- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.321
ben 60'ta çekebilir diye 40 derecede yıkadım. Bir de ütülediğimiz için mikroplar iyice ölüyordur diye düşünüyorum.Kizlar bebek çamaşırlarını kac derecede yıkadınız? Ben yarin başlayacagim. Çoğu kıyafette 30 derece yazio ama ben 60 ta yıkayacaktım. Hijyenik olur mu ki 30 da?
Çok teşekkür ederim canım. Olur mu dersin :)) bebiş gelince bunların hiçbirine vaktim kalmaz benim eminim :) şuanda para bu tarz şeylerden kazaniliyo.Zynpctnr canım kapı süsünüz çok güzel olmuş hemde ekonomik. Bence bu işi yapabilirsin :)
40 derecede bebek programında roxy le yıkadım canım. 2.5 saat sürüyordu yıkama. 60 derece fazla olur bence.Kizlar bebek çamaşırlarını kac derecede yıkadınız? Ben yarin başlayacagim. Çoğu kıyafette 30 derece yazio ama ben 60 ta yıkayacaktım. Hijyenik olur mu ki 30 da?
Canım bende öyle çok tedirgindim hiç Çatala bile çıkmamıştım ama o kadar basit bir işlemki 2 dakika da oldu bitti hatta smear aldırdın mı hiç ondan daha kolay sonrasında kaşıklarda hafif ağrı oluyor kısa süreli 15 dak. Falan ve rahat rahat korunuyorsun değer benceCnm nasıl oluyor o ya ben de istiyorum takan bir sürü tanıdığım var kişiye göre değişiyor kanaması filan ama hamile kalanı duymadım hiç yakınlarımdan ama acayip korkuyorum ben o çatala yatmaktan kasarım kesin acı olursa diye kaç dk sürüyor be ağrı sonradan oluyor mu
Çatı muayenesi iyiydi canım 36+2 büyük tubaletini yapar gibi ikin dedi o sırada içeri girdi iki parmağıyla hafif bir yanma oldu anlık sonra bitti hepsi bu kadar yeterki kasma girmesine izin ver önemli olan o bizim ilişki arası uzun olduğu için normalde de bu sıralar yanma oluyirÇatı muayenen nasıl geçti canım kolay mıydı ben biraz tedirgin oluyorumda bu konuda. Birde kaç hafta kaç gündündü bugün
ne mutlu canım.insan gerçekten böyle günlerde anlıyor kıymetini. mutluluğunuz daim olsun inşallahAllah razı olsun eşlerimizden benim eşimde sagolsun çok yardımcı oluyo
Benim yapmadı hala ultrasonla baktığında açilman yok daha dedi geçen hafta. 37+2yim çarşamba gidicem yapcakmi bakalim. O kadar abartıyorlar ki sanki afedersin kolunu komple kullaniyo. Kotu yorumlar yüzünden çok geriliyordum. Çok güzel yazmissin çok sagolÇatı muayenesi iyiydi canım 36+2 büyük tubaletini yapar gibi ikin dedi o sırada içeri girdi iki parmağıyla hafif bir yanma oldu anlık sonra bitti hepsi bu kadar yeterki kasma girmesine izin ver önemli olan o bizim ilişki arası uzun olduğu için normalde de bu sıralar yanma oluyir
Annem evi siliyordu ıslak yere basmayım dedim en fazla 40 cm kadar bacağımı açıp halıya basıyım dedim açamadım acıdan ya ıslak yere bastım geçtim yaniaynıyım cnm. banyoda ayagım azıcık kayar gibi oldu canımdan can gitti. sanki 2 bacagımı ayırıyorlar. çatı kemiği agrısı oluyormuş. bende 1 haftadır devam ediyor maalesef :S
İnşallah canım geçecek rabbim acil şifalar versinKizlar bizi soranlar olmus. Enfeksiyon sikintimiz var kontrl altinda tutmaya calisiyrolar bakalim insalah ilerlemes. Cok korkuyorum insallah atlatir bunu da
Hadi ya öyle bir anlatılıyor ki korkudan onu düşünmek bile istemiyordum en iyi korunma şekli aslındaCanım bende öyle çok tedirgindim hiç Çatala bile çıkmamıştım ama o kadar basit bir işlemki 2 dakika da oldu bitti hatta smear aldırdın mı hiç ondan daha kolay sonrasında kaşıklarda hafif ağrı oluyor kısa süreli 15 dak. Falan ve rahat rahat korunuyorsun değer bence
Senin haftan iyi kuzum kilosu da çok kötü değil.Dr ma güveniyorum canım normal doğumu destekleyen biri gerekli görmese böyle bir durumu dile getirmez inşallah kilo alırsa gerek kalmaz bebislerimiz gününü bekler
