2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah yavruna gayet iyi bana dr magnezyum için birşey demedi şuan kullanmıyorum ama günde 2 defa kan ilacı alıyorum midem kalkıyor birde magnezyum alırsam tamamen kusarım kasılmalar benim de çıktı geçen gün 60 kadar ama ben pek hissetmiyordum hafif hafif Adet sancısı gibi oluyor geçiyor sanırım o çıkıyor Doğuma az kaldı gün vermesi iyi ben de gün alsam çok iyi olacak ona göre temizlik yaptıracam heyecan var mı

Canım hayırlı olsun. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur ve yanına gelir bebeğin. Dualarımız sizinle.

olmaz mi cnm heyecanim cok var.ama dogum yaklastikca akil verenler de cogalmaya basladi.insanlardan uzak duruyorum yoksa hepsi dogum hikayesini anlatacak.beni goren basliyo uzun uzun bu iyi gunlerin uykusuz kalcaksin falan
yahu zaten uyuyamiyorumki en azndan agrim sizim olmaz reflum olmaz oyle uykusuz kalirim daha iyi
sanki 24 saat uykusuz kalcaz.hic mi uyumicak bu bebek cnm.
hem biz bilmiyoz sanki uykusuz gecelerin bizi bekledigini.her firsatta hatirlatmanin ne alemi var.
abartisiz beni her goren oyle diyo
ben de aman aman 9 ay kusmaktan bikmisim uyuyamiyorum zaten sorun degil diyorum.hala ben de oyle diyodum gorursun bu gunlerini aricaksin diyolar.
aramicam inat degil mi aramicam
cnm benim bebis biraz zayif gidiyodu cnm beslenememekten sütü arttirdim muz yedim.ama muz kabizligimi arttirdi biraktim.safra kesemdem dolayi yumurta yiyemiyordum artik yiyorum takmiyorum sonlara geldigimiz icin.ama tabi her gun yemiyorum korkuyorum.süt bayaginise yaradi sanirim .cunku bi haftada 115 grm almisti cok az aliyodu.tabinson aylarda kilo alimi artiyomus.ama cidden ben beslenemiyordum.sutu arttirinca biraz daha artti bence.gunde 3 4 bardak süt iciyorum
ben de ac karnina ilac alirken cok zorlaniyorum.reflu ilacimla bulanti ilacimi ac karnina aliyorum.ardindan kan ilaci alamiyorum ackarnina midem bulaniyo zatem su icince.zaten su icmemde sıkı tı var.bi saat arayla bu haplari alinca kan ilacina firsat gelmiyo bi kac kez aldim sadece.insalah bi zarari olmaz.
zatem doktorum istemedi ama ben bu hafta saglik ocaginda kan aldircam idrar tahlili yaptircam doktor istedi diyerek.
bebegin suyu iyi dedi doktor ama ya emfeksiyon ciktiysa yine diye dusunuyorum.su icemedim icin.
ve kana da kan ilacini alalmiyorum.demir ve magnezyum aliyorum.onlar da tok karnina oldugu icin alabiliyorum.
bazem tabi aksatiyorum hap yutmak zorluyo bazen.bıktım da
progestani gec aldigim zmn ciddi anlamda kasilmam oluyo yerimden kalkamiyorum.ama alinca rahatliyorum islerimi halledebiliyorum en azindan.
bana neden oyle dedi hic bilmiyorum sormadim da cnm
benim de sancjm kasilmam cikiyor ama az cikiyormus onemli degil doktor bende onemsemiyorum o yuzden.
ben her hafta cagircak saniyodum gecen oyle yapmisti.bugun 2 hafta sonra gel dedi bakalim

Kızlar gün içerisinde enerjileriniz nasıl ? Ben bazen çok enerjik oluyorum hatta kızımla dans ediyoruz :)) ama bazı günler aşırı halsizim ve düşünüyorum da böyle halsiz bir günümde doğuracak olsam nasıl olur ? Kolumu kıpırdatacak halim yokken doğumu nasıl yaparım diye aklıma geliyor. Acaba enerjimi yükselticek ne yapabilirime geçtim artık fikri olan var mı ?

