- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.301
Onu parti malzemeleri satan yere kestirdim 10 tl tuttu ikisi.çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık. isim ve fili nasıl yaptınıza?
güle güle kullanın, saglıkla büyütün cnmben de aldım oradan.. odamız çok güzel oldu..
ahşap mı o? malzemesi ne kiOnu parti malzemeleri satan yere kestirdim 10 tl tuttu ikisi.
Çok teşekkür ederim canım. Annemin sürekli alışveriş yaptığı yerden göründüğü kadarıyla az aldık yardımcı oldular sağolsunlar. Yoksa burda da pahalı çiçekler malesef.çok çok beğendim çok şık olmuş ellerinize sağlık yalnız malzemesini de çok ucuza almışsınız sadece o çiçekler 20 30 lira burda. baya uyguna mal olmuş. güzeller günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Evet canim biz boyadık kendimiz. Zımpara yapıp.ahşap mı o? malzemesi ne ki
Allah razı olsun eşlerimizden benim eşimde sagolsun çok yardımcı oluyoeşime annenler aradı gelmek için ama kabul edemedim ayıp mı oldu acaba dedim. akşama annesini arayıp ağzına ne geliyosa söylemiş. sizin gibi evde oturup keyif yapmıyo bu kız işte yoruluyo iki canıyla destek olcağınza oturmaya mı gelceksiniz bi de demiş. bütün gün evde oturuyonuz gezcek yer arıyonuz demiş :) sağolsun asla ve asla ezdirmez beni benden çok düşünüyr allah bin kere razı olsun eşimden asla hakkını yiyemem. kırk yılda bir biri gelcek olduğu zaman erken çıkar işten izin alıp eve bi giderim lavabolar bile ovulmuş mum gibi yapar evi. hamileliğimi onun sayesinde prensesler gibi geçirdim .
süperEvet canim biz boyadık kendimiz. Zımpara yapıp.
Çok teşekkür ederim.süperellerinize sağlık güle güle kullanın canım
hahahha ayy hic gülevegim yoktuO zaman soyle yapiyoruz spiral taktirip hap iciyoruz esimiz de 5 kondom takip geri cekilme yontemini de kullaniyor .ayrica tupleri de mi baglatsak
Cnm nasıl oluyor o ya ben de istiyorum takan bir sürü tanıdığım var kişiye göre değişiyor kanaması filan ama hamile kalanı duymadım hiç yakınlarımdan ama acayip korkuyorum ben o çatala yatmaktan kasarım kesin acı olursa diye kaç dk sürüyor be ağrı sonradan oluyor muSpiral taktırmak isteyen arkadaşlar ben 6 yıl spiralle korundum yılda 1 kez kontrol yetiyor regl süresi 2 gün arttı bende ama çok çok yoğun olmuyor ayrıca taktırması ve çıkarttırması da çok kolay hiç acı hissetmedim ben kayma falan iyi takılmazsa oluyor diye biliyorum.kondomla da hamile kalan çok kişi var bildiğim.. Doğumdan hemen sonra yine spiral taktıracağım inşallah..
Çatı muayenen nasıl geçti canım kolay mıydı ben biraz tedirgin oluyorumda bu konuda. Birde kaç hafta kaç gündündü bugünMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 10gunde 100gram almış 2464 gram olmuş Dr salı günü tekrar çağırdı haftaya eğer kilo almamış olursa doğum şekli değişir sezeryan günü belirler bebeği alirz dedi demekki anne karnında beslenemiyor bakalım ne kısmet olacak çatı muayeneside oldum onda normal doğuma engel bir durum yokmuş çok şükür
Doktorun yorumu onemli iste endise edip etmememizde. Acildeki doktor hemen anomali görmüş gibi davrandi. Şeker yüklemesi yaptırdın mi diye sordu hemem yatırmamıştım iyice evhamlandirdiMuhtemelen yanlış ölçmüştür makinadandır canım. Ama öyle değilse bile çok takma benimkide 2 hafta önde başı doktor normal bişey olmaz her hafta değişiklik gösteriyor dedi bende takılmadım hiç
O konuda doktorumdan çok memnunum kendide rahat benide rahatlatıyor açıklamalarıyla sağolsun.Doktorun yorumu onemli iste endise edip etmememizde. Acildeki doktor hemen anomali görmüş gibi davrandi. Şeker yüklemesi yaptırdın mi diye sordu hemem yatırmamıştım iyice evhamlandirdi
Dr ma güveniyorum canım normal doğumu destekleyen biri gerekli görmese böyle bir durumu dile getirmez inşallah kilo alırsa gerek kalmaz bebislerimiz gününü beklerBana da aynısını diyecek muhtemelen, çarşamba çağırdı, bi yandan daha vakti var diyorum bi yandan da artık sağlıkla kavuşayım diyorum.
Seninki gibi ani bir hareketle olmadı hiç ama çatı ağrısı yanı vajinal kemik çok ağrıyıp özellikle uzanıp kalkarken yürüyemiyorum sen de incittin sanırım ki zaten o kısım şuan hasas bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum ama aşırı bir ağrı başlayıp kesilmezse git dr derimEvde koridorda halım kaymış ayağımla düzeltiyim dedim ayyy çatı kemiğimi vajinanın oradaki kemikmi bacak birleşme yerimi adı neyse öyle acıdıki oğlumu okula bıraktım geldim ayakkabımı çıkarırken diğer ayağımla ayakkabının arkasına basıyımda çıkarıyım dedim yine aynı acıyı yaşadım bunu yaşayan varmı
Çok zarif olmus benim de hosuma gitti. Elinize saglik.Bizde annemle yaptık kapı süsünü 120 tl ye satıyorlardı 30 tl ye yaptık. Kullanmayı nasip etsin Allah herkese :)
aynıyım cnm. banyoda ayagım azıcık kayar gibi oldu canımdan can gitti. sanki 2 bacagımı ayırıyorlar. çatı kemiği agrısı oluyormuş. bende 1 haftadır devam ediyor maalesef :SEvde koridorda halım kaymış ayağımla düzeltiyim dedim ayyy çatı kemiğimi vajinanın oradaki kemikmi bacak birleşme yerimi adı neyse öyle acıdıki oğlumu okula bıraktım geldim ayakkabımı çıkarırken diğer ayağımla ayakkabının arkasına basıyımda çıkarıyım dedim yine aynı acıyı yaşadım bunu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?