- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.401
Doğumdan sonrada ortalama 40 gün sürüyormuş sanırım tansiyon yüksekliği. Yani normal diye biliyorum.Bebegim iyide benim tansiyon hala yükselitor dün hastaneye gittik dil altı veridler düşürdüler şimdi adalat crono siye bir ilaç verdi onu kullanıyorum. Bebegim iyi çok şükür hem emiyor hem mama veriyorum sürekli uyuyor karnımda nasılsa hala aynı
Kocaların canına minnet dediğin gibi yemek hazır kıyafet hazır gelir yer uyurlar olan bize olur İnan bana onlar bizim yerimiz de olsa 2 saat çekmezler sıkılırlar ki benim eşim ailesi olduğu zaman da bile gider uyur sıkılır biz oturmak zorundayız yatmadan yatamayız yemek çay kahve derken zaten gece oluyor birde benim kv çok konuşuyor hiç susmaz konuşmak için konuşur eşim bazen kızar yine devam eder bu nedenle pat diye lafları söylüyor derler ya çok konuşan boş konuşur diye doğru bence biraz önce aramışlar eşime taaa bekarken verdiği parayı istiyor az bi para da değil hani 30 bin oda Ocak’tan sonra her ay bi miktar yollarım demez mi sinirim zıpladı tek maaşla kiradayız kv varlıklı paraya ihtiyacı yok biz 1000 tl kira veriyoruz çocuk gelecek şimdi masraflar arttı kadın hala parasının peşinde ben de kızdım dedim altınımı sat ver kurtulalım bu ne diye eşim bana kızıypr uzatma diye allah aşkına sen olsan napardın evlendiğin gümden beridir parayı istiyor sanki bana vermiş yada düğün yapmış oğluna vermiş oda borcunu bitirmiş benim suçum ne benim evim bile yok kadının 3 evi arsaları var altında öyle çok yok borcu anca öder onu da ev alırsak diye zorla tutuyorum ama satıp vereyim diyorum verirsem ev alamam ama be zaman ihtiyaçları olsa bu sefer ben lafımı söyler kimseye birşey yapmam eşimde bunu bildiği için konuyu kapatıyor biliyor benim asla affetmeyeceğimi ama her ay yollasa biz ne yer ne içeriz hiç mi düşünmüyor bu kadın yaee tabi erkekler sabah ise gidiyo aksam eve geliyo yemek onunde bebegi iki seviyo oynuyo.oh oyle yatili misafir bende isterim
kaynana lafi ceken yemegi yapan bebegi emziren agladiginda susturmaya calisan biz olcaz haliyle yatili misafire öcü gozuyle bakiyoruz
36 ya 2 hafta kaliyo bakalim doncek mi merak ediyorum cnmama hic sanmiyorum cidden
senin bucur de insallah kaburgalarina girmeye calismaz.dar alanlari seviyo demekki minik
Kozlar 34+1 günlüktüm gece anıden suyum geldı acil seZeryan oldum ters gelişdi bebek oğlum suan yoğun bakımda oksijen destegı ve antıbıyotık tefavısı görüyor kanında enfeksyon varmış dua edın bize çabuk toparlayalım
Cnm hemen değil ama geçecek en fazla bi hafta daha sürer sonra geçer gerçi benim 10 yıldır var yani benim geçmez de sizin hamilelikte olan reflü geçerKızlar doğumdan sonra bu reflü çat diye kesilecek mi yaa bana artık cidden gına geldi. Asla uzanamıyorum hep oturur pozisyondayım. Vücudumu dinlendiremiyorum her yerim ağrıyor.
hayırlı olsun rabbim acil şifalar versin inşallahKozlar 34+1 günlüktüm gece anıden suyum geldı acil seZeryan oldum ters gelişdi bebek oğlum suan yoğun bakımda oksijen destegı ve antıbıyotık tefavısı görüyor kanında enfeksyon varmış dua edın bize çabuk toparlayalım
ben de aynı şeyi düşünüyorum ve acaba bu kemik ağrıları nasıl geçecek..ikinci doğum ama hiç hatırlamıyorumKızlar doğumdan sonra bu reflü çat diye kesilecek mi yaa bana artık cidden gına geldi. Asla uzanamıyorum hep oturur pozisyondayım. Vücudumu dinlendiremiyorum her yerim ağrıyor.