Aynen öyle canım çevre hep olumsuz anlatıyor ama çok şükür benim etrafımda cesaretimi kıracak kimse olmadı bende netten hep olumlu güzel doğum hikayelerini okudum çok faydası oluyor gerçekten bende içimde bana Özel kalsın kimse dokunmasin istiyorum :) böyle en korunaklı yerdesin zaten öyle kalsada olur :)

Cnm sen boş beyinli insaları dinlersen mezarı anlatacak dereceye geliyorlar bana çok yapan olmadı ben çok aşırı kötü günler geçirdim bilen korkudan bana pek diyemedi uyumayacaksın diye bir kaç kişi dedi ağzının payını verdim ben zaten 5 ay kusmaktan uyumadım son bir aydırda kasık ağrısı kramp girmeler karnın sertleşmesi yüzünden gecede 10 kere uyanıyorum birde benim kötü huyum uyandım mı asla geri yatamam isterse önceden bir saat uyumuş olayın dün akşam biraz kestirdim koltukla uyandım bir saat sonra ve sabah 6 kadar uyuyamadım yanı kimse konuşmasın boş boş..
Ben de iyi beslenmedim bebek hep geriden geliyordu sonra bi yetişti bir daha geride kaldı öyle bu aylara geldim süt ürünleri tüketmiyordum tiksinmiştim şimdi sadece yoğurt yiyiyorum oda sarımsaklı olunca badem çok yedim o çok işe yaradı İnan ve ben anladım ki ne yersen ye bebek genetikle ilgili alacağı varsa alıyor yoksa istediğini ye almıyor bak burda geriden gelen kişiler var emin ol onlarda bir sürü şey yiyiyorlar ama bebek geride kalıyor vitaminli beslenmek şart tabi ama sen hiç kafana takma bebişin 3 aşağı doğmaz

cnm benim bücür de ters duruyo hala
doktor zatem biyle giderse sezeryan mecburi dedi.zaten ben de sezeryan istiyorum fark etmiyo benim icin.ama sanirim artik donmicek mubarek ayaklar hep kasiklarda vajinaya igne batmasi gibi agrilar giriyor benim.beni de dün bogazimi gıcık tuttu bi iki oksurdum kasik sancisinda korktum dogum basliyo sandim bende ama benimkinin ayaklar hep asagida ondan sanirim.
ve artik duzelmicek gibime geliyo.eskiden yine bi kac kez ayaklarini yukards hissederdim ama artik hic hissetmiyorum
bi de cok hareketli bi bebek degil karnimda zaten yerine bağlı
bi nst ye girince cosuyo baska yok
benim uykumu hic bolmez benim uykumu midem boluyo
aynen cnm ugrastirici yemekler yapma.inanki zaten bebegi emzir uyut gazini cikart anca corba pilav tarzi yemekler yapabilcez baska yapamicaz.uykulari duzene girince biz de biraz rahat etcez ama ilk 4 5 ay zorlu geccek.gazi olcak aglicak surekli falan.bi tencere yemek yaptigimiz zmn sukretcez
ya sahsen ben bile bebekli arkadaslarimin evine oturmaya gitcem zmn marketten biseyler alip goturuyorum bazen elimde yapiyorum ki cayin yanina koysun diye.koca kadinlar hayde hayde akil etmesi lazim.bi de bebekli evden yemek beklenmez pasta borek beklenmez yapilir goturulur.
cnm cayin yanina da kaynananlara hazir biskuvi falan koyarsin.

@Katrina_
cnm ben yeni alindigi icim hepsi
kendi geceliklerimi bebegin giysilerini battaniyeleri herseyi 30 da yikadim.hepsi de pembe ve beyazdan olusuyodu genelde renk de vermedi.beyaz sabun kullandim sadece.kurusun utulicem.
ama bi daha utulemem ilk diye

