taktirmayin spiral falan ya niye sen ugrasiyorsun esin korunsun kondom taksin bi zahmet. Valla spiral falan taktiramam bir de onun agrisini cekemem

Muhtemelen yanlış ölçmüştür makinadandır canım. Ama öyle değilse bile çok takma benimkide 2 hafta önde başı doktor normal bişey olmaz her hafta değişiklik gösteriyor dedi bende takılmadım hiç

Ay tatlim taktirmayin spiral falan ya niye sen ugrasiyorsun esin korunsun kondom taksin bi zahmet. Valla spiral falan taktiramam bir de onun agrisini cekemem
Bence de ya hep biz mi bunun derdinde olucaz. Hap kullanıcam ben ama hemen kullanılmıyo sanırım o zamana kadarda eşim korunsun

O zaman soyle yapiyoruz spiral taktirip hap iciyoruz esimiz de 5 kondom takip geri cekilme yontemini de kullaniyor .ayrica tupleri de mi baglatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…