2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Keşke biraz da benim iştahım kapansa :) doguma kadar kesin 20 kilo almıs olurum .
Şaka bi yana bende okudum son aylarda iştahta azalma zayıflama gibi seyler olabılıyomus , içiniz rahat olsun .
Bende doğurup hemen eski kiloma dönme peşindeyim :))

Benim iştahım baştan beri aynı hiç değişmedi :) bende 12 kilo almış durumdayım şuan bakalım doğuma kaç kiloyla giricem. Emzirirken çok kısmayı düşünmüyorum ama abartmıyacağımda emzirmeyi bırakınca sıkı bir programla hallederim diyorum

Emzirirken dikkat edilirse çok güzel kilo veriliyor. Çok kalori yakılıyormuş emzirirken. Ben çok yiyorum ama emzirirken.

Ben de 10 kilo aldım, 4kiloyu son 2 ayda aldım o da bebiş kilo almıyor endişesiyle baya yedim ama benim sıpa 2 kilo sadece, bütün pantolonlarım dar paçaydı, kilolarım bacaklarda ve kalçada, karnım küçük, ama hep dar oldukları için giyemem sanırım.
Emzirirken veriliyormuş ama çok da acıkıyorsun demişti ablam o süreçte ekmekten uzak kalınırsa inşallah çok kilo almayız :)

Sağlık ocağına gittim kan idrar tahlilleri tansiyon bebek kalp atışı sonuçlar yarın çıkacak inşallah idrarda yine enfeksiyon çıkmaz iki kere antibiyotik içtim sırf buyüzden

Bende bazen kendime inanamıyorum doymak bilmez gibi :) bu aya kadar dikkat ettim abur cubur yemim diye şimdi onda da kendimi tutamıyorum yiyorum

Sağlık ocağına gittim kan idrar tahlilleri tansiyon bebek kalp atışı sonuçlar yarın çıkacak inşallah idrarda yine enfeksiyon çıkmaz iki kere antibiyotik içtim sırf buyüzden
Geçen hafta tahlil yaptırdım bende yine enfeksiyon vardı tozdan içtim yine.. Geçti diyorum yine nüksediyor sebebini anlamadım

Canım sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını nasıl ölçüyorlar ?

Bana da bir kez oldu. Soldan sağa dönüyordum bir saplantı girdi sağdan. Dedim geliyor herhalde bizim sıpa

Taze soğan ve haşlanmış patates bana da gaz yapıyor canım. Önceden yoktu böyle birşey iki farklı zamanda haşlanmış patates yedim ve ağrım oldu. Demekki biz de gaz yapıyor

Ben varım :) aylardır ilaçlara rağmen hala aynı değerde düşük Doğuma az kaldı sanırım takviye yapılacak Doğumda senin değer kaç
Ben ilaç kullanmıyorum. 11.2 çıktı hgb. Demir oranım çok düşük ama 38 çıktı. Doktor b12 ile d vitamini düşüklüğü için ilaç tavsiye etti. Demir için bişey demedi. Muayeneye gittiğimde soracağım

Dün gece bizim oğlan ne yaptıysa karnımda öyle Canımı acıttı ki hareketleri ağlayacaktım nerdeyse. Ters mi döndü takla mı attı n’aptı acaba

Dün gece bizim oğlan ne yaptıysa karnımda öyle Canımı acıttı ki hareketleri ağlayacaktım nerdeyse. Ters mi döndü takla mı attı n’aptı acaba
Ağırlaştıkça hareketleri daha da acıtır canım. Doktorum özellikle ayaklarının olduğu yeri gösterip bu kısımda fazla ağrı hissedebilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…