2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hey Allah ım ne zor işler
en iyisi hiç yapmamak o zaman
Zaten korunma yöntemleri en fazla yüzde 99 koruyor, Allah ın mucizesi yüzde 1 den veriyor.
Benim arkadaşımın amcasının eşine doktor artık hamile kalman imkansız falan demiş, kadında artık nasıl bi hastalık vardı bilmiyorum ama iki çocuğu vardı kadının 18 ve 13 yaşlarında. Neyse kadın 3.ye hamile kalıyor sülale şok olmuş. Aldırmayı da düşünmemişler doğurmuş. İyi güzel ama bu sefer de bu 3. çocuk 7 aylıkken bir daha hamile kalıyor kadın, onu da doğuruyor 2 büyük çocuğu varken 2 bebeği daha oldu :)))

ya bu insanlar manyak mı daha çok sana yemek yapıp getireceğine bi de sana yemeğe mi geliyolar. sen de hiç bişey demiyo musun. benim kayınvalidem bi akşam oturmaya gelmek istiyoruz dedi.7buçukta işten çıkıyorum 8 de evde oluyorum. nasıl kabul edeyim.ben de dedim anne eve gittiğimde yorgunluktan yığılıp kalmış oluyorum bu aralar benim kusura bakmayın iki canlı halimle misafir ağırlayabilcek durumda değilim dedim. ben söylüyorum açık açık. daha bi de yemeğe gelcekler. kötüymüş gerçekten üzüldüm

Onun başına gelen olayda degişik olmuşallah analı babalı büyütsün diyelim
Bu bebişlerimizi sag saglim kucagımıza alalımda doktorlarımızla konuşup karar veririz artık
Ogluma birşeyler alırken bazı şeyleri ortak renk aldım 2.cocugum ya kız olursa diye hep öyle düşündüm eşim artık allah aşkına bunu bi dogurda ikinciye düşünürüz ne yapcagımızı dedi
Adam yaşlandı ben hamileyken o benden daha da yorgun ben dogursam en çok o rahatlıycak

Keşke bende senin gibi gelmeyn halim yok diyebilsem malesef benim kaynanamgilde 2 günde 1 bizdeler yemek çay maf oluyorum yardımda etmiyorlar sagolsun eşim yardım ediyor

Ayy oyle desem alınır bide surat yapar. O daha fena. Dün yemege geldi yedik ben dedimki çok kötü öksürüyorum yatcam bulasık kalirsa kalsın dedim demezmi benimde çok fena agriyor bogazim bide evde çok yoruldum dedi ben dinlemedim yattim duymazliktan geldim. Baktım paldir küldur yikamıs bulasiklari. Bulasikliktaki bulasiklari bile kaldirmadan ustune koymus tabakları lekeli lekeli. Normaldede aşırı titizdir kendi evinde. Sonra küstü gitti. Bugün bide onla ugrastircak eşimi.

Keşke bende senin gibi gelmeyn halim yok diyebilsem malesef benim kaynanamgilde 2 günde 1 bizdeler yemek çay maf oluyorum yardımda etmiyorlar sagolsun eşim yardım ediyor
Benimde Allahtan eşim destek oluyor. Bide görumcemde iyi hakkini yiyemem. Oda geldigi zaman annesine kiziyor sen yapsana yemegi kiza niye yaptiriyosun butun gun evde oturuyosun falan diye. Oda onlarin gelcegi gunler yapiyor sadece

Amin inşallah canım önceliğimiz sağlıkla kavuşmak inşallah.
Benim eşim de yoruldu. Hatta sakalları beyazladı baya. Benim de saçlarımda beyazlar artmış maalesef

Amin inşallah canım önceliğimiz sağlıkla kavuşmak inşallah.
Benim eşim de yoruldu. Hatta sakalları beyazladı baya. Benim de saçlarımda beyazlar artmış maalesef
Bende kilomu kafaya takıyorum ama yapcak birşey yok evlatlarımız için herşey onlar saglıklı olsunlarda

