2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
CAnım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın her yemekten sonra soluna yat bir hafta belki azıcık daha alır Doğuma kadar

Gebelikte kaç çıkıyordu canım tansiyonun benim bu akşam biraz yüksek 13.8
Arada yorulunca yuksek cıkabiliyor. Düzenli ölçmek lazım ama benim gecen gun doktor açilmam oldugunu söylediginde 15/9 cıktı tansiyonum stresten ama sonra normale döndü

Canm rabbim bebegine sifa versin ins kuvoz yolu gozlemezsin cnm

ne acimasiz kadin ya mahsus yapiyor galiba 3 evin var.hala fatura odemeyim diye gekinin evine çömüyosun.yemek iş yapmiyosun.anca iş cıkarmaya geliyosun.uatune 3 evin olmasina ragmen oglundan borcunu alma derdindesin.ustelik oglun bebek bekliyo.defol git yani.sinirlendim.
koca koca insanlar buyukluk yapmayi beceremiyo.senden de kucukluk yapmayi beklemesin.
cnm sen sakin altinini verme.esin ustlensin borcu o dusunsun.sen dusunme.sen yiyip icicp gezmene bak.sakin kisma yemenden icmenden.kaynanaya borcu oglu odesin.anasina laf ettirmiyoya calissin odesin.
kadin mahsus istiyo borcunu.cunku durumu cok iyi.ogluna ipleri vermek istemiyo.oglu da odeyemez.napcak evkatliktan mi alacak.annesi de biliyo odeyemiceni mahsus istiyo.onlara mecburiyetiniz varmis gibi hissetmenizi istiyo.
mesela benim kaynanam da bize ara sira para yardiminda bulunur ki karisiyim elim ustlerinde olsun soz sahibi oluyum diye.
seninki de bi nevi bence bu yuzden borcunu istiyo.e aptal degilya bu kadin oglu 1 milyar kira oduyo bebek bekliyo nasil odicek 30 bini.mahsus diyo inanki.
sen artik hic esinle annesi icin tartismaya girme derim.cunku gormicek cnm gormek istemicek sen dedikce annesi daha baskin cikiyo.emin ol sen annesi yuzunden tartismayi biraktikca yavasca esin de sana karsi hincini azaltcak.
kaynanayla arada kalan biz olmakiyken bizimkiler arada kaliyo.annesine gidip anne soyle konusma esime diyemiyolar beceriksizler.
kaynanani degistiremezsin bu yastan sonra.ama esini bi kebze degistirirsin cnm.o yuzden sen sessiz kal bebeginle ilgilen.
ben de kaynanam yuzunden cok tartismaya girdim esimle.baktim olmuyo ya bosancam ya da kabul etcem dedim.esim oyle bana cok duskun biri olmadi tabiki yine annesine karsi beni savunmaz.
ama en azindan eskisi gibi dusman gibi degiliz.
olan bi sekilde hep bize oluyo cnm. bosvermek gerekiyo bazen.ya da bosveriyomus gibi yapmak gerekiyo.
takilsinlar anali ogullu.onlar halletsin arasinda.sen hic orali olma.yemene icmene bak.yemendennicmenden kısarsa o zmn kaynanan iyi bi ayari hak eder.
tartisma hali bebege de yansir
hele ki bu zmndan sonra bebegin yaninda hep daha kisik sesle tartismayi azaltarak konusmamiz lazim ki bebek huysuz olmasin akismasin bagiris cagirisi normal sanmasin.

Hayirlisi sagliklisi olsun canim insallah. Sizin icin en iyisi neyse onu yapar doktorun zaten. Vardir elbet bir hayir

Hadi ya iki yastık mı kullanıyorsun ben denedim uyuyamadım diye yine bir taneyle yatıyorum ağzıma geliyor tabi midem ama napayım ilaçla rahatlamaya çalışıyorum..
Aynen taşın uzak ol mümkünse baya uzağa taşın ki gezmeye bile hemen gelemesinler şimdi bunlar misafir sevmiyor diyen olmasın sakın misafir hr zaman baş tacı ama boş konuşan insanlardan olabildiğince uzak olmak gerekiyor isterse senin akraban olsun fark etmez

aynen aynen esimin de benim de akrabam olsa da akraba akrep diye bosuna demiyolar hep laf soz akrabadan cikiyo cnm herkesten uzak olmak en iyisi.
malesef cnm alistim mecbur 2 yastiga

Kızlar ben kilo olayını çok fazla takmamistim ama tesadüfen bir arkadaşım yazdı bugün onunla konuştuk oda ikinci bebeğini 36 haftasında doğurdu bende dedim böyle böyle bana işte besleneme dikkat et kilo aldıran gerçekten az kilosu benimki 36 haftada 2800 doğdu aldıklarım olmadı canım sıkıldı vs dedi şimdi senin ilk gebelik sutunde hemen gelmez dedi ne alakalı sutumle hani kötü niyetli değil ama sütüm niye gelmesinki bunun ilk doğumla ne alakası var

