2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ah canım yaa, ben de normalde tam bitirmemiştim, ama cuma günü kilo alamamış çıkınca doktor ilaçları bırakacağız artık kendisi ne zaman gelmek isterse dedi, zorla tutmayalım içerde deyince çantanın eksiklerini tamamladım hemen.
İçimden bir ses kilo alacak diyor ama bakalım nasıl çıkacak. Ultrasonda yanılmalar olabiliyor deniyor, ben de az çıkmasın şu anki kilosu olsa da iyi diyorum artık :)

Evet bende sırf o yorumlardan ötürü tedirginim. Ama burda olanlar hep kolayca geçmiş bende artık daha rahatım :)

Acil şifalar dilerim rabbim en kısa zamanda ikinizide iyileştirsin inşallah küvözde ne kadar kalacağı bellimiymiş neden suyun gekmiş varmı bir sebebi

canım geçmiş olsun Allah acil şifa versin tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşaAllah. kaç kilo doğdu?

Çok sağol canım ya biraz daha içim rahatladı :)

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım.
Rabbim inşallah sağlık versin yavruna. Yavrum ya nasıl oluşmuş bu kanında enfeksiyon

Ay canim hayirli olsun, saglikla sihhatle tez zamanda bebeginizi kucaginiza alip evinize donersiniz insallah dualarim sizinle Allah tez sifa versin insallah

Dualarımız sizinle rabbim acil sifasini versin

Rabbim en kısa zamanda bebeğinle beraber sağlıkla evine gitmeyi nasip etsin canım inşallah az kalır hemen sağlığına kavuşur

Hım anladım canım İnşallah hissettiğin gibi almıştır kilo evet büyüdüler doğum zamanina girildi artık paşa gönülleri ne zamab isterse o zaman buyursunlar :) dediğin gibi kiloları insallah bunlardan aşagi çıkmaz

Canim gecmis olsn. Ben de 35. Haftada dogum yaotim 11 gundur benim bebegim de kuvozde. Biz cok sukur solunum sikintiisini atlattik enfrksiyonu yenmeye calisiyoruz. Crp degeri kacmis bilgi verdiler mi? Hangi ildesin?

allahım şafi sıfatıyla şifalar versin inşallah. rabbim yardımcınız olsun cnaım

Canim cok gecmis olsun rabbim sana bagislasin insallahhh

Canim gecmis olsn. Ben de 35. Haftada dogum yaotim 11 gundur benim bebegim de kuvozde. Biz cok sukur solunum sikintiisini atlattik enfrksiyonu yenmeye calisiyoruz. Crp degeri kacmis bilgi verdiler mi? Hangi ildesin?
Kuzum sen ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydun, bunu daha önce sordumsa kusura bakma, bir de erken doğan bebeklerin hepsinde mi enfensiyon oluyorr ?

Mantıklı düşündüğünde parmakla kontrol ne kadar acıyabilir ama yaşamadığın bişey olduğu için çevreye inaniyosun. Doğumdan da bu yüzden korkuyoruz zaten. Sen sormasan da anlatmaya meraklı milletimiz işte. Bakalim çarşamba bende yaşarım gibi geliyo hayırlısıyla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…