- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.441
ben bol su icmeyi ve bebek her agzini actiginda emzirmeye calismayi planliyorim cnm.bi nevi meme egzersizi.emzirdikce gelirmis cogalirmis süt ve de rezene cayi cnm.Kızlar süt için bildiklerimizi paylaşalım fikir olur birbirimize. Kuzenimin azdı sütü mesela kuru inciri süte yatırıp bir gece sonra içiyordu inciride yiyordu. Bol yeşillik yiyordu. Sütlaç , rezene çayı sütü çoğalmıştı. İnşallah sıkıntımız olmaz tabi ol bol gelsin sütlerimiz
Benim bildiğimdek kurumeyvelerden komposto ben şekersiz yapacağim dereotu rezene kimyon tohumu ısırgan otu çemen otu ıhlamur anason bu bitkilerin demleme çayı hep süt artırıyor hemde bebeğe rahatlık veriyormus gazına iyi geliyormuş dereotu çok süt yapıyormuşKızlar süt için bildiklerimizi paylaşalım fikir olur birbirimize. Kuzenimin azdı sütü mesela kuru inciri süte yatırıp bir gece sonra içiyordu inciride yiyordu. Bol yeşillik yiyordu. Sütlaç , rezene çayı sütü çoğalmıştı. İnşallah sıkıntımız olmaz tabi ol bol gelsin sütlerimiz
cnm arkadasin 36 haftada 2800 dogurmus kilosu normalmis bence erken dogum yapmis sonuctaİnşallah sutumuz bol bol olur yarından itibaren komposto falanda yapmaya başlayacağım yediklerimiz şifa olsun yavrularımiza kıyafet olayına ben takilmadimda süt için dediği canımı sıktı bu kiloyla doğsa bile sağlıklı olsun yanımda olsun sütüm olsun besleyebilim yeter bana
Canm birde şu var basnda konssanlar sutun gelyr mu bnu yap onu yap lohusayken ins basmda öten olmaz:))En çok süt arttıran rezene çayı ve su tabi konposto da içmiştim şükür ki ilk dogumum olmasına ragmen hemde sezeryanlıydım sütüm vardı zaten ilk başta az geliyor ıda bebege yeter zaten kafaya takmayalım ki sütümüz bol olsun inşallah kızlar
Gebelikte kaç çıkıyordu canım tansiyonun benim bu akşam biraz yüksek 13.8
Evet onun bebeğinin kilosu normal bebimkinin düşük o bana diyor Yemen'e dikkat et diye benimki 36+2 de 2464 çıktı 10 günde 100 gram almış anca Dr eğer haftaya kilo almazsa sezeryanla yapmak zorunda kalır alırız dedi bakalım ne olacak haftaya salı belli olacak dediğin gibi kimseyi takmamak lazım aslında normalde takmam ama bugün Dr çıkışı falan olunca hassas oldum galiba biraz zaten mantigimada yatmadı güzel olacak inşallah herşeycnm arkadasin 36 haftada 2800 dogurmus kilosu normalmis bence erken dogum yapmis sonucta
senin gozunu korkutmus sadece.
sezeryande hemen sutu gelen de var 1 gun 2 gun sonra gelen de var.
biz bol suyumuzu icicez bebegi saat basi emzircez ki sutumuz gelsin.
su zmnlarda kimseyo dinlemeyin derim.agzi olan konusuyo cnm.
herkesin bebegi 4 kilo dogcak diye bisey yok.saglikli olsun yeterki cnm.
giysi miysi de hallolur ne var onda.arkadasin felaket tellaligi yapmis cok abartmis kusura bakma cnm.
bi de bebek ilk gunler midesi kiraz kadarmis cnm o yuzden sutun gelse de yetmiyo diye de dusunme.yeter anne sutunun bi damlasi bile kiymetli bi de yetmiyo diyenler oluyo saka gibi.
İnşallah hiç görmemişe çevirir Rabbim, şifalar versin en kısa zamanda.
