2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben bol su icmeyi ve bebek her agzini actiginda emzirmeye calismayi planliyorim cnm.bi nevi meme egzersizi.emzirdikce gelirmis cogalirmis süt ve de rezene cayi cnm.
bence cok cesite gerek yok en onemlisi surekli emzirmek ve bol su.

Reactions: 114
Benim bildiğimdek kurumeyvelerden komposto ben şekersiz yapacağim dereotu rezene kimyon tohumu ısırgan otu çemen otu ıhlamur anason bu bitkilerin demleme çayı hep süt artırıyor hemde bebeğe rahatlık veriyormus gazına iyi geliyormuş dereotu çok süt yapıyormuş

En çok süt arttıran rezene çayı ve su tabi konposto da içmiştim şükür ki ilk dogumum olmasına ragmen hemde sezeryanlıydım sütüm vardı zaten ilk başta az geliyor ıda bebege yeter zaten kafaya takmayalım ki sütümüz bol olsun inşallah kızlar

cnm arkadasin 36 haftada 2800 dogurmus kilosu normalmis bence erken dogum yapmis sonucta
senin gozunu korkutmus sadece.
sezeryande hemen sutu gelen de var 1 gun 2 gun sonra gelen de var.
biz bol suyumuzu icicez bebegi saat basi emzircez ki sutumuz gelsin.
su zmnlarda kimseyo dinlemeyin derim.agzi olan konusuyo cnm.
herkesin bebegi 4 kilo dogcak diye bisey yok.saglikli olsun yeterki cnm.
giysi miysi de hallolur ne var onda.arkadasin felaket tellaligi yapmis cok abartmis kusura bakma cnm.
bi de bebek ilk gunler midesi kiraz kadarmis cnm o yuzden sutun gelse de yetmiyo diye de dusunme.yeter anne sutunun bi damlasi bile kiymetli bi de yetmiyo diyenler oluyo saka gibi.

Canm birde şu var basnda konssanlar sutun gelyr mu bnu yap onu yap lohusayken ins basmda öten olmaz:))

Gebelikte kaç çıkıyordu canım tansiyonun benim bu akşam biraz yüksek 13.8

13 8 hamileilikte normalmiş benim ne olduysa 2 gün içinde oldu kasıl ve bel agrısı hissettim tek ayagım ödem olmuştu aşırı derecede doktora şikayetimi bildirince idrar tahlili yaptır dedi sonra protein kaçagı oldugunu ögrendik tansiton baktır dedi 15 10 geldi o gece öyle geçti sabah kalktıım 17 12 geldi

Evet onun bebeğinin kilosu normal bebimkinin düşük o bana diyor Yemen'e dikkat et diye benimki 36+2 de 2464 çıktı 10 günde 100 gram almış anca Dr eğer haftaya kilo almazsa sezeryanla yapmak zorunda kalır alırız dedi bakalım ne olacak haftaya salı belli olacak dediğin gibi kimseyi takmamak lazım aslında normalde takmam ama bugün Dr çıkışı falan olunca hassas oldum galiba biraz zaten mantigimada yatmadı güzel olacak inşallah herşey

Canm birde şu var basnda konssanlar sutun gelyr mu bnu yap onu yap lohusayken ins basmda öten olmaz:))
O konudan bende korkuyorum canım inşallah strese sokmazlar bizi bu sefer başımda olan çok olucak diger dogumumda annem vardı şimdi kaynanam eltim görümcem falanda oluncak bende konuşurlarmı diye kafaya takıyorum şimdiden biryandan da içim rahat annem yanımda olucak o susturur herkezi

Cnm senin gibi düşünüyorum zaten o nedenle ben 2/5 yıldır susuyorum ama artık bıktım bu kadar aç gözlü olmasından ve buna rağmen hala bize kim bakacak kışı sizde geçirecez demesi acayip yüzsüz mü desem pişkin mi bilemedim söylesem eşimle kavga ederiz kesin ama susuncada ediyoruz en iyisi geldiğin de bir daha isterse direkt söyliyeyim bi ev alalım senin paranı ödeyecez yoksa ev sahibi olamayız bizi idare et sen de derim bakalım ne diyecek gerçi ben çekiniyorum kv ama inş yürek yemiş gibi olurum:)biz asla böyle bir anne olmayacaz merak etme çünkü böyle anne parmakla sayılacak kadar az var anne fedakardır bu anne değil başka birşey yada hiç kötü olmadan altını satıp parasını verip ev sahibi olmaktan vazgeçecez tabi ben daha fazla kinlenecem bakalım bi gelsin ona göre davranalım

ben bol su icmeyi ve bebek her agzini actiginda emzirmeye calismayi planliyorim cnm.bi nevi meme egzersizi.emzirdikce gelirmis cogalirmis süt ve de rezene cayi cnm.
bence cok cesite gerek yok en onemlisi surekli emzirmek ve bol su.
Suyun fazlasının süt kanallarında tıkanıklık oluşturacağını okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum pekte mantıklı gelmemişti :) kesinlikle emzirmek uyarmak çok önemli

Ovv baya yükselmiş canım seninki. Benim normalde hep düşük olduğundan sanırım ölçmeden anladım bi gariplik olduğunu neyseki iyiyim şimdi.

Haftaya mi dogum canim. Spinal mi olacakti senin. Yelizde yapqcaksin degil mi dogumu. Kayserideki doktorun ne diyor o da mi haftaya alinmasi konusunda hemfikir. Kac haftalikken olacak dogum

Once yeliz hanim soylemisti erken almamiz gerekecek diye. Bugunde kayserideki doktorum haftaya dogum olmasi lazim dedi. Yarin kapadokya hastanesine gidecem yeliz hanimla telefonla gorustum muayeneye gel dedi. Iki uc gune bir nst falan takip edecek gun belirlenecek sezeryan icin.ama spinal mi genel mi dr karar versin.yarin sorarim canim.

cnm benim tanidigim bi cok kisinin bebegi 2500 dogdu masallah simdi kilolari cok iyi
sen zaten elinden geleni yapiyosundur kilo alsin diye.ama genetikse cnm ne yapsan olmuyor bazen.sen uzulme
bebegin saglikli olsun yeterki ve emzin seni hemencecik toparlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…