Kızlar midem bulanıyor yaa hiç bulanmazdı
Bir de vücut ısım yükseldi yarım saat önce bu geçti ama bulantı devam ediyor, kusacak gibiyim. hareketliydi hatta oğlum, hala da hareket ediyor ama nasıl geçecek bu bulantı bilmiyorum

Bende aynı rüyalardan görüyorum bebek erkek doğuyor ağlıyorum eşime kimseye söyleme diyorum falan :)) ama diş enteresanmış
Ben dişli doğdum. 4 tane dişim varmış doğduğumda .ilk doğduğumda hemşireler ağzımda iltihap var sanmış bi ellemişler diş :)

Spiral ne kadar güvenli tartışılır, benim kaç arkadaşım spiralle hamile kaldı ama belki de kontrol süresini falan atladılar orasını bilemiyorum.
Ben hapla korundum yıllarca

Ay tatlim taktirmayin spiral falan ya niye sen ugrasiyorsun esin korunsun kondom taksin bi zahmet. Valla spiral falan taktiramam bir de onun agrisini cekemem
aynen hemfikirim canım neden hep kadınlar eziyet çekiyorlar ohhh erkekler rahat. hamile kaldım mı diye aytı dert kaldıysan hamilelik aytı dert doğduğunda büyütmesine herşeyine biz katlanıyoruz ev işi desen ayrı. bir zahmet o prezervatifi de taksınlar erkekler.
bende düşünmüştüm spiral taktırmayı da değmez bu erkeklere biraz onlar birşeyler yapsınlar işi git gel ile adam olunmuyor.

Ben diğerlerinde kullanmadım hiç ama 4. çocuk olacak, en küçüğü 2 yaşında. Bu sefer baya zor olacak vereyim diyorum. İnşallah alır o da bakalım.
4. mü :) maşşşşşallah. biz 2 ye cesaret ededmiyoruz 4 iyiymiş tek başına mı bakıyosun annen ya da yardımcın falan var mı . ev işleri eş 3 çocuk bi de karnındaki allahım düşünemiyorum :) allah yardımcın olsun canım

Ben dişli doğdum. 4 tane dişim varmış doğduğumda .ilk doğduğumda hemşireler ağzımda iltihap var sanmış bi ellemişler diş :)
Aaa çok enteresan ilk kez duydum canım. Bende 2.5 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi. Benimkini erken sanıyordum bide :))

Benimki de 13 aylık kucağıma alınca alma diyenler var. Napayım onun psikolojisi önemli değil mi, Allah kolaylık versin canım biliyorum zor ben calısıyorum 37. haftaya kadar calısacağım 38 de de operasyon olur muhtemelen sonrasını kestiremiyorum 2 bebek. Rabbim sabır ve güç versin

canm tansiyonuna baktın mı?

Allah yardımcın olsun ilk bebeğim 3 ay 5 günlükken işe dönmek zorunda kaldım ki bu geçen yıldı. Bebeğime kayınvalidem bakıyor şu an 13 aylık. O kadar zorlandım ki onu bırakıp işe giderken evliliğim de kötüye gitti o dönem her şeye takıodum sinirimden. kızım 6 aylıkken hamile oldugumu öğrendim, eşimle aram kötüydü aldırmayı düşündüm bir an ama yapamazdım. Allah bi kolaylıgını veriyor masallah kızım uslu, eşimle aram düzeldi çünkü ben değiştim. Şimdi yine ücretsiz izin alamayacağım şimdiden dönüş tarihim belli 1 Mayıs. Değiştiremeyeceğim şeyler hakkında düşünmeyi bıraktım. İnş annen ya da güvendiğin biri bu dönemde destek olur sana. Spiral ben de taktıracağım doğumdan 60 gün sonra regl olmaya başlamıstım. Bidaha risk almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…