- 16 Aralık 2016
- 3.446
- 3.624
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.261
İsteyen istedigini yapar artık canım ben spirla taktırıp sürekli kontrole gidicemO zaman soyle yapiyoruz spiral taktirip hap iciyoruz esimiz de 5 kondom takip geri cekilme yontemini de kullaniyor .ayrica tupleri de mi baglatsak
Hey Allah ım ne zor işlerAnnemde spiralli canım aşırı kanaması var annemde bebek bezi kullanıyor ve çok erken adet oluyor ama bende spirla düşünüyorm bu 2.sezeryanım olucak şuan zaten dikişlerimde incelme var benim için tehlikeli yani ama spiralden hamile kaldı arkadaşım şuan 9 haftalık hamile şoka girdi kendiside hatta çok agladı istiemiyordu rabbim nasip etti ama
Komşumuzda spiral takılıyken ikizlere hamile kalmıştı dogdu büyüdüler bile
Taktırınca sürekli kontrole gitmekte lazım kaymasım diye arkadaşımım kaymış mesela ama hiç anlamamış adeti geçince hamile oldugunu ögrendi o yuzden korkuyorum da taktırmaya ama mecburum sanki
Prezervatiflede eltim hamile kaldı şuan 5 aylık hamile olunca oluyor demek ki çok dikkat etmek lazım bu konuyu doktorumla ayrıntılıda konuşmak istiyorum o ne uygun görürse artık
ya bu insanlar manyak mı daha çok sana yemek yapıp getireceğine bi de sana yemeğe mi geliyolar. sen de hiç bişey demiyo musun. benim kayınvalidem bi akşam oturmaya gelmek istiyoruz dedi.7buçukta işten çıkıyorum 8 de evde oluyorum. nasıl kabul edeyim.ben de dedim anne eve gittiğimde yorgunluktan yığılıp kalmış oluyorum bu aralar benim kusura bakmayın iki canlı halimle misafir ağırlayabilcek durumda değilim dedim. ben söylüyorum açık açık. daha bi de yemeğe gelcekler. kötüymüş gerçekten üzüldümMaalesef insanlar acımasız bende erken doğum riski nedeniyle izne ayrıldim kayınvalidem hergün yemeğe bize geliyor. Sanki ona hizmet için ayrıldim isten. Birde herkese izne cıktıgımi rahat rahat oturmaya gelebileceklerini söylüyor. Allahtan gribim diye kimse gelmiyor su an
Onun başına gelen olayda degişik olmuşHey Allah ım ne zor işler
en iyisi hiç yapmamak o zaman
Zaten korunma yöntemleri en fazla yüzde 99 koruyor, Allah ın mucizesi yüzde 1 den veriyor.
Benim arkadaşımın amcasının eşine doktor artık hamile kalman imkansız falan demiş, kadında artık nasıl bi hastalık vardı bilmiyorum ama iki çocuğu vardı kadının 18 ve 13 yaşlarında. Neyse kadın 3.ye hamile kalıyor sülale şok olmuş. Aldırmayı da düşünmemişler doğurmuş. İyi güzel ama bu sefer de bu 3. çocuk 7 aylıkken bir daha hamile kalıyor kadın, onu da doğuruyor2 büyük çocuğu varken 2 bebeği daha oldu :)))
Keşke bende senin gibi gelmeyn halim yok diyebilsem malesef benim kaynanamgilde 2 günde 1 bizdeler yemek çay maf oluyorum yardımda etmiyorlar sagolsun eşim yardım ediyorya bu insanlar manyak mı daha çok sana yemek yapıp getireceğine bi de sana yemeğe mi geliyolar. sen de hiç bişey demiyo musun. benim kayınvalidem bi akşam oturmaya gelmek istiyoruz dedi.7buçukta işten çıkıyorum 8 de evde oluyorum. nasıl kabul edeyim.ben de dedim anne eve gittiğimde yorgunluktan yığılıp kalmış oluyorum bu aralar benim kusura bakmayın iki canlı halimle misafir ağırlayabilcek durumda değilim dedim. ben söylüyorum açık açık. daha bi de yemeğe gelcekler. kötüymüş gerçekten üzüldüm
Ayy oyle desem alınır bide surat yapar. O daha fena. Dün yemege geldi yedik ben dedimki çok kötü öksürüyorum yatcam bulasık kalirsa kalsın dedim demezmi benimde çok fena agriyor bogazim bide evde çok yoruldum dedi ben dinlemedim yattim duymazliktan geldim. Baktım paldir küldur yikamıs bulasiklari. Bulasikliktaki bulasiklari bile kaldirmadan ustune koymus tabakları lekeli lekeli. Normaldede aşırı titizdir kendi evinde. Sonra küstü gitti. Bugün bide onla ugrastircak eşimi.ya bu insanlar manyak mı daha çok sana yemek yapıp getireceğine bi de sana yemeğe mi geliyolar. sen de hiç bişey demiyo musun. benim kayınvalidem bi akşam oturmaya gelmek istiyoruz dedi.7buçukta işten çıkıyorum 8 de evde oluyorum. nasıl kabul edeyim.ben de dedim anne eve gittiğimde yorgunluktan yığılıp kalmış oluyorum bu aralar benim kusura bakmayın iki canlı halimle misafir ağırlayabilcek durumda değilim dedim. ben söylüyorum açık açık. daha bi de yemeğe gelcekler. kötüymüş gerçekten üzüldüm
Benimde Allahtan eşim destek oluyor. Bide görumcemde iyi hakkini yiyemem. Oda geldigi zaman annesine kiziyor sen yapsana yemegi kiza niye yaptiriyosun butun gun evde oturuyosun falan diye. Oda onlarin gelcegi gunler yapiyor sadeceKeşke bende senin gibi gelmeyn halim yok diyebilsem malesef benim kaynanamgilde 2 günde 1 bizdeler yemek çay maf oluyorum yardımda etmiyorlar sagolsun eşim yardım ediyor
Amin inşallah canım önceliğimiz sağlıkla kavuşmak inşallah.Onun başına gelen olayda degişik olmuşallah analı babalı büyütsün diyelim
Bu bebişlerimizi sag saglim kucagımıza alalımda doktorlarımızla konuşup karar veririz artık
Ogluma birşeyler alırken bazı şeyleri ortak renk aldım 2.cocugum ya kız olursa diye hep öyle düşündüm eşim artık allah aşkına bunu bi dogurda ikinciye düşünürüz ne yapcagımızı dedi
Adam yaşlandı ben hamileyken o benden daha da yorgun ben dogursam en çok o rahatlıycak
Bende kilomu kafaya takıyorum ama yapcak birşey yok evlatlarımız için herşey onlar saglıklı olsunlardaAmin inşallah canım önceliğimiz sağlıkla kavuşmak inşallah.
