- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.461
Canım ben 40 derecede yıkadım, ütüyle hijyenik olur sonra zaten. Hepsini ütüledim.Kizlar bebek çamaşırlarını kac derecede yıkadınız? Ben yarin başlayacagim. Çoğu kıyafette 30 derece yazio ama ben 60 ta yıkayacaktım. Hijyenik olur mu ki 30 da?
cnm sen sakin altinlarini verme.kadin ona guveniyo belki de isteyip duruyo.istesin dursun.hem esinin ekmegine yag surmus olursun.oh valla hem karisina sahip cikamasin bi cift laf edemesin anasina bi de karisi eline altinlari saysin ne guzel dünya.Cnm senin gibi düşünüyorum zaten o nedenle ben 2/5 yıldır susuyorum ama artık bıktım bu kadar aç gözlü olmasından ve buna rağmen hala bize kim bakacak kışı sizde geçirecez demesi acayip yüzsüz mü desem pişkin mi bilemedim söylesem eşimle kavga ederiz kesin ama susuncada ediyoruz en iyisi geldiğin de bir daha isterse direkt söyliyeyim bi ev alalım senin paranı ödeyecez yoksa ev sahibi olamayız bizi idare et sen de derim bakalım ne diyecek gerçi ben çekiniyorum kv ama inş yürek yemiş gibi olurum:)biz asla böyle bir anne olmayacaz merak etme çünkü böyle anne parmakla sayılacak kadar az var anne fedakardır bu anne değil başka birşey yada hiç kötü olmadan altını satıp parasını verip ev sahibi olmaktan vazgeçecez tabi ben daha fazla kinlenecem bakalım bi gelsin ona göre davranalım
cnm bana da mantikli gelmedi ya.Suyun fazlasının süt kanallarında tıkanıklık oluşturacağını okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum pekte mantıklı gelmemişti :) kesinlikle emzirmek uyarmak çok önemli
Doğum acısını bilmiyorum ama bu acı adet sancısından beter :) sağlıkla son haftalarımızı geçirelim inşallahYapamadım canım eğildim düzelttim valla :))
İnşallah haftaya kadar birden toparlanır bebeğin canım üzme kendiniBugunku kontrolde kizimiz buyumemis yine malesef 2 haftadir ayni kiloda 2300gr. Akciger gelistirici igne yapildi bugun. Onumuzdeki haftaya da dogumu yapmamiz lazim dedi doktor. Kan sulandirici igne vs kullandim anca bukadar gelismis karnimda. Zaten daha once 4 kaybim var. Insallah saglikla kizimi dunyaya getiririm. Hersey de vardir bi hayir.
Oyle dusunme canim yeterki saglikla gelsin bebisin, cok guzel buyutursun insallahHem nevsehirfeki hemde kayserideki doktor aynisini soyleyince insan caresiz kaliyor valla canim. Bi bebisi buyutemedik insallah dogunca saglikla buyutebilirim.
