2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğumdan sonrada ortalama 40 gün sürüyormuş sanırım tansiyon yüksekliği. Yani normal diye biliyorum.

Kocaların canına minnet dediğin gibi yemek hazır kıyafet hazır gelir yer uyurlar olan bize olur İnan bana onlar bizim yerimiz de olsa 2 saat çekmezler sıkılırlar ki benim eşim ailesi olduğu zaman da bile gider uyur sıkılır biz oturmak zorundayız yatmadan yatamayız yemek çay kahve derken zaten gece oluyor birde benim kv çok konuşuyor hiç susmaz konuşmak için konuşur eşim bazen kızar yine devam eder bu nedenle pat diye lafları söylüyor derler ya çok konuşan boş konuşur diye doğru bence biraz önce aramışlar eşime taaa bekarken verdiği parayı istiyor az bi para da değil hani 30 bin oda Ocak’tan sonra her ay bi miktar yollarım demez mi sinirim zıpladı tek maaşla kiradayız kv varlıklı paraya ihtiyacı yok biz 1000 tl kira veriyoruz çocuk gelecek şimdi masraflar arttı kadın hala parasının peşinde ben de kızdım dedim altınımı sat ver kurtulalım bu ne diye eşim bana kızıypr uzatma diye allah aşkına sen olsan napardın evlendiğin gümden beridir parayı istiyor sanki bana vermiş yada düğün yapmış oğluna vermiş oda borcunu bitirmiş benim suçum ne benim evim bile yok kadının 3 evi arsaları var altında öyle çok yok borcu anca öder onu da ev alırsak diye zorla tutuyorum ama satıp vereyim diyorum verirsem ev alamam ama be zaman ihtiyaçları olsa bu sefer ben lafımı söyler kimseye birşey yapmam eşimde bunu bildiği için konuyu kapatıyor biliyor benim asla affetmeyeceğimi ama her ay yollasa biz ne yer ne içeriz hiç mi düşünmüyor bu kadın ya

Allahim bebegimize acil sifalar versin cabuk toparlanir insallah canim. Gecmis olsun sana da.

Kızlar doğumdan sonra bu reflü çat diye kesilecek mi yaa bana artık cidden gına geldi. Asla uzanamıyorum hep oturur pozisyondayım. Vücudumu dinlendiremiyorum her yerim ağrıyor.

Kızlar doğumdan sonra bu reflü çat diye kesilecek mi yaa bana artık cidden gına geldi. Asla uzanamıyorum hep oturur pozisyondayım. Vücudumu dinlendiremiyorum her yerim ağrıyor.
Cnm hemen değil ama geçecek en fazla bi hafta daha sürer sonra geçer gerçi benim 10 yıldır var yani benim geçmez de sizin hamilelikte olan reflü geçer

Bugunku kontrolde kizimiz buyumemis yine malesef 2 haftadir ayni kiloda 2300gr. Akciger gelistirici igne yapildi bugun. Onumuzdeki haftaya da dogumu yapmamiz lazim dedi doktor. Kan sulandirici igne vs kullandim anca bukadar gelismis karnimda. Zaten daha once 4 kaybim var. Insallah saglikla kizimi dunyaya getiririm. Hersey de vardir bi hayir.

hayırlı olsun rabbim acil şifalar versin inşallah
ben de aynı şeyi düşünüyorum ve acaba bu kemik ağrıları nasıl geçecek..ikinci doğum ama hiç hatırlamıyorum

Cnm hiç üzülme artık büyüdü şükür rabbim sağlıkla sana nasip etsin inş doğunca hemen verirler sana eve gidersiniz

Sen itebilmişsin yine ben yolluğu düzeltmeye çalıştım ayağımla ağrıdan yapamadım canım :)

Kendimi kötü hissettimde biraz tansiyonum 13.8 çıktı kızlar biraz yüksek gibi limonlu su içiyorum şimdi. Normalde en fazla 11.6 çıkar oda yol yürüdüysem falan yani. Üst sınır 14-9. İnşallah düşer biraz

aynı durumdayım canım =) geçen koşu bandına çıkıp koşasım vardı o derece =)

Reactions: 114
Canım Rabbim sağlık versin inşallah, kiloyu da dışarda alacaklar artık.

aynen cnm esimin akrabasi dolu etrafimda.
ama seneye tasincam uzaklascam biraz en azindan ayni mahallede olmicaz.
dogum yapar yapmaz kurtuluruz insallah reflüden cnm.
ben eskiden hayatta 12 den once uyanmazdim.uyanir uyanmaz da kahvalti yapamazdim.binde hayatta 2 yastikta yatamazdim.heosini de simdi yapiyorum
sabah kalkar kalkmaz biseyler yiyorum ki midem bosken reflu daha cok azıyo ve bulanti yapiyo.
reflu sayesinde 2 yastikla yatoyorum oturur gibi
reflü beni adam etti

Haftaya mi dogum canim. Spinal mi olacakti senin. Yelizde yapqcaksin degil mi dogumu. Kayserideki doktorun ne diyor o da mi haftaya alinmasi konusunda hemfikir. Kac haftalikken olacak dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…