Cnm hiç üzülme artık büyüdü şükür rabbim sağlıkla sana nasip etsin inş doğunca hemen verirler sana eve gidersinizBugunku kontrolde kizimiz buyumemis yine malesef 2 haftadir ayni kiloda 2300gr. Akciger gelistirici igne yapildi bugun. Onumuzdeki haftaya da dogumu yapmamiz lazim dedi doktor. Kan sulandirici igne vs kullandim anca bukadar gelismis karnimda. Zaten daha once 4 kaybim var. Insallah saglikla kizimi dunyaya getiririm. Hersey de vardir bi hayir.
Sen itebilmişsin yine ben yolluğu düzeltmeye çalıştım ayağımla ağrıdan yapamadım canım :)Evde koridorda halım kaymış ayağımla düzeltiyim dedim ayyy çatı kemiğimi vajinanın oradaki kemikmi bacak birleşme yerimi adı neyse öyle acıdıki oğlumu okula bıraktım geldim ayakkabımı çıkarırken diğer ayağımla ayakkabının arkasına basıyımda çıkarıyım dedim yine aynı acıyı yaşadım bunu yaşayan varmı
Yarasın sütler mamalar inşallah, normalde tansiyon problemin yoktu di mi canım?
Doğumdan sonrada ortalama 40 gün sürüyormuş sanırım tansiyon yüksekliği. Yani normal diye biliyorum.
Gebelikte kaç çıkıyordu canım tansiyonun benim bu akşam biraz yüksek 13.8Yoktu canım gebelik zehirlenmesinden sonra oldu bundan sonra yaşayabilirmişim tansiyon sorunu
aynı durumdayım canım =) geçen koşu bandına çıkıp koşasım vardı o derece =)Kızlar gün içerisinde enerjileriniz nasıl ? Ben bazen çok enerjik oluyorum hatta kızımla dans ediyoruz :)) ama bazı günler aşırı halsizim ve düşünüyorum da böyle halsiz bir günümde doğuracak olsam nasıl olur ? Kolumu kıpırdatacak halim yokken doğumu nasıl yaparım diye aklıma geliyor. Acaba enerjimi yükselticek ne yapabilirime geçtim artık fikri olan var mı ?
Canım Rabbim sağlık versin inşallah, kiloyu da dışarda alacaklar artık.Bugunku kontrolde kizimiz buyumemis yine malesef 2 haftadir ayni kiloda 2300gr. Akciger gelistirici igne yapildi bugun. Onumuzdeki haftaya da dogumu yapmamiz lazim dedi doktor. Kan sulandirici igne vs kullandim anca bukadar gelismis karnimda. Zaten daha once 4 kaybim var. Insallah saglikla kizimi dunyaya getiririm. Hersey de vardir bi hayir.
aynen cnm esimin akrabasi dolu etrafimda.Az kaldı cnm Doğum olunca bir kaç günde geçecek inş reflü hastalığı bizde vitamin eksikliği olacak ona da takviye alırız artık napalım ama uykusuzluğu düşününce zor günler diyorum çünkü ben uykusuzken yemekte yiyemem o denli etkiliyor beni inş hepimizin uyuyan uslu sağlıklı evlatlarımız olurbabasına benzese diyorum her saat uyusa yok demiyor :) benim kuş uykusu hemen uyanırım geri uyuyamam umarım bana benzemez annem sen çok usluydun der eşim çok haylazmış bakalım artık...sen sanırım akrabaların olduğu ilde yaşıyorusun o nedenle konuşanın çok benim burda pek kimsem yok olanlarda zaten gördüler halimi aklıma geliyor bazen Mayıs Haziran nasıl aylardı diyorum allahım aratmasın hiç birimize
İnşallah hiç görmemişe çevirir Rabbim, şifalar versin en kısa zamanda.Yoktu canım gebelik zehirlenmesinden sonra oldu bundan sonra yaşayabilirmişim tansiyon sorunu
Haftaya mi dogum canim. Spinal mi olacakti senin. Yelizde yapqcaksin degil mi dogumu. Kayserideki doktorun ne diyor o da mi haftaya alinmasi konusunda hemfikir. Kac haftalikken olacak dogumBugunku kontrolde kizimiz buyumemis yine malesef 2 haftadir ayni kiloda 2300gr. Akciger gelistirici igne yapildi bugun. Onumuzdeki haftaya da dogumu yapmamiz lazim dedi doktor. Kan sulandirici igne vs kullandim anca bukadar gelismis karnimda. Zaten daha once 4 kaybim var. Insallah saglikla kizimi dunyaya getiririm. Hersey de vardir bi hayir.
2 gün önce de benim 13 8 di normalde 10 6 olur hep tansiyonum doktoruma mesaj attım normal korkulacak birşey yok yazmıştıGebelikte kaç çıkıyordu canım tansiyonun benim bu akşam biraz yüksek 13.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?