2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Keşke bende senin gibi gelmeyn halim yok diyebilsem malesef benim kaynanamgilde 2 günde 1 bizdeler yemek çay maf oluyorum yardımda etmiyorlar sagolsun eşim yardım ediyor
eşime annenler aradı gelmek için ama kabul edemedim ayıp mı oldu acaba dedim. akşama annesini arayıp ağzına ne geliyosa söylemiş. sizin gibi evde oturup keyif yapmıyo bu kız işte yoruluyo iki canıyla destek olcağınza oturmaya mı gelceksiniz bi de demiş. bütün gün evde oturuyonuz gezcek yer arıyonuz demiş :) sağolsun asla ve asla ezdirmez beni benden çok düşünüyr allah bin kere razı olsun eşimden asla hakkını yiyemem. kırk yılda bir biri gelcek olduğu zaman erken çıkar işten izin alıp eve bi giderim lavabolar bile ovulmuş mum gibi yapar evi. hamileliğimi onun sayesinde prensesler gibi geçirdim .

Spiral taktırmak isteyen arkadaşlar ben 6 yıl spiralle korundum yılda 1 kez kontrol yetiyor regl süresi 2 gün arttı bende ama çok çok yoğun olmuyor ayrıca taktırması ve çıkarttırması da çok kolay hiç acı hissetmedim ben kayma falan iyi takılmazsa oluyor diye biliyorum.kondomla da hamile kalan çok kişi var bildiğim.. Doğumdan hemen sonra yine spiral taktıracağım inşallah..

Tansiyonunu bi ölçsene canım benim

canm tansiyonuna baktın mı?
Tansiyon aletim yok canım, adalat tansiyon ilacını kullanıyordum normalde, cumartesi ve pazar 1 e düşürdüm, bugün sabah da almadım. doktor bırakmamı istemişti.Ablam da ağır bir hap onu bıraktığın için olmuştur dedi, eşim de işte o gelene kadar geçmezse doktora gideceğiz büyük ihtimalle.
Biraz acıktım gibi ama bu bulantıyla nasıl yemek yiyeceğim bilemiyorum

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 10gunde 100gram almış 2464 gram olmuş Dr salı günü tekrar çağırdı haftaya eğer kilo almamış olursa doğum şekli değişir sezeryan günü belirler bebeği alirz dedi demekki anne karnında beslenemiyor bakalım ne kısmet olacak çatı muayeneside oldum onda normal doğuma engel bir durum yokmuş çok şükür

maşaAllah Allah bozmasın kem gözlerden korusun daim olsun bu mutluluğunuz inşaAllah

Önemli olan gelişiminin tamamlanmış olması canım kilo değil doğunca çabuk toplar sakın kafana takma sen düzenli beslen gerisini Allah'a bırak zaten bebeğin hafta olarak kendini tamamlamış dışarıda alır kilosunu

Bizde annemle yaptık kapı süsünü 120 tl ye satıyorlardı 30 tl ye yaptık. Kullanmayı nasip etsin Allah herkese :)
çok çok beğendim çok şık olmuş ellerinize sağlık yalnız malzemesini de çok ucuza almışsınız sadece o çiçekler 20 30 lira burda. baya uyguna mal olmuş. güzeller günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Bana da aynısını diyecek muhtemelen, çarşamba çağırdı, bi yandan daha vakti var diyorum bi yandan da artık sağlıkla kavuşayım diyorum.

İnşallah canım Dr solunum egzersizinede başlamış dedi oda rahatlatti beni rabbim en hayırlısını nasip etsin

ben de denk getirince bir iki bi şey daha alayım o halde, bizim burda çamaşır kurutmak da dert kışın bulunsun en iisi
bence de cnm ya, hani kış vakti o yorgunlukla çamasır derdine düşmeyeyim istiyorum. hemde korkuyorum ya ck kusan bi bebek olursa hepten yandım. eksik olmasın da 1-2 fazla olsun kanısına vardım alıcam bu haftasonuna kadar acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…