- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.501
Benim canım hiç çoğalması canım pekmez falan da yiyorum ama kâr etmediKızlar ilaçlara rağmen kansızlığı olan varmı?
Evet canım ya biliyormusun sabah erkenden acıkmış şekilde kalkıyor atisitiro birşeyler yiyor tekrar yatıyordum sonra kalktığımda tekrar kahvaltı yapıyor veya oglene kadar sık ara öğün yapıyordum ama ne oldu bu hafta 9 a kadar yatmaya kalktım ve hiç açıkmıyordum ne oldu böyle anlamadım psikolojimizi sağlam tutup kendimizi etkilenmemiz lazım senin bebiş acıkmış demekki insallah sürpriz yaparsa güzel haberler alırsın canım güzel haberlerini bekliyoruz aynı durumda olan kaç kişiyiz burda herşeyin düzeni ayarı bozuldu artık yediklerimizden içtiklerimizden diyorumBen de kilo alamadığını duyunca iştahım kapandı kuzum. Ondan önce baya yiyordum hatta kilo almışım , sonra eve gelince kendime yemişim o almamış ki dedim. Öyle olunca da yiyesi gelmiyor insanın .
Bu sabah baya acıkmışım mesela ama diyorum sıpa sen beni yedin mi de ben acıktım dedim . Yine de elimden geldiğince yedim bakalim.
Bende öyle evdeki tartiya göre almamisim niye böyle olduk istahimiz kesildikiBenim çok iştahım kaçtı bu aralar ya, herkes son aylarda kilo alırsın diyordu ama 1 aydır aynı kilodayım
Canim dut kompostosu çok fazla sut yapıyor şeker atmanada gerek yok zaten epey tatlı oluyor ben karisikta yapıyordumsüt arttırıcı olarak komposto içmek gerekiyor ya ne kompostosu acaba? ona göre eve kuru meyve alıp depolayayım diyorum. Bir de şeker koymak gerekiyor mu içine yani şekerin süt arttırıcı etkisi var mı kompostoda
İşin kötüsü bebek de almıyor pek, karın çevrem de büyümemiş. Bugun kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktorBende öyle evdeki tartiya göre almamisim niye böyle olduk istahimiz kesildiki
benim var kansızlığım ama benimki genetik, ilaç kullanmama rağmen 9.2 9.3 civarında, doktorum genetik olduğu için normal karşılıyor sadece daha da düşerse takviye yaparız dedi. bebeğin gelişimi önde ona bi zararı yokmuş bu durumun. şekerin yoksa sabahları keçiboynuzu özü ye bir kaşık kana çok faydası olurKızlar ilaçlara rağmen kansızlığı olan varmı?
Aynı durumdayiz kontrole gitmeden eşimde bana diyordu sanki karnın kuculdu diye insallah güzel haberler alırsın bizede haber verİşin kötüsü bebek de almıyor pek, karın çevrem de büyümemiş. Bugun kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor
Benimde bu hafta oyle iştahim iyi yiyorum ama tartıya cıktim kilo vermişim. Bebekte sadece bu hafta 100 gram falan almiş ama ben magnezyum kullanmaya basladigımdan beri ddvamlı ishal oluyorum ona bagladim bu durumu doktorda bişdy demediİşin kötüsü bebek de almıyor pek, karın çevrem de büyümemiş. Bugun kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor
Biraz ben de bunu düşündüm canım ama görev yaptığım ilçe geldi aklıma, çok fakir velilerim vardı hangisi et süt bulabiliyor ki, ama sürekli çocuk doğuruyorlardı. Yemeyle alakası yok diyorum bi yandan. Bir de erken doğum rriski sorunlarımın olması bir buçuk aydır evde yatıyor oluşum, psikolojim yıprandı, o mu etkiledi dedim kendi kendime.Evet canım ya biliyormusun sabah erkenden acıkmış şekilde kalkıyor atisitiro birşeyler yiyor tekrar yatıyordum sonra kalktığımda tekrar kahvaltı yapıyor veya oglene kadar sık ara öğün yapıyordum ama ne oldu bu hafta 9 a kadar yatmaya kalktım ve hiç açıkmıyordum ne oldu böyle anlamadım psikolojimizi sağlam tutup kendimizi etkilenmemiz lazım senin bebiş acıkmış demekki insallah sürpriz yaparsa güzel haberler alırsın canım güzel haberlerini bekliyoruz aynı durumda olan kaç kişiyiz burda herşeyin düzeni ayarı bozuldu artık yediklerimizden içtiklerimizden diyorum
canım peki bunların hepsini birarada mı kaynatacaksın ayrı ayrı mı?Ben şekersiz yapacagim okudugum dinlediğim heryerde şekerin faydasının olmadığı anneye kilo olarak döndugu şekerin bizi susatip çok su iciyormusuz o yüzden süt yapıyor gibi geliyormuş ben kuru kayısı kuru incir kürü erik kuru üzüm kuru dut bunları alacağım kayısıda gunkurusu alacağım sarı olan sağlıklı değilmiş kükürt ile parlaklık veriyorlar mis
Ben bir arada kaynatacagim canım biraz birazcanım peki bunların hepsini birarada mı kaynatacaksın ayrı ayrı mı?