Benim eşim de yoruldu. Hatta sakalları beyazladı baya. Benim de saçlarımda beyazlar artmış maalesef
Ben dişli doğdum. 4 tane dişim varmış doğduğumda .ilk doğduğumda hemşireler ağzımda iltihap var sanmış bi ellemişler diş :)Bende aynı rüyalardan görüyorum bebek erkek doğuyor ağlıyorum eşime kimseye söyleme diyorum falan :)) ama diş enteresanmış
aynen hemfikirim canım neden hep kadınlar eziyet çekiyorlar ohhh erkekler rahat. hamile kaldım mı diye aytı dert kaldıysan hamilelik aytı dert doğduğunda büyütmesine herşeyine biz katlanıyoruz ev işi desen ayrı. bir zahmet o prezervatifi de taksınlar erkekler.Ay tatlim taktirmayin spiral falan ya niye sen ugrasiyorsun esin korunsun kondom taksin bi zahmet. Valla spiral falan taktiramam bir de onun agrisini cekemem
4. mü :) maşşşşşallah. biz 2 ye cesaret ededmiyoruz 4 iyiymiş tek başına mı bakıyosun annen ya da yardımcın falan var mı . ev işleri eş 3 çocuk bi de karnındaki allahım düşünemiyorum :) allah yardımcın olsun canımBen diğerlerinde kullanmadım hiç ama 4. çocuk olacak, en küçüğü 2 yaşında. Bu sefer baya zor olacak vereyim diyorum. İnşallah alır o da bakalım.
Aaa çok enteresan ilk kez duydum canım. Bende 2.5 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi. Benimkini erken sanıyordum bide :))Ben dişli doğdum. 4 tane dişim varmış doğduğumda .ilk doğduğumda hemşireler ağzımda iltihap var sanmış bi ellemişler diş :)
Canim bu persembe nidicart kullanmayi birakacagiz ve bekleyecegiz artik ne zaman gelirse ins 15 gun daha sabreder. Evde de hic dinlenemiyirum ki 5dk uzansam oglum geliyor anne oynayalim canim annem senin icin geldim diyor. Daha 2.5 yasinda ona da kıyamıyorum ama cok yoruluyorum
He heeee deseydin. Valla bazen drlardan dadaha cok şey biliyiruz gibi geliyor.
canm tansiyonuna baktın mı?Kızlar midem bulanıyor yaa hiç bulanmazdı
Bir de vücut ısım yükseldi yarım saat önce bu geçti ama bulantı devam ediyor, kusacak gibiyim. hareketliydi hatta oğlum, hala da hareket ediyor ama nasıl geçecek bu bulantı bilmiyorum
arkadaşlar merhaba Allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder.
benimde az kaldı çok heyecanlıyım 3. bebeğim olacak.
aman diyim bebkten sonra hemen taktırın sprali mazallah benim gibi 3. ye kalırsını. ben 2. kızım 6 aulıkken öğrendim büyükşoklar yaşadım. aldırıp aldırmama arasında çok gidip geldim. ama iyiki aldırmamışım .allahım nasip etmedi bana çok şükür rabbime.
son zamanalrda yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.
ara ara ağlamak geliyor içimden. Nasıl bakacam korkusu yaşıyorum. çnkü 1 ve 5 yaşında 2 kızım var.Ve çalışıyorum. Memur olduğum halde 2 senelik ücretsizizinhakkımı vermiyorlar. Bu beni çokerekşyor. Sanırım cimere şikayet edeceğim.
Çalıştıüğı yer yaşadığım yere uzak günlük 110 km yapıyorum gidiş- dönüş . O yüzden çalıtşığım yerde yaşamak zorundayım bakıcı arıyorum annem haklı olarak gelip burda yaşamak yaşamak isemiyor. Yada hergün 110 km yapacağım nereye kadar ? tayin hakkım yok çübkü ben belediye de çalışıyorum anca gideceğimiz yeri biz buluyoruz ve o kadar zor ki bi yere tayin olmak k,mse almıyor ya da torpil bulamadım.
Ne olur dua edin bana
ben cuma çıkışı yapacağım hergün kendi aracımla 110 km gidip geliyorum şimdilik çocuklarıma annem bakıyor.
İnşallah yolda doğurmam .
rahmimde aşırı bi baskı var sanki bebek çıkacakmış gibi geliyor
bel ağrısı çok yaşıyorum.
Biraz içimi döktüm
okuyan herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?