O konudan bende korkuyorum canım inşallah strese sokmazlar bizi bu sefer başımda olan çok olucak diger dogumumda annem vardı şimdi kaynanam eltim görümcem falanda oluncak bende konuşurlarmı diye kafaya takıyorum şimdiden biryandan da içim rahat annem yanımda olucak o susturur herkeziCanm birde şu var basnda konssanlar sutun gelyr mu bnu yap onu yap lohusayken ins basmda öten olmaz:))
Cnm senin gibi düşünüyorum zaten o nedenle ben 2/5 yıldır susuyorum ama artık bıktım bu kadar aç gözlü olmasından ve buna rağmen hala bize kim bakacak kışı sizde geçirecez demesi acayip yüzsüz mü desem pişkin mi bilemedim söylesem eşimle kavga ederiz kesin ama susuncada ediyoruz en iyisi geldiğin de bir daha isterse direkt söyliyeyim bi ev alalım senin paranı ödeyecez yoksa ev sahibi olamayız bizi idare et sen de derim bakalım ne diyecek gerçi ben çekiniyorum kv ama inş yürek yemiş gibi olurum:)biz asla böyle bir anne olmayacaz merak etme çünkü böyle anne parmakla sayılacak kadar az var anne fedakardır bu anne değil başka birşey yada hiç kötü olmadan altını satıp parasını verip ev sahibi olmaktan vazgeçecez tabi ben daha fazla kinlenecem bakalım bi gelsin ona göre davranalımcnm kaynananin sana garezi mi var 3 evi varken ne bu hirs oara manyakligi.Allah gozunu doyursun mezarina da goturur bu paralari.
cnm senin kaynanan iyi bi azari hak ediyo.sen desene telde anne bebek bekliyoruz kiradayiz senin 3 evin var biz nasil sama borc odeyelim.birak bizim de bi evimiz olsun evimizi alalim sana kurusu kurusuna oderiz merak etme dorcun bizde kalmaz desene cnm.
esinden ses seda cikmiyosa sen de mecbur cnm.esin de ne halt ediyosa etsin.bu kadar da olmaz.isterse anneme niye boyle dedin desin.senin bebeginin rizki ac gozlu kaynanana gitmesin.
cok sukur biz de anne oluyoruz evladimizin başı sıkişıkken biz borc mu isticez evladimizdan Allah korusun ya bi de altimda 3 evim olcakken de.
kaynanan iyi bi ayari hak ediyo cnm.
hem doguma yakin bi ayar verirsen belki gelmez.
esinin sana tutumu nasil olur bilmem ama
ben kaynanan mahsus istiyor sandim parayi.ciddi ciddi istiyosrsa nasil odiceksiniz el insaf ya.esin de anam da anam diyosa gitsin anasinin evinde 2 dk duramaz.sana erkeklik taslar anca.biraz esinim gozunu korkut cnm.k
Suyun fazlasının süt kanallarında tıkanıklık oluşturacağını okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum pekte mantıklı gelmemişti :) kesinlikle emzirmek uyarmak çok önemliben bol su icmeyi ve bebek her agzini actiginda emzirmeye calismayi planliyorim cnm.bi nevi meme egzersizi.emzirdikce gelirmis cogalirmis süt ve de rezene cayi cnm.
bence cok cesite gerek yok en onemlisi surekli emzirmek ve bol su.
Ovv baya yükselmiş canım seninki. Benim normalde hep düşük olduğundan sanırım ölçmeden anladım bi gariplik olduğunu neyseki iyiyim şimdi.13 8 hamileilikte normalmiş benim ne olduysa 2 gün içinde oldu kasıl ve bel agrısı hissettim tek ayagım ödem olmuştu aşırı derecede doktora şikayetimi bildirince idrar tahlili yaptır dedi sonra protein kaçagı oldugunu ögrendik tansiton baktır dedi 15 10 geldi o gece öyle geçti sabah kalktıım 17 12 geldi
Cnm hiç üzülme artık büyüdü şükür rabbim sağlıkla sana nasip etsin inş doğunca hemen verirler sana eve gidersiniz
Canım Rabbim sağlık versin inşallah, kiloyu da dışarda alacaklar artık.
Haftaya mi dogum canim. Spinal mi olacakti senin. Yelizde yapqcaksin degil mi dogumu. Kayserideki doktorun ne diyor o da mi haftaya alinmasi konusunda hemfikir. Kac haftalikken olacak dogum
CAnım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın her yemekten sonra soluna yat bir hafta belki azıcık daha alır Doğuma kadar
Canm rabbim bebegine sifa versin ins kuvoz yolu gozlemezsin cnm
Hayirlisi sagliklisi olsun canim insallah. Sizin icin en iyisi neyse onu yapar doktorun zaten. Vardir elbet bir hayir
cnm benim tanidigim bi cok kisinin bebegi 2500 dogdu masallah simdi kilolari cok iyiEvet onun bebeğinin kilosu normal bebimkinin düşük o bana diyor Yemen'e dikkat et diye benimki 36+2 de 2464 çıktı 10 günde 100 gram almış anca Dr eğer haftaya kilo almazsa sezeryanla yapmak zorunda kalır alırız dedi bakalım ne olacak haftaya salı belli olacak dediğin gibi kimseyi takmamak lazım aslında normalde takmam ama bugün Dr çıkışı falan olunca hassas oldum galiba biraz zaten mantigimada yatmadı güzel olacak inşallah herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?