Vallaha ne dusunecegimizi şaşırdık canım ya söylediklerin doğru insallah kilo almıştır aldirabikiriz almamışlarsada sağlıcakla alırız kucağımiza eşim dediki Dr a olurda haftaya doğum olursa kuveze görme ihtimalini sordu Dr da tamamen bebeğe bağlı doğdu güzel nefes aldı ağladı çocuk Dr muayene etti annenin yanına veririz dedi bugün iki tane bebek doğdu bu kilolar dayamis annenin yanına verdik mesela dediBiraz ben de bunu düşündüm canım ama görev yaptığım ilçe geldi aklıma, çok fakir velilerim vardı hangisi et süt bulabiliyor ki, ama sürekli çocuk doğuruyorlardı. Yemeyle alakası yok diyorum bi yandan. Bir de erken doğum rriski sorunlarımın olması bir buçuk aydır evde yatıyor oluşum, psikolojim yıprandı, o mu etkiledi dedim kendi kendime.
Ama herkes benzer şeyler yaşayabiliyor gayet de normal ilerliyor süreci. Nasip böyleymiş.
İnşallah almıştır almamışsa da artık sağlıkla kucağıma alayım diyorum...
ben de bundan aldım canım. Doğumdan 1 hafta önce başlayacağım içmeye. Hastane çantama da attım. Günde 3 defa içebiliyormuşuz.Kızlar süt için ben bu çayı aldım. Poşet şeklinde olduğu için doğum çantama da bir iki tane koyacağım. Doğumdan bir gün önce başlarım. Daha önce baslanirsa kolostrumun akıp gitme ihtimali varmış. Sütün hemen gelmesi için sık sık emzirmek gerekiyor. Sütün gelmesinin doğum şekliyle bir ilgisi yok diye biliyorum.
İnşallah bizim bebişler de bizim yanımızda olurlar kuzum. Bende hem heyecan hem de endişe var şimdi. Bi yandan artık kavuşacağım diyorum bi yandan da işte acaba küveze girer mi...Vallaha ne dusunecegimizi şaşırdık canım ya söylediklerin doğru insallah kilo almıştır aldirabikiriz almamışlarsada sağlıcakla alırız kucağımiza eşim dediki Dr a olurda haftaya doğum olursa kuveze görme ihtimalini sordu Dr da tamamen bebeğe bağlı doğdu güzel nefes aldı ağladı çocuk Dr muayene etti annenin yanına veririz dedi bugün iki tane bebek doğdu bu kilolar dayamis annenin yanına verdik mesela dedi
Amin canım inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin bende sağlıkla doğsunlar diye hepimizin adına dua ediyorum inşallah doğum olsa da kuvozere gerek kalmaz buna şükür bu kadar oldular çok şükür yeterli sağlıkları içinde olsunİnşallah bizim bebişler de bizim yanımızda olurlar kuzum. Bende hem heyecan hem de endişe var şimdi. Bi yandan artık kavuşacağım diyorum bi yandan da işte acaba küveze girer mi...
Ama olsun dedik ablamla Allah dermansız dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?