Benim döndü hemde 32 haftada senin de dönebilir 36 kadar dönmezse sonrasında çok nadirmiş dönüyormuş hem senin için de iyi zaten sezeryan istiyorsun benim gibi:) benimki elini sokuyor vajinaya çıkacak sanıyorum ayaklarını da kaburga altına her gece kaburgama tekme atıyor ama öyle acıyor ki tekmesi şok oluyorum ama dün akşam tekme değildi girmiş orda sıkışmış nasıl bir ağrı anlatamam Doğum sancısı başlıyor sandım öyle bir ağrı bi yarım saat sürdü sonra yavaş yavaş geçti şuan yine aynısını yapamaya çalışıyor elimle tutuyorum kaburgamı girmesin diye cnm biraz önce eşime dedim yatılı misafir gelmesin oda demezmi annenle annemler gelecek yabancı yokki:))yani ne dersem diyeyim boş

Hiç korkmayın çekinmeyin bende açılma oldu onun için kaç kere muayene oldum kaç santim baktılar kendini sıkma defiler öyle yaptım ve inanın bir gıdım bir acı falan olmuyor. Millet korkutmaktan hoşlanıyor. Rahat olun hiçbir şey hissetmezsiniz

aynen oyle cnm genetikmis.ben hic yararli seyker yiyemiyordum en azindam bari sut iciyim dedim.ne guzel muz yiyordum mahvetti beni.herkes bebegi icin eniyisini yapmaya caliaiyor elinden geldigince cnm.insallah saglikla dogsunlar da kilo bi sekilde hallediliyor zaten.
aynen valla insan icine cıksam beni mezara da sokarlar cok fenalar.
biri de rahatla merak etme her sey iyi gidicek demiyor.
benim zor gunlerimi esimi annem babam kaynanam gorsu onlar bisey diyemiyor.ama yabancilar gormedigi icin abarttigimi dusunuyorlar ve hemen bu gunlere sukretceksin diyolar.manyakmiyim ne sukretcem.hamd ediyorum.yasasinlar da gorsunler ne diyim ki cnm.
bende iki gundur biraz erken yatiyorum 3 gibi.hep 5 6 ya kadar uyuyamazdim.Allah im acıdı bana diyorum
tabi kesintisiz uyudugum olmadi.benim uykum cok cok hafiftir.tel titresim sesini bile duyarim kalkarim.bi de bacak agrilarimda dolayi saga sola donmek cok zor oluyo o sirada da uyaniyorum.
biz bebege bayagi haziriz zaten bence.
saka maka saat basi uyaniyorum gibi bisey zaten.
ama tabi son 2 gundur cidden agrim da olsa uykum bolunmedi iyi geldi.keske hep oyle gitse ama sanmam

ee tabi erkekler sabah ise gidiyo aksam eve geliyo yemek onunde bebegi iki seviyo oynuyo.oh oyle yatili misafir bende isterim
kaynana lafi ceken yemegi yapan bebegi emziren agladiginda susturmaya calisan biz olcaz haliyle yatili misafire öcü gozuyle bakiyoruz
36 ya 2 hafta kaliyo bakalim doncek mi merak ediyorum cnm ama hic sanmiyorum cidden
senin bucur de insallah kaburgalarina girmeye calismaz.dar alanlari seviyo demekki minik

Az kaldı cnm Doğum olunca bir kaç günde geçecek inş reflü hastalığı bizde vitamin eksikliği olacak ona da takviye alırız artık napalım ama uykusuzluğu düşününce zor günler diyorum çünkü ben uykusuzken yemekte yiyemem o denli etkiliyor beni inş hepimizin uyuyan uslu sağlıklı evlatlarımız olur babasına benzese diyorum her saat uyusa yok demiyor :) benim kuş uykusu hemen uyanırım geri uyuyamam umarım bana benzemez annem sen çok usluydun der eşim çok haylazmış bakalım artık...sen sanırım akrabaların olduğu ilde yaşıyorusun o nedenle konuşanın çok benim burda pek kimsem yok olanlarda zaten gördüler halimi aklıma geliyor bazen Mayıs Haziran nasıl aylardı diyorum allahım aratmasın hiç birimize

Tam baz agrisi derken bugun dosarda usuttm simdi atesm var uzanyrm hasta olcgm tuttu

Anladm cnm bugun baya alisveriste yurudm ettim merdiven cktm ins acilmam olurda bianda dogurum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…