2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sağlık ocağına gittim kan idrar tahlilleri tansiyon bebek kalp atışı sonuçlar yarın çıkacak inşallah idrarda yine enfeksiyon çıkmaz iki kere antibiyotik içtim sırf buyüzden
dün verdim ben de sağlık ocağına kanı, bugün sonuçlar çıkmış b12 baya düşük neu değerleri yüksek enfeksiyon var sanırım, yarın doktoruma göstereceğim bakalım. inşallah sizin sonuçlar güzel çıkar

Sağlık ocağına gittim kan idrar tahlilleri tansiyon bebek kalp atışı sonuçlar yarın çıkacak inşallah idrarda yine enfeksiyon çıkmaz iki kere antibiyotik içtim sırf buyüzden

Bebeğe zararı olmamıştır umarım canım suda içiyoruz fayda etmiyor bir türlü
kızlar ben de simdi enfeksiyondan antibiyotik kullanıyorum bu ikinci malesef.geçen sefer tek içimlik tozdan vermişti şimdi hap verdi 15 tane var içinde enfeksiyon oranın yüksek toz geçirmez diye bunu verdi..ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorun yaşamıştım ama bunda malesef tekrarlıyor.ve beni çok rahatsız ediyor sıtma tutuyor beni enfeksiyon olunca sizin de öyle oluyor mu

Yiyorum ama hiç fayda etmedi ilaçlarlada değişmedi doğumda kan kaybedicez nasıl olacak böyle o konuda bişey diyormu doktorun?

İlk hamileliğimde benim de oluyordu. Bir türlü geçmiyordu. En son çamaşırlarımı 90 derecede yıkayıp ütüleyip giyince geçti. 9 senedir hep ütülerim bir daha tekrarlamadı.

Yanma ve kaşıntı oluyor beraberinde canım. Bende geçen hem antibiyotik hem toz içtim geçmiştir .bu defa sadece toz verdi umarım geçmiştir

Yiyorum ama hiç fayda etmedi ilaçlarlada değişmedi doğumda kan kaybedicez nasıl olacak böyle o konuda bişey diyormu doktorun?
canım doktorum çok iyi, hamilelik boyunca çok çok operasyon sıkıntı atlattık, zaten perinotoloji de prof. kendisi,bu nedenle çok güveniyorum ona ve o bu konuda çok rahat. önemli olan bilmek ve hazırlıklı olmak,gerektiği anda kan takviyesi yaparız dedi, kansızlığı kesinlikle sorun olarak görmüyor. demem o ki doktorun kan değerlerini düzenli takip ediyorsa gerisini hiçç kafana takma.

kızlar idrar yolu enfeksiyonunda antibiyotik mi veriyor doktorunuz? benimki önce idrar kültür üyapıyor kültürde üreme çıkarsa antibiyotik veriyor. Gebeliğim boyunca iki kere yaşadık enfeksiyon ama ikisinde de üreme olmadığı için antibiyotik başlamadı. sadece tek kullanımlık toz monurol verdi.

Benim hiç şikayetim olmuyor canım testte çıkıyor çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu önemli mecbur içcez ilacı

İnşallah canım teşekkür ederim korkma sende takviye verirler ciddi bişey yoktur inşallah

bu en doğrusu canım üreme olduğunda verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…