ben yatakta saga sola dönerkende ck zorlanıyorum cnm. ilk bebegim makat gelişti onda da ck böyle sorunlar yaşamıştım :S acaba bu bebeğimde mi öyle, ondan mı diyorum açıkcası. 20 sinde randevum nasipse, doktoruma özellikle sorucam bu konuyuAnnem evi siliyordu ıslak yere basmayım dedim en fazla 40 cm kadar bacağımı açıp halıya basıyım dedim açamadım acıdan ya ıslak yere bastım geçtim yani
Benimde acilmam yoktu canım ama benim Dr yaptı eğer çatı darsa sezeryan için gün belirlemek için yaptı milletimizde abartma konusunda üstüne yok canım, :) rica ederim ne demek aciklayici olduysa önemli olan rahat olmak dakika bile surmuyor zaten hic gerilme bende diyordum nasıl olacak acaba diye ama anlık bir şekilde oldu bitti :)Benim yapmadı hala ultrasonla baktığında açilman yok daha dedi geçen hafta. 37+2yim çarşamba gidicem yapcakmi bakalim. O kadar abartıyorlar ki sanki afedersin kolunu komple kullaniyo. Kotu yorumlar yüzünden çok geriliyordum. Çok güzel yazmissin çok sagol
Aramızda bir hafta var seninle canım belki senin bebeğinde kilo almış olur ve bir hafta daha tutar en azından bakalım bizi ne bekleyecek haftaya Dr ma güveniyorsan rahat ol canım önemli olan o benim kız poğaça yanak maşallah ama kilosu az tüm kiloyu yanaklara vermiş galiba :) kritik haftaları atlattık canım sende içini ferah tut bende bu hafta hastahen çantasını hazırlayacağım eksikleri bitirip evi temizleyevegim sonra dinlenmeye geçeceğimSenin haftan iyi kuzum kilosu da çok kötü değil.
Ben de biraz tereddüde düştüm önce sonra doktorumun dediğini yaptım. İnşallah canım.
erken doğum riski korkusundan çantayı hazırlamıştım ben, evi de 1 hafta önce temizlettim. Bizimkinin de karın çevresi zayıf çıkıyordu, bakalım kilo alabildi mi, artık tevekkül diyorum, Allah ım hayırlı ve sağlıklı eylesin inşallah yavrularımızı :)Aramızda bir hafta var seninle canım belki senin bebeğinde kilo almış olur ve bir hafta daha tutar en azından bakalım bizi ne bekleyecek haftaya Dr ma güveniyorsan rahat ol canım önemli olan o benim kız poğaça yanak maşallah ama kilosu az tüm kiloyu yanaklara vermiş galiba :) kritik haftaları atlattık canım sende içini ferah tut bende bu hafta hastahen çantasını hazırlayacağım eksikleri bitirip evi temizleyevegim sonra dinlenmeye geçeceğim
Hatırlarsan bende de vardi erken doğum riski ama ben ağırdan aldım nedense hazırlamadim çok şükür zor durumda kalmadım benimkide öyle kuzum ya geriden geliyordu sonra toparladı ama ne olduysa bu hafta yine durdu bendende kaynaklı olabilir bu hafta beslenmeme dikkat edemedim fazla bu hafta yine ağırlık vereceğim inşallah faydası olur aynen hayırlısını dilemek lazım yeteeki sağlıklı sıhhatli olsunlar geldik bu haftalara kadar çok şükur geçen benim belimden yanlardan ağrı olmaya basladi dedim acaba doğum mu Dr la görüştüm dedim eğer öyle birşey olursa durduracak miyiz doğum mu olur 36 haftadan sonra artık doğum olur durdurmayız dedi demekki sıkıntı olmuyor o yüzden gönlünü ferah tutuyorum sende öyle tabi isterim gününü beklesin ve şuan sanki kendimi hazır hissetmiyor gibiyim doğuma ve tüm hazırlığı bitirsem sanki doğuracakmisim gibi o yüzden hazirligi bitiresim.gelmiyor :)erken doğum riski korkusundan çantayı hazırlamıştım ben, evi de 1 hafta önce temizlettim. Bizimkinin de karın çevresi zayıf çıkıyordu, bakalım kilo alabildi mi, artık tevekkül diyorum, Allah ım hayırlı ve sağlıklı eylesin inşallah yavrularımızı :)
Yok canım hiç korkulacak gibi değil önemli olan güvendiğin bir doktorun yapması..Hadi ya öyle bir anlatılıyor ki korkudan onu düşünmek bile istemiyordum en iyi korunma şekli aslında
Benim bebek programi var onda yikadim 60taKizlar bebek çamaşırlarını kac derecede yıkadınız? Ben yarin başlayacagim. Çoğu kıyafette 30 derece yazio ama ben 60 ta yıkayacaktım. Hijyenik olur mu ki 30 da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?