- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.541
Oğlumdada antibiyotik içtim canım çok şükür sağlıklı inşallah bişey olmaz Allah'a emanetlerBebeğe zararı olmamıştır umarım canım suda içiyoruz fayda etmiyor bir türlü
Sen normal doğummu yapıcaksınBebeğe zararı olmamıştır umarım canım suda içiyoruz fayda etmiyor bir türlü
dün verdim ben de sağlık ocağına kanı, bugün sonuçlar çıkmış b12 baya düşük neu değerleri yüksek enfeksiyon var sanırım, yarın doktoruma göstereceğim bakalım. inşallah sizin sonuçlar güzel çıkarSağlık ocağına gittim kan idrar tahlilleri tansiyon bebek kalp atışı sonuçlar yarın çıkacak inşallah idrarda yine enfeksiyon çıkmaz iki kere antibiyotik içtim sırf buyüzden
Sağlık ocağına gittim kan idrar tahlilleri tansiyon bebek kalp atışı sonuçlar yarın çıkacak inşallah idrarda yine enfeksiyon çıkmaz iki kere antibiyotik içtim sırf buyüzden
kızlar ben de simdi enfeksiyondan antibiyotik kullanıyorum bu ikinci malesef.geçen sefer tek içimlik tozdan vermişti şimdi hap verdi 15 tane var içinde enfeksiyon oranın yüksek toz geçirmez diye bunu verdi..ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorun yaşamıştım ama bunda malesef tekrarlıyor.ve beni çok rahatsız ediyor sıtma tutuyor beni enfeksiyon olunca sizin de öyle oluyor muBebeğe zararı olmamıştır umarım canım suda içiyoruz fayda etmiyor bir türlü
Aynen benimde öyle doktorun ne dedi bu konuda?Benim canım hiç çoğalması canım pekmez falan da yiyorum ama kâr etmedi
Yiyorum ama hiç fayda etmedi ilaçlarlada değişmedi doğumda kan kaybedicez nasıl olacak böyle o konuda bişey diyormu doktorun?benim var kansızlığım ama benimki genetik, ilaç kullanmama rağmen 9.2 9.3 civarında, doktorum genetik olduğu için normal karşılıyor sadece daha da düşerse takviye yaparız dedi. bebeğin gelişimi önde ona bi zararı yokmuş bu durumun. şekerin yoksa sabahları keçiboynuzu özü ye bir kaşık kana çok faydası olur
İlk hamileliğimde benim de oluyordu. Bir türlü geçmiyordu. En son çamaşırlarımı 90 derecede yıkayıp ütüleyip giyince geçti. 9 senedir hep ütülerim bir daha tekrarlamadı.kızlar ben de simdi enfeksiyondan antibiyotik kullanıyorum bu ikinci malesef.geçen sefer tek içimlik tozdan vermişti şimdi hap verdi 15 tane var içinde enfeksiyon oranın yüksek toz geçirmez diye bunu verdi..ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorun yaşamıştım ama bunda malesef tekrarlıyor.ve beni çok rahatsız ediyor sıtma tutuyor beni enfeksiyon olunca sizin de öyle oluyor mu
Aynen bende öyle korkuyorum doğuma giricem kansızım.Değerim 10 hiç yükselmiyo senin kaç? Takviye nasıl yapılıyo doğumda?Ben varım :) aylardır ilaçlara rağmen hala aynı değerde düşük Doğuma az kaldı sanırım takviye yapılacak Doğumda senin değer kaç
ben canım. özellikle ayak parmaklarım gittim doktora tahlil yaptırdım bişey çıkmadı.Naber kızlar. Offf kaşıntıdan uyuyamadımvar mı benim gibi kaşınan ya. Her yerim yara oldu resmen
Evet canım inşallah. Şimdilik herşey normal doğuma yönelik. Senin sezaryen miydiSen normal doğummu yapıcaksın
Yanma ve kaşıntı oluyor beraberinde canım. Bende geçen hem antibiyotik hem toz içtim geçmiştir .bu defa sadece toz verdi umarım geçmiştirkızlar ben de simdi enfeksiyondan antibiyotik kullanıyorum bu ikinci malesef.geçen sefer tek içimlik tozdan vermişti şimdi hap verdi 15 tane var içinde enfeksiyon oranın yüksek toz geçirmez diye bunu verdi..ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorun yaşamıştım ama bunda malesef tekrarlıyor.ve beni çok rahatsız ediyor sıtma tutuyor beni enfeksiyon olunca sizin de öyle oluyor mu
canım doktorum çok iyi, hamilelik boyunca çok çok operasyon sıkıntı atlattık, zaten perinotoloji de prof. kendisi,bu nedenle çok güveniyorum ona ve o bu konuda çok rahat. önemli olan bilmek ve hazırlıklı olmak,gerektiği anda kan takviyesi yaparız dedi, kansızlığı kesinlikle sorun olarak görmüyor. demem o ki doktorun kan değerlerini düzenli takip ediyorsa gerisini hiçç kafana takma.Yiyorum ama hiç fayda etmedi ilaçlarlada değişmedi doğumda kan kaybedicez nasıl olacak böyle o konuda bişey diyormu doktorun?
Benim hiç şikayetim olmuyor canım testte çıkıyor çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu önemli mecbur içcez ilacıkızlar ben de simdi enfeksiyondan antibiyotik kullanıyorum bu ikinci malesef.geçen sefer tek içimlik tozdan vermişti şimdi hap verdi 15 tane var içinde enfeksiyon oranın yüksek toz geçirmez diye bunu verdi..ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorun yaşamıştım ama bunda malesef tekrarlıyor.ve beni çok rahatsız ediyor sıtma tutuyor beni enfeksiyon olunca sizin de öyle oluyor mu
İnşallah canım teşekkür ederim korkma sende takviye verirler ciddi bişey yoktur inşallahdün verdim ben de sağlık ocağına kanı, bugün sonuçlar çıkmış b12 baya düşük neu değerleri yüksek enfeksiyon var sanırım, yarın doktoruma göstereceğim bakalım. inşallah sizin sonuçlar güzel çıkar
Benim sezeryan canımEvet canım inşallah. Şimdilik herşey normal doğuma yönelik. Senin sezaryen miydi
bu en doğrusu canım üreme olduğunda verilirkızlar idrar yolu enfeksiyonunda antibiyotik mi veriyor doktorunuz? benimki önce idrar kültür üyapıyor kültürde üreme çıkarsa antibiyotik veriyor. Gebeliğim boyunca iki kere yaşadık enfeksiyon ama ikisinde de üreme olmadığı için antibiyotik başlamadı. sadece tek kullanımlık toz monurol verdi.
Allah kolaylik versin canım inşallah doğumumuz sorunsuz geçerBenim sezeryan canım
İnşallah canım rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAllah kolaylik versin canım inşallah doğumumuz sorunsuz geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?