2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnşallah haftaya kadar birden toparlanır bebeğin canım üzme kendini

Oyle dusunme canim yeterki saglikla gelsin bebisin, cok guzel buyutursun insallah

Amiin cok sagolun kizlar Allah razi olsun. Insallah hersey dediginiz gibi olur.

Canım Allah şifa versin ç, sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.. Kayseri’deki doktorun kim bu arada.

Sagol canim insallah. Doktorum Kayseri Acibadem hastanesi yrd.doc.mustafa tas. Kararli ve kendinden emin bi doktor oldukca iyi niyetli tum bildiklerini aktariyor. Gecen hafta duzelmesi icin zaman verelim dedi ama bizim bebis ilerleme gostermeyince dogum yolu gozuktu.

Evet Mustafa hoca dediyse doğrudur canım..Önemli olan bebeğin organ gelişimi aslında sağlıklı olması, kilosunu inşallah Doğumdan sonra tamamlayacaktır. Allah yardımcın olsun.Dualarımız seninle..

Çok iyi ya :)) inşallah bizde böyle olalım :)

İnşallah

Benimde çok kaşınıyor bazen karnım falan ama kaşımıyorum canım çatlak oluyormuş sonra kremi sürüyorum.
Benim aşırı çatladı zaten bunda. Suyu az içtim herhalde.

Sivilce gibi şişmiyor da ben yoldum yara oldu her yerim. Karaciğer değerlerine bakılmıştı normal çıkmıştı ama tekrar bi sorayım.

ben varım ya özellikle ayak bileklerinde çok kasında oluyor ve mor mor yara gibi oldu kaşımaktan ..gerçi su 2 haftadır biraz geçti çok şükür
Benim en çok kalçam kaşınıyor. İğne vurulan yerler özellikle

süt arttırıcı olarak komposto içmek gerekiyor ya ne kompostosu acaba? ona göre eve kuru meyve alıp depolayayım diyorum. Bir de şeker koymak gerekiyor mu içine yani şekerin süt arttırıcı etkisi var mı kompostoda

Bol su ve boza. Bozanın tadı iğrenç tabi.. onun dışında dereotu, bamya, ısırgan çayı, ıhlamur, tahin var. Aklıma geldikçe yazarım yine.
Rezene ve kimyon tohumunu karıştırıp içince bebeğin gazına faydası oluyor.
Bir de ben çörek otu yağı aldım. Sabah aç karnına içeceğim. Onun da bebeğin gazına faydası oluyor.

Reactions: 114
kayısı iyi oluyor canım özellikle sezaryen doğum sonrası kabızlık problemi yaşanabiliyor o yüzden kayısı tavsiye ederim..ben ilk doğumda o problemi yaşadım malesef.kayısı hoşafı ve kuru incir tükettim bol bol da düzene girdi sonradan..hem sütü arttırır hem kabızlık problemi yaşamazsın

Bana hep duphalac şurup verdi doktorlar hiç sorun yaşamadım ben. Aklında olsun ihtiyacın olursa.

Evet doğru söylüyorsun takmamak lazım benim iştahım kesildi ne olduysa Canik birşey yemek istemiyor zorla yiyorum karnimda küçüldü sanki iştahım ne güzel yerindeydi nazar değdi diyorum ya iş falanda yapmayacağım dinleneceği insallah situmuz hemen gelir güzel düşüneceğim bende sağol canim

Sağol canım bunlari duymak güzel dediğin gibi duymayacagim kimseyi herşey güzel olacak insallah inanıyorum rabbim bebisimin sutunu nasip edecek insallah

Ben şekersiz yapacagim okudugum dinlediğim heryerde şekerin faydasının olmadığı anneye kilo olarak döndugu şekerin bizi susatip çok su iciyormusuz o yüzden süt yapıyor gibi geliyormuş ben kuru kayısı kuru incir kürü erik kuru üzüm kuru dut bunları alacağım kayısıda gunkurusu alacağım sarı olan sağlıklı değilmiş kükürt ile parlaklık veriyorlar mis

Ben de kilo alamadığını duyunca iştahım kapandı kuzum. Ondan önce baya yiyordum hatta kilo almışım , sonra eve gelince kendime yemişim o almamış ki dedim. Öyle olunca da yiyesi gelmiyor insanın .
Bu sabah baya acıkmışım mesela ama diyorum sıpa sen beni yedin mi de ben acıktım dedim . Yine de elimden geldiğince yedim bakalim.

Benim çok iştahım kaçtı bu aralar ya, herkes son aylarda kilo alırsın diyordu ama 1 aydır aynı kilodayım

Çok güzel bir bilgi bu canım tecrübeyle sabit hemde sağolasın

Valla çok haklısın ben de saflık şimdiye kadar birşey diyemedim susmasam belki oda böyle rahat olmazdı aç gözlü insan işte annelikle alakası yok biz daha şimdiden en iyisi olsun diye uğraşıyoruz çocuğumuz için ki Emin’in ilerdede böyle oluruz kişilik değişmez evlerinden birini verirse bizimle yaşarmış öyle diyo yine menfaat yanı anlayacağın aman vermesin ben ondan hiç birşey istemiyorum yeterki bizden almasın eşim zaten tam bi ana kuzu ona laf söylemek mi asla bana söyler beni kırar bilerek yapıyor ki yorum yapmayayım susayım diye bi ark vardı eşini annesiyle görüştürmezdi çok kızardım ona annesi o derdim sen bilmiyorsun nasıl şeytan derdi gerçekten görmeyince bilemiyorsun insanları yok vermiyecem inş konuşabilirim utanmam saol kuzum dinlediğin ve yardımcı olduğun için

Suyun fazlasının süt kanallarında tıkanıklık oluşturacağını okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum pekte mantıklı gelmemişti :) kesinlikle emzirmek uyarmak çok önemli
Mastit deniyor canm il
Hem nevsehirfeki hemde kayserideki doktor aynisini soyleyince insan caresiz kaliyor valla canim. Bi bebisi buyutemedik insallah dogunca saglikla buyutebilirim.
Ayyyy niye oyle diyorsun canim ne demek bi bebegi buyutemedik. Buyuttuk onun agirligi mi vardi su tanesiydi 2.5 kilo yapmissin. Kendine haksizlik etme canim gayet de iyi bir anne olacaksin.

Dün gece uykumda sol kasığıma asırı bi sancı girdi. O uyandırdı. Eyvah dedim bebek geliyo kımıldayamadım. Ben acı içinde kivranirken bi baktim eşim hiç duymuyo bile uyuyo. Çok sinirlendim. Bi daha olursa avazım çıktigi kadar bagırcam duyar belki bu dünkü yaşadığim yalancı sancı mi oluyor? Yoksa tehlikeli bi durum değildir diye düsünuyorum. Ilk dffa basıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…