Annen varsa cnm o soler dir dir etmezler ins:))bendede tam tersi anne yok kaynana gorumce hepsne cvbi veririmO konudan bende korkuyorum canım inşallah strese sokmazlar bizi bu sefer başımda olan çok olucak diger dogumumda annem vardı şimdi kaynanam eltim görümcem falanda oluncak bende konuşurlarmı diye kafaya takıyorum şimdiden biryandan da içim rahat annem yanımda olucak o susturur herkezi
Çok iyi ya :)) inşallah bizde böyle olalım :)https://www.instagram.com/p/BoAGTEJD8_z/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=15sy6da6l4x4b
Gece gece gülesim geldi resmen
İnşallah herkes güle oynaya doğum yapar kızlar
Benimde çok kaşınıyor bazen karnım falan ama kaşımıyorum canım çatlak oluyormuş sonra kremi sürüyorum.Naber kızlar. Offf kaşıntıdan uyuyamadımvar mı benim gibi kaşınan ya. Her yerim yara oldu resmen
Bende çok kasiniyordum kaşıdıkça kabariyo mu sivilce gibi sisiyo demi. Kan testlerim yapıldı ALP değeri yüksek çıktı karaciğer safraya usg ile bakıldı bi sorun görülmedi. Erkek bebek bekleyenlerde oluyomuş genelde. Kasinmaktan uyku uyuyamiyordum. Şimdi kendiliğinden geçti. Tatlıyı çok kaçırmıştım o aralar sanırım ondan bu tahmin sadece veya değerlerim düştü bilmiyorum. Ama doktorum gebelikde kaşıntıyı sevmeyiz dedi sende doktora gidince mutlaka söyle.Naber kızlar. Offf kaşıntıdan uyuyamadımvar mı benim gibi kaşınan ya. Her yerim yara oldu resmen
canım hiç düşünme bu söylenenleri sen sadece beslenme ne dikkat et ve dinlen bol bol. hem ilk doğumda sütun gelmez diye bir şey yok benimki sezaryen olduğu halde gelmişti çok şükür..inşallah hepimizinki öyle olur hemen sürümüz gelir ve bebişlerimize yeter..Kızlar ben kilo olayını çok fazla takmamistim ama tesadüfen bir arkadaşım yazdı bugün onunla konuştuk oda ikinci bebeğini 36 haftasında doğurdu bende dedim böyle böyle bana işte besleneme dikkat et kilo aldıran gerçekten az kilosu benimki 36 haftada 2800 doğdu aldıklarım olmadı canım sıkıldı vs dedi şimdi senin ilk gebelik sutunde hemen gelmez dedi ne alakalı sutumle hani kötü niyetli değil ama sütüm niye gelmesinki bunun ilk doğumla ne alakası var
Allah kolaylığını verir canım gerçekten 7cm açılmaya kadar hissetmeyen var san iyi belki öyle olurKızlar selam şu normal doğumu yapanları tebrik ediyorum gerçekten yalancı sancılar başladı bende geçen bi girdi nefesim kesildi 2-3 dakikada tansiyon düştü bacaklarım titredi annemde yanımdaydı sen dedim nasıl doğurdun o bişey olmaz allah kolaylığını veriyor diyor ama bende korkular devam ediyor hiç doğurasım yok hatta 5-6 aylık zamanada döneyim en rahatladığım dönem ohhh gül gibi karnımdA Yaşar gideriz :))))
bunlara ek olarak bulgur ve tahin helvası da gerçekten ise yarıyorKızlar süt için bildiklerimizi paylaşalım fikir olur birbirimize. Kuzenimin azdı sütü mesela kuru inciri süte yatırıp bir gece sonra içiyordu inciride yiyordu. Bol yeşillik yiyordu. Sütlaç , rezene çayı sütü çoğalmıştı. İnşallah sıkıntımız olmaz tabi ol bol gelsin sütlerimiz
ben varım ya özellikle ayak bileklerinde çok kasında oluyor ve mor mor yara gibi oldu kaşımaktan ..gerçi su 2 haftadır biraz geçti çok şükürNaber kızlar. Offf kaşıntıdan uyuyamadımvar mı benim gibi kaşınan ya. Her yerim yara oldu resmen
Canım Allah şifa versin ç, sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.. Kayseri’deki doktorun kim bu arada.Hem nevsehirfeki hemde kayserideki doktor aynisini soyleyince insan caresiz kaliyor valla canim. Bi bebisi buyutemedik insallah dogunca saglikla buyutebilirim.
arkadaşın olsun başkası olsun lütfen onların dediklerine kulak asma he he de geç canım. benim kızım 35+3 lerde doğdu sezeryanla ve sütüm hemen geldi maşaAllah. sen kendini şimdiden strese sokma lütfen iyi düşün güzel olsunKızlar ben kilo olayını çok fazla takmamistim ama tesadüfen bir arkadaşım yazdı bugün onunla konuştuk oda ikinci bebeğini 36 haftasında doğurdu bende dedim böyle böyle bana işte besleneme dikkat et kilo aldıran gerçekten az kilosu benimki 36 haftada 2800 doğdu aldıklarım olmadı canım sıkıldı vs dedi şimdi senin ilk gebelik sutunde hemen gelmez dedi ne alakalı sutumle hani kötü niyetli değil ama sütüm niye gelmesinki bunun ilk doğumla ne alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?