2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sende benm gibi mübarek günde sölemişsin cnm:) geçen ay kmyasal yaşadm ondanda korkyrm herkese söledk sonu kötü bitti Allahım korusun meleklermizi şifa versn rabbim onlara
Canim ben soyleyeli cok oldu ama geriden gelioz o yuzden karışıyor aslinda 7 haftakik olcam ama 6 haftalık kesem kafam karisio iyce.

Kuzm görnür aynıyız senle ben cuma gittim gördm şükür:)4+5 tim:)

Kızlar benim gibi olan oldumu bilmiyorum ama ben sat 1 mart fakat ben 4 nisanda gittiğimde beta hcg 14tü 14 nisanda yaptırdırdıgımda 1019 du, suan sata göre 6 hafta olmuş durumda nerdeyse ama yumurtlama 26 martta olmuştu onu ibliyorum doktor carsamba gel ulsrasondan bakalım dedi sizce görünürmü kese?

Canim ben soyleyeli cok oldu ama geriden gelioz o yuzden karışıyor aslinda 7 haftakik olcam ama 6 haftalık kesem kafam karisio iyce.
Cnm kac haftalikken kac mm cikti. Aslinda bebek gorundukten sonra daha net belli olur geridemi degilmi diye uzulme

Yok korkmuyorum zaten gelmiyoda bi sabah geldi iste yine yuttum hapimi saglikli olsunlarda varsin hersey geri kalsin

İnş canm alla alla bende tam tersi duymştm sol erkek sağ kız dye değişiyor galiba canm aynen tutunslarda bebişlermz cinsiyet için çin takvmni denedn mi cnm kızlarnda hiç dığru cktmı
Çin takvimi bende doğru çıktı. Şuan 2. Hamileligim ona da kız diyor hem takvim hem sancı kızım için bir kız kardeş istiyorum ama anne olarak erkek çocuk duygusunu yaşamayı da istemiyor değilim. Kısmet artik

Bamada de bir aylk dedi anlamadm gitti ya drlarda bir alem
Senin doktorun adet tarihinden itibaren değilde yumurta çatlamasından yani döllenmeden itibaren olan süreyi söylemiş olabilir. Anladığım kadarıyla birkaç arkadaşın Dr u o şekilde söylemiş.yani eğer öyleyse Dr un dediğine 2 hafta daha eklemelisin.

Sezerbusra21 Canım sana yazmıştım ama görmedin galiba. Doğum tarihimiz öne geldi. Sat a uyumlu oldu, çok şükür. İlk mesajdaki tablodan değişebilir misin canım? Sat a uyumlu olsun, bir daha değişmem.

Yeni tarihimiz 06.12.2018

Kızlar bana yardım edin peçetyle silince pemsi akıntım oldu ama kan değil kırmızı değil yoğnda değil hafftrn silince geldi geçti kızlar çok korkyrm yarn gitcm dr birşey olmamıştr deme

Canm çok mesj oluyor görmemişim değiştiriyrm hemen:)sevndm uyunlu olmasna:)

Kızlar bana yardım edin peçetyle silince pemsi akıntım oldu ama kan değil kırmızı değil yoğnda değil hafftrn silince geldi geçti kızlar çok korkyrm yarn gitcm dr birşey olmamıştr deme
Canim insallah hic birsey olmaz pembe sanirim kotu degil yat dinlen stres yapma yarim git doktora hayirli haberle gel

Canim insallah hic birsey olmaz pembe sanirim kotu degil yat dinlen stres yapma yarim git doktora hayirli haberle gel
Yatyrm cnm nasl desem hani böle damlada değil silince gelen birşey dahada gelmedi ama kan beynme sıçradı ödüm koptu resmen kimysldski olcak dye cok korktm uzanyrm şimdi

Yatyrm cnm nasl desem hani böle damlada değil silince gelen birşey dahada gelmedi ama kan beynme sıçradı ödüm koptu resmen kimysldski olcak dye cok korktm uzanyrm şimdi
Bak canim ben doktora gitmeden esimle beraber olmustum bayagi pembe kan geldi esim sasirdi adet mi oldun dedi olabilir dedim zatrn adet olmam gerekiyordu tabi hamile oldugumu bilmiyoruz o gun ped koydum aksama kadar bekledim yok ertesi gun yok ucuncu gun yine geldi ben sonra doktora gittim hamile oldugumu ogrendim demem o ki korkma normaldir bu aylarda

Ayy hadi inş canm rahatladm biraz kırmızı olsa direk gitcektimde şükür değil gelmedi inş normaldir annesine tutnmştr mingm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…