2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm sen sakin altinlarini verme.kadin ona guveniyo belki de isteyip duruyo.istesin dursun.hem esinin ekmegine yag surmus olursun.oh valla hem karisina sahip cikamasin bi cift laf edemesin anasina bi de karisi eline altinlari saysin ne guzel dünya.
sen verme sakin.
bu devirde ev sahibi olmak cok zor biliyosun.kaynanan 3 evi varken 1 ini size vermeyi birak kadin daha para istiyo yuzsuz utanmaz.
esine de ne diyim bilemedim.buna ragmen anam da anam diyosa alsin anasini basina çalsin diyesim var.gitse 2 dk duramaz.bize karsi anaci oluyolar mahsus.
cnm sen gec bile kalmisin boyle kaynanaya dicen valla.sus sus nereye kadar.
ya cok buyuk edepsizlik gel 3 4 ay eve çök is guc yaoma yemek yapma bi de borc para iste kadinin herseyi ofsayt.
sen doguma yakin konus ki belki gelmez.
bebek de bekliyosun sonucta.
once guzellikle " anne bebek bekliyoruz biliyosun kiradagiz 1000 tl kira oduyoruz daha bebegime esya alamadim.sen yabanci degilsin.bebek de geliyo bi ev sahibi olalim biz sana borcumuzu oderiz yavas yavas " de
baktin cozutuyo konusurken ona gore ayar verirsin artik."
sen de annesin bak 3 evin var.bize de izin ver de bi ev sahibi olalim senin borcunun acelesi yok" de acik acik odeyemecini soyle.
ya zaten evladin anneye borcu mu olurmus.ne tuhaf insan ya.evladik al 1 evim de senjn olsun demesi gerek hatta

Suyun fazlasının süt kanallarında tıkanıklık oluşturacağını okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum pekte mantıklı gelmemişti :) kesinlikle emzirmek uyarmak çok önemli
cnm bana da mantikli gelmedi ya.
benim bildigim de bebek memeyi alamayinca memede süt birikiyo goguste tikaniklik oluyomus.
zaten emziren anne cabuk acikir ve su kaybettigi icin cok susarmis.suyun tikicani sanmiyorum o yuzden

Reactions: 114
İnşallah haftaya kadar birden toparlanır bebeğin canım üzme kendini

ROSE-MOON
cnm sakin oyle kotu dusunme.bebevinin annesi sensin sen istemezmisin kilo alsin biraz daha toparlasin.9 ay karninda tasiyosun tabi ki de buyutuyosun masallah.hem 4 kayip yasamis birisin bunun ustesinden mi gelemiceksin.Rabbim saglikla bebegini kucagina nasip etsin insallaj.hem sagligi sihhati yerindeya kiloyu sakin dert etme.senin sutunle insallah hemencik toparlicak sen kavuscaniz gunu dusun cnm kotu seyler dusunup uzme kendini.

Naber kızlar. Offf kaşıntıdan uyuyamadım var mı benim gibi kaşınan ya. Her yerim yara oldu resmen

Annen varsa cnm o soler dir dir etmezler ins:))bendede tam tersi anne yok kaynana gorumce hepsne cvbi veririm

Makat gelişli bebeğin dönmesi için video varmış kızlar. Doktorlarınıza bi danışın bakalım belki faydası olur.

A ARES_06 Hayırlı olsun canım bebeğin Rabbim şifa versin ikinizede biran önce toparlanırsınız inşallah...

Birgün girmiyorum bi bakıyorum bir kişi daha çoğalmışız çok güzel aslında ama birde zamanını beklese bebişlerduam hepimizin erkende geçte olsa sağlıkla yavrularımıza kavuşmamiz,d arısı sağlıkla geri kalanlarımıza inşallah

Naber kızlar. Offf kaşıntıdan uyuyamadım var mı benim gibi kaşınan ya. Her yerim yara oldu resmen
Bende çok kasiniyordum kaşıdıkça kabariyo mu sivilce gibi sisiyo demi. Kan testlerim yapıldı ALP değeri yüksek çıktı karaciğer safraya usg ile bakıldı bi sorun görülmedi. Erkek bebek bekleyenlerde oluyomuş genelde. Kasinmaktan uyku uyuyamiyordum. Şimdi kendiliğinden geçti. Tatlıyı çok kaçırmıştım o aralar sanırım ondan bu tahmin sadece veya değerlerim düştü bilmiyorum. Ama doktorum gebelikde kaşıntıyı sevmeyiz dedi sende doktora gidince mutlaka söyle.

canım hiç düşünme bu söylenenleri sen sadece beslenme ne dikkat et ve dinlen bol bol. hem ilk doğumda sütun gelmez diye bir şey yok benimki sezaryen olduğu halde gelmişti çok şükür..inşallah hepimizinki öyle olur hemen sürümüz gelir ve bebişlerimize yeter..
Allah kolaylığını verir canım gerçekten 7cm açılmaya kadar hissetmeyen var san iyi belki öyle olur
bunlara ek olarak bulgur ve tahin helvası da gerçekten ise yarıyor
ben varım ya özellikle ayak bileklerinde çok kasında oluyor ve mor mor yara gibi oldu kaşımaktan ..gerçi su 2 haftadır biraz geçti çok şükür

arkadaşın olsun başkası olsun lütfen onların dediklerine kulak asma he he de geç canım. benim kızım 35+3 lerde doğdu sezeryanla ve sütüm hemen geldi maşaAllah. sen kendini şimdiden strese sokma lütfen iyi düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…