Cnm bıktım inanki her zaman bunu yapıyor nişanlıydık daha eşyamız ortada yoktu kadın benim yanımda paramı öde diyodu demiyordu bu çocuk evlenecek yardım edelim diye yok evlendik hiç bir yardımı olmadı el gibi bir bilezik taktı ki benim halam bile bilezik taktı birde varlığı olduğu halde yapmadı evime geldi kaç kez bana bir hediye bile almadı ben gidince alırım kadın burun kıvırır beğenmez diğer karidesi de sürekli bizim de o parada hakkımız var abim yedi diyip durur beyinsiz bir aile anlayacağın biz iki kardeşiz babam abim evlenince bütün düğün altın eşya hepsini yaptı ve asla sözünü bile etmedi abimin 1 tl gitmedi düğün de karısı Doğum yaptı bütün kıyafetleri Doğum parasını birde bilezik taktı gerçekten kv yapmak zorunda değil bana bir şey ama bizden istemesi zoruma gidiyor tek maaşla bir çocuk geliyor ve genç yaşta ev almak istiyoruz krediler almış başını çekip aşamıyoruz birikim anca 30 bin çıkar bize ev alırken yardım etmesi gerekirken üstüne bizden parasını istiyor verirsek ev hayal olur peşinatsız çok zor ev almak bilmiyorum ya işine gelince bana bakın diyen kadın konu parası olunca istemeyi biliyor ama masus yapmıyor ciddi ciddi istiyor çünkü altını biliyor ya omu versinler diyordur ben kayayım da böyle bencil bir anne görmedim
Eşime birşey demiyorum artık sadece satalım dedim oda konuyu kapat dedi biraz söyledim sustum napayım ama olurda ayda 500 tl bile yollayıp bizi zora sokarsa yemin ederim o kv bizi zor görür gitmem paramız yok gelemiyoruz derim burnundan gelir benim gibi karar verdim susacam oğlu versin ne zaman memlekete gidelim derse gidemeyiz kusura bakma annen bizi madur etti ben oraya vereceğim parayı tatilde yerim derim kavga çıkar evet ama hiç umrumda olmaz çıksın valla evlenecek herkese diyorum ya kimsesiz alın yada önceden ailesini iyi tanıyın süpriz olmasın...
Baksana neyle uğraşıyoruz benim bebeğimin bir sürü eksiği var onları nasıl alacaz aman çok pahallı olmasın diyorum yaşakdığımıza bak be diyelim allahım bize hayırlı kapılar açsın inş

Kızlar selam şu normal doğumu yapanları tebrik ediyorum gerçekten yalancı sancılar başladı bende geçen bi girdi nefesim kesildi 2-3 dakikada tansiyon düştü bacaklarım titredi annemde yanımdaydı sen dedim nasıl doğurdun o bişey olmaz allah kolaylığını veriyor diyor ama bende korkular devam ediyor hiç doğurasım yok hatta 5-6 aylık zamanada döneyim en rahatladığım dönem ohhh gül gibi karnımdA Yaşar gideriz :))))

Canım süt gelir ya ama sezaryen olunca geç gelebilir sadece. Benim arkadaşımın da bebeği 2400 doğdu konuştum emziriyordu. kıyafet konusunu ablama sordum gerek yok katlarsın falan dedi zaten hemencecik büyüyorlar ki canım sen olumlu düşün boş ver onu.

İnşallah sutumuz bol bol olur yarından itibaren komposto falanda yapmaya başlayacağım yediklerimiz şifa olsun yavrularımiza kıyafet olayına ben takilmadimda süt için dediği canımı sıktı bu kiloyla doğsa bile sağlıklı olsun yanımda olsun sütüm olsun besleyebilim yeter bana

Kızlar süt için bildiklerimizi paylaşalım fikir olur birbirimize. Kuzenimin azdı sütü mesela kuru inciri süte yatırıp bir gece sonra içiyordu inciride yiyordu. Bol yeşillik yiyordu. Sütlaç , rezene çayı sütü çoğalmıştı. İnşallah sıkıntımız olmaz tabi ol bol gelsin sütlerimiz

cnm kaynananin sana garezi mi var 3 evi varken ne bu hirs oara manyakligi.Allah gozunu doyursun mezarina da goturur bu paralari.
cnm senin kaynanan iyi bi azari hak ediyo.sen desene telde anne bebek bekliyoruz kiradayiz senin 3 evin var biz nasil sama borc odeyelim.birak bizim de bi evimiz olsun evimizi alalim sana kurusu kurusuna oderiz merak etme dorcun bizde kalmaz desene cnm.
esinden ses seda cikmiyosa sen de mecbur cnm.esin de ne halt ediyosa etsin.bu kadar da olmaz.isterse anneme niye boyle dedin desin.senin bebeginin rizki ac gozlu kaynanana gitmesin.
cok sukur biz de anne oluyoruz evladimizin başı sıkişıkken biz borc mu isticez evladimizdan Allah korusun ya bi de altimda 3 evim olcakken de.
kaynanan iyi bi ayari hak ediyo cnm.
hem doguma yakin bi ayar verirsen belki gelmez.
esinin sana tutumu nasil olur bilmem ama
ben kaynanan mahsus istiyor sandim parayi.ciddi ciddi istiyosrsa nasil odiceksiniz el insaf ya.esin de anam da anam diyosa gitsin anasinin evinde 2 dk duramaz.sana erkeklik taslar anca.biraz esinim gozunu korkut cnm.k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…