- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.521
Ben varım :) aylardır ilaçlara rağmen hala aynı değerde düşük Doğuma az kaldı sanırım takviye yapılacak Doğumda senin değer kaçKızlar ilaçlara rağmen kansızlığı olan varmı?
ilk hamileliğimde vardı omuzdan uyuşuyordu parmaklarıma kadar..bazı hamilelerde olabiliyormuş..benimki bir de kalıcı oldu malesef doğumdan sonra da ara ara uyuşuyorEllerim çok uyuşmaya başladı benim başka bu sorunu yaşayan var mi aramızda
Benim iştahım baştan beri aynı hiç değişmedi :) bende 12 kilo almış durumdayım şuan bakalım doğuma kaç kiloyla giricem. Emzirirken çok kısmayı düşünmüyorum ama abartmıyacağımda emzirmeyi bırakınca sıkı bir programla hallederim diyorumKeşke biraz da benim iştahım kapansa :) doguma kadar kesin 20 kilo almıs olurum .
Şaka bi yana bende okudum son aylarda iştahta azalma zayıflama gibi seyler olabılıyomus , içiniz rahat olsun .
Bende doğurup hemen eski kiloma dönme peşindeyim :))
Emzirirken dikkat edilirse çok güzel kilo veriliyor. Çok kalori yakılıyormuş emzirirken. Ben çok yiyorum ama emzirirken.Benim iştahım baştan beri aynı hiç değişmedi :) bende 12 kilo almış durumdayım şuan bakalım doğuma kaç kiloyla giricem. Emzirirken çok kısmayı düşünmüyorum ama abartmıyacağımda emzirmeyi bırakınca sıkı bir programla hallederim diyorum
Bende var canım geçen hafta kolum elim dudaklarım ve dilim uyuştu aniden acilde aldık soluğu tansiyon düşmüş ve kanda oksijen azalmıştı. Bir daha da olmadı.Ellerim çok uyuşmaya başladı benim başka bu sorunu yaşayan var mi aramızda
Evet öyle veriliyor diye duydum hep bende. Çok kızmadan sağlıklı bi şekilde beslensemde yeterli diye düşündümEmzirirken dikkat edilirse çok güzel kilo veriliyor. Çok kalori yakılıyormuş emzirirken. Ben çok yiyorum ama emzirirken.
Bende bazen kendime inanamıyorum doymak bilmez gibi :) bu aya kadar dikkat ettim abur cubur yemim diye şimdi onda da kendimi tutamıyorum yiyorumKeşke biraz da benim iştahım kapansa :) doguma kadar kesin 20 kilo almıs olurum .
Şaka bi yana bende okudum son aylarda iştahta azalma zayıflama gibi seyler olabılıyomus , içiniz rahat olsun .
Bende doğurup hemen eski kiloma dönme peşindeyim :))
Geçen hafta tahlil yaptırdım bende yine enfeksiyon vardı tozdan içtim yine.. Geçti diyorum yine nüksediyor sebebini anlamadımSağlık ocağına gittim kan idrar tahlilleri tansiyon bebek kalp atışı sonuçlar yarın çıkacak inşallah idrarda yine enfeksiyon çıkmaz iki kere antibiyotik içtim sırf buyüzden
Canım sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını nasıl ölçüyorlar ?Sağlık ocağına gittim kan idrar tahlilleri tansiyon bebek kalp atışı sonuçlar yarın çıkacak inşallah idrarda yine enfeksiyon çıkmaz iki kere antibiyotik içtim sırf buyüzden
Küçük bir aletle dinliyorlar canım bu 4. Kontrolüm dü sen hiç gitmedinmiCanım sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını nasıl ölçüyorlar ?
Aynen benimde öyle canım geçiyor sonra tekrarlıyorGeçen hafta tahlil yaptırdım bende yine enfeksiyon vardı tozdan içtim yine.. Geçti diyorum yine nüksediyor sebebini anlamadım
Yok sağlık ocağına gitmedim hiç ama arada ararlar sorular sorarlar falanKüçük bir aletle dinliyorlar canım bu 4. Kontrolüm dü sen hiç gitmedinmi
Bana da bir kez oldu. Soldan sağa dönüyordum bir saplantı girdi sağdan. Dedim geliyor herhalde bizim sıpaDün gece uykumda sol kasığıma asırı bi sancı girdi. O uyandırdı. Eyvah dedim bebek geliyo kımıldayamadım. Ben acı içinde kivranirken bi baktim eşim hiç duymuyo bile uyuyo. Çok sinirlendim. Bi daha olursa avazım çıktigi kadar bagırcam duyar belkibu dünkü yaşadığim yalancı sancı mi oluyor? Yoksa tehlikeli bi durum değildir diye düsünuyorum. Ilk dffa basıma geldi
Taze soğan ve haşlanmış patates bana da gaz yapıyor canım. Önceden yoktu böyle birşey iki farklı zamanda haşlanmış patates yedim ve ağrım oldu. Demekki biz de gaz yapıyorBende dun aksam telaslandim. Aksam yemekten sonra gobegimin ust kismina surekli sanci girdi. Soluma yattim uzandim gecer diye gecmedi. Esim dr arayalim dedi ama ben 1 saat dinleneyim gecmezse ararim dedim. Neyse biraz dinlendim, biraz kendime geldim. Sonra dedim dusa gireyim bir de dogum sancisidir vs sacim basim temiz olsun istedim. Ama.benim sanci anladim ki gaz sancisiymis. Taze soganli patates salatasi yemistim oglen. Sanirim o gaz yapti. Bizde telaslandik. Simdi az once de yedim bakalim yine olacak mi?
Ben ilaç kullanmıyorum. 11.2 çıktı hgb. Demir oranım çok düşük ama 38 çıktı. Doktor b12 ile d vitamini düşüklüğü için ilaç tavsiye etti. Demir için bişey demedi. Muayeneye gittiğimde soracağımBen varım :) aylardır ilaçlara rağmen hala aynı değerde düşük Doğuma az kaldı sanırım takviye yapılacak Doğumda senin değer kaç
Bebeğe zararı olmamıştır umarım canım suda içiyoruz fayda etmiyor bir türlüAynen benimde öyle canım geçiyor sonra tekrarlıyor
Ağırlaştıkça hareketleri daha da acıtır canım. Doktorum özellikle ayaklarının olduğu yeri gösterip bu kısımda fazla ağrı hissedebilirsin demiştiDün gece bizim oğlan ne yaptıysa karnımda öyle Canımı acıttı ki hareketleri ağlayacaktım nerdeyse. Ters mi döndü takla mı attı n’aptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?